A sta je konkretno cetnikovanje u ovome sto je on napisao??[/quote]bandini wrote:Ne brini se ti za nas,drzi se ti svoje grupe i cetnikovanja !potres_mozga wrote:Brate ja znam da ce biti dosta,imam par nekih ortaka iz Hz,upucen sam.Nego lepo pitam ,a ovaj pokusava da bude duhovit1987 wrote:garantujem ti da će to da bude najmasovnije gostovanje neke navijačke grupe iz bosne, poslije rata. nema viza, jako povoljno plaćanje za put... ta tvoja cifra je u najmanju ruku smiješna.Iskustvo iz Praga je i pozitivno i negativno.Bio sam tamo dva puta 2007 i 2009.Prvo protiv onog Libereca to je 100 km od Praga al smo spavali u glavnom gradu Ceske,i drugi put protiv Slavije. Da ne poverujes njihova murija delimicno i tolerise tuce i to,mi smo ispeglali one Totenhemove tamo.Ali za kradju unistavaju od batina.Pustaju gostujuce navijace da furaju po gradu bez problema,ali stoje ispred svih vecih marketa i butika. Spartini navijaci,nisu nista posebno,zaostaju za ovima iz ex yu solidno da ne kazem mnogo,oni vam nece biti problem tamo.Inace murija vazi za jednu od brutalnijih u Evropi,odmah iza onih u Slovackoj.
pa ocigledno sto covjek pise na ekavici, koju pojedinci vezu odmah za cetnistvo, kao sto vezu i cirilicu[/quote]
Ne, nego zato što se čovjek očito prisjeća gostovanja sa Delijama koji su poznati po tome i koji se diče istim......a lično nemam ništa protiv ljudi koji pišu ćirilicom, fala bogu da među njima ima normalnih ljudi......