Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljudi moji, usmjerite svoju energiju na nesto konkretno.
takvih ljudi ce uvijek biti, na nama je da ih pokazemo da to ubuduce nece proci nekaznjeno!!!!
za subotu se tebamo konkretno dogovoriti, ovako mlatimo praznu slamu vec danima....
dogovorimo se za transparente, kakve cemo praviti, ko ce ih praviti, i ostalo.....
zatim, napravimo peticije, koje ce se potpisivati na licu mjesta, koje ce zahtijevati da se popune ruke u zakonu, obezbjedi azil za zivotinje te sto prije kaznu KK.
nek nam se i neki predstavnik avu mau organizacije pridruzi ovdje da se dogovorimo i pocnemo raditi na ovome, jos 2 dana do protesta....
Što se tiče Av-Mau, zvaničnu informaciju oko toga šta je sve pripremljeno ćemo imati večeras (ne mogu garantirati tačno u koliko sati), ali će informacija biti dostupna svima i postavit ćemo post ovdje. Također, bit će tu i uputa svima na koji način mogu pomoći oko priprema za proteste.
liliput99 wrote:ljudi treba pritisnuti policiju i sva drustva da se oduzme onaj jadni isprepadani tornjak!
"Izvedi ga iz kućooooooore, izvedi ga"...
U kojoj vukojebini ovaj tip uopšte i živi?
Pogledajte oči psa, isprepadan je, ponižen, strašljiv, nepovjerljiv, sa teže nanijetom duševnom boli... Kemo bi (rodio ga babuka) trebao dobiti optužnicu "izazivanja opšte opasnosti" za što su kazne nešto "malo" veće, jer eto recimo ja ne znam da li me već sutra poniženi pas sa snimka ili neki drugi iz niza koje je Kemo najvjerovatnije i seksualno zlostavljao već sutra može poderati na ulici jer je pobjesnio nakon napada i zlostavljanja...
O cemu pricate vi? O tornjaku? Ciji je tornajk? Jel komsijin kao sto je malac meni rekao na telefon? Ja bi tog tornjaka rado uzela sebi.I pit bulla ako mu ga oduzmu.
chengaba wrote:A i gledajući komentare "prijatelja" Kemala Karovića
Kojih prijatelja?
Aha, otišli sad kad se digla prašina oko svega toga a do tada su sa odobravanjem i smijehom pratili i komentarisali njegove uratke... Koji mentalni sklop, mama mila
liliput99 wrote:ljudi treba pritisnuti policiju i sva drustva da se oduzme onaj jadni isprepadani tornjak!
Bilo je nekoliko pokusaja javni i putem PN-a da Kemal kaze gdje se onaj Tornjak nalazi. S time bi pokazao jednu trunku istine u onome sto je sam napisao, a to je da se kaje.
Neznam kako je u Bosni, ali ako napr. zlocinac pokaze istinsko kajanje, onda u dogovoru o kazni postoje mogucnost umanjenja.
Kemal Karovic na svom profilu i u ponasanju poslje svega pokazuje samo da se "osilio" i kroz to siri mentalitet "Nemoze mi niko nista". Zbog mentalnog sklopa, a i ociglednog nekajanja (Zao mu samo sto je provaljen) bi dobro bilo da tuzioc bude upoznat sa materialom sa FB.a...
ja necu vjerovati dok ne cujem misljenje neutralnog veterinara. ne mogu da vjerujem da se onolike ugrizne rane ne vide na psu.
Ma nema sanse,onaj pas sa snimka nije ovaj za kojeg on tvrdi da je ziv.I ona glupost koju je on meni rekao na telefon da se tornjak otkinuo sa lanca i napao njegovog pit bulla,ma nidje veze.Prvo,nije se mogao otkinuti nema sanse,a i na snimku se vidi kako momak pusta pit bulla na njega.I jos to fol bilo prije dvije godine.Aha!
Drugo,rekla sam da sam vidjela malog kako trenira svog psa.Zavezao gumu automobilsku za njega i tjera ga da je vuce.Trenira ga za ove masakre.Jadna zivotinja.
