ma bravoladyblue18 wrote:Ja se osisala.Ne skroz kratko, ali poprilicno
![]()
I nije lose
rekoh ja tebi da ja znam sto ti ne znas
Moderator: anex
ma bravoladyblue18 wrote:Ja se osisala.Ne skroz kratko, ali poprilicno
![]()
I nije lose
Cekaj, zar nisi ti imala onu velikacku kosu do pola ledja sto se sjaji k'o s reklame?bez_ideje wrote:I ja se osisala![]()
Sad sam ko bumbar....
Ostavila citavu duzinu....pa sisala slojeve od vrha glave ,imam i siske XD
Oj blago tebi. Ja pustam kosu sigurno vec 3-4 godine i cini mi se da nikako ne micebez_ideje wrote:Postavim slike cim operem kosu![]()
![]()
![]()
Cudna sam sama sebi.....meni je bila poprilicno ravno osisana kosa....pa je tezina vukla da se ispravlja u gornjem dijelu....a posto hocu da pustim kosu da bas duga naraste...bolje ce biti ovako u slojevima,sad mi se toliko ufrcka u gornjem dijelu..ko cuko sam![]()
![]()
Taman,kad mi ovaj najduzi dio naraste duze od struka,najkraci ce preci ramena![]()
Sreca pa mi kosa pravo brzo raste,inace bi se teska srca odlucila na ovoracunam do ljeta.....bit ce tu negdje

ja ne mogu takvih frizerki, ne bi joj dala ni da me pipne nit platila te "strucne" savjete.zamzija wrote:Hahahahahhahaha, ja hoću da se ošišam nakratko godinama, al ne da mi frizerka, nema šanse, otišla kod druge, neće ni ona, kažu imaš lijepu kosu, bio bi zločin![]()
I onda samo oblikuju, skrate vrhove, i kažu da uživaju dok je suše, a ja ih gledam jesu li normalne, meni treba pola sata 45 minuta da osušim i oblikujem kosu, ruke me zabole i iznerviram se![]()
Tako da ništa do daljnjeg od moje kratke kose

Eh,meni je sad tacno ovakva....BJB wrote:
Ojjjj,meni bi za 3-4 godine do koljena bila,kad je ne bi kratilainspire_me wrote:Oj blago tebi. Ja pustam kosu sigurno vec 3-4 godine i cini mi se da nikako ne micebez_ideje wrote:Postavim slike cim operem kosu![]()
![]()
![]()
Cudna sam sama sebi.....meni je bila poprilicno ravno osisana kosa....pa je tezina vukla da se ispravlja u gornjem dijelu....a posto hocu da pustim kosu da bas duga naraste...bolje ce biti ovako u slojevima,sad mi se toliko ufrcka u gornjem dijelu..ko cuko sam![]()
![]()
Taman,kad mi ovaj najduzi dio naraste duze od struka,najkraci ce preci ramena![]()
Sreca pa mi kosa pravo brzo raste,inace bi se teska srca odlucila na ovoracunam do ljeta.....bit ce tu negdje
![]()
Sisam je svako 3-4 mjeseca, i taman osisam toliko koliko mi poraste za taj period ili se bar meni tako cini. Ima li jos neko slicnih problema? Ima li kakav cudotvorni napitak ili tabletica za brzi rast kose
![]()
ALexis wrote:hajde mi dajte ideju za transformaciju duge kose koja sad izgleda ovako, samo malo duza :
ja bih promjenila kalup ali ostavila duzinu...
hajte zene