Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#626 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Izvini ,,A1fa,,a gdje ja to napisa da nemamo da nemamo igrace koji se ne mogu nositi...Kazem fino imamo 2-3 igraca svjetske klase sto je nedovoljno za neki veci uspjeh(uspjeh nije baraz)znaci kvalifikovati se na prvenstvo.Imamo i igraca evropskog kvaliteta koji nisu imali ili dobili sansu za dokazivanje(Pjanic,Stilic,Medunjanin,Zec,Begovic,Seferovic ...)Na Papetu je da ukonponuje ovu ekipu,dobije podrsku javnost(ne treba njemu podrska klocova sa hayat-a )navijaca i gotovo.Sa Papetom na Europsko.Garant.Nema dalje.A na Europskom-sta mislis
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#627 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slazem se i ja da nije uspjeh baraz, ali plasman na zavrsnice evropskog i svjetskog prvenstva bi bio uspjeh, nista vise niko i ne traziluckylaka wrote:Izvini ,,A1fa,,a gdje ja to napisa da nemamo da nemamo igrace koji se ne mogu nositi...Kazem fino imamo 2-3 igraca svjetske klase sto je nedovoljno za neki veci uspjeh(uspjeh nije baraz)znaci kvalifikovati se na prvenstvo.Imamo i igraca evropskog kvaliteta koji nisu imali ili dobili sansu za dokazivanje(Pjanic,Stilic,Medunjanin,Zec,Begovic,Seferovic ...)Na Papetu je da ukonponuje ovu ekipu,dobije podrsku javnost(ne treba njemu podrska klocova sa hayat-a )navijaca i gotovo.Sa Papetom na Europsko.Garant.Nema dalje.A na Europskom-sta mislis
-
HarnagaHarnaga
#628 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stilic - moze se reci perspektivan igrac, nikako igrac evropskog formata (valjda se misli na igrace iz vrha evropskog fudbala)luckylaka wrote:Izvini ,,A1fa,,a gdje ja to napisa da nemamo da nemamo igrace koji se ne mogu nositi...Kazem fino imamo 2-3 igraca svjetske klase sto je nedovoljno za neki veci uspjeh(uspjeh nije baraz)znaci kvalifikovati se na prvenstvo.Imamo i igraca evropskog kvaliteta koji nisu imali ili dobili sansu za dokazivanje(Pjanic,Stilic,Medunjanin,Zec,Begovic,Seferovic ...)Na Papetu je da ukonponuje ovu ekipu,dobije podrsku javnost(ne treba njemu podrska klocova sa hayat-a )navijaca i gotovo.Sa Papetom na Europsko.Garant.Nema dalje.A na Europskom-sta mislis
Pjanic - na putu da postane (i ako Bog da hoce) igrac evropskog vrha, zasad to jos nije
Medunjanin -
Zec - slicno kao Stilic
Begovic - 10-tak utakmica do sada, solidan - perspektiva je tu, ali jos mnogo dokazivanje mu treba da bi se reklo da je u vrhu
Seferovic - jos je rano bilo sta govoriti o njemu, razlika izmedju U17 i seniora moze biti ogromna...
Svaki plasman bolji od grupe iz koje smo izvuceni je uspjeh, baraz nam je donio pomak iz 4-e u 3-u grupu sto znaci vise sansi za jos bolji plasman. Plasman na veliko takmicenje nije nemoguc, ali nije ni za ocekivati. Ako se dogodi, bice fantasticno - ako ne, zivot ide dalje.
Last edited by HarnagaHarnaga on 17/01/2010 22:54, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#629 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
HarnagaHarnaga, nemoj vishe koristiti crvenu boju. Ona je rezervisana samo za administratore/moderatore.
-
HarnagaHarnaga
#630 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cuj to? OK, nisam imao pojma.burek_in_space wrote:HarnagaHarnaga, nemoj vishe koristiti crvenu boju. Ona je rezervisana samo za administratore/moderatore.
