Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Boom71 wrote:
To je ok i 99-ka radi te sesije cesto.
Ono sto je po meni bitno je da gradjani iskazu podrsku ideji koja bi bila uoblicena od nekog eminentnog pojedinca ili udruzenja.
Eno eReSovaca.Ljudi su pokazali koliko su odani svojoj ideji i sa kolikom je vjerom brane.
Mislim da u BiH postoji jos najmanje jedna tako siroka ideja,platforma.
Volio bih vidjeti koliko je nas koji su za mulieticnu,demokratsku,modernu i Evropsku Bosnu i Hercegovinu i koja nam je snaga!
Ne pozivam ja ni na kakve nemire ili nesto slicno,ali bih zelio pokazati svijetu,a posebno onima drugima da i mi postojimo!
upravo tako.
cutanjem i pasivnoscu dajemo njima vise prostora da djeluju'.
cutanjem i pasivnoscu pokazujemo svijetu da nam je svejedno kuda ide BiH a nije nam svejedno.
moraju se okupljati i oni koji drugacije misle od ovih fashista.
rogoz wrote:Samo da krme potvrdi;
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beograd -- Profesor Radoslav Stojanović izjavio je da strahuje da će Ratko Mladić pokušati da opovrgne ono što je Srbiju oslobodilo odgovornosti za učešće u genocidu 1995.
Stojanović, profesor međunarodnog prava i bivši pravni zastupnik Srbije pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu, vidi to kao realnu mogućnost.
"Prilikom odluke o Srebrenici nije bilo kontakata između Mladićevog glavnog štaba i Beograda. Ja se bojim da on ne kaže suprotno sada, da je recimo on pre odlučivanja razgovarao sa Miloševićem.", kaže Stojanović ya B92
On smatra da je moguće da Mladić pokuša na taj način da umanji svoju odgovornost.
"Ako bi to mogao da dokumentuje to bi moglo da dovede do obnove postupka pred Mađunarodnim sudom pravde u vezi bosanske tuzbe protiv Srbije. To bi moglo da donese štetu, ali ne verujem da bi Međunarodni sud pravde to privhatio samo na njegovu lepu reč."
"Mladić bi na taj način umanjio sopstvenu odgovornost, ali ga ne bi oslobodilo odgovornosti u potpunosti. Vršenje zločina čak i po naređenju je zločin", zaključio je Stojanović.
Profesro Stojanović je dodao da smatra Mladićevo zdrastveno stanje neće bitno uticati na tok suđenja.
Izvor: B92
Vesti: ratko mladić, Radoslav Stojanović
O Bože pa otkud više ova naivnost izvire? Pa Mladić je uz pomoć obavještajnih službi napisao svoj "ratni dnevnik" tako da ga Srbija može predati Hagu i ograditi sebe od svega što se dešavalo u BiH.
Ljudi, shvatite da su Srbi ozbiljan narod. Oni se ozbiljno pripremaju kako za protjerivanje i genocid tako i za suđenja.
Meni je jos jezivije kada pogledam one komentare gradjana srbije pa i republike srpske, vecinja njih u mladicu vidi heroja.Zar je heroj onaj koji izvrsi ili naredi ubistva oko sedam hiljada srebrenicana, zar je heroj onaj koji naredi okupaciju sarajeva i njegovo skoro svakodnevno grabatiranje,zar je heroj onaj koji naredi ispaljivanje granate na tuzlansku mladost,to meni lici na kukavicluk, napasti i ubiti nekoga tko nema ni oruzja da se odbrani, napasti ubiti nekoga samo zato sto nije iste vjere,to malo tko moze uciniti osim umno bolesnih likova, medju kojima je naj veci bolesnik psihopata KRVOLOK RATKO MLADIC.
Da procitate neke komentare citalaca po zapadu tek onda bi se zabrinuli (komentari na clanke o njegovom hapsenju i odlasku u Hag)....negovorim o zutoj stampi nego o novinama koje drze do sebe.....u sustini se svodi da se Sep 11 mogao sprijecit samo da se postupalo kao sto je Mladic postupao i da ga netreba sudit nego ga treba odvest u US Army i da on objasni kako se bori protiv muslimana
A jucer svratih u jednu nasu prodavnicu i prelecem preko naslovnih strana i na naslovnoj strani NIN-a stoji Prekomanda u Hag......sve je tim naslovom objasnjeno
Nagrada za "junaštvo"
Srbija odblokirala penziju Ratku Mladiću
Srbija je odblokirala penziju haškom optuženiku Ratku Mladiću potvrdio je njegov advokat za AFP.
Ratku Mladiću je 24. mata 2005. godine na osnovu tada važećeg Zakona o krivičnom postupku zamrznuta penzija. Nakon donijete mjere zamrzavanja penzija mu se uplaćivala na račun depozita.
Mjesečna penzija Ratka Mladića iznosi oko 800 eura.
"Mladićev sin Darko je već dobio sumu u iznosu od oko 49.000 eura", kazao je Mladićev advokat Miloš Šaljić za AFP.
