Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naravno da je suplja, nakon devet godina veze , dvoje dijece, toliko toga pregrmljenog i dobrog i loseg, vise dobrog nego loseg . I ko ti to kaze, osobe koje lamentiraju nad samim sobom i tvrde kako ne mogu da nadju partnera koji bi im odgovaro .
Pa za takve ce naravno biti supljak , jer ne mogu skontati da ima osoba kojima je dobro u vezi, da se ne zamaraju glupostima kao sto je ljubomora, da se mogu zezati
Hebiga, moja je suplja a vasa nije, medjutim razlika izmedju moje suplje i vase suplje je sto za nekih sat i po ja brisem sa posla, vozim djecu kod hanuminih pa nas dvoje izlazimo, Cetvrtak je vece, tradicionalni izlazak . Vasa suplja se svodi na lupanje po tastaturi i tjesenje kako je tesko naci ikoga u danasnjem svijetu .
Sad cija je suplja, ne znam na pametnim glavam je da prosude .
Vidis, isto k'o sto ti tvrdis za nekog nesto da se pretvara da je onakav ili ovakav, ja isto mogu da kazem da je ovo sve sto si napis'o suplja.
I.. kako to sve utice na tebe nakon ove moje izjave?
Nikako, ja svoj zivot sam si dobro organizirao, prema tome nema uticaja .
Nego, za koga sam ja tvrdio da se pretvara kada nesto napise ta mi je promakla .
PalaSa Marsa wrote: Vakat je lizat' ono sto se umrlja.
Bejzi necu dalje, mislim da ostarim ovdje na forumu, a ako 'vako nastavim, Bogme..
Obicno lizem prije nego se umrlja a za ovo drugo si upravu
Ne boj se psa koji laje, uvjek je tako bilo. Suplja je ovo, sto jes' jes'.
PS : Ja ti obicno vjerujem ljudima koji ne pricaju kako je nesto ustvari, koji se ne trude puno rijecima da docaraju datu nam situaciju u nekom datom momentu. Sta cu tak'a sam.
Last edited by PalaSa Marsa on 21/07/2011 22:15, edited 1 time in total.
PalaSa Marsa wrote: Vakat je lizat' ono sto se umrlja.
Bejzi necu dalje, mislim da ostarim ovdje na forumu, a ako 'vako nastavim, Bogme..
Obicno lizem prije nego se umrlja a za ovo drugo si upravu
PS : Ja ti obicno vjerujem ljudima koji ne pricaju kako je nesto ustvari, koji se ne trude puno rijecima da docaraju datu nam situaciju u nekom datom momentu. Sta cu tak'a sam.
Znaci meni ne vjerujes a vjerujes onim sto puni osjecanja i emocija po forumu traze srodnu dusu (lonely harts club) . I tvrde kako su dobri, urbana raja, puni razumijevanja, emancipovani, pjesnicki nastrojeni a nje nema pa nema .
Sada iskreno, kome prije vjerujes .
Znaci meni ne vjerujes a vjerujes onim sto puni osjecanja i emocija po forumu traze srodnu dusu (lonely harts club) . I tvrde kako su dobri, urbana raja, puni razumijevanja, emancipovani, pjesnicki nastrojeni a nje nema pa nema .
Sada iskreno, kome prije vjerujes .
Ma sta ja tebi imam vjerovat'. Bitno je da ti sebi vjerujes u to sto si napis'o. A ja.. kome ja vjerujem i dali sam opterecena vjerovanjem ovdje ..hm.. nije stvar vjerovanja, prosto ovdje mislim da imam par ljudi/zenskih/muskih, nije bitno koje sa zadovoljstvom citam i kad ih procitam, stvorim sliku o njima kao osobama na osnovu toga sto su napisali. Ne moze svako pisat' poeziju da se razumijemo, ne moze svako kuhat' dobro, ne moze svako pravit' sprdnje, a da ima smisla, ne stoji to svakom isto itd, itd.. da ne nabrajam vise..
A sto se tice krkana i krkanskih postova, od tog sam operisana.
Ma ima, kako nema... A današnji vakat kao i svaki drugi. Vazda je bilo i smrada i insana i onih 'nako... Nismo mi toliko čudo odmakli od najprimitivnijih zajednica koliko volimo misliti da jesmo. Imamo nešto modernije toljage i koplja i vatru palimo potezom palca - ali oko te vatre su stvari manje-više vazda iste.
Samoobmana, iluzije, deluzije, simplifikacije, racionalizacije, relativizacije, stereotipizacije, generalizacije... Sve nam je draže od pogleda u ogledalo i strašne stvari u njemu.