SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
*mima*

#626 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by *mima* »

Sailor82 wrote:
*mima* wrote:opet on o forumasima......nema to veze......pusti suplju......eto ti sad neki frajer ...imas sansu da maznes nesto sa strane i hvalis se.....a mi eto trljamo trepavice.......
Čuj, na forumu o forumašima, nikakva to šuplja nije. Ovdje sam čitao mišljenja forumaša i slušao savjete, red je da i ja prozborim koju, šta je u tome loše.

Ja sam juče registrovao ovaj nick koji ću sutra ili prekosutra ugasiti. Šta imam od toga da ispadam frajer? Šta bih imao od toga da budem najveći frajer ovog foruma? Pusti to. Zahvali Bogu što te život nije doveo u neke nezgodne situacije, iskušenja su velika ali eto, ovdje vidim svi znaju kako bi postupili - makar dok su za tastaturom. Drago bi mi bilo vidjeti neke likove u realnim situacijama.

a odkud ti znas ko je u kakvim situacijama bio.....mislis da mi forum sluzi da pisem o svom intimnom zivotu....o svom zivotu uopste.........ohani malo.....ne pravi se pametan.....za takve stvari sluze prijatelji....stvarni.....sa kojima odes na kafu....u kafanu....jos bolje kuci.....pa se izjadas.....trazis savjet....dobijes savjet....cuj sterat ves po forumu......ma nidje veze
*mima*

#627 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by *mima* »

Sailor82 wrote:
*mima* wrote:opet on o forumasima......nema to veze......pusti suplju......eto ti sad neki frajer ...imas sansu da maznes nesto sa strane i hvalis se.....a mi eto trljamo trepavice.......
Čuj, na forumu o forumašima, nikakva to šuplja nije. Ovdje sam čitao mišljenja forumaša i slušao savjete, red je da i ja prozborim koju, šta je u tome loše.

Ja sam juče registrovao ovaj nick koji ću sutra ili prekosutra ugasiti. Šta imam od toga da ispadam frajer? Šta bih imao od toga da budem najveći frajer ovog foruma? Pusti to. Zahvali Bogu što te život nije doveo u neke nezgodne situacije, iskušenja su velika ali eto, ovdje vidim svi znaju kako bi postupili - makar dok su za tastaturom. Drago bi mi bilo vidjeti neke likove u realnim situacijama.

dječače, izuzetno lijep komentar. Čitajući tebe kao da čitam sebe prije 10 godina. Polahko samo, ima još vremena za tebe, sve će to biti abd tako kako želiš i dabogda nikada ne došao ni u kakvo iskušenje.

Ne želim ništa da izgubim, porodicu pogotovo, samo čovjek razmišlja da li bi mogao ikako da to sve ukomponuje zajedno :) Što se tiče ovih izleta, uvijek su bili jednokratni, niko za njih nije saznao, dakle to je sasvim OK za mene (znam, znam, ovdje se to drugačije tretira) ali ovo je nešto drugo.

koliko samo puta ispravljas svoje postove......Hocel sutra bit novi nick?
Sailor82

#628 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

hocunecu wrote:
Sailor82 wrote:
Samo, moram primjetiti da je ovdje malo forumaša koji imaju nekog dodira sa realnošću. Savjet za sve one koji su oženjeni / udati, nemojte živjeti u zabludi da je to sve tako kako se ovdje piše. Nije zgoreg ponekad malo i oči otvoriti, svi bi mi željeli da je sve tako jednostavno, da u životu nema nikakvih izazova.
bilo bi dobro da i tvoja supruga malo otvori oci,ne bi joj promaklo da tri mjeseca baris kolegicu :roll:
Ona drži oči otvorenim ali eto, uspijem nekako sakriti. I ona bi dala ruku da je nikada nisam prevario, zaklela bi se u mene, toliko mi vjeruje, tako da i vi ostale, koje mislite da je to tako, ne budite baš sigurne.

mima, ispravljam postove da bih odgovorio u istom postu. Sutra neće biti novi nick nego stari. Pozdrav.
*mima*

#629 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by *mima* »

Sailor82 wrote:
hocunecu wrote:
Sailor82 wrote:
Samo, moram primjetiti da je ovdje malo forumaša koji imaju nekog dodira sa realnošću. Savjet za sve one koji su oženjeni / udati, nemojte živjeti u zabludi da je to sve tako kako se ovdje piše. Nije zgoreg ponekad malo i oči otvoriti, svi bi mi željeli da je sve tako jednostavno, da u životu nema nikakvih izazova.
bilo bi dobro da i tvoja supruga malo otvori oci,ne bi joj promaklo da tri mjeseca baris kolegicu :roll:
Ona drži oči otvorenim ali eto, uspijem nekako sakriti. I ona bi dala ruku da je nikada nisam prevario, zaklela bi se u mene, toliko mi vjeruje, tako da i vi ostale, koje mislite da je to tako, ne budite baš sigurne.