- luckylaka
#631 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Steta je sto nasi ,,najbolji,,strucnjaci BiH repke zapocinju i zavrsavaju karijeru ovdje na sa-x forumu.Eto nisu Haris,Pjana,Stila,Bega europski fudbaleri nego su ih Spanci,Englezi,Cesi doveli tek tako za vrecu krompira da popune klupu.Mozda trenutno nisu europske klase ,ali nisu ni igraci koji imaju sigurno mjesto u Bukovici.Puracicima ili Podrinju.Sve su to mladi momci koji traze podrsku od nas(bar nas navijaca BiH) a ne podcijenjivanje i ismijavanje.Zato Bega,Stila,Hare i ostali uz boziju pomoc i naseg Papeta do uspjeha do Europskog prvenstva.Ko nije optimista sa ovom generacijom i ovim selektorom ili je lud ili je neprijatelj ove repke.Nema dalje.Jos jednom i svaki put,,Sa Papetom na Europsko,,
- Dammme
#632 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nisam mislio pisati na ovoj temi bar dok se grupe ne izvuku, jer sam oko izbora Papeta, rekao svoje mišljenje.HarnagaHarnaga wrote: Moramo priznati da se ogroman broj stanovnika BiH danas nada da ce ona propasti, da ce se podjeliti...i ne samo da se nada nego aktivno radi na tome. Htjeli ili ne, ne mozemo zazmuriti pred cinjenicom da u fudbalskom savezu (a Bogami i medju igracima) Bosnu iskreno kao svoju drzavu dozivljavaju uglavnom Bosnjaci dok od drugih naroda nama pripadaju njihovi otpadci (JEDAN JE SERGEJ BARBAREZ).
Ali kad vidjeh ovo ofarbano u plavo ne mogoh se oteti utisku da ovo graniči sa fašizmom.
Bujrum moderatori i administratori, do vas je.
- A1fa
#633 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma skontali i oni vise da ovog lika ne vrijedi ni banovati, do sad su to uradili bar 20XDammme wrote:Nisam mislio pisati na ovoj temi bar dok se grupe ne izvuku, jer sam oko izbora Papeta, rekao svoje mišljenje.HarnagaHarnaga wrote: Moramo priznati da se ogroman broj stanovnika BiH danas nada da ce ona propasti, da ce se podjeliti...i ne samo da se nada nego aktivno radi na tome. Htjeli ili ne, ne mozemo zazmuriti pred cinjenicom da u fudbalskom savezu (a Bogami i medju igracima) Bosnu iskreno kao svoju drzavu dozivljavaju uglavnom Bosnjaci dok od drugih naroda nama pripadaju njihovi otpadci (JEDAN JE SERGEJ BARBAREZ).
Ali kad vidjeh ovo ofarbano u plavo ne mogoh se oteti utisku da ovo graniči sa fašizmom.
-
HarnagaHarnaga
#634 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Otkad se reci istinu "granici sa fasizmom". Da li je istina ili nije da je clan predsednistva FS BiH, inace Hrvat obucen u dres hrvatske reprezentacije pratio istu? Da li je to tacno ili nije? Da li je tacno da je bivsi clan predsednistva pokojni Jelic primao ordenje i dresove Srbijanske reprezentacije, a sin mu izjavio da bi na poziv srbijanskog selektora otrcao pjeske? Je li ili nije? Da li je tacno da su se svi fudbaleri Srbi i Hrvati rodom iz BiH opredjelili da igraju za Srbiju ili Hrvatsku? Stanic, Savo Milosevic, Corluka, Koroman, Krstajic, Subotic, Petric....treba li jos? Govorimo o onim fudbalerima za koje su bile zainteresovane hrvatska ili srbijanska reprezentacija. Ja nikada nisam bio niti cu biti nacionalista, ali vise nikada se necu stidjeti da kazem istinu. Ja nikada vise necu imati onaj podanicki mentalitet koji sam nasledio i nesvjesno nosio sve do 1992. Ti to mozes okvalifikovati kao fasizam, do tebe je, mene uopste ne dotice tvoje misljenje, bio sam ja ono sto si ti i jedva zivu glavu izvukoh. Vise od polovine moje familije nije bilo te srece.Dammme wrote:Nisam mislio pisati na ovoj temi bar dok se grupe ne izvuku, jer sam oko izbora Papeta, rekao svoje mišljenje.HarnagaHarnaga wrote: Moramo priznati da se ogroman broj stanovnika BiH danas nada da ce ona propasti, da ce se podjeliti...i ne samo da se nada nego aktivno radi na tome. Htjeli ili ne, ne mozemo zazmuriti pred cinjenicom da u fudbalskom savezu (a Bogami i medju igracima) Bosnu iskreno kao svoju drzavu dozivljavaju uglavnom Bosnjaci dok od drugih naroda nama pripadaju njihovi otpadci (JEDAN JE SERGEJ BARBAREZ).
