Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
north

#626 Re: Horde Zla

Post by north »

bandini wrote:
potres_mozga wrote:
1987 wrote:garantujem ti da će to da bude najmasovnije gostovanje neke navijačke grupe iz bosne, poslije rata. nema viza, jako povoljno plaćanje za put... ta tvoja cifra je u najmanju ruku smiješna.
Brate ja znam da ce biti dosta,imam par nekih ortaka iz Hz,upucen sam.Nego lepo pitam ,a ovaj pokusava da bude duhovit :roll: Iskustvo iz Praga je i pozitivno i negativno.Bio sam tamo dva puta 2007 i 2009.Prvo protiv onog Libereca to je 100 km od Praga al smo spavali u glavnom gradu Ceske,i drugi put protiv Slavije. Da ne poverujes njihova murija delimicno i tolerise tuce i to,mi smo ispeglali one Totenhemove tamo.Ali za kradju unistavaju od batina.Pustaju gostujuce navijace da furaju po gradu bez problema,ali stoje ispred svih vecih marketa i butika. Spartini navijaci,nisu nista posebno,zaostaju za ovima iz ex yu solidno da ne kazem mnogo,oni vam nece biti problem tamo.Inace murija vazi za jednu od brutalnijih u Evropi,odmah iza onih u Slovackoj.
Ne brini se ti za nas,drzi se ti svoje grupe i cetnikovanja ! ;-)
A sta je konkretno cetnikovanje u ovome sto je on napisao??[/quote]

pa ocigledno sto covjek pise na ekavici, koju pojedinci vezu odmah za cetnistvo, kao sto vezu i cirilicu[/quote]

Ne, nego zato što se čovjek očito prisjeća gostovanja sa Delijama koji su poznati po tome i koji se diče istim......a lično nemam ništa protiv ljudi koji pišu ćirilicom, fala bogu da među njima ima normalnih ljudi......
Pitarrr82

#627 Re: Horde Zla

Post by Pitarrr82 »

http://www.tophotel.cz/

Ovo je hotel koliko sam ja shvatio, jedini ima naziv "Top hotel" u Pragu i malo je izvan grada ako se ne varam...
bandini

#628 Re: Horde Zla

Post by bandini »

Brate ja znam da ce biti dosta,imam par nekih ortaka iz Hz,upucen sam.Nego lepo pitam ,a ovaj pokusava da bude duhovit :roll: Iskustvo iz Praga je i pozitivno i negativno.Bio sam tamo dva puta 2007 i 2009.Prvo protiv onog Libereca to je 100 km od Praga al smo spavali u glavnom gradu Ceske,i drugi put protiv Slavije. Da ne poverujes njihova murija delimicno i tolerise tuce i to,mi smo ispeglali one Totenhemove tamo.Ali za kradju unistavaju od batina.Pustaju gostujuce navijace da furaju po gradu bez problema,ali stoje ispred svih vecih marketa i butika. Spartini navijaci,nisu nista posebno,zaostaju za ovima iz ex yu solidno da ne kazem mnogo,oni vam nece biti problem tamo.Inace murija vazi za jednu od brutalnijih u Evropi,odmah iza onih u Slovackoj.[/quote]

Ne brini se ti za nas,drzi se ti svoje grupe i cetnikovanja ! ;-)[/quote]

A sta je konkretno cetnikovanje u ovome sto je on napisao??[/quote]

pa ocigledno sto covjek pise na ekavici, koju pojedinci vezu odmah za cetnistvo, kao sto vezu i cirilicu[/quote]

Ne, nego zato što se čovjek očito prisjeća gostovanja sa Delijama koji su poznati po tome i koji se diče istim......a lično nemam ništa protiv ljudi koji pišu ćirilicom, fala bogu da među njima ima normalnih ljudi......[/quote]

ok je to sve, al ne treba tako generalizovati, jer covjek je napisao najnormalniji post, niti je koga prozivao, niti je pricao o nekom cetnistvu, tako da je bezveze nekog optuzivati da je cetnik samo tako. to je moje misljenje al eto mozda grijesim.
Gusztav

