Svaka cast Bakire
Bakir Izetbegovic Predsjednik
-
popajic
#627 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Na cemu jadan ne bio, na cemu ????
-
LaBomba
#628 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Svaka cast za sta? Sto na cetnickoj televiziji izjavljuje kako je BiH bez nazora medjunarodne zajednice stalna prijetnja sukobima (vjerovatno misli vjerskim), a nigdje da spomene kako je zapravo poceo rat u BiH i gdje se spremo, tj odakle nam je uvezen rat. Sto na cetnickoj tv izjavljuje kako su u snajperisti Armije BiH u istocnom Sarajevu ubili neke djevojcice, a eto oni su nasu djecu valjda gadjali ruzama.
Ima li ijedan navodno bosnjacki politicar koji se bar zna jasno izrazavat, a ne muljat i krkljat da ga obicna voditeljka moze poklopit. I da taj lik na youtube ciji si klip postavio (doduse isjecen intervju) siri najgoru cetnicku propagandu na youtube,bez dozvole da to iko demantuje kroz komentare.
-
popajic
#629 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Bakir s ponosom izjavljuje da je u politici samo zato da nastavi babinu politiku...a ta politika je bila I ovo:
(Avaz, 20.01.2011)
"Odgovarajući na ove navode, Šaćirbegović ističe da u Ženevi nije ništa parafirano.
- Već mjesec prije sastanka u Ženevi, Ričard Holbruk (Richard Holbrooke) kazao je da mi trebamo prihvatiti ime Republika Srpska. Donesena je odluka Predsjedništva BiH, koja je bila prenesena meni u Ženevi, da ćemo mi kao BiH priznati pregovore na nekoliko temelja, uključujući i ime Republika Srpska. Meni je predsjednik Alija Izetbegović rekao da je to odluka Predsjedništva BiH, dakle, uključujući i gospodina Komšića. Pregovori u Ženevi bili su samo dio pripreme za razgovore u Dejtonu - kaže Šaćirbegović za "Avaz".

(Avaz, 20.01.2011)
"Odgovarajući na ove navode, Šaćirbegović ističe da u Ženevi nije ništa parafirano.
- Već mjesec prije sastanka u Ženevi, Ričard Holbruk (Richard Holbrooke) kazao je da mi trebamo prihvatiti ime Republika Srpska. Donesena je odluka Predsjedništva BiH, koja je bila prenesena meni u Ženevi, da ćemo mi kao BiH priznati pregovore na nekoliko temelja, uključujući i ime Republika Srpska. Meni je predsjednik Alija Izetbegović rekao da je to odluka Predsjedništva BiH, dakle, uključujući i gospodina Komšića. Pregovori u Ženevi bili su samo dio pripreme za razgovore u Dejtonu - kaže Šaćirbegović za "Avaz".
- zateznistub
#630 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
@zagore,
Sta to ovaj klip prikazue, a da je i za kakvo cestitanje?
Sta to ovaj klip prikazue, a da je i za kakvo cestitanje?
-
Hadzi Lojo
#631 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ovog Bakira treba sto prije skinuti, nesto kao u Tunisu organizovati.
Babo mu je radio umotano za srspku stvar a on bas odmotano.
Babo mu je radio umotano za srspku stvar a on bas odmotano.
-
bingulesku
#632 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ma Bake je karizmatična osoba. Vidit će te kao on ko i babo mu nas povede na selamet
-
jefferson
#633 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Imao sam tu nepriliku da letim s njim u srijedu za Frankfurt. Ja "karizme" i govana. Kontam on krenuo po one zlatne kasike sto je babo obecao 
-
popajic
#634 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Imami raspravljali o politickoj situaciji u drzavi i predstavljali kompletnu bosnjacku dijasporu ????japijem wrote:Pohvalno.
Izetbegović primio delegaciju imama dijaspore
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović i delegacija imama dijaspore istakli su na današnjem sastanku potrebu jače povezanosti domaćih institucija vlasti sa populacijom bošnjačke dijaspore.