PS - Ovim ne tvrdim da i tzv. bosnjacki clanovi FS rade za boljitak istog...uglavnom rade za boljitak svojih dzepova pa onda imamo kompletan haos. Ako Bog da pa dodju nove generacije i cijeli sistem pretumbaju naopacke, jedino tada cemo i imati normalan FS. Ne bih rekao da cemo ja i ti to docekati.
- A1fa
#635 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Djelimicno je to sve istina, ali trebas prvo shvatiti i prihvatiti da ce Hrvatima i Srbima iz BIH uvijek biti u najmanju ruku ,,interesantno'' kako igraju Hrvatska i Srbija, to ne mora znaciti da su oni automatski protiv BIH i da ih ona ne interesuje.HarnagaHarnaga wrote:Otkad se reci istinu "granici sa fasizmom". Da li je istina ili nije da je clan predsednistva FS BiH, inace Hrvat obucen u dres hrvatske reprezentacije pratio istu? Da li je to tacno ili nije? Da li je tacno da je bivsi clan predsednistva pokojni Jelic primao ordenje i dresove Srbijanske reprezentacije, a sin mu izjavio da bi na poziv srbijanskog selektora otrcao pjeske? Je li ili nije? Da li je tacno da su se svi fudbaleri Srbi i Hrvati rodom iz BiH opredjelili da igraju za Srbiju ili Hrvatsku? Stanic, Savo Milosevic, Corluka, Koroman, Krstajic, Subotic, Petric....treba li jos? Govorimo o onim fudbalerima za koje su bile zainteresovane hrvatska ili srbijanska reprezentacija. Ja nikada nisam bio niti cu biti nacionalista, ali vise nikada se necu stidjeti da kazem istinu. Ja nikada vise necu imati onaj podanicki mentalitet koji sam nasledio i nesvjesno nosio sve do 1992. Ti to mozes okvalifikovati kao fasizam, do tebe je, mene uopste ne dotice tvoje misljenje, bio sam ja ono sto si ti i jedva zivu glavu izvukoh. Vise od polovine moje familije nije bilo te srece.Dammme wrote:Nisam mislio pisati na ovoj temi bar dok se grupe ne izvuku, jer sam oko izbora Papeta, rekao svoje mišljenje.HarnagaHarnaga wrote: Moramo priznati da se ogroman broj stanovnika BiH danas nada da ce ona propasti, da ce se podjeliti...i ne samo da se nada nego aktivno radi na tome. Htjeli ili ne, ne mozemo zazmuriti pred cinjenicom da u fudbalskom savezu (a Bogami i medju igracima) Bosnu iskreno kao svoju drzavu dozivljavaju uglavnom Bosnjaci dok od drugih naroda nama pripadaju njihovi otpadci (JEDAN JE SERGEJ BARBAREZ).
PS - Ovim ne tvrdim da i tzv. bosnjacki clanovi FS rade za boljitak istog...uglavnom rade za boljitak svojih dzepova pa onda imamo kompletan haos. Ako Bog da pa dodju nove generacije i cijeli sistem pretumbaju naopacke, jedino tada cemo i imati normalan FS. Ne bih rekao da cemo ja i ti to docekati.