#629 Re: Horde Zla

Post by Gusztav »

Čovjek samo prenio svoja iskustva sa gostovanja iz Praga kada je igrala Zvezda i to je sve.....ali nekome i to smeta.
Valjda će se opet vratit na diskusiju.
just principe

#630 Re: Horde Zla

Post by just principe »

Impavidus wrote:Pojedincima očito važnije koliko će navijača otići u Prag nego kakav ćemo rezultat postići gore. Al vala ni ne čudi me, davno shvatih da na sjeveru ima određen postotak šatro navijača što su tu radi kluba, a ne znaju 10 igrača od 20 i nešto što ih imamo nabrojat, kamo li prepoznat.
Bitno je da se našika i pravi haos...
Helenejse u pamet svima koji budu išli, da se svi hairli vrate i naši sa dobrim rezultatom također. :)

bojim se da si u pravu, ovi sto ce ici u Prag samo pricaju o busevima, hotelima, broju navijaca, provodu i sl.., kao da im je vaznije da naprave lom nego Sarajevo dobar rezultat, mada bi ta veza trebala da bude uzajamna. A ti satro navijaci sto ih spominjes su vjerujem vecinom balavurdija od 15-16-17 godina :roll:
Ripicipi

#631 Re: Horde Zla

Post by Ripicipi »

just principe wrote:
Impavidus wrote:Pojedincima očito važnije koliko će navijača otići u Prag nego kakav ćemo rezultat postići gore. Al vala ni ne čudi me, davno shvatih da na sjeveru ima određen postotak šatro navijača što su tu radi kluba, a ne znaju 10 igrača od 20 i nešto što ih imamo nabrojat, kamo li prepoznat.
Bitno je da se našika i pravi haos...
Helenejse u pamet svima koji budu išli, da se svi hairli vrate i naši sa dobrim rezultatom također. :)

bojim se da si u pravu, ovi sto ce ici u Prag samo pricaju o busevima, hotelima, broju navijaca, provodu i sl.., kao da im je vaznije da naprave lom nego Sarajevo dobar rezultat, mada bi ta veza trebala da bude uzajamna. A ti satro navijaci sto ih spominjes su vjerujem vecinom balavurdija od 15-16-17 godina :roll:
A sta je problem da se na temi HZ pise o takvim stvarima?
Jbg. ljude ipak zanima sta i kako ih ceka u Pragu, nije zgoreg
Fabolous

#632 Re: Horde Zla

Post by Fabolous »

Ispit zrelosti za nasu grupu. Mnogo puta je ponovljeno ali evo i ja cu iskoristiti priliku da isto kazem. Vrlo je vazno da znamo gdje idemo i kako se gore ponasati. Sparta i nema tako jake navijace, sto se tribine tice pregazicemo ih. Imaju solidnu hooligansku ekipu, mada su i oni bazirani vise na livadu nego na ulicu, pogotovo ne ulaze u sukobe s Balkancima zbog nozeva, palica, flasa i ostalog sto se kod nas koristi. Medjutim, ni jedna jedina opcija ne smije biti iskljucena i mora se 2 poteza unaprijed razmisljati o svemu. Svi moraju biti zajedno jer se ne ide u turisticki obilazak da se slikaju mostovi i crkve vec na utakmicu. Nemojte se odvajati, pogotovo ne daleko, jer upravo se tako to radi kad su u pitanju vece mase navijaca. Ne napadas dok su u grupi vec cekas da se izdvoje grupice od 5-10 ljudi pa onda hvatas po gradu. Druga prijetnja o kojoj se mora povesti racuna je njihova policija koja je pokazala brutalnost na Delijama, BBB-ima i Spartakovim (Moskva) navijacima u zadnje 3 godine. Nemojte se kurciti, slusajte instrukcije vodecih ljudi iz grupe i sve ce biti uredu. U slucaju da dodje to nekog incidenta Boze moj necemo dati na sebe, sto je normalno. Ako Bog da da se vratimo iz Praga svi zadovoljni, zdravi i sa punim plijenom. PRAG AWAY - LOVE IT!