Na sastanku je razgovarano o trenutnom stanju u kojem se nalazi bošnjačka dijaspora Evrope i Sjeverne Amerike, kao i o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i regiji, navodi se u saopštenju Predsjedništva BiH.
Članovi ove delegacije, predvođeni rukovodiocem Kancelarije za bošnjačku dijasporu u Rijasetu islamske zajednice BiH Mirsadom Kalajdžićem ovom prilikom su čestitali Izetbegoviću izbor na dužnost člana Predsjedništva BiH.
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović zahvalio je za čestitku koja mu je upućena ovom prilikom, izrazivši
posvećenost poboljšanju ukupnih odnosa sa dijasporom.
Jesu li Bosnjaci narod ili vjerska skupina ?
- NightSkyWalker
#635 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Bakir je razgovarao sa imamima, sto automatski znaci da su bosnjaci vjerska skupina. Pa to je jasno.popajic wrote: Imami raspravljali o politickoj situaciji u drzavi i predstavljali kompletnu bosnjacku dijasporu ????
-
popajic
#636 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Tebi je valjda logicno da imami znaju kako zivi bosnjacka dijaspora - znaci i oni koji nosa nikad nisu pomolili u dzamijuNightSkyWalker wrote:Bakir je razgovarao sa imamima, sto automatski znaci da su bosnjaci vjerska skupina. Pa to je jasno.popajic wrote: Imami raspravljali o politickoj situaciji u drzavi i predstavljali kompletnu bosnjacku dijasporu ????
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#637 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ako Bakir moze pricati u ime svih Bosnjaka, mogu i imami znati kako zivi bosnjacka dijasporapopajic wrote:Tebi je valjda logicno da imami znaju kako zivi bosnjacka dijaspora - znaci i oni koji nosa nikad nisu pomolili u dzamijuNightSkyWalker wrote:Bakir je razgovarao sa imamima, sto automatski znaci da su bosnjaci vjerska skupina. Pa to je jasno.popajic wrote: Imami raspravljali o politickoj situaciji u drzavi i predstavljali kompletnu bosnjacku dijasporu ????
Last edited by plain vanilla on 21/01/2011 19:41, edited 1 time in total.
- NightSkyWalker
#638 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Zar imami ne treba da znaju kako zivi dijaspora? Je li to grijeh? Ili je fino i humano sa njihove strane da se na svoj nacin brinu o dijaspori, ne?popajic wrote: Tebi je valjda logicno da imami znaju kako zivi bosnjacka dijaspora - znaci i oni koji nosa nikad nisu pomolili u dzamiju
- madame
#639 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Imami u džamiju, političari u raspravu.japijem wrote:Pohvalno.
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović i delegacija imama dijaspore istakli su na današnjem sastanku potrebu jače povezanosti domaćih institucija vlasti sa populacijom bošnjačke dijaspore.
Na sastanku je razgovarano o trenutnom stanju u kojem se nalazi bošnjačka dijaspora Evrope i Sjeverne Amerike, kao i o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i regiji, navodi se u saopštenju Predsjedništva BiH.
Članovi ove delegacije, predvođeni rukovodiocem Kancelarije za bošnjačku dijasporu u Rijasetu islamske zajednice BiH Mirsadom Kalajdžićem ovom prilikom su čestitali Izetbegoviću izbor na dužnost člana Predsjedništva BiH.
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović zahvalio je za čestitku koja mu je upućena ovom prilikom, izrazivši posvećenost poboljšanju ukupnih odnosa sa dijasporom.
I da, fakat mi ide na živce da se vjerski službenici izjašnjavaju o politici, naravno imaju puno pravo na svoje mišljenje, i prava kao svaki drugi građanin. No, isti trebaju da se late svog posla, i da lagano sportski skinu ruke s politike. Sjetimo se reisa Cerića, i on o svemu što se u državi dešava ima javno mišljenje i k tome ucjenjuje ljude da trebaju glasati za ove ili one, il' zaboga nisu pravi muslimani.
Eto, toliko od mene, Against Bakir, for free Bosnia & Herzegowina.
