Budući hrvatski predsjednik
- armin071
#626 Re: Budući hrvatski predsjednik
nije dalek put do podcrtanog, čim se riješi nacionalno pitanje, koje je usko vezano uz unutrašnji teritorijalni ustroj, ovo je moguće.[/quote]
Ma ja ovo je isto ko da si rekao prvo cemo isjeci kolac pa cemo ga onda napraviti. Ubijas covjece sa tim nacionalnim pitanjem i trecim entiteom, al sreca pa se ti i tebi slicni ne pitaju puno.... Nacionalno pitanje se rjesilo korz ustav gdje je receno da su sva tri naroda ravnopravna a sad sto se taj zakon ne provodi to je druga prica. Polomi covjece prste ubjedjujuci ovdje narod u to rjesenje nacionalnog pitanja. Pa sve i da ti svi ovdje povjeruju djaba bolan kad i sam znas da od toga nema nista(ne zato sto hrvati ne smiju imati "rjeseno nacionalno pitanje"=entitet(ovo je samo po tebi rjesenje)) vec sto nema sanse za pravljenjem "Irana" u sred Bosne i Hercegovine. Nego promjeni stranu ubijas covjece svaki ali ama bas svaki post ti je na temu treci entitet bio to sport, muzika, religija ili sl. Ja mogu da shvatim zelju, sanjarenje ili nesto trece, ali ovo vec granici sa sizofrenijom....
Ma ja ovo je isto ko da si rekao prvo cemo isjeci kolac pa cemo ga onda napraviti. Ubijas covjece sa tim nacionalnim pitanjem i trecim entiteom, al sreca pa se ti i tebi slicni ne pitaju puno.... Nacionalno pitanje se rjesilo korz ustav gdje je receno da su sva tri naroda ravnopravna a sad sto se taj zakon ne provodi to je druga prica. Polomi covjece prste ubjedjujuci ovdje narod u to rjesenje nacionalnog pitanja. Pa sve i da ti svi ovdje povjeruju djaba bolan kad i sam znas da od toga nema nista(ne zato sto hrvati ne smiju imati "rjeseno nacionalno pitanje"=entitet(ovo je samo po tebi rjesenje)) vec sto nema sanse za pravljenjem "Irana" u sred Bosne i Hercegovine. Nego promjeni stranu ubijas covjece svaki ali ama bas svaki post ti je na temu treci entitet bio to sport, muzika, religija ili sl. Ja mogu da shvatim zelju, sanjarenje ili nesto trece, ali ovo vec granici sa sizofrenijom....
- osa
#627 Re: Budući hrvatski predsjednik
Ma ja ovo je isto ko da si rekao prvo cemo isjeci kolac pa cemo ga onda napraviti. Ubijas covjece sa tim nacionalnim pitanjem i trecim entiteom, al sreca pa se ti i tebi slicni ne pitaju puno.... Nacionalno pitanje se rjesilo korz ustav gdje je receno da su sva tri naroda ravnopravna a sad sto se taj zakon ne provodi to je druga prica. Polomi covjece prste ubjedjujuci ovdje narod u to rjesenje nacionalnog pitanja. Pa sve i da ti svi ovdje povjeruju djaba bolan kad i sam znas da od toga nema nista(ne zato sto hrvati ne smiju imati "rjeseno nacionalno pitanje"=entitet(ovo je samo po tebi rjesenje)) vec sto nema sanse za pravljenjem "Irana" u sred Bosne i Hercegovine. Nego promjeni stranu ubijas covjece svaki ali ama bas svaki post ti je na temu treci entitet bio to sport, muzika, religija ili sl. Ja mogu da shvatim zelju, sanjarenje ili nesto trece, ali ovo vec granici sa sizofrenijom....[/quote]armin071 wrote:nije dalek put do podcrtanog, čim se riješi nacionalno pitanje, koje je usko vezano uz unutrašnji teritorijalni ustroj, ovo je moguće.
