FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#626 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sretno bordo braći u Bugarskoj.
Ako Bog da nek se vrate sretni i zadovoljni rezultatom naše svetinje. 
- amoninan
#627 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne vole baš Srbijance navijači Levskog. S obzirom da su uglavnom ultradesničari i imaju neke razmirice oko teritorija južne Bugarske (srpsko-bugarski rat) i MakedonijeBEHAba wrote:Ja sam pratio njihovi forum
imalo je neki koji se kao sprdao oko Srebrenice pa su ga banirali
Inace bugari nisu taj svet kao rumuni mislim nisu povezani sa srpskih klubova
Evo tekmu CSKA Sofija-Steaua od prosle godine
klubovi vaze kao bratski
pa navijaci CSKA su poceli skandirat ''Cigani''![]()
Ali biće sigurno provokacija. Balkanci su, učiniće sve da izritiraju protivnika. Par ovih Bugara što ih znam su mi se unaprijed izvinili za provokacije. Guza će njih aBd ušutkat
- Obuca9
#628 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nisam, siguran ali mislim da se oni inace ne podnose medjusobno, nevezano za fudbal.
- amoninan
#629 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pa ratovali, buraz. "Načertanije" su obuhvatale i bugarsku teritoriju. I dan danas plaču za gradovima: Vidin, Trn i Radomir. Da su Srbi tada uspjeli u svom naumu, a bili su vojno nadmoćniji, pitanje je bili postojala Bugarska i kako bi danas izgledala. A kako su Sektor B, odnosno podgrupe njihovih ultrasa, uglavnom ekstremno desne orjentacije oni ih ono baš ne mogu smislit.
- NeZatvaramPastu
#630 Re: FK Sarajevo - Europa League
moKe , koliko jos ???
- Kemal Malovčić
#631 Re: FK Sarajevo - Europa League
još 42 h i 8 m ako dobro računamNeZatvaramPastu wrote:moKe , koliko jos ???
-
bordo_boy
#632 Re: FK Sarajevo - Europa League
Koliko će biti naših ukupno po vašim procjenama? Koliko je autobusa otišlo? + privatna režija + dijasporaKemal Malovčić wrote:još 42 h i 8 m ako dobro računamNeZatvaramPastu wrote:moKe , koliko jos ???
-
Sa_u_srcu
#633 Re: FK Sarajevo - Europa League
bordo_boy wrote:Koliko će biti naših ukupno po vašim procjenama? Koliko je autobusa otišlo? + privatna režija + dijasporaKemal Malovčić wrote:još 42 h i 8 m ako dobro računamNeZatvaramPastu wrote:moKe , koliko jos ???
5 buseva, jedan kombi i par auta....trenutno su u srbiji...
sutra krece jedan bus, jos dva kompija i par auta...oko 400 ljudi sigurno
- Obuca9
#634 Re: FK Sarajevo - Europa League
Još malo... 
- Pitarrr82
#635 Re: FK Sarajevo - Europa League
Obuca9 wrote:Još malo...
Meni jos nekoliko sati posla pa "put pod noge"
P.S.
Fino sto je agencija na kraju ipak pomjerila termin prijava koliko je mogla
- Muhamed Đakmić
#636 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja sanjao 1-2 sinoć. Valjda neću pehirati. Doduše, san je nerealan prilično, komentariše Baho i kaže da je Jović spremio veliko iznenađenje sa Čomorom u napadu, jarani i ja se zgrozili, Čomor dao i namjestio gol. Svašta i ja sanjam, čuj Xomor dominira 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#637 Re: FK Sarajevo - Europa League
Njima ako Xomor zabije treba odma da predaju a nas odma u grupnu fazuSarajevo1946 wrote:Ja sanjao 1-2 sinoć. Valjda neću pehirati. Doduše, san je nerealan prilično, komentariše Baho i kaže da je Jović spremio veliko iznenađenje sa Čomorom u napadu, jarani i ja se zgrozili, Čomor dao i namjestio gol. Svašta i ja sanjam, čuj Xomor dominira
- NeZatvaramPastu
#638 Re: FK Sarajevo - Europa League
rashtiman wrote:Njima ako Xomor zabije treba odma da predaju a nas odma u grupnu fazuSarajevo1946 wrote:Ja sanjao 1-2 sinoć. Valjda neću pehirati. Doduše, san je nerealan prilično, komentariše Baho i kaže da je Jović spremio veliko iznenađenje sa Čomorom u napadu, jarani i ja se zgrozili, Čomor dao i namjestio gol. Svašta i ja sanjam, čuj Xomor dominira
Ma malo je grupna faza, to je vece iznenadjenje nego da igramo 1/4 finala
- Obuca9
#639 Re: FK Sarajevo - Europa League
Čomorov gol je ko disk u stonom teniusrashtiman wrote:Njima ako Xomor zabije treba odma da predaju a nas odma u grupnu fazuSarajevo1946 wrote:Ja sanjao 1-2 sinoć. Valjda neću pehirati. Doduše, san je nerealan prilično, komentariše Baho i kaže da je Jović spremio veliko iznenađenje sa Čomorom u napadu, jarani i ja se zgrozili, Čomor dao i namjestio gol. Svašta i ja sanjam, čuj Xomor dominira
- amoninan
#640 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sesar: Moramo zaustaviti njihov vezni red
U okviru 2. pretkola Evropske lige fudbaleri Sarajeva sutra će u Sofiji snage odmjeriti sa Levskim, koju u ovaj duel ulazi kao favorit.
