BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Rookie

#626 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Rookie »

komeba wrote:Svi su izgledi da ce Stilic i Buric sa Lech-om osvojiti poljsku ligu.Kolo prije kraja Lech se nalazi na prvom mjestu i zadnju utakmicu igraju kuci.Ako postanu prvaci Poljske,prema mom misljenju Stilic i definitivno zasluzuje poziv,a ja bih i Buricu dao da bude 3. golman,za Sehica jos ima vremena.
Burić, da si ti živ i zdrav, već 6 kola ne brani zbog povrede, a za Šehića ima vremena jer je godinu mlađi???
Da ne kažem da bi njegovim pozivanjem odao priznanje i domaćem prvenstvu, jer je mali kapiten lidera i finaliste kupa...

Kako bi super bilo kad bi neko Sušiću rekao da postoji i Cocalić... Pa da ne slušamo svako malo o Bunozi i potrebi za defanzivcima, bez pominjanja mladog igrača koji je standardan u odličnom grčkom prvoligašu! Smiješno i žalosno!
klixober

#627 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Rookie wrote:
komeba wrote:Svi su izgledi da ce Stilic i Buric sa Lech-om osvojiti poljsku ligu.Kolo prije kraja Lech se nalazi na prvom mjestu i zadnju utakmicu igraju kuci.Ako postanu prvaci Poljske,prema mom misljenju Stilic i definitivno zasluzuje poziv,a ja bih i Buricu dao da bude 3. golman,za Sehica jos ima vremena.
Burić, da si ti živ i zdrav, već 6 kola ne brani zbog povrede, a za Šehića ima vremena jer je godinu mlađi???
Da ne kažem da bi njegovim pozivanjem odao priznanje i domaćem prvenstvu, jer je mali kapiten lidera i finaliste kupa...

Kako bi super bilo kad bi neko Sušiću rekao da postoji i Cocalić... Pa da ne slušamo svako malo o Bunozi i potrebi za defanzivcima, bez pominjanja mladog igrača koji je standardan u odličnom grčkom prvoligašu! Smiješno i žalosno!
Buric se oporavlja od povrede uskoro,ako se ne varam.
Cocalica svakako treba zovnuti,sigurno moze pruziti puno vise od Muratovica.Uz duzno postovanje prema Muratovicu,ali ja bih ga vise cijenio da odrzi rijec i ne igra vise za reprezentaciju,mucno je gledati kako se pati.
A takodje se nadam da ce Bekric dobiti poziv.
zecko_kupuz

#628 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Ja nemam ništa protiv Murata, ali mi je pao u očima :D zbog slijedećeg - prvo se pred kraj kvalifikacija počeo opraštati od reprezentacije, tako emocionalno brate dragi, mogao si suzu pustiti, a onda odjednom dođe Sušić i Muratović nježno prozbori: "Eto, ako sam potreban, biću na raspolaganju..". :shock: :shock:

Pa jarane, ako već kažeš da si star i iznemogao, da ti je dosta, da nije pošteno prema mladima da se još tu vrzimaš, da si doživio vrhunac u karijeri, čemu onda iznenadni ostanak?!? Možda jeste ljudina, ali da li je tu malo proradila i sujeta?

A koliko sam mogao vidjeti, nije više ni standardan u Sturmu. Uglavnom....
Eborg

#629 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

Još je govorio da neće igrati na SP da se plasiramo. Aha. :lol: Pa da ga je Trinidad i Tobago pozvao igrao bi. :lol:
klixober

#630 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Gol i asistencija Pjanica protiv Monaka! :bih:
Ima jos cijelo drugo poluvrijeme...
klixober

#631 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Ibricic hattrick :bih:

Ognjena Vranjesa smatram vec potencijalnim reprezentativcem,pa cu spomenuti da je bio strijelac u pobdjedi svog tima 2-1.
jeza u ledja

#632 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Prodaj se vise Senijade prekuco si Hrvatsku! :-?
klixober

#633 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Stilic i Buric su sa Lechom postali prvaci Poljske :bih:
Vjeruj!

#634 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Vjeruj! »

jeza u ledja wrote:Prodaj se vise Senijade prekuco si Hrvatsku! :-?
Vidjet ces kad ode u Rubin.
To je na kraju svijeta, bolje mu je da se vrati u Zelju. 8-)
jeza u ledja

#635 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Vjeruj! wrote:
jeza u ledja wrote:Prodaj se vise Senijade prekuco si Hrvatsku! :-?
Vidjet ces kad ode u Rubin.
To je na kraju svijeta, bolje mu je da se vrati u Zelju. 8-)
Zar je Senijad igrao u Zeljeznicaru?
A1fa

#636 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by A1fa »

Idriz88 wrote:
\"komeba\" wrote:Stilic i Buric su sa Lechom postali prvaci Poljske :bih:
Jebes Poljsku kad imamo Muratovica, tamam za Evropsko ce imati 36 godina.
Sad ce on 99% u Bundesligu, mogu glavu stavit :D Sreca pa ne predje u Herthu, a malo mu je falilo ;)
Vjeruj!

