Sailor82 wrote:Čuj, na forumu o forumašima, nikakva to šuplja nije. Ovdje sam čitao mišljenja forumaša i slušao savjete, red je da i ja prozborim koju, šta je u tome loše.*mima* wrote:opet on o forumasima......nema to veze......pusti suplju......eto ti sad neki frajer ...imas sansu da maznes nesto sa strane i hvalis se.....a mi eto trljamo trepavice.......
Ja sam juče registrovao ovaj nick koji ću sutra ili prekosutra ugasiti. Šta imam od toga da ispadam frajer? Šta bih imao od toga da budem najveći frajer ovog foruma? Pusti to. Zahvali Bogu što te život nije doveo u neke nezgodne situacije, iskušenja su velika ali eto, ovdje vidim svi znaju kako bi postupili - makar dok su za tastaturom. Drago bi mi bilo vidjeti neke likove u realnim situacijama.
a odkud ti znas ko je u kakvim situacijama bio.....mislis da mi forum sluzi da pisem o svom intimnom zivotu....o svom zivotu uopste.........ohani malo.....ne pravi se pametan.....za takve stvari sluze prijatelji....stvarni.....sa kojima odes na kafu....u kafanu....jos bolje kuci.....pa se izjadas.....trazis savjet....dobijes savjet....cuj sterat ves po forumu......ma nidje veze