Šuška se da je 1. Juli pocetak eksperimentalnog... Ima li neko vise informacija!?StupskaBitanga wrote:bolje da budu 100 psoto spremni nego kao što je bio slučaj sa TV1 krenuli navrat na nos pa prvi dan ništa im nije radilo kkako trebacancel wrote:Oni se pripremaju kao da pokreću cijeli paket Al Jazeera programa od 20tak filmskih, sportskih i inih programa
Nego jel došla ta scenografija iz Katra ili još uvijek plovi prema Sarajevu?
''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Moderator: anex
-
Bosanac21
#626 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
-
kemalba
#627 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
kad god došli, dobro došli...to će biti velika stvar za Bosnu
-
cancel
#628 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Tko i gdje točno "šuška" ?Bosanac21 wrote:Šuška se da je 1. Juli pocetak eksperimentalnog... Ima li neko vise informacija!?
Na ovom forumu svaki idući mjesec kreće, u prvom mjesecu se tobož "šuškalo" o 1.2, u drugom o 1.3, u trećem o 1.4,.. eto morao je jednom doći i šesti mjesec i šuškanja o 1.7 .. to be continued, stay with us
- mladtrek
#629 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
cancel wrote:Tko i gdje točno "šuška" ?Bosanac21 wrote:Šuška se da je 1. Juli pocetak eksperimentalnog... Ima li neko vise informacija!?![]()
![]()
![]()
Na ovom forumu svaki idući mjesec kreće, u prvom mjesecu se tobož "šuškalo" o 1.2, u drugom o 1.3, u trećem o 1.4,.. eto morao je jednom doći i šesti mjesec i šuškanja o 1.7 .. to be continued, stay with us![]()
ma to oni iz al Jazeere održavaju narod na vatri da bude ono kad stvarno krene
a da svi ono jedva docekaju
garant oni bacaju ove dezinformacije
-
StupskaBitanga
#630 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
S obzirom da su zaposlili sve i svašta ne očekujem ama baš ništa
Svi pa i oni imaju određeno vrijeme da se pokažu
Onda ćemo davati komentare
Svi pa i oni imaju određeno vrijeme da se pokažu
Onda ćemo davati komentare
-
Ponosan
#631 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
danas pocelo postavljanje velikog krana uz BBI Centar,tako da pocinje izgradnja najmodernijeg studija u ovom dijelu Evrope! za 3-4 mjeseca studio je gotov..
- opa22
#632 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
-
StupskaBitanga
#633 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
e to će biti studio kako zamišljašopa22 wrote:odlicna vijest, da 'oce vise krenuti s emitiranjem, mene vise interesira kako ce izgledati taj studio i kako ce mi se hrgica uklopiti u njega nego vijeste koje ce citati, svakako nece nista pozitivno citati svijet je u q.
- opa22
#634 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
iskreno se nadam da hoce........bem mu misa bilo je i vrijeme
-
manki
#635 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Evo i krana 

- opa22
#636 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
ma ljudi cistili prozore 
-
Bosanac21
#637 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Znaci krenuli ,,vanjski radovi"... Hajde vala neka su... Jos da hoce poceti sa emitovanjem bilo cega, samo da nije onaj logo...
-
StupskaBitanga
#638 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Ett posao su dobili i
Irena Kuljedija ex Barbarić sa OBN
Marina Pelemiš sa OBN
Damir Šimić sa BHT
Ibrahim Muratović sa FTV
Marina Pelemiš sa OBN
Damir Šimić sa BHT
Ibrahim Muratović sa FTV
- opa22
#639 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
samo mi je poznata irena od navedenih imena 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#640 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
StupskaBitanga wrote:Ett posao su dobili i
Marina Pelemiš sa OBN
Damir Šimić sa BHT
Ibrahim Muratović sa FTV
Ovo ozbiljno? Ibro Muratović
-
Bosanac21
#641 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Pa sta Arapi vidjese u Muratovicu i Radoncicu... O Boze! Pa gdje izlaze ovi konkursi???Entropio wrote:StupskaBitanga wrote:Ett posao su dobili i
Marina Pelemiš sa OBN
Damir Šimić sa BHT
Ibrahim Muratović sa FTV![]()
![]()
![]()
Ovo ozbiljno? Ibro MuratovićHajd' ove dvije s OBN-a će ionako samo čitati vijesti...