oprosti ali ako ti misliš da je bošnjački narod na razini palestinskog ili iranskog, ja ne mislim dapače bošnjački narod je europski narod i ne postoji nikakva opasnost od pravljenja neke "pakestine" na ovim prostorima, iako mnogi o tome lamentiraju.
a ako misliš da glede napisanog nisam u pravu, tvoje mišljenje, polako, uvjerit ćeš se, čudim se da još nisi s obzirom, na politički i svaki drugi napredak bih, mislim, ovakve bih kakva je sada.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#628 Re: Budući hrvatski predsjednik
jedeš li ti ajvar, svega ti?Hrvoje_Hrvatinic wrote:
Znači drugim riječima Bandić je populist. To može biti i ljevičar i desničar. To što podilazi širokim narodnim masama nije posebno svojstveno samo ljevici ili desnici. Bandić je čini mi se ipak ljevičar, jer je mogao devedesetih lijepo da ode u HDZ i da od toga lijepo profitira. Ipak od više opcija odabrao je onu socijal-demokratsku i s njom je u Zagrebu imao dosta uspjeha u zadnjih 10 godina.
- 1gorstak
#629 Re: Budući hrvatski predsjednik
Kolega je cak obecao na ovom forumu da ce doci do stvaranja treceg entiteta u sljedecih par godina. Cekacemo do kraja 2012 a onda cemo ga svi zezatiarmin071 wrote:Nego promjeni stranu ubijas covjece svaki ali ama bas svaki post ti je na temu treci entitet bio to sport, muzika, religija ili sl. Ja mogu da shvatim zelju, sanjarenje ili nesto trece, ali ovo vec granici sa sizofrenijom....
- jutarnji
#630 Re: Budući hrvatski predsjednik
Pa zar i ti....drot?1gorstak wrote:Kolega je cak obecao na ovom forumu da ce doci do stvaranja treceg entiteta u sljedecih par godina. Cekacemo do kraja 2012 a onda cemo ga svi zezati
- osa
#631 Re: Budući hrvatski predsjednik
1gorstak wrote:Kolega je cak obecao na ovom forumu da ce doci do stvaranja treceg entiteta u sljedecih par godina. Cekacemo do kraja 2012 a onda cemo ga svi zezatiarmin071 wrote:Nego promjeni stranu ubijas covjece svaki ali ama bas svaki post ti je na temu treci entitet bio to sport, muzika, religija ili sl. Ja mogu da shvatim zelju, sanjarenje ili nesto trece, ali ovo vec granici sa sizofrenijom....
zezati, samo neka ne tuku, moj gorštak.
-
Dee dee zagreb
#632 Re: Budući hrvatski predsjednik
Hercegovci koji studiraju u Zagrebu poludili. Nemogu se pomiriti da je pobijedio Josipović
.
Nadam se da me neće nitko krivo shvatit, nemam ništa protiv Hercegovaca, jedan mi je čak i dobar prijatelj, ali moram priznati da pretjeruju jer ipak plaćaju porez u Bosni i Hercegovini.
Nadam se da me neće nitko krivo shvatit, nemam ništa protiv Hercegovaca, jedan mi je čak i dobar prijatelj, ali moram priznati da pretjeruju jer ipak plaćaju porez u Bosni i Hercegovini.
- osa
#633 Re: Budući hrvatski predsjednik
Dee dee zagreb wrote:Hercegovci koji studiraju u Zagrebu poludili. Nemogu se pomiriti da je pobijedio Josipović![]()
.
da li si siguran u to.
-
Dee dee zagreb
#634 Re: Budući hrvatski predsjednik
Samo da ispravim sigurnaosa wrote:Dee dee zagreb wrote:Hercegovci koji studiraju u Zagrebu poludili. Nemogu se pomiriti da je pobijedio Josipović![]()
.
da li si siguran u to.