P.S. Nemojte nakon ovih postova da se userete i da se kajete sto ste uplatili put jer to nije namjera istih, vec cisto da se skrene paznja navijaca odakle vreba opasnost i sta se moze desiti ako se budemo glupirali. Sve ce biti dobro ako mi budemo pametni, Prag ce da pamti Horde Zla!
just principe

#633 Re: Horde Zla

Post by just principe »

ma uredu je sve :thumbup: malo sam prenaglio. Vazno je ponasati se kako treba i ne praviti belaje i ne bi trebalo biti problema u Pragu za Hz

Tako da, sretno svima koji putuju, sa zeljom da pobjedimo i zatim da to proslavimo, vi u Pragu, mi u Sarajevu :razz:
Bratov brat

#634 Re: Horde Zla

Post by Bratov brat »

Ja jesam Srbin i jesam Delija,ali cetnik nisam,nit je ko moj cetnik bio,U ratu nisam ucestvovao,niti bilo ko meni blizak,pa nema razloga da me bilo ko napusava i da pravi budalu i od sebe i od mene.Razlog mog javljanja na ovoj temi je taj sto svih ovih godina pratim horde Zla ,kao i celokupnu navijacku scenu u ex yu. Razumem ja da ovde ima " tastatura huligana" kao i svuda,ali nema razloga da me bilo ko naziva cetnikom. Napisao sam svoje iskustvo iz Praga iz najbolje namere,nikog uvredio nisam.Jednostavno znam sta znaci kad tvoj klub gostuje u Evropi,a tako blizu,a ne trebaju ti vize,pa mozes pokazati kakav si stvarno i kakva je tvoja grupa.Prag je jedinstven grad u Evropi,nocni provod vrhunski,sve na nivou. Kao sto rekoh navijaci su im qrac i ukoliko vide grupicu od vas 10-15 nece smeti ni da pridju.Plase se ljudi sa ovih prostora tj. navijaca sa ovih prostora. Jedino ko tamo moze da napravi problem je njihova policija i ponavljam -samo u slucaju grupnih kradja,kao sto smo mi radili , pa od nas 1000 bude uhapseno 200. Ukoliko se i to desi sledi momentalna deportacija nazad bez sudova i pritvora i verovatna zabrana ulaska u Cesku narednih 5 godina , a verovatno i u EU.Rekoh da su im navijaci slabi ali to ne znaci da trebate ici u grupicama od po 2-3 coveka i ponasati se kao japanski turisti.Treba proveriti i da li jos neka grupa navijaca taj dan gostuje u Pragu ili Ceskoj,sto se zna desiti jer i oni ja msm imaju 2-3 kluba u LP i LE kvalifikacijama. Nama se to desilo sa navijacima Totenhema na koje smo naleteli,ali su mucenici bili toliko sigurni u sebe i onako "naivni" krenuli na ruke da se biju,pa su ih posle Ceski zdravstveni radnici kupili lopatama sa ulice. Ne sumnjam da cete napraviti vrhunsku atmosferu i da ce to biti vase gostovanje za pamcenje.Ispraticu tu utakmicu kao sto sam i ovu sa Svedjanima i zelim sve najbolje i vama i vasem klubu.
Baltazar_khan

#635 Re: Horde Zla

Post by Baltazar_khan »

@brat hvala na informacijama :thumbup:
Impavidus

#636 Re: Horde Zla

Post by Impavidus »