Šaljić je dodao da je Mladić ovlastio svog sina da podigne novac sa računa.
Napomenuo je kako će Mladić, koji je optužen za genocid u Srebrenici, najveći zločin od Drugog svjetskog rata, nastaviti primati vojnu penziju.
exliberal wrote:Da procitate neke komentare citalaca po zapadu tek onda bi se zabrinuli (komentari na clanke o njegovom hapsenju i odlasku u Hag)....negovorim o zutoj stampi nego o novinama koje drze do sebe.....u sustini se svodi da se Sep 11 mogao sprijecit samo da se postupalo kao sto je Mladic postupao i da ga netreba sudit nego ga treba odvest u US Army i da on objasni kako se bori protiv muslimana
A jucer svratih u jednu nasu prodavnicu i prelecem preko naslovnih strana i na naslovnoj strani NIN-a stoji Prekomanda u Hag......sve je tim naslovom objasnjeno
Hoces reci da ga slave do Tokija i Kosmosa,.....
Last edited by Bosnolog on 06/06/2011 16:51, edited 2 times in total.
exliberal wrote:Da procitate neke komentare citalaca po zapadu tek onda bi se zabrinuli (komentari na clanke o njegovom hapsenju i odlasku u Hag)....negovorim o zutoj stampi nego o novinama koje drze do sebe.....u sustini se svodi da se Sep 11 mogao sprijecit samo da se postupalo kao sto je Mladic postupao i da ga netreba sudit nego ga treba odvest u US Army i da on objasni kako se bori protiv muslimana
Bosnolog......jel ti mozes nesto da napises iz svoje glave ili samo znas da postavljas klipove i glupe foto montaze?.
Ova stvar sa Mladicem je nesto gdje se netreba zajebavat...ako nizbogcega onda zbog postovanja prema ljudima koji su nastradli zbog njegovih postupaka......a ako mislis da ja kukam ili velicam doticnog prelistaj malo komentare citalaca na njegovo hapsenje....
Bosnolog......jel ti mozes nesto da napises iz svoje glave ili samo znas da postavljas klipove i glupe foto montaze?.
Ova stvar sa Mladicem je nesto gdje se netreba zajebavat...ako nizbogcega onda zbog postovanja prema ljudima koji su nastradli zbog njegovih postupaka......a ako mislis da ja kukam ili velicam doticnog prelistaj malo komentare citalaca na njegovo hapsenje....
Kojih citalaca ?????? najverovatnije nekih fasistickih retarda poput onih u genocindoj sumskoj sto mu skandiraju i svrsavaju u gace kao sto ih seronja puni,.Tvoje salonsko pisanje mi je vise nego poznato,pa tako i ovo sto si napisao cime zelis poruciti kako ima svoje pristalice time sto ce neki debil slican genocidasima dati mu podrsku mada su ti komentari po svom sadrzaju u stvari jednaki misljenju najcesce cetnika koji takve stvari i pisu i tako peruci i prvadajuci velikosrpske zlocince i genocidase .
Eto i ti si ga cekao da side sa brda u Sarajevo ali ti ne ostvariti san,sada mu barem posalji koju donaciju za odbranu,bas mi te zao sto si tako dusevno potresen njegovim fotomontazama.....
Bosnolog wrote:
Kojih citalaca ?????? najverovatnije nekih fasistickih retarda poput onih u genocindoj sumskoj sto mu skandiraju i svrsavaju u gace kao sto ih seronja puni,.Tvoje salonsko pisanje mi je vise nego poznato,pa tako i ovo sto si napisao cime zelis poruciti kako ima svoje pristalice time sto ce neki debil slican genocidasima dati mu podrsku mada su ti komentari po svom sadrzaju u stvari jednaki misljenju najcesce cetnika koji takve stvari i pisu i tako peruci i prvadajuci velikosrpske zlocince i genocidase .
Eto i ti si ga cekao da side sa brda u Sarajevo ali ti ne ostvariti san,sada mu barem posalji koju donaciju za odbranu,bas mi te zao sto si tako dusevno potresen njegovim fotomontazama.....
Ma da sve fasisticki retardi....samo si ti pametan....a sto se tice mog "salonskog pisanja i koga sam ja cekao da sidje sa brda"........ma sto ja uopste raspravljam s tobom
Mladić: "Napravio sam životnu grešku što se nisam ubio i presudio sam sebi"
Ponedjeljak, 06 Juni 2011 13:00
"Napravio sam životnu grešku što se nisam ubio i presudio sam sebi.
Ali sada kada sam već tu, tražim da ispunite moje zahtjeve i obezbjedite mi odmah adekvatnu zdravstvenu njegu, posjetu porodice, supruge i sina, kao i advokata. U suprotnom, prestaću da uzimam lijekove koje imam kod sebe, kao i hranu koju mi donosite", rekao je, prema saznanju “Blica”, Ratko Mladić, ratni komandant Vojske Republike Srpske, po dolasku u Hag.
