Oces Omeprol?radostan dan wrote:Ima li ko ranisan?
Moram sprijeciti odrzavanje finala RG nekako...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Oces Omeprol?radostan dan wrote:Ima li ko ranisan?
Pao mu je teret sa srca, mislim da je cak i otvorio sampanjac da proslavi... Sada ce biti stabilniji psihicki, a silzanost samo nek mu se nastavi...radostan dan wrote:Čuda se dešavaju, jeste da je Nadal u prednosti ali je i u silaznoj liniji.irvinx1 wrote:Oces Omeprol?radostan dan wrote:Ima li ko ranisan?![]()
Moram sprijeciti odrzavanje finala RG nekako...
U svom,tamo gdje sam rođenBiH-x wrote:Fedex![]()
U kojem gradu zivis, ako smijem pitati?irvinx1 wrote:Nego maloprije trknuh na kaficu,raja sjebana pravo,džaba što je petak atmosfera katasrofa.samo čuješ: "ja publike i govana mame im ga..."![]()
Vjerujem da je Federer večeras rasplakao Srđana i Dijanuguoanbu wrote:prije će odlepršati sa terene,neće se imati kad rasplakatiArma-Sarma wrote:Samo će i Federer u drugom meču imati veliku pomoć vjetra.
Nisam gledao cijeli mec, ali nisam vidio Srdjana. Strica, jesam.Arma-Sarma wrote:Vjerujem da je Federer večeras rasplakao Srđana i Dijanuguoanbu wrote:prije će odlepršati sa terene,neće se imati kad rasplakatiArma-Sarma wrote:Samo će i Federer u drugom meču imati veliku pomoć vjetra.
Niko je ne omalovazava, samo mu sljaka manje lezi od ostalih podloga... Nesreca Rogera je da se zadesio u vrijeme Nadala, inace bi uzeo RG par puta...ODVRATAN_i_GADAN wrote:
p.s. Dugo sam pokusavao dokuciti zasto se omalovazava Federerova igra na pjesku kada je on "odrastao" na istom, a sigurno je drugi najbolji igrac (nakon Nadala) na toj podlozi ali nisam uspio.
Ili je u pitanju "povratak" najvećeg igrača ove igre?irvinx1 wrote:Koje svrsavanje na jedan Noletov poraz. Ljudi, volim vas
Povratak ce biti samo ako u nedjelju mi nabaci osmijeh i poslusam svicarsku himnu...Arma-Sarma wrote:Ili je u pitanju "povratak" najvećeg igrača ove igre?irvinx1 wrote:Koje svrsavanje na jedan Noletov poraz. Ljudi, volim vas
Ne. Ovo je i previše. A i njemu je ovo dovoljno da osvajanjem Wimbledona zaganja broj 1.irvinx1 wrote:Povratak ce biti samo ako u nedjelju mi nabaci osmijeh i poslusam svicarsku himnu...Arma-Sarma wrote:Ili je u pitanju "povratak" najvećeg igrača ove igre?irvinx1 wrote:Koje svrsavanje na jedan Noletov poraz. Ljudi, volim vas
Itekako omalovazavaju, a posebno oni koji navijaju za "onog drugog" (ovdje ne mislim na Djokovica vec vise globalno), a uz sve to ne razumiju bas tenisku igru. Znam da njihovo misljenje nije od nekog velikog znacaja ali su vecina.irvinx1 wrote:Niko je ne omalovazava, samo mu sljaka manje lezi od ostalih podloga... Nesreca Rogera je da se zadesio u vrijeme Nadala, inace bi uzeo RG par puta...ODVRATAN_i_GADAN wrote:
p.s. Dugo sam pokusavao dokuciti zasto se omalovazava Federerova igra na pjesku kada je on "odrastao" na istom, a sigurno je drugi najbolji igrac (nakon Nadala) na toj podlozi ali nisam uspio.
Aha, a ti o navijacima... ja mislio na teniske radnike...ODVRATAN_i_GADAN wrote:Itekako omalovazavaju, a posebno oni koji navijaju za "onog drugog" (ovdje ne mislim na Djokovica vec vise globalno), a uz sve to ne razumiju bas tenisku igru. Znam da njihovo misljenje nije od nekog velikog znacaja ali su vecina.irvinx1 wrote:Niko je ne omalovazava, samo mu sljaka manje lezi od ostalih podloga... Nesreca Rogera je da se zadesio u vrijeme Nadala, inace bi uzeo RG par puta...ODVRATAN_i_GADAN wrote:
Pa umoran je, cemu zurba... svakako ce doci do broja jedanzimzelen wrote:Eno ga, Djoko se odmah povukao s Queen's Club! http://www.atpworldtour.com/News/Tennis ... draws.aspx
Opa, jos kaze very disappointed!? Ódakle, to sad, a govorio da ga ne zanimaju rekordi vec trka za No.1 i naslovi GS. Ok ovo drugo, ali covjek ima u nedjelju snasu da zasjedne na No.1, ko je dir'o!?
sve nacionalne tv, eurosport, na internetu fromsport.com, atdhenet.tv ...Bosanski_kralj wrote:Ne pratim tenis intenzivno, pa ako može ko da postavi vrijeme igranja i kanale koji će prenositi ovo veliko finale.
Federer-Nadal, to se ne propušta.
Unaprijed zahvaljujem
Jes da si i ti sa "politike", al ajdeBosanski_kralj wrote:Ne pratim tenis intenzivno, pa ako može ko da postavi vrijeme igranja i kanale koji će prenositi ovo veliko finale.
Federer-Nadal, to se ne propušta.
Unaprijed zahvaljujem
Jose, tesko je odrzati cijeli mec tako visok procenat prvog servisa pa jos protiv najboljeg reterna svijeta. Pogodio je Fedex kad je najvise trebalo i ipak pokazao da se i ispod 70% servisa, danas imao 65%, kad rijetko gubi, moze pobijediti tako dobar igrac!JoseMujica wrote:Fedex se izgleda vraća iako mi je u zadnjem setu djelovao malo umorno...previše fula prvi servis
sutra mislim da uzima Nadal
A ti kao nisi? Ima li ijedna tema o Srbiji ili Srbima na tom (ili bilo kojem) podforumu na kojoj nisi ucestvovao?irvinx1 wrote:Jes da si i ti sa "politike"