-
Dee dee zagreb
#635 Re: Budući hrvatski predsjednik
Mali ispravak ipak nešto plaćaju u dućanima. Isprike. Ali za ostatak mi nije jasno.Dee dee zagreb wrote:Samo da ispravim sigurnaosa wrote:Dee dee zagreb wrote:Hercegovci koji studiraju u Zagrebu poludili. Nemogu se pomiriti da je pobijedio Josipović![]()
.
da li si siguran u to.. Pa oni koji plaćaju za njih ok, oni se mogu ljutiti koliko hoće, ali ove koje ja znam ne plaćaju ništa, a previše se bune.
- armin071
#636 Re: Budući hrvatski predsjednik
osa wrote:Ma ja ovo je isto ko da si rekao prvo cemo isjeci kolac pa cemo ga onda napraviti. Ubijas covjece sa tim nacionalnim pitanjem i trecim entiteom, al sreca pa se ti i tebi slicni ne pitaju puno.... Nacionalno pitanje se rjesilo korz ustav gdje je receno da su sva tri naroda ravnopravna a sad sto se taj zakon ne provodi to je druga prica. Polomi covjece prste ubjedjujuci ovdje narod u to rjesenje nacionalnog pitanja. Pa sve i da ti svi ovdje povjeruju djaba bolan kad i sam znas da od toga nema nista(ne zato sto hrvati ne smiju imati "rjeseno nacionalno pitanje"=entitet(ovo je samo po tebi rjesenje)) vec sto nema sanse za pravljenjem "Irana" u sred Bosne i Hercegovine. Nego promjeni stranu ubijas covjece svaki ali ama bas svaki post ti je na temu treci entitet bio to sport, muzika, religija ili sl. Ja mogu da shvatim zelju, sanjarenje ili nesto trece, ali ovo vec granici sa sizofrenijom....armin071 wrote:nije dalek put do podcrtanog, čim se riješi nacionalno pitanje, koje je usko vezano uz unutrašnji teritorijalni ustroj, ovo je moguće.
oprosti ali ako ti misliš da je bošnjački narod na razini palestinskog ili iranskog, ja ne mislim dapače bošnjački narod je europski narod i ne postoji nikakva opasnost od pravljenja neke "pakestine" na ovim prostorima, iako mnogi o tome lamentiraju.
a ako misliš da glede napisanog nisam u pravu, tvoje mišljenje, polako, uvjerit ćeš se, čudim se da još nisi s obzirom, na politički i svaki drugi napredak bih, mislim, ovakve bih kakva je sada.[/quote]
Ma najlakse se praviti lud. Al hajde nema veze eto uhvati se ti one stare narodne ko ceka taj i doceka, makar bi ja ruku dao da se nista ali ama bas nista nece promjeniti ni u narednih 10 a bogami ni 20 godina. Iako se dese neke promjene to ce biti na bolje(po tebi na gore), da ce narodi u BiH skontati da "nacionalni torovi" nisu nikakvo "rjesenje nacionalnog pitanja" vec samo laksi nacin za kradju drzave od vlastodrzaca bez obzira cijih. Treba sacekati da pomru ove jedno 2-3 "zatrovane" generacije znaci tamo za jedno100-150 godina ocekivati je neke promjene. Zali boze samo sto i u ovim generacijama ima ljudi koji su zeljni zivota i kojima je rjesenje socijalnog pitanja prije ovog nacionalnog, ali zato nazalost ima dosta takvih i poput tebe....
- vee-jay
#637 Re: Budući hrvatski predsjednik
@didiDee dee zagreb wrote:Hercegovci koji studiraju u Zagrebu poludili. Nemogu se pomiriti da je pobijedio Josipović![]()
.
ne zaboravi na kojem si forumu
-
Dee dee zagreb
#638 Re: Budući hrvatski predsjednik
Jel se ti šališ ili kaj? Pa nisam ja nikog vrijeđala. Samo sam lijepo rekla to sam rekla i njima u facu oni će nakon studija se vratit u Hercegovinu a mi ostajemo u banana državi pa bi bilo u redu da se mi više bunimo i glasujemo. Ja ne kužim zašto bi to bila uvreda. Što bi vi meni rekli da ja imam pravo glasanja u BiH i bunim se nešto, a tamo ne živim.vee-jay wrote:@didiDee dee zagreb wrote:Hercegovci koji studiraju u Zagrebu poludili. Nemogu se pomiriti da je pobijedio Josipović![]()
.