mima, ispravljam postove da bih odgovorio u istom postu. Sutra neće biti novi nick nego stari. Pozdrav.

na zalost...takvih kao ti je mnogo.......zena zivi u zabludi da je muz vara......on kofrci kad izadje iz kuce...........ali......kad se sazna.......uuuuuuuuuuuuuu.....
hocunecu

#630 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by hocunecu »

Sailor82 wrote:
hocunecu wrote:
Sailor82 wrote:

ako kontamo po tvom rezonu onda niko nije siguran, pa ni ti
jesi li ti siguran ?
Filter

#631 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Filter »

Sailor82 wrote:Tek mi sada ništa nije jasno :D Ja u klin, pojedini ovdje u ploču, da nije tako kako ste vi to sve napisali, ne bih ni ja imao dilema, znalo bi se šta slijedi.

U svakom slučaju ću pokušati da izadjem iz ove situacije, da se ne petljam sa ovom kolegicom, to mi razum nalaže iako većini muškaraca koje ja znam razum po tom pitanju nije jača strana. Ali eto, vidim da je ovdje na forumu sve prisutan neki fini svijet, pa ću i ja pokušati da (p)ostanem dio toga. Sve ja to mogu lijepo razmišljati u ovom trenutku, nadam se da ću moći i u onom.

Nadam se da neću pokleknuti i da ću uspjeti da joj odolim, samo zbog toga što sam svjestan da mogu ući u probleme i da se to može pretvoriti u nešto drugo, mogo ozbiljnije, što bi moglo da ugrozi moju porodicu. Da je drugačije, ne bih joj oprostio, sasvim sigurno :D bez obzira na sva moralisanja.

drug ba, tvoje dupe je u pitanju ( i jos par, ali, zaokruzimo na 1) i tvoj cejf.
niti jednog trenutka ti nisam moralisao. cista kalkulacija situacije kaze da kvota nije na tvojoj strani.

btw. jel te vuce onaj osjecaj da mozes majstoricu odigrati (jos uvijek) a da te niko i ne zakaci???
Attitude

#632 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Attitude »

hocunecu wrote:
jesi li ti siguran ?
i koliko djeca uopce lice na njega :lol:
Sailor82

#633 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

hocunecu wrote:ako kontamo po tvom rezonu onda niko nije siguran, pa ni ti
jesi li ti siguran ?
Jesam. Iako ne bih trebao biti, idem linijom manjeg otpora :lol: Na kraju krajeva, nije sapun :dance:
krompir i riza

#634 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by krompir i riza »

Sailor82 wrote: Savjet za sve one koji su oženjeni / udati, nemojte živjeti u zabludi da je to sve tako kako se ovdje piše. Nije zgoreg ponekad malo i oči otvoriti, svi bi mi željeli da je sve tako jednostavno, da u životu nema nikakvih izazova.
Evo jarane,ja sam oženjen. I svaki dan nailazim na iskušenja. Ima ljepših žena od moje. Zgodnijih. 'Vakih, 'nakih .
Ali meni je moja žena svetinja, ona je ta koja me trpi svakakvog, koja mi kuha,pere, voli me i kad to možda ne zaslužujem ,ona nosi NAŠE dijete devet mjeseci, povraća, ne jede,ne spava, njoj se izjadam kad me drugi sjebu, s njom dijelim uspjehe i radosti, tugu i promašaje. O tome da je volim k'o boga neću ni pisati, taj osjećaj očito ne poznaješ.
A opet sam svaki dan u iskušenju kao i svaki muškarac i svaka žena. Uvijek će biti neko ljepši, sexipilniji, privlačniji, pogotovo kad se čovjek zasiti ćevapa,ali ima nas koji razmišljamo većom glavom, ima nas koji još uvijek poštujemo brak, partnera, ima nas koji NIKAD ne bi žrtvovali brak,djecu, tuđe osjećaje samo da bi umočili šta sa strane.
Svi smo mi svakodnevno u iskušenjima jarane al' treba imat karaktera.
Možda i tvoju ženu neki tamo salijeće mjesecima -šta misliš da ona razmišlja poput tebe? Shvatio bi je? Aha, sve se bojim da bi.
Svoju ženu ne bih prevario taman kad bi mi hašimaga otp'o ! Ako dođem u situaciju da neku drugu poželim u tolikoj mjeri da sve pogazim,ako se zaljubim u drugu ili jednostavno prestanem mariti za svoju ženu -pošten i fer razlaz koji će sigurno manje naškoditi ijednom od nas i našoj djeci nego kurvanje okolo(bilo moje ili ženino) i prividno 'normalan brak', što neko reče u 'tehničkom mandatu'.
dječak sa šibicama