EDIT: Medunjanin
-
nikad_izvini
#636 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Eh. Prvi potezi Papeta su što se mene tiče za DESETKU
Zašto. Evo par razloga. Čovjek je ODBIO da mu NS plati dolazak u Sarajevo kao i odlazak u Njemačku. Sva putovanja je obavio o vlastitom trošku. Dalje, pogledao je utakmice Wolsburga i Hofenhajma za razliku od nekih naših stručnjaka
koje su naši bajni forumaši branili konstatacijom da će nam doći neko gori, tipa Pirića ili Mušovića. Vidim da su se ušutili sada
Niko ne haberi o tome
Čuj, ne treba otjerati starog klovna jer postoji opcija da će doći neko gori
Koliko sam upratio poslije Njemačke ide(vraća) se u Francusku da pogleda, popriča sa Spahićem i Pjanićem
O vlastitom trošku. Eto malo ozbiljnosti. Samo neka tako nastavi, ništa više ne tražim 
- Globus
#637 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jebo je jeza u ledjanikad_izvini wrote:Eh. Prvi potezi Papeta su što se mene tiče za DESETKUZašto. Evo par razloga. Čovjek je ODBIO da mu NS plati dolazak u Sarajevo kao i odlazak u Njemačku. Sva putovanja je obavio o vlastitom trošku. Dalje, pogledao je utakmice Wolsburga i Hofenhajma za razliku od nekih naših stručnjaka
koje su naši bajni forumaši branili konstatacijom da će nam doći neko gori, tipa Pirića ili Mušovića. Vidim da su se ušutili sada
Niko ne haberi o tome
Čuj, ne treba otjerati starog klovna jer postoji opcija da će doći neko gori
Koliko sam upratio poslije Njemačke ide(vraća) se u Francusku da pogleda, popriča sa Spahićem i Pjanićem
O vlastitom trošku. Eto malo ozbiljnosti. Samo neka tako nastavi, ništa više ne tražim
- luckylaka
#638 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
,,Nikad izvini,,u jednu ruku si u pravu ,u drugu nisi.Zasto.I Pape treba ovom savezu da pokaze da nije papak i da ce o svom trosku raditi za interes reprezebtacije.Ok.Trenutno nemaju pare za selektora,ali im ponavljam treba dati do znanja zasto je ovdje.Pape ce da napravi cudo od ove repke,siguran sam.Pratim nogomet ili fudbal skoro 40-45 godina,znaci nisam od juce i nisam od onih koji kazu,,danas je dobar sutra ne valja,,.Necu da umrem a ne vidim svoju repku na jednom velikom takmicenju .Vrijeme je.I ja ili sam lud za tom repkom ili je ostali dovoljnp ne vole.Jos sam sirov na ovom forumu pa necu da lajem,inace... tko mi kaze da Dzeko,Sejo,Vedo,Miske,Hare nisu igracine uh svasta bi mu izgovorio.Valjaju Svabama,Grcima,Hrvatima,Spancima i kome sve jos a ovdje se nadze neko da kritikuje nase asove.Ma mrsh.Boga mi ko da mi imamo sto miliona stanovnika i deset miliona fudbalera pa mozemo reci ,Medunjanin ne valja ,sacekaj malo,,Sto nas ima,ima ali je zato Pape da sve to slozi i naravno ,,Sa Papetom na Europsko,,
- Dammme
#639 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moj se post odnosio prevashodno na to da si igrače koji igraju za našu reperezentaciju nazvao "otpadcima drugih naroda". Ako to nije fašizam onda ja ne znam šta je. Otkud ti znaš ko sam ja i šta sam ja i šta je moja porodica doživjela u ratu? Koliko vidim ti si uspio izvući živu glavu, e pa paša moj ima nas koji smo izvlačili živu glavu 4 godine pod četničkim granatama, snajperima itd, pa opet nismo postali fašisti. Žao mi je zbog zle sudbine tvoje porodice, ali TO NIJE IZGOVOR DA SE BUDE FAŠISTA.HarnagaHarnaga wrote:Otkad se reci istinu "granici sa fasizmom". Da li je istina ili nije da je clan predsednistva FS BiH, inace Hrvat obucen u dres hrvatske reprezentacije pratio istu? Da li je to tacno ili nije? Da li je tacno da je bivsi clan predsednistva pokojni Jelic primao ordenje i dresove Srbijanske reprezentacije, a sin mu izjavio da bi na poziv srbijanskog selektora otrcao pjeske? Je li ili nije? Da li je tacno da su se svi fudbaleri Srbi i Hrvati rodom iz BiH opredjelili da igraju za Srbiju ili Hrvatsku? Stanic, Savo Milosevic, Corluka, Koroman, Krstajic, Subotic, Petric....treba li jos? Govorimo o onim fudbalerima za koje su bile zainteresovane hrvatska ili srbijanska reprezentacija. Ja nikada nisam bio niti cu biti nacionalista, ali vise nikada se necu stidjeti da kazem istinu. Ja nikada vise necu imati onaj podanicki mentalitet koji sam nasledio i nesvjesno nosio sve do 1992. Ti to mozes okvalifikovati kao fasizam, do tebe je, mene uopste ne dotice tvoje misljenje, bio sam ja ono sto si ti i jedva zivu glavu izvukoh. Vise od polovine moje familije nije bilo te srece.Dammme wrote:Nisam mislio pisati na ovoj temi bar dok se grupe ne izvuku, jer sam oko izbora Papeta, rekao svoje mišljenje.HarnagaHarnaga wrote: Moramo priznati da se ogroman broj stanovnika BiH danas nada da ce ona propasti, da ce se podjeliti...i ne samo da se nada nego aktivno radi na tome. Htjeli ili ne, ne mozemo zazmuriti pred cinjenicom da u fudbalskom savezu (a Bogami i medju igracima) Bosnu iskreno kao svoju drzavu dozivljavaju uglavnom Bosnjaci dok od drugih naroda nama pripadaju njihovi otpadci (JEDAN JE SERGEJ BARBAREZ).