Bordo momčad se za duel sa Levskim pripremala u Staroj Pazovi, a pouzdani veznjak FK Sarajevo, Ivan Sesar, oduševljen je uslovima za treniranje u ovom srbijanskom mjestu.
"Ovdje je doista sve na najvišem novu što se tiče uslova za treniranje. Mislim da su čelnici kluba pogodili sa izborom Stare Pazove za pripreme pred duel sa Levskim. Danas putujemo za Sofiju, gdje ćemo odraditi jedan trening", za SportSport.ba je istakao Vranješ.
Levski u duel sa bosanskohercegovačkim predstavnikom ulazi kao favorit, no bordo momci se neće tako lako predati.
"Istina, Levski je favorit, no nogomet je igra u kojoj favoriti uvijek ne pobjeđuju. Morat će na terenu dokazati da su bolji od nas. Neće im biti lako, svi smo 'nabrijani', siguran sam da ćemo dati sve od sebe kako bismo na Koševo došli sa aktivnim rezultatom", ističe veznjak bordo momčadi.
Sesar smatra da je Levski najbolje pokriven u veznom redu, te da će se u sredini terena voditi presudna bitka.
"Gledali smo neke utakmice Levskog i po mom mišljenu najopasniji su u sredini terena. Ukoliko budemo ravnopravni u sredini terena onda možemo do povoljnog rezultata. Biće teško, no uz podršku naših vjernih navijača možemo dati i više od svog maksimuma i tako ostvariti povoljan rezultat", zaključio je Sesar.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#641 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bogami poslije one Malte, dabogda da ovi Bugari petaka ne uvale...
-
todd_smith
#642 Re: FK Sarajevo - Europa League
Obuca9 wrote:Čomorov gol je ko disk u stonom teniusrashtiman wrote:Njima ako Xomor zabije treba odma da predaju a nas odma u grupnu fazuSarajevo1946 wrote:Ja sanjao 1-2 sinoć. Valjda neću pehirati. Doduše, san je nerealan prilično, komentariše Baho i kaže da je Jović spremio veliko iznenađenje sa Čomorom u napadu, jarani i ja se zgrozili, Čomor dao i namjestio gol. Svašta i ja sanjam, čuj Xomor dominiraOdmah napolje
- Muhamed Đakmić
#643 Re: FK Sarajevo - Europa League
Obuca9 wrote:Čomorov gol je ko disk u stonom teniusrashtiman wrote:Njima ako Xomor zabije treba odma da predaju a nas odma u grupnu fazuSarajevo1946 wrote:Ja sanjao 1-2 sinoć. Valjda neću pehirati. Doduše, san je nerealan prilično, komentariše Baho i kaže da je Jović spremio veliko iznenađenje sa Čomorom u napadu, jarani i ja se zgrozili, Čomor dao i namjestio gol. Svašta i ja sanjam, čuj Xomor dominiraOdmah napolje
Bježi, zamišljam Čomora kako zakucava gol i proslavlja ga u stilu Balotellija ili u najmanju ruku Ibrahimovića kad ima koju ružnu reći publici, i zamišljam Bugare kako spuštenih glava polako napuštaju teren, a s tribina se čuje onaj uzdah s nevjericom. I nema zvižduka publike, nema divljanja, nema ničega što je karakteristično za velike i neočekivane poraze svoje ekipe, nego publika posmatra teren kao da je na njemu neko umro
- Pitarrr82
#644 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja to nazalost ne mogu ni da zamislim 
- Kemal Malovčić
#645 Re: FK Sarajevo - Europa League
morel neko metnut sliku stadijona đe ćemo šjutra igrat?
- amoninan
#646 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kemal Malovčić wrote:morel neko metnut sliku stadijona đe ćemo šjutra igrat?

- Muhamed Đakmić
#647 Re: FK Sarajevo - Europa League

Nije nimalo komunistički
Edit: pređe me amonimni
- Kemal Malovčić
#648 Re: FK Sarajevo - Europa League
joj jes ružan...
- Obuca9
#649 Re: FK Sarajevo - Europa League
Levatski - Sarajeov 1:2 
- Kemal Malovčić
#650 Re: FK Sarajevo - Europa League