Nadam se da me neće nitko krivo shvatit, nemam ništa protiv Hercegovaca, jedan mi je čak i dobar prijatelj, ali moram priznati da pretjeruju jer ipak plaćaju porez u Bosni i Hercegovini.![]()
ne zaboravi na kojem si forumumi smijemo pljuvati po svojima ali ne dopustamo tako lako da to i rade i drugi sa strane
-
Geronimo81
#639 Re: Budući hrvatski predsjednik
Jel ti stvarno mislis da 4 % glasova iz dijaspore moze da izabere vlast hr i da je dosada odlucila izbore u hr ???Dee dee zagreb wrote:Jel se ti šališ ili kaj? Pa nisam ja nikog vrijeđala. Samo sam lijepo rekla to sam rekla i njima u facu oni će nakon studija se vratit u Hercegovinu a mi ostajemo u banana državi pa bi bilo u redu da se mi više bunimo i glasujemo. Ja ne kužim zašto bi to bila uvreda. Što bi vi meni rekli da ja imam pravo glasanja u BiH i bunim se nešto, a tamo ne živim.vee-jay wrote:@didiDee dee zagreb wrote:Hercegovci koji studiraju u Zagrebu poludili. Nemogu se pomiriti da je pobijedio Josipović![]()
.
Nadam se da me neće nitko krivo shvatit, nemam ništa protiv Hercegovaca, jedan mi je čak i dobar prijatelj, ali moram priznati da pretjeruju jer ipak plaćaju porez u Bosni i Hercegovini.![]()
ne zaboravi na kojem si forumumi smijemo pljuvati po svojima ali ne dopustamo tako lako da to i rade i drugi sa strane
- osa
#640 Re: Budući hrvatski predsjednik
Ma najlakse se praviti lud. Al hajde nema veze eto uhvati se ti one stare narodne ko ceka taj i doceka, makar bi ja ruku dao da se nista ali ama bas nista nece promjeniti ni u narednih 10 a bogami ni 20 godina. Iako se dese neke promjene to ce biti na bolje(po tebi na gore), da ce narodi u BiH skontati da "nacionalni torovi" nisu nikakvo "rjesenje nacionalnog pitanja" vec samo laksi nacin za kradju drzave od vlastodrzaca bez obzira cijih. Treba sacekati da pomru ove jedno 2-3 "zatrovane" generacije znaci tamo za jedno100-150 godina ocekivati je neke promjene. Zali boze samo sto i u ovim generacijama ima ljudi koji su zeljni zivota i kojima je rjesenje socijalnog pitanja prije ovog nacionalnog, ali zato nazalost ima dosta takvih i poput tebe....[/quote]armin071 wrote:osa wrote:
a ako misliš da glede napisanog nisam u pravu, tvoje mišljenje, polako, uvjerit ćeš se, čudim se da još nisi s obzirom, na politički i svaki drugi napredak bih, mislim, ovakve bih kakva je sada.
u većini svijeta a pogotovo u europi, prije socijalnih su rješena nacionalna i vjerska pitanja, bilo je to davno pa mi to ne pamtimo, ali možemo čitati o tome, ako ti je rješenje socijalnog pitanja prije nacionalnog, pusti onda da ti nacionalno pitanje rješe srbi i hrvati, ružno zvuči, jel da.
-
Dee dee zagreb
#641 Re: Budući hrvatski predsjednik
Jao Bože ne mogu da vjerujem koliko buke se diže čim netko spomene glasanje Hercegovaca u HR.Geronimo81 wrote:Jel ti stvarno mislis da 4 % glasova iz dijaspore moze da izabere vlast hr i da je dosada odlucila izbore u hr ???