Najpoznatiji haški optuženik zatražio je od Tribunala u Hagu da mu omogući finansiranje advokata jer, kako je sam rekao, za to nema dovoljno sredstava. Ukoliko Tribunal ne omogući isplatu advokata, Mladić je rekao da u tom slučaju neće imati odbranu i da će ga to primorati na štrajk glađu.
Mladić, inače, prema informacijama Blica, ne boluje od karcinoma. Njegovo loše zdravstveno stanje posljedica je dva moždana udara, od kojih se prvi dogodio 1996. godine. U to vreme liječen je, prema tvrdnjama izvora, na Vojnomedicinskoj akademiji. Tada prepisanu terapiju primjenio je sam. Istu tu terapiju, bez konsultacija, počeo je da primjenjuje i dvanaest godina kasnije, tačnije 2008. godine, kada je doživio drugi moždani udar i nije prestajao da se liječi na svoju ruku sve do hapšenja.
Srpski optuženici u Hagu poslali su zahtev da se u Tribunal pošalje tim doktora iz Srbije koji bi ih pregledao.
ili citas ili pises gluposti.
nekontam sta hoces da kazes.....kazem samo da sam ostao iznenadjen koliko je komentara bilo u kojima je Mladic hvaljen....medju ovim se moglo prepoznat par komentara gdje mozes da kazes ovo je srbin napisao ali ostale komentare su pisali englezi.....i ovo nisu zute novine nego jedne od potkovanijih.
pa neki dan je neko stavio link za komentare sto su citaoci ostavljali na yahoo....od nekih ti se dize kosa na glavi
Ali sada kada sam već tu, tražim da ispunite moje zahtjeve i obezbjedite mi odmah adekvatnu zdravstvenu njegu, posjetu porodice, supruge i sina, kao i advokata. U suprotnom, prestaću da uzimam lijekove koje imam kod sebe, kao i hranu koju mi donosite", rekao je, prema saznanju “Blica”, Ratko Mladić, ratni komandant Vojske Republike Srpske, po dolasku u Hag.
Najpoznatiji haški optuženik zatražio je od Tribunala u Hagu da mu omogući finansiranje advokata jer, kako je sam rekao, za to nema dovoljno sredstava. Ukoliko Tribunal ne omogući isplatu advokata, Mladić je rekao da u tom slučaju neće imati odbranu i da će ga to primorati na štrajk glađu.
Mladić, inače, prema informacijama Blica, ne boluje od karcinoma. Njegovo loše zdravstveno stanje posljedica je dva moždana udara, od kojih se prvi dogodio 1996. godine. U to vreme liječen je, prema tvrdnjama izvora, na Vojnomedicinskoj akademiji. Tada prepisanu terapiju primjenio je sam. Istu tu terapiju, bez konsultacija, počeo je da primjenjuje i dvanaest godina kasnije, tačnije 2008. godine, kada je doživio drugi moždani udar i nije prestajao da se liječi na svoju ruku sve do hapšenja.
Srpski optuženici u Hagu poslali su zahtev da se u Tribunal pošalje tim doktora iz Srbije koji bi ih pregledao.
Banja Luka,......
Zipa slike na zidu,isti jedan od ona tri brata gradonačelnika iz ALAN FORD-a.E jest' ga neki umjetnik sastavio!
Chisum wrote:Jest... ona tri krmka... mater jeb'o nakaznu.
Nego, sto se ne ubi, picketino? Nije da ti nije u porodici...
Falilo muda, a?
Ko zna,mozda pocene strajkom,ima dobre idole,Seselj,Nikolic...
Nesto kontam da je Srbija racunala sa ovom mogusnoscu(ukoliko pocne da odbija lijekove)neuzimanje hrane.Inace je u Beograda prava frka,neznaju kako ce krme dalje reagovati,daj boze da kaze ja sam samo izvrsavao naradjenje iz Beograda.
Banja Luka,......
I to tebi nesto kao cudno?
Ulice i trgove nazivaju po njemu, pa sta im je onda malo posarat zid ?
ili citas ili pises gluposti.
nekontam sta hoces da kazes.....kazem samo da sam ostao iznenadjen koliko je komentara bilo u kojima je Mladic hvaljen....medju ovim se moglo prepoznat par komentara gdje mozes da kazes ovo je srbin napisao ali ostale komentare su pisali englezi.....i ovo nisu zute novine nego jedne od potkovanijih.
pa neki dan je neko stavio link za komentare sto su citaoci ostavljali na yahoo....od nekih ti se dize kosa na glavi
Šta ćeš. Velika nezaposlenost u republici šumskoj, pa ljudi sjede i komentarišu čitav dan.
Chisum wrote:Jest... ona tri krmka... mater jeb'o nakaznu.
Nego, sto se ne ubi, picketino? Nije da ti nije u porodici...
Falilo muda, a?
Normalno,četnici jedino damu imaju upadati u kuće gdje znaju da su samo nenaoružani starci i djeca!!!
A junaštvo i hrabrost se dodaju uz gusle i brljetinu!
A podići na sebe ruku?Nemaju oni te gene,definitivno,ma koliko oni srali osvom "junaštvu"!
Zato je ovo čisto sranje o samoubistvu što priča ovaj pampers Sratko!