otvoren novi club u SA
-
Incub
#626 Re: otvoren novi club u SA
Ma zazmiri malo za DJ-a.
Ovo ako propadne onda je gotovo jer ste svi dobili ponudu da imate izaci na mjesto bez folka pa sad izvolite. Nemojte kasnije da se neko zali kako je na svim mjesima zastupljena ova druga vrsta muzike.
Ovo ako propadne onda je gotovo jer ste svi dobili ponudu da imate izaci na mjesto bez folka pa sad izvolite. Nemojte kasnije da se neko zali kako je na svim mjesima zastupljena ova druga vrsta muzike.
- Ave, Nijaz!
#627 Re: otvoren novi club u SA
Meni je turbofolk OK, isti k****, slusao Daru Bubamaru il' Lady Gagu, slicni su tekstovi.
- ultima_palabra
#628 Re: otvoren novi club u SA
Jel ko bio u ovom pubu, kad je ovo otvoreno?
-
Incub
#629 Re: otvoren novi club u SA
Ako je tako onda pravo na trafiku po novi broj Express-a i edukujte se

- asafa_powell
#630 Re: otvoren novi club u SA
necete pustite osobu koja ima bijele patike koje kostaju 250 maraka..al zato pustate garant papke u cipelama od 10.5 maraka kupljenih kod kineza.....i onda se zovete elitnim klubom 
-
Incub
#631 Re: otvoren novi club u SA
S' kim se ti svadjas.
Nesto se nisi naspavala,nemoj tako sedmicu zapocinjati.
Je li to treba plakati?
Nesto se nisi naspavala,nemoj tako sedmicu zapocinjati.
Je li to treba plakati?
-
Ali_G
#633 Re: otvoren novi club u SA
Nije valjda da je vec problem sa posjetom???? Nisam ocekivao da dugo vremena budu radili kako treba, al ovo je prerano 
- Cholina_Lokica
#634 Re: otvoren novi club u SA
prije 10ak danaultima_palabra wrote:Jel ko bio u ovom pubu, kad je ovo otvoreno?
sto se tice bejzmenta
- Loulou
#635 Re: otvoren novi club u SA
Samo jedno pitanje u vezi s tim plaćanjem:karanana wrote:mislim da se mora urediti nacin naplate ulaza na malo transparentniji nacin a ne "klub je pun pa sad naplacujemo". sta znaci klub je pun? sinoc dodjem u 22:20 i platim ulaz. zadnji put sam bez placanja ulaza usao u 22:45.
sinoc kad sam usao, gore apsolutno nije bilo guzve niti cekanja u redu, nikog nije bilo osim securitija. tako da sam odmah pomislio da klub nije pun, ali ljubazna seka na kasi rece da jeste. i haj platim i udjem i klub bas i nije bio toliko pun koliko sam ocekivao. Na garderobi sretnem poznanika koji je usao minutu prije mene i koji se zacudi kada sam mu rekao da sam platio ulaz jer on ga nije platio. i sta sad, ja ispadoh magarac i noc mi se pokvari radi 10 maraka za koje pomislih da sam platio kao porez na budale. ni heineken se nije slivao niz grlo kao sto se obicno sliva zbog ovoga.
kontam sad ce jos raje proci bez placanja, nego mene uhvatili i uzeli mi pare. htjedoh stati dole da shmekam da vidim hoce li od tada svima naplacivati, ali reko necu nema veze ovaj put sam usao ali drugi put cu razmisliti hocu li platiti. hem sto je skupo iovako ionako, hem sto se naplacuje netransparentno.
Kad se plaća, plaćaju li i cure i momci? Pretpostavljam da je za cure besplatan ulaz kad je ta Ladies' night?
- alibaba_i_30_godina
#636 Re: otvoren novi club u SA
Ave, Nijaz! wrote:Meni je turbofolk OK, isti k****, slusao Daru Bubamaru il' Lady Gagu, slicni su tekstovi.
Pa pravo da ti kazem donekle i imas pravo.
- Ave, Nijaz!
#637 Re: otvoren novi club u SA
100%, samo sto ove blebetaju gluposti na engleskom.NeyDan wrote:Ave, Nijaz! wrote:Meni je turbofolk OK, isti k****, slusao Daru Bubamaru il' Lady Gagu, slicni su tekstovi.![]()
![]()
Pa pravo da ti kazem donekle i imas pravo.
Pustis Coxaru i svi ce biti sretni!
