How I Met Your Mother
Moderator: _BataZiv_0809
-
mp3problem
#626 Re: How I Met Your Mother
Ej, ali valjalo je onu scenu odglumiti.
Ja sam o tome razmišljala kad sam je gledala.
Extra scena.
Ja sam o tome razmišljala kad sam je gledala.
Extra scena.
-
mp3problem
#627 Re: How I Met Your Mother
A moze li se private poslati link?Chmoljo wrote:ne može.semir_gz wrote:Moze li postaviti link za torrent slomi se ziv nmg da nadjem...hvalaBubalo1 wrote:Glupost .. Ne znam sta vam je svima ta scena zapela .. Scena ko scena .. Haman vi u nedostatku necega sto je fakat dobro u seriji izdvajate gluposti ..
http://www.klix.ba/forum/da-se-jednom-z ... 33901.html
Teme i postovi u kojima se nalaze linkovi za download softwarea-a, muzike, filmova, knjiga, novinskih izdanja kao i svega ostalog shto podlijezhe zakonu o autorskim pravima, biti ce obrisane bez prethodne najave i objashnjenja
Ja pokusala, ali nema mi poruke ni u otuboxu ni u sent items
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#628 Re: How I Met Your Mother
nemojte nikako koristiti forum za pirateriju. razmjenite mailove 
-
mp3problem
#629 Re: How I Met Your Mother
Eno sadChmoljo wrote:nemojte nikako koristiti forum za pirateriju. razmjenite mailove
-
todd_smith
#630 Re: How I Met Your Mother
e moj chmoljo, kome ti pricas, vidis mu samo nick kakav jeChmoljo wrote:nemojte nikako koristiti forum za pirateriju. razmjenite mailove
-
mp3problem
#631 Re: How I Met Your Mother
Ne se rugati, nikad ne znaš šta ti život može donijetitodd_smith wrote:e moj chmoljo, kome ti pricas, vidis mu samo nick kakav jeChmoljo wrote:nemojte nikako koristiti forum za pirateriju. razmjenite mailove![]()
- irac300
#632 Re: How I Met Your Mother
Sinoć odgledah prvu epizodu ove nove sezone. Šta reći? Smor!! Ova serija je definitivno trebala biti završena mnogo ranije.
-
Phobius
#633 Re: How I Met Your Mother
Nesto mi pada na pamet, da bi Barneyeva polusestra mogla biti majka? Cini mi se da sam o tome negdje i citao. Ted je rekao da je pohadjala njegove casove na univerzitetu, znaci, bila je studentkinja, a tamo u nekoj od onih epizoda, kada Barney upozna svog oca, on rece da ima i kcerku, koja je otisla da studira. Cini mi se da ima jos nekih poveznica, koje mogu dovesti do tog zakljucka.
A sta je sa onom gitarom na kraju ove epizode, koju majka izvadi iz gepeka? Vjerovatno je i to neki trag.
A sta je sa onom gitarom na kraju ove epizode, koju majka izvadi iz gepeka? Vjerovatno je i to neki trag.
- DanteX
#634 Re: How I Met Your Mother
Phobius wrote:Nesto mi pada na pamet, da bi Barneyeva polusestra mogla biti majka? Cini mi se da sam o tome negdje i citao. Ted je rekao da je pohadjala njegove casove na univerzitetu, znaci, bila je studentkinja, a tamo u nekoj od onih epizoda, kada Barney upozna svog oca, on rece da ima i kcerku, koja je otisla da studira. Cini mi se da ima jos nekih poveznica, koje mogu dovesti do tog zakljucka.
Sjećaš li se epizode kada je Ted zamolio onu ženu iz agencije za kupleraj da nađe njegovu savršenu ženu? Tada je rekao da ona MORA znati svirati bass. Zatim, nekoliko epzioda kasnije su je pronašli, trebali su se dogovoriti za date preko te agencije, ali je Ted sve to zajebao i otišao do Robin (jer je tada bila Robin faza). Nikad se nije reklo ko je ta ženska koja svira bass. Eh, ta gitara iz gepeka je bass gitara. U to sam 100% siguran.
-
Bodkin
#635 Re: How I Met Your Mother
ja se ne sjecam te polusestre, a pogledao sam sve epizode barem po 4-5 putaPhobius wrote:Nesto mi pada na pamet, da bi Barneyeva polusestra mogla biti majka? Cini mi se da sam o tome negdje i citao. Ted je rekao da je pohadjala njegove casove na univerzitetu, znaci, bila je studentkinja, a tamo u nekoj od onih epizoda, kada Barney upozna svog oca, on rece da ima i kcerku, koja je otisla da studira. Cini mi se da ima jos nekih poveznica, koje mogu dovesti do tog zakljucka.
- Zatamnjena stakla
#636 Re: How I Met Your Mother
Haj prva i nekako, čekamo sad drugu 
- alibaba_i_30_godina
#637 Re: How I Met Your Mother
Sve je tačno osim toga da je ona bila na Tedovim predavanjima. Naime, ukoliko se sjećate prve epizode pete sezone u kojoj je Ted greškom umjesto svojim studentima predavao studentima ekonomije. Eh, na tom predavanju je bila i njegova buduća žena.Bodkin wrote:ja se ne sjecam te polusestre, a pogledao sam sve epizode barem po 4-5 putaPhobius wrote:Nesto mi pada na pamet, da bi Barneyeva polusestra mogla biti majka? Cini mi se da sam o tome negdje i citao. Ted je rekao da je pohadjala njegove casove na univerzitetu, znaci, bila je studentkinja, a tamo u nekoj od onih epizoda, kada Barney upozna svog oca, on rece da ima i kcerku, koja je otisla da studira. Cini mi se da ima jos nekih poveznica, koje mogu dovesti do tog zakljucka.