#637 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Vjeruj! »

jeza u ledja wrote:
Zar je Senijad igrao u Zeljeznicaru?
Nije, nisam se dobro izrazio. Mislio sam da se vrati u Bosnu pa samim tim u najbolji klub ovdje.
Inace Ibricic navija za Zelju, bio je tu i na probama, ako se ne varam, nije zadovoljio.
Distortion

#638 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Distortion »

Trebas bit kreten da pozoves Muratovica koji ima 36 godina i rekao zbogom reprezentaciji, nije dao 3 tacna pasa, spreman je samo za 10 minuta a ne pozoves igraca kao sto je Stilic koji puca od snage pun motiva, prvak u Poljskoj...

Neznam sta ti strucnjaci vide u Muratovicu :-?
BaileyS

#639 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BaileyS »

Bogami odgledah utakmicu Sturm - Red Bull a Muratovic i sa 36 godina jos uvijek najbolji u svojoj ekipi. Svaka sansa koju je imao Sturm bila je nakon njegovih ubacaja i pasova. Inace, igrao je kao i obicno klasicnu desetku.

Ne propagiram za njegov poziv ali ne volim neistine i pricu napamet.
zecko_kupuz

#640 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Da se razumijemo, Muratović više neće igrati, možda samo uđe u nekoj manje važnoj utakmici, reda radi. Mislim da će ga se Sušić kutarisati (grubo rečeno) uskoro, samo na neki kulturan način. :D

Neko će reći da Murat nije zaslužio takav odnos, ali spomenuo sam ranije - čovjek se sam predomislio i pogazio svoju riječ. :roll: Ko zna, možda je najavljivao odlazak zbog Ćire. :?

A Štiliću i Buriću čestitke na tituli. :bih:
jeza u ledja

#642 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Cestitke nasim Poljacima. :thumbup: :bih:
jeza u ledja

#643 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

BaileyS wrote:Bogami odgledah utakmicu Sturm - Red Bull a Muratovic i sa 36 godina jos uvijek najbolji u svojoj ekipi. Svaka sansa koju je imao Sturm bila je nakon njegovih ubacaja i pasova. Inace, igrao je kao i obicno klasicnu desetku.

Distortion wrote:Trebas bit kreten da pozoves Muratovica koji ima 36 godina i rekao zbogom reprezentaciji, nije dao 3 tacna pasa, spreman je samo za 10 minuta a ne pozoves igraca kao sto je Stilic koji puca od snage pun motiva, prvak u Poljskoj...

Ovvaaj, Muratovic je tek napunio 34 godine.
fosil

#644 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by fosil »

jeza u ledja wrote:
BaileyS wrote:Bogami odgledah utakmicu Sturm - Red Bull a Muratovic i sa 36 godina jos uvijek najbolji u svojoj ekipi. Svaka sansa koju je imao Sturm bila je nakon njegovih ubacaja i pasova. Inace, igrao je kao i obicno klasicnu desetku.

Distortion wrote:Trebas bit kreten da pozoves Muratovica koji ima 36 godina i rekao zbogom reprezentaciji, nije dao 3 tacna pasa, spreman je samo za 10 minuta a ne pozoves igraca kao sto je Stilic koji puca od snage pun motiva, prvak u Poljskoj...

U dobar cas... :D
Rauber

#645 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Rauber »

Pjanic asistirao za 1-0
GLAVOM :)

Rauber

#646 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Rauber »

2-0
PJAAANIC :bih:
klixober

#648 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

and wrote:Image

:bih: :bih:

Kao sto sam vec rekao...uz duzno postovanje Muratovicu za dosadasnji trud,ali ja bih ga vise cijenio da je odrzao rijec i oprostio se od reprezentacije.Mucno je gledati kako ga protivnici igraci pretrcavaju...a nije da nemamo odlicne mlade igrace na njegovoj poziciji koji bi,siguran sam,puno bolje igrali.Evo Stilic je osvojio poljsko prvenstvo,valjda je napokon vise zasluzio poziv,pa onda imamo sjajne Bekrica,Alispahica,pa Cocalica za poziciju zadnjeg veznog...
Ali jos gori od Muratovica je Susic koji mu upucuje poziv i tako uskracuje mjesto u reprezentaciji ovim trenutno boljim i perspektivnijim igracima.
BaileyS

#649 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BaileyS »

jeza u ledja wrote:
Ma dvije tamo, dvije vamo - sitnica za Muratovica :D Uglavnom, za profil igraca kakav je Stilic nema mjesta pa taman da mu je Pape babo. Na kraju krajeva on Muratovica i ne racuna za mjesto koje moze igrati Stilic.
fosil

#650 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by fosil »

BaileyS wrote:
jeza u ledja wrote:
Ma dvije tamo, dvije vamo - sitnica za Muratovica :D Uglavnom, za profil igraca kakav je Stilic nema mjesta pa taman da mu je Pape babo. Na kraju krajeva on Muratovica i ne racuna za mjesto koje moze igrati Stilic.
Nema veze sto je od "anamo onih", ipak momku treba dati sansu...a Pape je svima njima babo svakako :D
Post Reply