Naravno da može ako je mala razlika kao što je HDZ imao na zadnjim parlamentarnim izborima. To je rijetkost, ali bezobzira jel može ili ne mislim da to nije u redu kao i većina građana RH. Nije to samo moje mišljenje. Plaćaj porez i nitko ti neće branit da glasaš. Ja ne kužim zašto je nekima to uvreda. Ja mislim da bi ti shvaćao o čemu ja pričam da živiš u RH.
- armin071
#642 Re: Budući hrvatski predsjednik
Dee dee zagreb wrote:Jao Bože ne mogu da vjerujem koliko buke se diže čim netko spomene glasanje Hercegovaca u HR.Geronimo81 wrote:Jel ti stvarno mislis da 4 % glasova iz dijaspore moze da izabere vlast hr i da je dosada odlucila izbore u hr ???
Naravno da može ako je mala razlika kao što je HDZ imao na zadnjim parlamentarnim izborima. To je rijetkost, ali bezobzira jel može ili ne mislim da to nije u redu kao i većina građana RH. Nije to samo moje mišljenje. Plaćaj porez i nitko ti neće branit da glasaš. Ja ne kužim zašto je nekima to uvreda. Ja mislim da bi ti shvaćao o čemu ja pričam da živiš u RH.
Uuuuuuuuu sad si gotov-a
-
Geronimo81
#643 Re: Budući hrvatski predsjednik
Ja mislim da bi ti svacala to da zivis u BiHDee dee zagreb wrote:Jao Bože ne mogu da vjerujem koliko buke se diže čim netko spomene glasanje Hercegovaca u HR.Geronimo81 wrote:Jel ti stvarno mislis da 4 % glasova iz dijaspore moze da izabere vlast hr i da je dosada odlucila izbore u hr ???
- bingov buraz
#644 Re: Budući hrvatski predsjednik
Bravo Hrvatska 
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#645 Re: Budući hrvatski predsjednik
a od kud Kemala Montena na spotu ??dalmatinka wrote:
Ja sam se malo iznenadila kad sam vidjela izborni spot I. Josipovića, odnosno koliko je u njemu ovisnika što o alkoholu, što o onom drugom, ali očito mu nije naškodio.
http://www.youtube.com/watch?v=6NKyJso58ZM
- nellington
#646 Re: Budući hrvatski predsjednik
Što da ne, Kemica je stalno u Zagrebu, a već je sa Alenom Islamovićem pjevao za naš SDP 
- osa
#647 Re: Budući hrvatski predsjednik
nellington wrote:Što da ne, Kemica je stalno u Zagrebu, a već je sa Alenom Islamovićem pjevao za naš SDP
ne bi me iznenadilo da kemo ima pravo glasa na hrvatskim izborima.
- nellington
#648 Re: Budući hrvatski predsjednik
http://www.balkanmedia.com/magazin/420/ ... nteno.html
Zajedno smo pre sest godina odr?ali koncert u dvorani "Lisinski". Bilo je predivno. Publika je pevala s nama. Plakao sam... Te 1995. godine dobio sam hrvatsku domovnicu i sada imam dvojno dr?avljanstvo, dva pasosa i ?ivim na relaciji Sarajevo-Zagreb-Sarajevo...
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#649 Re: Budući hrvatski predsjednik
ma, brine me da se Hercegovci opet ne rasplacu da su im Bosanci izabrali jos jednog Predsjednika drzave.nellington wrote:Što da ne, Kemica je stalno u Zagrebu, a već je sa Alenom Islamovićem pjevao za naš SDP
- and
#650 Re: Budući hrvatski predsjednik
@osa,ne stigoh odgovoriti,pohvale majci za priču o njemačkom pasošu
pobijedi tvoj favorit,mada i ovaj bandić je često dolazio u sarajevo i ne bi rekao da je nešto pokvaren,al stvarno nije za predsjednika.predsjednik vam je izgledom ko čeh
,ali hrvatska sve više smanjuje uticaj desnice i grabi ka evropi.
pobijedi tvoj favorit,mada i ovaj bandić je često dolazio u sarajevo i ne bi rekao da je nešto pokvaren,al stvarno nije za predsjednika.predsjednik vam je izgledom ko čeh