Sve sto je rekao nije istina i ko zna koliki je ustvari broj povrijedjenih i ubijenih zivotinja.Zao mi je i pit bulla uzasno.Ja bi ga uzela sebi bez razmisljanja.Nimalo ga se ne bojim i ne zelim da jadan i on strada
Pikaboo wrote:Drugo,rekla sam da sam vidjela malog kako trenira svog psa.Zavezao gumu automobilsku za njega i tjera ga da je vuce.Trenira ga za ove masakre.Jadna zivotinja.
Bull borbenjak ne samo da može vući gumu, nego i čitav automobil i to bez problema, a guma koju si navela se objesi za granu i na njoj pitbull jača zube i zagriz (stisak čeljusti) koji iznosi, mislim, oko dvije tone. Tako ih treniraju za borbe.
Modovi, nemojte brisati ovaj snimak, na njemu nema ništa loše.
Zločinac je izgleda osim toga što je psihički poremećen i jako slabo načitan, jer koliko vidim nema veze za šta služe gume...
Pikaboo wrote:Sve sto je rekao nije istina i ko zna koliki je ustvari broj povrijedjenih i ubijenih zivotinja.Zao mi je i pit bulla uzasno.Ja bi ga uzela sebi bez razmisljanja.Nimalo ga se ne bojim i ne zelim da jadan i on strada
Sudeći po sredini (razgovoru ljudi u pozadini) mislim da je u pitanju je neko romsko naselje što znači da psa kojem je nanesena teža fizička i duševna bol možete preuzeti za pola kile kafe. Sumnjam da se radi o istom psu jer iz iskustva znam da "gdje pit ujede, tu trava ne raste", zbog čega tvrdim da bi pas sa snimka trebao barem šepati.
Pogledah snimak 'zdravog i živog psa' koji je postavio i uporedih to sa slikom sa klipa napadnutog psa (slika se nalazi na FB grupi) na kojoj drugi lik drži psa za lanac dok se ovaj sprema da pusti pita na njega. Izgleda da ja dobro ne vidim, ali meni ova dva psa ne da nisu ista, nego ne liče jedan na drugog. Naime, pas sa prvog snimka ima mnogo više crne boje na ušima i daleko je svjetliji od ovog na drugom snimku. Ovo je samo jedna velika prevara i laž.
Nemogu ja vidjeti pola toga cemu vi svi imate pristup.Nemogu pokrenuti ove klipove niti mogu na FB,tako da sam tok citave afere saznala od vas na forumu i preko Sa-X-a.Ali mi sve u meni govori da mali laze i da je pas sa snimka mrtav i sakriven.Da ste vi pricali sa malim na telefon ,slozili bi ste se samnom.
Kad sam vidjela "treniranje" pit bulla bila sam kuci na odmoru.Nadala sam se svo vrijeme da ce neko pronaci napadnutog tornjaka,odmah bi zvala svoje da ga preuzmu.
Posto se sad nezna ko je koga napao,ko je ciji,ko je gdje,cekam da se sve raspetlja pa cu znati kojoj zivotinji treba pomoc,a ja sam tu za sva finansijska pomaganja koja budu potrebna u medjuvremenu.
Ako protesti budu dobro prosli, nadam se da hoce sljedeci korak je da se isto tako potrudimo da pronađemo psa zivog ili..ono drugo ne mogu da izgovorim. Svo moramo poslije protesta u potragu za psom i pitati po tim naseljima da li neko nesto zna!!!!!!
blackberry wrote:Pogledah snimak 'zdravog i živog psa' koji je postavio i uporedih to sa slikom sa klipa napadnutog psa (slika se nalazi na FB grupi) na kojoj drugi lik drži psa za lanac dok se ovaj sprema da pusti pita na njega. Izgleda da ja dobro ne vidim, ali meni ova dva psa ne da nisu ista, nego ne liče jedan na drugog. Naime, pas sa prvog snimka ima mnogo više crne boje na ušima i daleko je svjetliji od ovog na drugom snimku. Ovo je samo jedna velika prevara i laž.
ne vidis dobro... ja sam juce gledala uporedo oba snimka, i vidi se da je isti pas... ako si pogledala samo sliku ne mozes ni vidjeti, zbog osvjetljenja. kad pregledas klipove vidi se da je isti pas, ima na sredini cela tamniji dio i kod ociju dvije skroz svijetle tacke a okolo tamnije.