Bratov brat wrote:Ja jesam Srbin i jesam Delija,ali cetnik nisam,nit je ko moj cetnik bio,U ratu nisam ucestvovao,niti bilo ko meni blizak,pa nema razloga da me bilo ko napusava i da pravi budalu i od sebe i od mene.Razlog mog javljanja na ovoj temi je taj sto svih ovih godina pratim horde Zla ,kao i celokupnu navijacku scenu u ex yu. Razumem ja da ovde ima " tastatura huligana" kao i svuda,ali nema razloga da me bilo ko naziva cetnikom. Napisao sam svoje iskustvo iz Praga iz najbolje namere,nikog uvredio nisam.Jednostavno znam sta znaci kad tvoj klub gostuje u Evropi,a tako blizu,a ne trebaju ti vize,pa mozes pokazati kakav si stvarno i kakva je tvoja grupa.Prag je jedinstven grad u Evropi,nocni provod vrhunski,sve na nivou. Kao sto rekoh navijaci su im qrac i ukoliko vide grupicu od vas 10-15 nece smeti ni da pridju.Plase se ljudi sa ovih prostora tj. navijaca sa ovih prostora. Jedino ko tamo moze da napravi problem je njihova policija i ponavljam -samo u slucaju grupnih kradja,kao sto smo mi radili , pa od nas 1000 bude uhapseno 200. Ukoliko se i to desi sledi momentalna deportacija nazad bez sudova i pritvora i verovatna zabrana ulaska u Cesku narednih 5 godina , a verovatno i u EU.Rekoh da su im navijaci slabi ali to ne znaci da trebate ici u grupicama od po 2-3 coveka i ponasati se kao japanski turisti.Treba proveriti i da li jos neka grupa navijaca taj dan gostuje u Pragu ili Ceskoj,sto se zna desiti jer i oni ja msm imaju 2-3 kluba u LP i LE kvalifikacijama. Nama se to desilo sa navijacima Totenhema na koje smo naleteli,ali su mucenici bili toliko sigurni u sebe i onako "naivni" krenuli na ruke da se biju,pa su ih posle Ceski zdravstveni radnici kupili lopatama sa ulice. Ne sumnjam da cete napraviti vrhunsku atmosferu i da ce to biti vase gostovanje za pamcenje.Ispraticu tu utakmicu kao sto sam i ovu sa Svedjanima i zelim sve najbolje i vama i vasem klubu.
Ma pusti balavurdiju ovdje što samo na nož dočekuje. Čim si iz Srbije šta god napisao četnik si, iz Hrvatske ustaša i sl.
Samo nas ti nastavi pratiti u Europskom pohodu, nadam se da ćeš i nakon Sparte imati razloga za to :)
Dammme

#637 Re: Horde Zla

Post by Dammme »

Pitarrr82 wrote:http://www.tophotel.cz/

Ovo je hotel koliko sam ja shvatio, jedini ima naziv "Top hotel" u Pragu i malo je izvan grada ako se ne varam...
Ovo nije hotel u kojem sam ja bio prije nekih 5-6 godina. Kako vidim ovaj je udaljen 8,5 km od centra Praga, moj je bio malo dalje.

Generalno što se tiče Praga par info.

Pare ne mijenjajte nigdje osim tamo gdje piše da je 0% provizija. Ostali će vas pofino uzeti.
Gradski prijevoz im je odličan. Ima se uzeti karta (bar je tako bilo kada sam ja išao) koja vrijedi sat vremena po danu, a sat i po naveče (od 22 do 7, ako se dobro sjećam). S tom kartom se voziš svim gradskim prevoznim sredstvima (autobus, metro i sl.). Prepoznaješ koji je tvoj bus po vremenu kada dolazi(nevjerovatno). Najbitnije je pogledati kako se zove ulazna stanica za metro, jer do ovog hotela, metro ne vozi (na samoj stanici ima red vožnje koji je tačan u minut). Dakle ulaziš u bus koji vozi od stanice gdje je tvoj hotel, do te početne(ili krajnje) stanice metroa. Sa istom kartom uđeš u metro i voziš se dalje.