I time bih završio ovu raspravu. Kao što rekoh, moderatori, do vas je.
-
HarnagaHarnaga
#640 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hajde ne foliraj se, nisi valjda toliko ..... da ne kontas da sam mislio fudbalski otpaci, odnosno na one koji nemaju mjesta u njihovom reprezentacijama. Pa doskorasnja dva zamjenika kapitena su zivi dokaz. Hrgovic je nekoliko puta ponovio da nikada nebi bio BiH reprezentativac da je mogao imati mjesta u hrvatskoj selekcije, dok je Misimovic i bio srbijanski reprezentativac i otjeran kao neperspektivan (na nasu srecu). Kao sto rekoh ne dotice me se sta pises i kako koristis rijec fasista, ali kad vec prizivas moderatore mogli bi vala bas na to obratiti paznju.Dammme wrote:
Moj se post odnosio prevashodno na to da si igrače koji igraju za našu reperezentaciju nazvao "otpadcima drugih naroda". Ako to nije fašizam onda ja ne znam šta je. Otkud ti znaš ko sam ja i šta sam ja i šta je moja porodica doživjela u ratu? Koliko vidim ti si uspio izvući živu glavu, e pa paša moj ima nas koji smo izvlačili živu glavu 4 godine pod četničkim granatama, snajperima itd, pa opet nismo postali fašisti. Žao mi je zbog zle sudbine tvoje porodice, ali TO NIJE IZGOVOR DA SE BUDE FAŠISTA.
I time bih završio ovu raspravu. Kao što rekoh, moderatori, do vas je.
-
HarnagaHarnaga
#641 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne vjerujem da bi bilo ko od ovih gore imena osim Ibrahimovica imao mjesta u BiH reprezentaciji, a on sa Bosnom veze nema. Prihvatam ja da njima, pa i nama, bude interesantno kada igraju Srbija i Hrvatska, tesko mi je da prihvatim da igraju za Srbiju i Hrvatsku (ili HolandijuA1fa wrote:
Djelimicno je to sve istina, ali trebas prvo shvatiti i prihvatiti da ce Hrvatima i Srbima iz BIH uvijek biti u najmanju ruku ,,interesantno'' kako igraju Hrvatska i Srbija, to ne mora znaciti da su oni automatski protiv BIH i da ih ona ne interesuje.Dalje, i od Bosnjaka koji igraju za druge reprezentacije i koji su se iz ovih ili onih razloga odlucili da ne igraju za BIH, mozes takodjer napraviti jednu dobru reprezentaciju! Dzaka, Ibrahimovic, Kucukovic, Svi oni momci iz Svedske i Svicarske, braca Handanovici, Zlatko Dedic, Amir Karic su samo jedni od onih kojih se na brzinu beg googlanja mogu sjetiti
EDIT: Medunjanin
-
Omerovim_Koracima
#642 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
konacno neki normalan selektor..izjave su svedene na minimum(sto i treba),ne ko ona stara budaletina u 2 sata na 9 televizija,samo da ulize...Onaj zalizani je papak samo takav..pishaj ih..Pape ima "posla" za razliku od predhonog selektora,koji nije znao imena igraca itd itd...cao
- zecko_kupuz
#643 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Uz činjenicu da je Ćiro ipak, sam po sebi, nonšalantan tip, treba imati i na umu da se Pape tek mora dokazati, dok je Ćiro to davno odradio (tako reći
). Ćiri je selektorski posao došao k'o nekakav hobi maltene.
Daj Bože samo da Sušića ove krvopije iz Saveza ne izlevate.
Nekako djeluje prefin za ovaj posao. 
Daj Bože samo da Sušića ove krvopije iz Saveza ne izlevate.
-
Omerovim_Koracima
#644 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
<Ciro je bio "namazan", pa ga naguzishe. Nikad se ne zna.