#635 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by dječak sa šibicama »

Sailor82 wrote: dječače, izuzetno lijep komentar. Čitajući tebe kao da čitam sebe prije 10 godina. Polahko samo, ima još vremena za tebe, sve će to biti abd tako kako želiš i dabogda nikada ne došao ni u kakvo iskušenje..
Oprosti ali nema to nikakve veze sa godinama.

Mozda nisam ozenjen, ali bio sam u ozbiljnim vezama, i nije da nisam imao "priliku" ili "napad instikta".

Svakako da nisam savrsen covjek, bar dvije tri zene bi rekle da sam ovakav ili onakav da ne dajem sad sam sebi epitete (iz njihovog kuta gledanja) ali ako volis nekoga, i u vezi si sa njim, onda nema iskusenja. Jesi cuo za karakter?

Nebi stvarno volio da te uvrijedim, ali razmisljanje ti je na nivou rasplodnog bika. Jel volis ti svoju zenu? volis? cemu onda dalja rasprava.
Pricas ko da ti je zena dosadila... i jos one price kako je eto to normalno, desi se.

Ako ti je dosadna, razvedi se, i bubaj sekretarice. Budi zigolo, sta te briga.

Ne mozes na dvije stolice sjediti, to ti je jasno :wink:
*mima*

#636 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by *mima* »

Attitude wrote:
hocunecu wrote:
jesi li ti siguran ?
i koliko djeca uopce lice na njega :lol:

nemojte ic ovako daleko........nema smisla
wewa

#637 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by wewa »

Sailor82 wrote:
hocunecu wrote:
Sailor82 wrote:

jesi sav ponosan na sebe, sto uspijes sakriti i sto ti zena toliko vjeruje?
ne uhvati te nikad mucnina kad se pogledas u ogledalo?
Sailor82

#638 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

Filter wrote:drug ba, tvoje dupe je u pitanju ( i jos par, ali, zaokruzimo na 1) i tvoj cejf.
niti jednog trenutka ti nisam moralisao. cista kalkulacija situacije kaze da kvota nije na tvojoj strani.

btw. jel te vuce onaj osjecaj da mozes majstoricu odigrati (jos uvijek) a da te niko i ne zakaci???
Nije moje dupe u pitanju, u pitanju je dupe ove koleginice :) kojem je teško odoljeti.

Da je majstorica, odigrao bih. Međutim, bojim se da bi to bio tek početak meča.
*mima*

#639 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by *mima* »

Sailor82 wrote:
Filter wrote:drug ba, tvoje dupe je u pitanju ( i jos par, ali, zaokruzimo na 1) i tvoj cejf.

Nije moje dupe u pitanju, u pitanju je dupe ove koleginice :) kojem je teško odoljeti.

sjooooo......koji komentar....tebi nema pomoci........
pustopoljina

#640 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by pustopoljina »

Sailor82 wrote:
hocunecu wrote:
Sailor82 wrote:

pomislis li ti da pricas sa starijim od sebe? ili sa ljudima cije su veze trajale dulje od tvog braka trenutno? ali koji nisu te veze drzali kao siguricu, a uzivali u povremenom "osvjezenju" sa strane?
pomislis li ti da zaista postoje ljudi koji se ne zene radi mahale?

jedan si od iskusnijih forumasa, dok pamtis vanilline rijeci...ima vas jos takvih...osjeti se to...sretno ozenjeni ocevi :wink:
kad budes pod starim nickom...i budes se hvalio porodicnom srecom...sjeti se tromjesecnog oblijetanja oko dupeta svoje zaposlenice...cisto obraza radi.
hocunecu

#641 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by hocunecu »

Sailor82 wrote:
hocunecu wrote:ako kontamo po tvom rezonu onda niko nije siguran, pa ni ti
jesi li ti siguran ?
Jesam. Iako ne bih trebao biti, idem linijom manjeg otpora :lol: Na kraju krajeva, nije sapun :dance:
ako ti to tako kazes onda je ok

mani licno je prevara= izdaja
Sailor82

#642 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

Ovo petljanje djece i to na koga liče :-) Ali eto, valjda je to moralu OK pa bujrum.

