Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro što je sakrio šta vozi, ali u kojoj su ga ulici snimili
Kako to da u obavjesti o učinjenom prekršaju ne stoji i kojom je brzinom prekršitelj vozio u trenutku prekršaja?
Nikad nisam slikaT ali me zanima jedno, da li svima dode u obavjesti o ucinjenom prekrsaju kakav link i odes vidjeti svoje vozilo, koliko si tacno isao itd. evo primjer ili je ovo izuzetak:
Ady88 wrote:Nikad nisam slikaT ali me zanima jedno, da li svima dode u obavjesti o ucinjenom prekrsaju kakav link i odes vidjeti svoje vozilo, koliko si tacno isao itd. evo primjer ili je ovo izuzetak:
Ova mogućnost postoji u RS-u tj. njihov MUP daje mogućnost na svojoj stranici da kad dobijete obavijest o prekršaju ukucate broj protokola i broj registracije i vidite sliku sa svim podacima.http://www.mup.vladars.net/index2.php?s ... era_radar#
Čini mi se da kod nas u federacij to još nije moguće putem neta već se mora lično otići u MUP da bi dobili sliku na uvid, ili možda griješim nisam siguran
Ady88 wrote:Nikad nisam slikaT ali me zanima jedno, da li svima dode u obavjesti o ucinjenom prekrsaju kakav link i odes vidjeti svoje vozilo, koliko si tacno isao itd. evo primjer ili je ovo izuzetak:
Ko je sad ovdje prekrsaj napravio?
Jel ovo T1 znaci traka 1?
Astra je slikana momak se tek zagrijavao, dobro pa kamera nije bila negdje iznad sve bi mu oduzeli kad bi vidjeli brzinu
Znaci kod nas ovih linkova sa slikom nema, valjda ce biti ako mene kad uhvate
alo kralj, zar ne vidiš koju je brzinu lik postigao ???? .....pa 102km/h ......vrijeme, datum ...... fotografija broj 896, ograničenje 60km/h
alo kralj, zar ne vidiš koju je brzinu lik postigao ???? .....pa 102km/h ......vrijeme, datum ...... fotografija broj 896, ograničenje 60km/h
to je bar jasno, ali čovjek postavlja pitanje KOJI OD OVA DVA je napravio prekšaj
to je bar jasno, ali čovjek postavlja pitanje KOJI OD OVA DVA je napravio prekšaj
Sudeci po ovim tragovima 'okidaca' na cesti, Fokus je prekoracio brzinu. Nego ova Astra cunirana, pa svi automatski pomisle kako je to neki divljak na cesti
LeKo wrote:Focus 100%, prema zakonu (zastita identiteta) se ne smije slikati s prednje strane........
U Binjezevu slika isto sa prednje strane.
Ja sam se izvukao jednom, meni sef rekao da me radar slikao kod aerodroma i da moram iz svog dzepa platiti kaznu, ja tvrdio da nisam jer ima jos jedan kolega u firmi da vozi ovo auto od firme.Otisao u policiju dali mi sliku vidjelo se da nisam ja nego ovaj kolega, dao sliku sefu i naravno nisam ja platio kaznu.Jos su mu naplatili kaznu jer se na radaru vidjelo da prica na mobitel pa i to naplatili u policiji.
Valjda su im kamere naštimane da daju i podatak koji je senzor registrovao brzinu, neće ba oni pogađati jel lijevo ili desno, nema smisla. Možda nije očigledno na slici, neka šifra ili slično.