- J.P.Montoya
#638 Re: otvoren novi club u SA
A gdje je tačno ovaj novi pub, jel to blizu onog kozma....Dile wrote:prije 10ak danaultima_palabra wrote:Jel ko bio u ovom pubu, kad je ovo otvoreno?dobro mjesto skroz
![]()
sto se tice bejzmentapetak nije mjerilo, jer je kod nas slabo koja kafana puna petkom... ali svejedno, ja se i dalje drzim onoga da ne idem dole
- Cholina_Lokica
#639 Re: otvoren novi club u SA
ona mala zgradica od cigle odmah kod parkinga kod poste... zgrada od KUD loleJ.P.Montoya wrote:A gdje je tačno ovaj novi pub, jel to blizu onog kozma....
- respo
#640 Re: otvoren novi club u SA
kud lole tu i ja 
- Loulou
#641 Re: otvoren novi club u SA
I baš niko od posjetitelja Basementa ne zna?
Loulou wrote:Samo jedno pitanje u vezi s tim plaćanjem:
Kad se plaća, plaćaju li i cure i momci? Pretpostavljam da je za cure besplatan ulaz kad je ta Ladies' night?
- Cholina_Lokica
#642 Re: otvoren novi club u SA
placa se kad se njima cejfne, i naplacuju haman pa kome im se cejfneLoulou wrote:I baš niko od posjetitelja Basementa ne zna?![]()
Loulou wrote:Samo jedno pitanje u vezi s tim plaćanjem:
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#643 Re: otvoren novi club u SA
Nije los Pub. Namjesten je ok, koncept je ok. Kada svira Pakt 5 (cini mi se) atmosfera je stvarno super. Drugi band koji sam slusao su neki "blues-eri" i to mi je malo smaranje.Dile wrote:ona mala zgradica od cigle odmah kod parkinga kod poste... zgrada od KUD loleJ.P.Montoya wrote:A gdje je tačno ovaj novi pub, jel to blizu onog kozma....
Jos se nije profilisala ekipa koja dolazi redovno pa je malo "sareno" kako generacijski tako i style-wise, ali vjerujem da ce to biti rijeseno izborom muzike veoma brzo. Na otvaranju prva pjesma koja je pustena nakon sto je Pakt napravio prvu pauzu je bio London Calling...mene su time sad za sad kupili.
- innovision
#644 Re: otvoren novi club u SA
pogresna temaUnscarD wrote:Nije los Pub. Namjesten je ok, koncept je ok. Kada svira Pakt 5 (cini mi se) atmosfera je stvarno super. Drugi band koji sam slusao su neki "blues-eri" i to mi je malo smaranje.Dile wrote:ona mala zgradica od cigle odmah kod parkinga kod poste... zgrada od KUD loleJ.P.Montoya wrote:A gdje je tačno ovaj novi pub, jel to blizu onog kozma....
Jos se nije profilisala ekipa koja dolazi redovno pa je malo "sareno" kako generacijski tako i style-wise, ali vjerujem da ce to biti rijeseno izborom muzike veoma brzo. Na otvaranju prva pjesma koja je pustena nakon sto je Pakt napravio prvu pauzu je bio London Calling...mene su time sad za sad kupili.
- karanana
#645 Re: otvoren novi club u SA
pa i pub je novi club u sa, tako da naslov odgovara i da se prica i o ovom pubu.
-
suspect_zero
#646 Re: otvoren novi club u SA
karanana wrote:pa i pub je novi club u sa, tako da naslov odgovara i da se prica i o ovom pubu.
A gdje je to?
- 2407
#647 Re: otvoren novi club u SA
Ovdje.suspect_zero wrote:karanana wrote:pa i pub je novi club u sa, tako da naslov odgovara i da se prica i o ovom pubu.
A gdje je to?
- Loulou
#648 Re: otvoren novi club u SA
Kakav fancy club...Dile wrote:placa se kad se njima cejfne, i naplacuju haman pa kome im se cejfneLoulou wrote:Samo jedno pitanje u vezi s tim plaćanjem:
Kad se plaća, plaćaju li i cure i momci? Pretpostavljam da je za cure besplatan ulaz kad je ta Ladies' night?kad je ladies night dame ne placaju nista
- ljubav_aha
#649 Re: otvoren novi club u SA
bugarski turbo folk
jel vam zvuci prepoznatiljivo
jel vam zvuci prepoznatiljivo
- red387
#650 Re: otvoren novi club u SA
Neljubav_aha wrote:jel vam zvuci prepoznatiljivo