RtrnOfSalisbury wrote:ja bi se samo osvrno na ono gore navedeno sexualno desavanje na medjurasnom nivou da ne kazem sarenom nivou:
ima jedna pjesma iz nasega narodnoga blaga koja ko da potvrdjuje to sexualno desavanje:
svaka tica dobro pjeva ali kos ali kos
i domacin dobro hm ... hm ... ali gost ali gost
sto znaci i do domacina je ali i do tice da ne recem kljuna
Hahahahaha, daj molim te reci šta ide umjesto toga hm.... hm....., hahahahaha, ako je bezobrazno onda nemoj. Što me ba ignorišeš, nisi mi pojasnio taj nick u tebe ti

Ko mi ono non-stop čačka po roštilju? Bolan k'o da si mi u oko dirn'o kad mi roštilj diraš, ha ja, pa ti kontaj šta god hoćeš i okani mi se roštilja. Treba li crtati?
Jel mi se učinilo ili je fakat neko pisao da, biva, neko iz dijaspore bi želio da uloži novac u BiH ali, biva, ne smije zbog šarenih brakova? Ili, može bit, ne smije zbog grmljavine u Zimbabveu? Hahahahahaha
Ovaj pdf postaje sve zabavniji.
A sada malo ozbiljno. Ako nekoga zbilja zanima ozbiljno partnerstvo, ulaganje, investiranje u BiH neka mi se slobodno javi na PP (privatne poruke). Valjda je jasno da ne mogu ovdje pisati opširnije o tom poslu? Uopće nije nužno da je potencijalni partner (partneri, poželjnija je opcija da nas više bude u tom poslu) iz dijaspore.