-
Bosanac21
#642 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
[urlhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=1015 ... 3&comments][/url]
Ovo i Kenan Ceramagic presao???
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#643 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Pa zar stvarno treba 80 novinara i 30 spikera/citaca vijesti....
Meni svi ovi transferi i prelazi bas megalomanski djeluju.
-
adnan_hz
#644 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
haj bar muratovica necu slusati kako davi svojim glasom kad prenosi ligu prvaka hahahahahahahha e cuj on aj. pa vidi se da samo kod bosnja radi stela i da sve i svasta dolazi na aj.
-
adnan_hz
#645 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
pa realno za ozbiljnu tv i treba puno novinara koji ce raditi na terenu po cijeloj regiji.-LIBERO- wrote:Pa zar stvarno treba 80 novinara i 30 spikera/citaca vijesti....![]()
-
Richard Peti
#646 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
nije mu ovo prvi put da radi za aje, ne mora znaciti da je presaoBosanac21 wrote:[urlhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=1015 ... 3&comments][/url]
cuo sam da nece da predje.. haj znaj
-
StupskaBitanga
#647 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
S obizrom da rade za mega gia AL-J i treba-LIBERO- wrote:Pa zar stvarno treba 80 novinara i 30 spikera/citaca vijesti....![]()
Jer će ovo tržište pokrivati preko 20 miliona ljudi
-
Bosanac21
#648 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Ali realno kada se sve sabere i oduzme, ovde nema novinara, sve sami samoprozvani voditelji.... Irena Barbaric, Emir Nuhanovic, Mirjana Hrga sve su to voditelji... A novinari su po mom shvatanju ljudi koji rade na terenu, a u ovim transferima se ne vidi ni jedan novinar! Mozda Hrga da bude kao Amanpour posto je poznata u regionu... ..adnan_hz wrote:pa realno za ozbiljnu tv i treba puno novinara koji ce raditi na terenu po cijeloj regiji.-LIBERO- wrote:Pa zar stvarno treba 80 novinara i 30 spikera/citaca vijesti....![]()
- opa22
#649 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Kako saznaje portal Vijesti.ba, Emina Delić, urednica i voditeljica TV1 odbila je poslovnu ponudu Al-Jazeere Balkan. Sve popularnija voditeljica TV Dnevnika prve news televizije u BiH odbila je čak i da razgovara o mogućnosti realiziranja takvog aranžmana.

Tim povodom Vijesti.ba zatražile su izjavu od Emine Delić. Ona je potvrdila da je dobila ponudu od katarske mreže.
- "Tačno je da su me zvali sa Al-Jazeere, ali o njihovoj ponudi nisam željela zvanično ni razgovarati. Apsolutno sam zadovoljna svojim statusom na TV1 koja mi je pružila priliku da se potpuno afirmiram. Iz Al-Jazeere su ostavili otvorenom mogućnost ako se predomislim, ali ja ne razmišljam o odlasku s TV1", rekla je Delićeva.
(Vijesti.ba)
Tim povodom Vijesti.ba zatražile su izjavu od Emine Delić. Ona je potvrdila da je dobila ponudu od katarske mreže.
- "Tačno je da su me zvali sa Al-Jazeere, ali o njihovoj ponudi nisam željela zvanično ni razgovarati. Apsolutno sam zadovoljna svojim statusom na TV1 koja mi je pružila priliku da se potpuno afirmiram. Iz Al-Jazeere su ostavili otvorenom mogućnost ako se predomislim, ali ja ne razmišljam o odlasku s TV1", rekla je Delićeva.
(Vijesti.ba)
- Better Man
#650 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
E, moja djevojko umjesto da sa lokalne tv predjes na svjetskog giganta, ti odlucila ostati na lokalnoj tv. Sama sebi zatvras vrata napretka u svojoj karijeri.opa22 wrote:Kako saznaje portal Vijesti.ba, Emina Delić, urednica i voditeljica TV1 odbila je poslovnu ponudu Al-Jazeere Balkan. Sve popularnija voditeljica TV Dnevnika prve news televizije u BiH odbila je čak i da razgovara o mogućnosti realiziranja takvog aranžmana.
(Vijesti.ba)