Centar Praga se zove Vaclavske Namesti. Ako hoćeš u centar to je stanica gdje trebaš izaći. Nemojte da vas ufate na foru ovi što stoje pred kuplerajima "uđite samo da vidite", jer bi izlaz mogli plaćati ;-) .
Piva čak ni u centru grada nije bila skupa (ne znam kako je sada). Nedaleko od glavne ulice (kao naša Ferhadija), ima Irski pub gdje je piva bila između 1,5 i 2 Eura.
Česi su generalno susretljivi i skoro sa svima se može sporazumjeti na engleskom. Tamo ima i dosta ljudi sa prostora bivše Yuge, tako da vam ne bude čudno ako čujete naš jezik.

I da dodam na kraju. Ove moje info (iskustva) su stare 5-6 godina, tako da ih uzmete sa rezervom.

Ali ono što je najbitnije: Nemojte se ljudi praviti previše pametni, nego poslušajte šta će vam se reći od strane vodstva grupe.

Ako ćete ići u grad poslije tekme, ne bi bilo loše da rekvizite ostavite u hotelu.

P.s. I da ne zaboravim sa taksistima se vozite samo na dogovor, nikako na taximetar. S obzirom da je hotel podobro izvan centra mogao bi vas lopatom uzeti. Oni uvijek šatro ne smiju, ali ti na kraju uvijek daju neku svoju cijenu. A onda je do tebe da je oboriš. :-D
agent_001

#638 Re: Horde Zla

Post by agent_001 »

Pa stvarno mi niste jasni pojedinci, umijesto da s eradujete, idete u lijep grad, igra nas klub, ide nas masa,cocekuje se dobar rezultat, protiv ne tako dobre sparte ko nkead, apsolutno sve ljepse od ljepseg....

Ovde neki kao jedava cekaju da nesto seru da se prepiru, te murija bije, te imju huligane, te nemaju, te ovome ovaj cetnik, ovome nije, ovaj ga u zvijeude, cim neko kontra stav odma balavac, onaj odvali da neki navijju za Hz ostali su pravi navijaju sa FKS, kao da do sada nimo bili na tekmama gdje se tucemo s murijom nakon njihovog kurcenja bezveze, kao do sad nisu pucali na nas, bacali sve i svasta, nismo do sad imali fajtove s drugim ekipama, nismo do sad imali i dobrih i losih momenaa..

pa nenormalni stvorovi neki nezasluzuku do hadjica da im se oraganizuje gostovanje...

halo ba !!!!

IGRA NAŠ KLUB, SVE NAM JE U KORIST, IDEMO GORE DA PODRŽIMO KLUB, DA NAM SUPER BUDE I DA ŠTO BOLJI REZULTAT OSTVARIMO!!!

Okanite se gluposti, sva prepucavanja su uzaludna nebudute smijesni, ludi i bezobrazni....
1987

#639 Re: Horde Zla

Post by 1987 »

agent_001 wrote:Pa stvarno mi niste jasni pojedinci, umijesto da s eradujete, idete u lijep grad, igra nas klub, ide nas masa,cocekuje se dobar rezultat, protiv ne tako dobre sparte ko nkead, apsolutno sve ljepse od ljepseg....

Ovde neki kao jedava cekaju da nesto seru da se prepiru, te murija bije, te imju huligane, te nemaju, te ovome ovaj cetnik, ovome nije, ovaj ga u zvijeude, cim neko kontra stav odma balavac, onaj odvali da neki navijju za Hz ostali su pravi navijaju sa FKS, kao da do sada nimo bili na tekmama gdje se tucemo s murijom nakon njihovog kurcenja bezveze, kao do sad nisu pucali na nas, bacali sve i svasta, nismo do sad imali fajtove s drugim ekipama, nismo do sad imali i dobrih i losih momenaa..

pa nenormalni stvorovi neki nezasluzuku do hadjica da im se oraganizuje gostovanje...

halo ba !!!!

IGRA NAŠ KLUB, SVE NAM JE U KORIST, IDEMO GORE DA PODRŽIMO KLUB, DA NAM SUPER BUDE I DA ŠTO BOLJI REZULTAT OSTVARIMO!!!

