Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hajd odjebi više molim te. Od jutros ideš na živce svojim podmuklim konstatacijama. Jebe mi se ko si i šta si, al ne pristaj više na muku, dovoljan nam je onakav šugav poraz da se loše osjećamo.
Dobro bi bilo uraditi i starosnu analizu kod forumaša, najgora moguća varijanta je Češka, ili mi imamo slabo pamćenje, ni bivša nam državna selekcija, a ni ova nema nimalo lijepa iskustva sa reprezentacijama tipa Bugarske, Češke, Rumunije, treba samo uporediti rezultate, takve ekipe nam nikako ne pašu. Gledao sam utakmicu kad je Španija uz veliku pomoć sudaca na jedvite jade dobila kod kuće Čehe, gubili su do neke 80-e minute, Češka bila mnogo bolja nego mi sinoć od Francuske. Irska nam najviše odgovara, igraju samo na snagu, a protiv takvih i skandinavskih ekipa imamo pozitivne ishode, realno bismo imali najviše šansi protiv njih, dosta ih neće igrati, Doyle ima crveni karton.
Fazon je što se svi nas plaše, i niko nas ne želi dobiti...i stvarno mislim a i Safet je to poručio da se nikog ne bojimo, i apsolutno mi je svejedno koga ćemo dobiti.Želio bi Češku zbog invazije na Prag, ako ne ona onda lipe naše da žegamo u čmar .
joj kad procitam ovo Hrvatsku bi dobili bez problema,dode mi da vrisnem!
Mi mozemo biti jedino ravnopravni sa Ceskom i tu i tamo sa Irskom(jer ti debili su fizicki jaci od nas).
Portugal cisto sumnjam da bi prosli,a Hrvatsku takode ne bi prosli mada bi bilo lakse nego sa Portugalom.
fazon je isto tako sto nam se euforija svaki put obije o glavu,pa onda po dva mjeseca ne dolazimo sebi...fino sacekat sutra dan,vidit koga dobijamo,pa onda mjesec dana pripreme,analize,ko kad koga kako.
straha i ne smije biti,ali hladne glave i razuma u svakom slucaju!!!
nikad nista na ho ruk, i lako cemo mi to nije proslo dobro, o tom govorim citavo vrijeme!
Evo malo komentara citatelja sa 24sata.hr. Bice da nas se hrvati ipak boje (makar gradjanstvo, ako vec ne i "struka")
radecroat: Samo ne BiH
gospodin: Srbija izgleda ima šanse da prođe dalje,Slovencima poništen gol jer je postignut iz Austrije hehe...šalu na stranu,treba samo izbjeći Bosnu,nabrijani su do jaja,a ostali su talašika za Rakitića i Perišića...s njima dvojicom smo prejaki za ove navedene
Nesnošljivi: Koga god..nije dobro! Bosna ne jer su nabrijani..u uzletu.. Turska..loša sjećanja i najooptimističnije dajem 50-50 šanse.. Crna gora? Ne znamo igrati protiv takvih to je dakazano, a Estonci neka polude.eto nam tribina.. Nije nam dobar stav prema igri i gotovo.. Ali mi je jedno drago, da nema autsajdera za EP
Vinkara Vinko Djak: samo nemojte bosne rasturila je francusku najbolje estonija
eh da sam...: iako je Bosna najjaca od ovih ja mislim da bi njih najlakse prosli jer mi najboolje igramo protiv otvorenih ekipa ..dok bi s crnom gorom igrali 0-0 i presudio bi jedn gol iako su i hr i bih za njih velesila u nogometu
igorskee: Estonija ili Turska je najbolja šansa.