- JThomas
#645 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ko zna. tiha voda brege dere, nije sve ni u galami i šupljoj, ćiro bi znao ponešto o tome...konačno da neko ode POGLEDATI IGRAČE i popričati sa njima, bog ti pomog'o na šta smo mi spali, da se to ne podrazumijeva nego to treba posebno istaći i pohvaliti 
-
nenad69
#646 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pape se neće zadržati više od 4 utakmice i naslediće ga dajdža i bih će biti na 6 mestu u grupi i tako sve do 2076
-
mikogoago
#647 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nebih se slozio stobom.Ako je ko koga izlevatio to je Ciro izlevatio onu mafiju iz saveza.kad mu se ukazala sansa da digne lovu u Kini i kada je to bilo gotovo,napravio je citav cirkus u i oko repke.Jako je dobro znao da optuzujuci Misimovica ,ovaj nece preci preko toga(uz to ostali njegovi gafovi i prozivanja),kao sto niko normalan i ne bi presao.Onda je doveo ove iz saveza pred gotov cin da biraju i posto nije islo ovi su ga morali otpustiti i isplatiti mu sve,tako da nemaju ni za plata.jer da je kojim slucajem on potencirao i raskinuo ne bi dobio nista.Ovako znali su i ako ostane da se pola tima nece odazvati vise,a posteno i valjao im je i sacuvao im je stolice.tako da ni ciro nije naivan,a ni lud.On je jako dobro znao sta radi cjelo vrijeme.NJemu sretno bilo,a nadajmo se da ce Pape izdrzati i odraditi svoj posao kako treba i odvesti nas na EP.Omerovim_Koracima wrote:<Ciro je bio "namazan", pa ga naguzishe. Nikad se ne zna.
- luckylaka
#648 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
,,pape se neće zadržati više od 4 utakmice i naslediće ga dajdža i bih će biti na 6 mestu u grupi i tako sve do 2076,,-Jedno su tvoje zelje nazalost,a drugo su mogucnost BiH repke.Dakle BiH ce,bez obzira na grupu i protivnike zavrsiti prva u grupi(u inat ovima kao sto je predhodnik)eventualno drugi(sudije,Uefa i ostalo)
-
HarnagaHarnaga
#649 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Na pocetku Cirinog mandata rekao sam da bi ga trebalo zadrzati do kraja kvalifikacija, a ako uspijemo da se plasiramo na SP dati mu da vodi reprezentaciju na istom i onda "kuda koji mili moji", bez obzira na rezultate na SP. Nismo se plasirali iako smo napravili neocekivan uspjeh plasmanom u baraz, te je bilo normalno da Ciro ode, ali ne po cijenu da dobijemo Muzura, Danijela i slicne bezkicmenjake....Kada su se kao opcije pojavili Sergej Barbarez i Safet Susic, bilo je jasno da je Ciri tankesen i aufidezen...i tu bi po meni trebala da zavrsi prica o njemu. Ovo je prvi i zadnji put da ga pominjem van konteksta diskusije posle njegovog odlaska...trebali bi toga i drugi da se pridrzavaju, narocito na temi o Safetu Susicu - NOVOM SELEKTORU. Nekima ce Ciro haman biti nocna mora do kraja zivota 
PS - Posto je Pape znatno mladji, njemu bi dao tri kvalifikaciona mandata i njegov uspjeh ocjenjivao bi prema tome da li smo se bar jednom plasirali na EP & SP.
PS - Posto je Pape znatno mladji, njemu bi dao tri kvalifikaciona mandata i njegov uspjeh ocjenjivao bi prema tome da li smo se bar jednom plasirali na EP & SP.
-
HarnagaHarnaga
#650 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Trebao bi trenirati jedno 24 sahata prije nego pocnes pisati na forumu. Da ti pripomognem za pocetak: kada hoces da citiras sta neko kaze pa da mu odgovoris radis to ovako: Kada se logujes i procitas ono na sto hoces da odgovoris kliknes na onaj ajkon gdje pise "citiraj" i svoj komentar das ispod toga, tako da je svima jasno sta je on rekao, a sta ti....... Nema na cemu.luckylaka wrote:,,pape se neće zadržati više od 4 utakmice i naslediće ga dajdža i bih će biti na 6 mestu u grupi i tako sve do 2076,,-Jedno su tvoje zelje nazalost,a drugo su mogucnost BiH repke.Dakle BiH ce,bez obzira na grupu i protivnike zavrsiti prva u grupi(u inat ovima kao sto je predhodnik)eventualno drugi(sudije,Uefa i ostalo)