Filter wrote:
pa to i jeste upotpunilo taj smek...
što bi komi rekao
hoš vani da ovo riješimo
Moderator: _BataZiv_0809
Filter wrote:
pa to i jeste upotpunilo taj smek...
komi wrote:ja kažem hoš se pobit nemoj me plagirat i iskrivljavati
![]()

Pa ja se zaletio zbog glumaca vidim de niro , norton , jovovic , kontam to je extra hiper giga sega mega ultra film kad ono smece smecasto bljuvotnina , bljuzgotinaerni3 wrote:Cuj, De Niro i ne valja, kako to ba?![]()
Cudna situVacija

Uuu kolega , mislim da si malo pretjerao, film nije tako los , ja bi ga recimo preporucio svakolm iznad 18 godina.AC_grom_DC wrote:a tek ovo......ovaj Tanović.....ipak.....ako nastavi snimati ovakve gluposti kao što je ova Triaža....GOTOV JE. film može biti jeftin al to ne mora biti razlog da film bude i loš. ali ovo.....ovo je....
jeftino
plitko
ljigavo
bljutavo
retardirano
pitam se samo kod koga može proći ova splačina

slazem se, i meni su oba pravo dobri, labuda sam gledao i meni je dobar ali sad da sam bas nesto odusevljen pa i nisam, kralja jos nisam stigo pogledati..Abu FEED el-Castro wrote:Filmčina i jedan i drugi. Al o okusu i ukusu ne raspravljamo.
Ja sam mjesec dana cekao torrenat za onog labuda i za onog mutavog kralja, svi hvalili na sva usta... ja na kraju nisam mogo pregledat ni jedan ni drugi ni do 20-te minute, nidje veze. Halali te-nej svi koji ste pisali spjevove o ova dva filma. Opet kazem ukusi su gadna stvar, nekad i trenutno raspolozenje igra bitan faktor.
Ironija ili sta ?just principe wrote:Inception, Mementofuj