Dječače, ništa loše nisam mislio vjeruj. Samo hoću da ti kažem da ćeš dolaziti u svakakve situacije, ako već nisi do sada. Nije sve uvijek tako jednostavno.

Na to što sam imao izlete nisam ponosan, niti zbog toga žalim. To se jednostavno desi, mnogo vremena sam na putu, mnogo vremena sam i dosadno mi je, tako popunim vrijeme. Sva sreća pa danas ima različitih razmišljanja, da svi razmišljaju kao ovdje na forumu onda bi bilo zajebano naći društvo. U stvarnosti je drugačije, ali kome to ovdje pričati.

krompir i riza, i kod mene je sve isto kao kod tebe, savršen brak, volimo se, poštujemo, cijenimo, uz dodatak da ja šta povremeno bocnem sa strane, neobavezno. Problem mi je ispao oko toga što priča sa ovom kolegicom prijeti da ne bude neobavezna, zbog toga moja dilema. Ponavljam, da znam da će biti neobavezna, ne bih razmišljao baš nimalo.
wewa

#643 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by wewa »

ovaj nije cuo da se u slobodno vrijeme moze i citati.
Filter

#644 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Filter »

*mima* wrote:
Sailor82 wrote:

sjooooo......koji komentar....tebi nema pomoci........
Katy

#645 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Katy »

Sailor82 wrote:
[/quote]

[/quote]

Jednostavno mi nisi vrijedan bana na ovom forumu,a cega bi ti se sad najradije nagovorila ovdje......uh!

Idi kuci ti......................i fati se svoje familije....... ili to.....ili se razvodi pa fataj kolegice s posla jednu za drugom,koga briga onda?.........sta mislis da si ti Bogom dan da unistavas jednoj zeni zivot?????!!!!!
Sta joj kazes.....sreco,jedva cekam da postanem tata jos jednom?! :x

Uzas!Uzas sta sve sebi neki ljudi pravdaju ovim ili onim sto jednostavno spada u ....manjak karaktera,dvolicnost,neodgovornost....jos dosao na forum nebi li mu ko odobrio da to uradi :shock:
kao ono,imamo razumjevanja jer mu je zena trudna!Halo,trudna ti je zena!!!!!!!!! Trudna!
Ne mogu vjerovati sta sve procita! :shock: Grozno!
Sailor82

#646 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

wewa wrote:ovaj nije cuo da se u slobodno vrijeme moze i citati.
Čitav život sam čitao, čitanjem stekao i određena zvanja, malo sam se i toga zasitio. Malo promjene nije loše.
wewa

#647 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by wewa »

Sailor82 wrote:
Čitav život sam čitao, čitanjem stekao i određena zvanja, malo sam se i toga zasitio. Malo promjene nije loše.
zvanja mozda, znanja slabo :cry:
ibizza

#648 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by ibizza »

Sailor82 wrote:
Ma legendo samo ti "udaraj",al zato kad tebe neko udari,onda si nahebo :D
zumreta (zumra)

#649 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by zumreta (zumra) »

pa dobro ljudi sto me to tracate?? Dragi moj kolega s posla, kako te nije stid i sram tako pisati?
dječak sa šibicama

#650 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by dječak sa šibicama »

A ja ti opet kazem, jednostavno je.

Kad je ljubav u pitanju, nema jednostavnije stvari od vjernosti.

Komplikovana je u pm (ljubav) ali kada nekog volis, onda je jednostavno.

Ja jutros sreo poznanicu u gradu, zenska marka ipo, izbacila dekolte i dobro osuncane i izvajane noge, i sad mi ono da se upitamo, ja se jedva suzdrzavam da mi pogled ne ode dole :D ali necu, necu da budem papak, nisam se ni okrenuo za njom da je vidim sa ledja, iako sam primjetio frajere da se okrecu jer je doooobra, ma dobra ko dobar dan ali sve sam vidio samo perifernim vidom :D

Ne volim nikoga, trenutno, niti itko mene voli, nikoga prvario nebi ni sa tim pogledom, ali rijec je o karakteru. Mozda stvarno zvucim kop patronazna sestra, ali eto...

Mislim da karakter moras pokazivati cijeli zivot, ovako ili onako. Posebno ti u takvoj situaciji, covjece zena i dvoje djece. Zamisli da sazna... ma ustvari, ti znas sta ces uraditi, sto nas pitas za misljenje. Ocekujes odobravanje, mozda.
Post Reply