Okanite se gluposti, sva prepucavanja su uzaludna nebudute smijesni, ludi i bezobrazni....
Sve to stoji,al' jedna stvar se daje na znanje,MORA SE BITI OPREZAN!
Znas kako to ide malo se vise popije,provokacija koja i eto belaja,a to njihova murija ne prasta. ;-)

Evo malo da te podsjetim kako su prosle vece grupe od nas,bas u tom istom Pragu.

Spartak Moskva

http://www.youtube.com/watch?v=xSxC0ZLg ... re=related

Delije

http://www.youtube.com/watch?v=salbRUqt ... re=related

BBB

http://www.youtube.com/watch?v=JV7GIG_X ... re=related

Inace 6 buseva do sad 8-)

Plus auta,kombiji,nesto s avionom,braca iz Dresdena..

Idemo se predstaviti u sto boljem izdanju
Image

JE BORDO BIJELI !
fosil

#640 Re: Horde Zla

Post by fosil »

Bordolini wrote: opravdacu ukazano povjerenje druze Rasime :D

izgleda da sam bio previse skroman sa brojkama, HZ se ne zajebaju, ovakva prilika se ne propusta. :dance:
De dina ti pogledaj mi kake gedore gore, nebilo ti zapovjedjeno. I vidi Ameru nake fotoaparate sto se natezu. :D
zvrcak

#641 Re: Horde Zla

Post by zvrcak »

Impavidus wrote:
Bratov brat wrote:Ja jesam Srbin i jesam Delija,ali cetnik nisam,nit je ko moj cetnik bio,U ratu nisam ucestvovao,niti bilo ko meni blizak,pa nema razloga da me bilo ko napusava i da pravi budalu i od sebe i od mene.Razlog mog javljanja na ovoj temi je taj sto svih ovih godina pratim horde Zla ,kao i celokupnu navijacku scenu u ex yu. Razumem ja da ovde ima " tastatura huligana" kao i svuda,ali nema razloga da me bilo ko naziva cetnikom. Napisao sam svoje iskustvo iz Praga iz najbolje namere,nikog uvredio nisam.Jednostavno znam sta znaci kad tvoj klub gostuje u Evropi,a tako blizu,a ne trebaju ti vize,pa mozes pokazati kakav si stvarno i kakva je tvoja grupa.Prag je jedinstven grad u Evropi,nocni provod vrhunski,sve na nivou. Kao sto rekoh navijaci su im qrac i ukoliko vide grupicu od vas 10-15 nece smeti ni da pridju.Plase se ljudi sa ovih prostora tj. navijaca sa ovih prostora. Jedino ko tamo moze da napravi problem je njihova policija i ponavljam -samo u slucaju grupnih kradja,kao sto smo mi radili , pa od nas 1000 bude uhapseno 200. Ukoliko se i to desi sledi momentalna deportacija nazad bez sudova i pritvora i verovatna zabrana ulaska u Cesku narednih 5 godina , a verovatno i u EU.Rekoh da su im navijaci slabi ali to ne znaci da trebate ici u grupicama od po 2-3 coveka i ponasati se kao japanski turisti.Treba proveriti i da li jos neka grupa navijaca taj dan gostuje u Pragu ili Ceskoj,sto se zna desiti jer i oni ja msm imaju 2-3 kluba u LP i LE kvalifikacijama. Nama se to desilo sa navijacima Totenhema na koje smo naleteli,ali su mucenici bili toliko sigurni u sebe i onako "naivni" krenuli na ruke da se biju,pa su ih posle Ceski zdravstveni radnici kupili lopatama sa ulice. Ne sumnjam da cete napraviti vrhunsku atmosferu i da ce to biti vase gostovanje za pamcenje.Ispraticu tu utakmicu kao sto sam i ovu sa Svedjanima i zelim sve najbolje i vama i vasem klubu.
Ma pusti balavurdiju ovdje što samo na nož dočekuje. Čim si iz Srbije šta god napisao četnik si, iz Hrvatske ustaša i sl.
Samo nas ti nastavi pratiti u Europskom pohodu, nadam se da ćeš i nakon Sparte imati razloga za to :)
Samo se vi lizite sa ovim onamo, jos mu pozeli srecu, i da se sretnete negdje u europi... ne zaboravi, da on kad se zgarli da pjeva, zagrli lika koji ima sajkacu na glavi, mladicevu majcu na sebi, tetovazu draze mihajlovica, to sto je on "dobar" pa nas nesto izvjestava, izvjestava nas o svojoj braci, koji su digli parolu za karadjica ili mladica, ne znam za kojeg su dizali parolu, al su spartanci sigurno...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#642 Re: Horde Zla