- zateznistub
#640 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Asolutnomadame wrote:Imami u džamiju, političari u raspravu.japijem wrote:Pohvalno.
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović zahvalio je za čestitku koja mu je upućena ovom prilikom, izrazivši posvećenost poboljšanju ukupnih odnosa sa dijasporom.
I da, fakat mi ide na živce da se vjerski službenici izjašnjavaju o politici, naravno imaju puno pravo na svoje mišljenje, i prava kao svaki drugi građanin. No, isti trebaju da se late svog posla, i da lagano sportski skinu ruke s politike. Sjetimo se reisa Cerića, i on o svemu što se u državi dešava ima javno mišljenje i k tome ucjenjuje ljude da trebaju glasati za ove ili one, il' zaboga nisu pravi muslimani.
Eto, toliko od mene, Against Bakir, for free Bosnia & Herzegowina.
Onog trenutka kada vjerski dostojanstvenici sklone prste od politike, nadati se poboljsanju na ovim prostorima.
-
convict
#641 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Prije bilo kakve kritike Bakiru, treba zastati i sjetiti se da je u Predsjedništvo zamalo ušao Fahrudin Radončić-Abdić. Kolikogod Bakir loš bio, mogli smo proći i puno puno gore.
- zateznistub
#642 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
I to je tacno, ispade Kakir jos dobarconvict wrote:Prije bilo kakve kritike Bakiru, treba zastati i sjetiti se da je u Predsjedništvo zamalo ušao Fahrudin Radončić-Abdić. Kolikogod Bakir loš bio, mogli smo proći i puno puno gore.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#643 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Uvijek dobijemo ono sto smo zasluzili..i da smo Fahra dobili, znacilo bi da smo ga i zasluzili..odnosno glasali za njegaconvict wrote:Prije bilo kakve kritike Bakiru, treba zastati i sjetiti se da je u Predsjedništvo zamalo ušao Fahrudin Radončić-Abdić. Kolikogod Bakir loš bio, mogli smo proći i puno puno gore.
-
popajic
#644 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
A moglo se proci i puno bolje !convict wrote:Prije bilo kakve kritike Bakiru, treba zastati i sjetiti se da je u Predsjedništvo zamalo ušao Fahrudin Radončić-Abdić. Kolikogod Bakir loš bio, mogli smo proći i puno puno gore.
Nije se MORALO birati izmedju ponudjenih losih.
ali, hajde ti to dokazi ....
-
Hadzi Lojo
#645 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Strah me je od misli koje me progone, a to je ako nas narod i dalje bude glasao za dementne i autisticne politicare i izdajice, Bosnjaci ce postati folklorna grupa, nesto kao Indijanci u americi u najboljem slucaju, ukoliko nas ne strpaju u rezervat na mjestu pionirske Doline.
Citam kreteni otisli na proslavu 200 godina srbijanskog MUP-a. Ustanite mrtvi da vidite sta rade zivi!
Pa Bakir nije sposoban bio ni kao arhitekta ni kao inzinjer, a mi mu dali da nas predstavlja kao narod.
Citam kreteni otisli na proslavu 200 godina srbijanskog MUP-a. Ustanite mrtvi da vidite sta rade zivi!
Pa Bakir nije sposoban bio ni kao arhitekta ni kao inzinjer, a mi mu dali da nas predstavlja kao narod.
- madame
#646 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Joj a najdraže su mi one priče:"Fahro ima para, Fahro bar neće više krasti". Oh moj divni narode ako na osnovu OVOGA biraš predsjednika, onda si stvarno dostojan onih viceva o Sulji i Muji. I da, ona priča da je Bakir, ako ništa Izetbegović, mi je još milijardu puta mrža. Pa jeb'o te nije ovo oligarhija, monarhija, koji već klinac, pa da sad na osnovu porijekla trebaš birati predsjednika.
Summa summarum, kad vidjeh izborne rezultate zabrinula sam se, al' što kaže moj vrli drugar: Sve su to talovi, mi smo zadnja rupa na sviralu, daj cenera, il' koliko već glasat ćemo i za SNSD.