buladin: ja sam hrvat iz bih (mostar)..... i volio bih vise nego ista da je hrvatska prosla a bih bila zadnja na tablici...ali evo citam gore jedan komentar da bih ima samo dzeku, pa se moram javiti......majstore malo pogledaj bih ko igra i sto je jos bitnije kako igra....u njih jedan mensur mujdza koji nije mogo igrat ni u bih ni hrv ligi odigra solidnu utakmicu....pandza koji nezna hodat nema greske....dok u hrvatskoj je sve nesto prenapuhano svak misli da zna....od strinica koji je zadnja rupa na sviralu pa do modrica koji je vodja ove generacije.....
kulturni_atase: bosna ce razguziti koga god dobije ... trebat ce nam srece
svi-smo-isti: Portugal, Irsku ili Cesku.
moj omiljeni sa ove teme...
caffe bar mustang: bosnu da izvucemo da gledamo pravi nogomet i da vide nasi treneri i izbornici kako je stari majstor napravio pravu reprezentaciju od jeftinih igraca a ne skupih glumaca
ne znam smijem li staviti i link na temu, da ne ispadne reklama drugim medijima, tako da cu ga za sada izostaviti.
Mi imamo igru.....sad je potrebno da u utakmice baraza udjemo bez kalkulacija i raznih strategija...jednostavno napadcki igrati i davati golove...mi smo tim sa jakim napadom koji moze svakoj reprezentaciji dati minimum 2 gola,juce smo imali jedan go i 2 100% sanse(Dzeko,Lulic) da ne govorim da je sudija mogao i penal za nas svirati...
ne respektovati nikog i od prve minute napadat,pa sta bog da....sinoc i da smo izgubili tekmu,niko ne bi nista zamjerio igracima jer su izgarali na terenu,tako i treba da igraju....
Posto prvu tekmu vjerovatno igramu kod kuce.....MORAMO dobiti sa dva gola razilke,jer mi minimalne prednosti neznamo da cuvamo..mentalitet nas ebe...
ultima_palabra wrote:Pape bi trebao urgirati da se malo sredi teren u Zenici, uz naš tiqui-taca stil vala ne ide onakva oranica
sinoć se moglo vidjeti šta znači pravi teren za igru koju mi furamo... možeš misliti gdje bi završavale oni dugi, jaki, prizemni Medunjaninovi pasovi da je teren bio kao u Zenici... au Parizu ko na bilijarskom stolu, ko maljutka, gdje je naciljaš tu i završi
Cisto sumnjam da će teren u Zenici biti dobar jer vec sad je unisten, a do novembra se ne može srediti zbog loseg vremena i jer celik igra barem dvije utakmice do tada. Taj teren se treba mijenjati.
Teren je uzas i on ce nam biti velika poteskoca. Sta je tu je
Evo ja tek skonto kakav mi užasan učinak imamo protiv ovih potencijalnih protivnika. Sa Hrvatskom igrali 4 puta - sva 4 zijanili, sa Češkom igrali dva puta - oba puta deklasirani. Sa Portugalom - dvije utakmice - dva poraza. Sa Ircima srećom ( ) nismo još igrali...
Dakle sa CRO, CZE i POR, 8 utakmica 8 poraza. Gol razlika (ako se nevaram) - 6:22
Ostaje utjeha ona činjenica da su tradicije tu da se ruše ili da izvučemo Irce
cyprus wrote:Evo ja tek skonto kakav mi užasan učinak imamo protiv ovih potencijalnih protivnika. Sa Hrvatskom igrali 4 puta - sva 4 zijanili, sa Češkom igrali dva puta - oba puta deklasirani. Sa Portugalom - dvije utakmice - dva poraza. Sa Ircima srećom ( ) nismo još igrali...
Dakle sa CRO, CZE i POR, 8 utakmica 8 poraza. Gol razlika (ako se nevaram) - 6:22
Ostaje utjeha ona činjenica da su tradicije tu da se ruše ili da izvučemo Irce
Hvala , dao si statističke argumente postu na prethodnoj stranici, Ircima dosta igrača ne igra, opterećeni su kartonima, igrači su u poznim godinama, nema boljeg protivnika.