delboj wrote: vrijeđa me zato što ja šutim,neću da se svađam,frka oko novca,na njeno mrzim te ja njoj vraćam sa volim te,na njeno odlazi iz mog života ja šutim i kažem ok,kako želiš,nekad sam trčao za njom,ludio,plako,sad to ne radim,i kad se smire strasti sama mi kaže da joj najviše ide na živce moja šutnja kad se zakačimo oko nečega,ja joj kažem,neću da se svađam,biće mi poslije žao na riječima koje sam ti rekao,previše te volim,u braku smo,nije baš lako se razići
delboj wrote: ne mogu se drukčije ponašati,jbg,nekad sam molio,kumio,tražio komunikaciju,razgovor,izlaske,kad mi je dojadilo prestao sam tako se ponašati,ne mogu više,previše je volim da bi joj rekao bilo šta ružno,a ona svojim uvredama to traži
delboj wrote: kako se postaviti kad ti neko danima govori idi iz mog života,mrzim te,hoću trazvod,9. dan braka mi je rekla da hoće razvod zato što nisam htio da se svađam,i što je najgore,kad se to malo smiri,vrlo rijetko krivicu vidi u sebi
delboj wrote: živimo u stanu čiji je vlasnik njen stric,ostavio joj stan,drugim riječima njen stan,a idem zato što mi par dana govori da izađem iz njenog života a danas i da izađem iz stana,pa ako već tako hoće,nek joj i bude,ne molio je ja više ništa,nekad sam to radio,više ne
kakavdanakneiskustvu wrote:pošalji je u 5 p.m. pa ćeš vidjeti kako če se ponašati
nazalost (ili na tvoju srecu?!), mislim da vi necete ostat u tom sado-mazo braku.