Summa summarum, kad vidjeh izborne rezultate zabrinula sam se, al' što kaže moj vrli drugar: Sve su to talovi, mi smo zadnja rupa na sviralu, daj cenera, il' koliko već glasat ćemo i za SNSD.
-
LaBomba
#647 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Dijaspora hoce da vidi jake DRZAVNE institucije, ali toga nema jer mu je babo u dejtonu ukinuo drzavu (Republiku), a cetnicima na pola teritorije BiH, i to nakon progona, etnickog ciscenja i genocida nad Bosnjackim narodom legalizovao drzavu (republiku srpsku).NightSkyWalker wrote:Zar imami ne treba da znaju kako zivi dijaspora? Je li to grijeh? Ili je fino i humano sa njihove strane da se na svoj nacin brinu o dijaspori, ne?popajic wrote: Tebi je valjda logicno da imami znaju kako zivi bosnjacka dijaspora - znaci i oni koji nosa nikad nisu pomolili u dzamiju
Sad Izetbegovic junior obavlja posljednji dio zadatka a to je da ubjedi Bosnjake da je vjera vazna a drzava nije, da Bosnjacima cak i ne treba nikakva drzava, da im je dovoljna samo dzamija, drugim rijecima prave nas nedrzavotvornim narodom.
Neka on onu svoju izjavu kako Bosnjacima ne smeta Dan tzv rs isprinta na papir i strpa sam sebi zna vec gdje.
- moa
#648 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
LaBomba wrote:Dijaspora hoce da vidi jake DRZAVNE institucije, ali toga nema jer mu je babo u dejtonu ukinuo drzavu (Republiku), a cetnicima na pola teritorije BiH, i to nakon progona, etnickog ciscenja i genocida nad Bosnjackim narodom legalizovao drzavu (republiku srpsku).NightSkyWalker wrote:Zar imami ne treba da znaju kako zivi dijaspora? Je li to grijeh? Ili je fino i humano sa njihove strane da se na svoj nacin brinu o dijaspori, ne?popajic wrote: Tebi je valjda logicno da imami znaju kako zivi bosnjacka dijaspora - znaci i oni koji nosa nikad nisu pomolili u dzamiju
Sad Izetbegovic junior obavlja posljednji dio zadatka a to je da ubjedi Bosnjake da je vjera vazna a drzava nije, da Bosnjacima cak i ne treba nikakva drzava, da im je dovoljna samo dzamija, drugim rijecima prave nas nedrzavotvornim narodom.
Neka on onu svoju izjavu kako Bosnjacima ne smeta Dan tzv rs isprinta na papir i strpa sam sebi zna vec gdje.
Zaboravio si dodati da njih sve koji su potpisali treba strpati u CUZU jer nisu imali pravo da potpisu Dejton jer je to mimo referenduma a plus u Dejton zaboravili zlocin nad Bosnjacima u Srebrenici, razvalili Armiju BiH...IZDAJNICI a glupe bosnje vazdan za takve glasaju a jel valjas pljuvaju po tebi..Samo nas dragi Allah i Amerikanci sada mogu izvuc iz govana a vrijeme ce pokazati svoje.
-
Area_51
#649 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Bakire,
Kad vec imenujete kriminalnce za savjetnike, pitam se ima li mjesta za Saju ili eventualno Dzevada Mlacu.
Kad vec imenujete kriminalnce za savjetnike, pitam se ima li mjesta za Saju ili eventualno Dzevada Mlacu.
-
popajic
#650 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Narod koji ima svoju vjeru, a ako bi netko htjeo da taj narod nema svoju vjeru, zahebaće se.[/quote]japijem wrote: Imami raspravljali o politickoj situaciji u drzavi i predstavljali kompletnu bosnjacku dijasporu ????
Ne kontas ti...nisu svi Bosnjaci muslimani pa zato nemaju imami kontakte sa SVIM Bosnjacima u dijaspori i o njima ne mogu ni tabiriti.
Ne postoji takav narod u kojem su svi do jednog religiozni.A sad , sto bi Bakir , Cera i raznorazni imami zeljeli da je narod= vjeroispovijest je jedna druga tema.