Post by bordo gandalf »

Nemojte mi nacionalizma ovdje :x
zvrcak

#643 Re: Horde Zla

Post by zvrcak »

nije nacionalizam, nego realizam, to nesto, pusti balavurdiju, ha hu, na PM razmjenite brojeve pa se posjecujte... :) a vala su i q--- ova upozorenja to, ovo ono, prati ovi su vaki oni naki, ako budu napadali bit cemo spremni, nema se sta o tome raspravljati na javnom forumu, i obucavati raja za te stvari...
Impavidus

#644 Re: Horde Zla

Post by Impavidus »

zvrcak wrote:
Impavidus wrote:
Samo se vi lizite sa ovim onamo, jos mu pozeli srecu, i da se sretnete negdje u europi... ne zaboravi, da on kad se zgarli da pjeva, zagrli lika koji ima sajkacu na glavi, mladicevu majcu na sebi, tetovazu draze mihajlovica, to sto je on "dobar" pa nas nesto izvjestava, izvjestava nas o svojoj braci, koji su digli parolu za karadjica ili mladica, ne znam za kojeg su dizali parolu, al su spartanci sigurno...
Niko se ne liže, ali isto tako ne mora se ni na nož dočekivati ako nema provokacija i nacionalizma, a ja ih nisam vidio. To o parolama delija i njihovim postupcima, ne mora značiti da se i njemu (forumašu) taj postupak sviđao, uostalom svakom svačije. Niti znam momka nit' imam namjeru da mu ja budem advokat.
Naša politika je Sarajevo, naša stranka Horde Zla.
U zdravlje ;-)
Logovan

#645 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

Jeste li završili za glupom raspravom ili mislite uvjeravati jedni druge dok vam prsti ne otpadnu. :-) Glupa i totalno bespotrebna rasprava.

Ne kontam pojedince nikako ali eto svako ima svoje mišjenje :roll: :run:
Koshpa

#646 Re: Horde Zla

Post by Koshpa »

a gdje nestala Truba sa sjevera :?: :roll:
ultras malta

#647 Re: Horde Zla

Post by ultras malta »

Koshpa wrote:a gdje nestala Truba sa sjevera :?: :roll:
Ah sto volim strumfete kad dodju na nas dio i lafo provociraju,ajde ba zibje tamo na svoj dio pa se lizi sa vodjama.
Obuca9

#648 Re: Horde Zla

Post by Obuca9 »

Ovaj je naš :D
Koshpa

#649 Re: Horde Zla

Post by Koshpa »

Sema ja znam da ces mi ti dati pravi odgovor jer ja nisam vec 10 g krocio na Sjever a odavno nisam cuo trubu barem je ja ne cujem na Istoku :-)
Obuca9

#650 Re: Horde Zla

Post by Obuca9 »

Koshpa wrote:Sema ja znam da ces mi ti dati pravi odgovor jer ja nisam vec 10 g krocio na Sjever a odavno nisam cuo trubu barem je ja ne cujem na Istoku :-)
Sjedim na istoj tribini ko i ti, tako da ti ne mogu ponuditi nikakav konkretan odgovor :D
Post Reply