Dakle, pored toga što svira bas, što ima žuti kišobran i što je Ted jednom slučajno vidio njenu nogu, ona je i student ekonomije, a ne arhitekture koju predaje Ted.
-
Mustang1
#638 Re: How I Met Your Mother
Nemojte samo opet poceti sa raspravom ko je mama
Jedino sto znamo je da je debela
Nadamo se da nije i ruzna 
- hopi
#639 Re: How I Met Your Mother
bubalo ne znam baš da je debela, haj ok dok su joj samo noge pokazivali dok je izlazila ali kada su je čitavu prikazali (ok ne glavu
) onda nije debela.
I jedan detalj koji sam primjetio, ted dok čeka na stanici, kiša pada, ona dolazi čita knjigu - i to koliko sam vidio love in the time of cholera.
I jedan detalj koji sam primjetio, ted dok čeka na stanici, kiša pada, ona dolazi čita knjigu - i to koliko sam vidio love in the time of cholera.
-
Harry Tuttle
#640 Re: How I Met Your Mother
jel zadnja...
- Lakat Jebić
#641 Re: How I Met Your Mother
insallahHarry Tuttle wrote:jel zadnja...
-
Bodkin
#642 Re: How I Met Your Mother
sve mi je jasno ali odakle to za barnijevu polusestru i kad se ona spominjeNeyDan wrote:Sve je tačno osim toga da je ona bila na Tedovim predavanjima. Naime, ukoliko se sjećate prve epizode pete sezone u kojoj je Ted greškom umjesto svojim studentima predavao studentima ekonomije. Eh, na tom predavanju je bila i njegova buduća žena.Bodkin wrote:ja se ne sjecam te polusestre, a pogledao sam sve epizode barem po 4-5 putaPhobius wrote:Nesto mi pada na pamet, da bi Barneyeva polusestra mogla biti majka? Cini mi se da sam o tome negdje i citao. Ted je rekao da je pohadjala njegove casove na univerzitetu, znaci, bila je studentkinja, a tamo u nekoj od onih epizoda, kada Barney upozna svog oca, on rece da ima i kcerku, koja je otisla da studira. Cini mi se da ima jos nekih poveznica, koje mogu dovesti do tog zakljucka.
Dakle, pored toga što svira bas, što ima žuti kišobran i što je Ted jednom slučajno vidio njenu nogu, ona je i student ekonomije, a ne arhitekture koju predaje Ted.
- Clover
#643 Re: How I Met Your Mother
Kad on upozna oca, u toj sezoni, mislim da je šesta. Nije se pojavljivala, nego se samo spominje u jednoj epizodi, i znamo da studira.Bodkin wrote:sve mi je jasno ali odakle to za barnijevu polusestru i kad se ona spominje
-
Bodkin
#644 Re: How I Met Your Mother
ok ali malo je nategnutoClover wrote:Kad on upozna oca, u toj sezoni, mislim da je šesta. Nije se pojavljivala, nego se samo spominje u jednoj epizodi, i znamo da studira.Bodkin wrote:sve mi je jasno ali odakle to za barnijevu polusestru i kad se ona spominje
- swarley_s
- phillie
#646 Re: How I Met Your Mother
Nebitno sta studira, bitno je da studira, jer se ni kod Barny-jeve polusestre ne zna sta studira. Ili se zna?NeyDan wrote:Sve je tačno osim toga da je ona bila na Tedovim predavanjima. Naime, ukoliko se sjećate prve epizode pete sezone u kojoj je Ted greškom umjesto svojim studentima predavao studentima ekonomije. Eh, na tom predavanju je bila i njegova buduća žena.Bodkin wrote:ja se ne sjecam te polusestre, a pogledao sam sve epizode barem po 4-5 putaPhobius wrote:Nesto mi pada na pamet, da bi Barneyeva polusestra mogla biti majka? Cini mi se da sam o tome negdje i citao. Ted je rekao da je pohadjala njegove casove na univerzitetu, znaci, bila je studentkinja, a tamo u nekoj od onih epizoda, kada Barney upozna svog oca, on rece da ima i kcerku, koja je otisla da studira. Cini mi se da ima jos nekih poveznica, koje mogu dovesti do tog zakljucka.
-
Mustang1
#647 Re: How I Met Your Mother
Ne zna se ba .. Zna se samo da je bila na onom predavanju gdje je greskom bio Ted i da Barneyeva sestra studira .. A moguce je da je izmedju ta dva dogadjaja velika vremenska razlika i da uopste nije to to 
- Lakat Jebić
#648 Re: How I Met Your Mother
ma ni scenarsit ne znaju jeko treba 
-
Mustang1
#649 Re: How I Met Your Mother
Gdje onaj link za live stream serije .. Pao piratebay pitanje je kad ce opet proraditi 
- Clover