SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
- bez_ideje
#626 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ubjedljiovo najveca misterija,ako nemaju nista od sredstava za licnu higijenu,kako ove zenske uvijek izdepilirane....ili se meni to cini ? 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#627 Re: SURVIVOR na Hayat TV
I ja sam upravo o tome razmišljala, gledajući Višnjine obrve večeras. Vjerojatno postoji neki dogovor da radi kamera mogu da se izdepiliraju ili srede obrve. Mora biti.bez_ideje wrote:Ubjedljiovo najveca misterija,ako nemaju nista od sredstava za licnu higijenu,kako ove zenske uvijek izdepilirane....ili se meni to cini ?
- bez_ideje
#628 Re: SURVIVOR na Hayat TV
a ako cemo po prilozenom garant nisu savladale teniku depilacije koncem......

- cyprus
#629 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Zna li iko koliko ih ide u finale?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#630 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Molba za sve:
Kada se iduci put pojavi neko ko otkriva sadrzaj sljedecih epizoda, emisije, itd...odmah mi posaljite pp ili prijavite.
Ja ne mogu stici da sve vidim, pa ne bi bilo zgoreg da malo pomognete, ukoliko vam je stalo da se tema normalno vodi.

Kada se iduci put pojavi neko ko otkriva sadrzaj sljedecih epizoda, emisije, itd...odmah mi posaljite pp ili prijavite.
Ja ne mogu stici da sve vidim, pa ne bi bilo zgoreg da malo pomognete, ukoliko vam je stalo da se tema normalno vodi.
- cyprus
#632 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ako je tako osvaja Srđan. Nije nikakva dojava niti informacija, već moja procjena na osnovu činjenice, da će vjerovatno neko od starog Manoba dogurat do tamo. Eh, s obzirom da će to najvjerovatnije bit Srđan, imaće gomilu glasova od Plemenskog Saveta, prosta računicabez_ideje wrote:troje u finalu
Mislim, ako nisam pogrešno razumio način dobivanja pobjednika
- black_and_red
#633 Re: SURVIVOR na Hayat TV
cyprus wrote:Ako je tako osvaja Srđan. Nije nikakva dojava niti informacija, već moja procjena na osnovu činjenice, da će vjerovatno neko od starog Manoba dogurat do tamo. Eh, s obzirom da će to najvjerovatnije bit Srđan, imaće gomilu glasova od Plemenskog Saveta, prosta računicabez_ideje wrote:troje u finalu![]()
Mislim, ako nisam pogrešno razumio način dobivanja pobjednika
Ne bih bas rekao da bi trebalo glasanjem da se dobije konacni pobijednik! Ipak se zadnje dvoje mogu boriti u borbi pa ko koga dobije! Opet, bilo bi mi glupo da neko glasa za pobijednika a prije toga taj za koga bi trebalo da se glasa svojim glasovima je izbacio "strucni ziri"!!!
- KatarinaKosaca
#634 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Mislim da u finalu odlučuju glasovi bivših takmičara, u ovom slučaju plemenskog saveza.
-
smijesni_ste
#635 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Da, glasuju ovi članovi plemenskog vijeća, tj. ovi što su ispali...pa u tome je čar upravo
...koji finalista je uspio dobiti više simpatija i koga je manje iznervirao
...samo koliko znam u američkom su dvoje u finalu...troje mi nekako previše...mada ako im je ostalo još 10 dana, a njih je 7...tačno dodje onda do posljednjih troje...
- KatarinaKosaca
#636 Re: SURVIVOR na Hayat TV
I u španskom su dvoje u finalu. I odlučuju svi bivši takmičari. Tako je uvijek pobjedio manje sposoban
A u jednoj ediciji je bio veiki problem, jer je bio skandal poslije.Naime, to dvoje finalista su imali deal cijelo vrijeme kako da igraju i da podjele nagradu. Onda ovaj što je dobio nagradu nije htio da zna za dogovor, a ta ženska što je bila sa njim u talu išla po tv i to pričala. zakuhalo se pravo
. Tad je i jedan brak propao jer je kamera snimila neko dvoje u šumi, a ona jebila udata 
A u jednoj ediciji je bio veiki problem, jer je bio skandal poslije.Naime, to dvoje finalista su imali deal cijelo vrijeme kako da igraju i da podjele nagradu. Onda ovaj što je dobio nagradu nije htio da zna za dogovor, a ta ženska što je bila sa njim u talu išla po tv i to pričala. zakuhalo se pravo
- cyprus
#637 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ja prije ovoga bio gledo samo onaj (američki valjda) survivor što je bio na Novoj prije nekoliko godina. Tad je u finalu isto ostalo dvoje: jedna baba tipa Vesne (koju su gurali jer su kontali: lako ćemo s njom) i neki Ethan (fini neupadljvi lik koji se nije kačio ni sa kim). Čini mi se da je finale bilo tako što cu glasali oni takmčari što su ispali i pobjedio je uglavnom taj lik - Ethan.
Hoću reć da na ovim reality emisijama, nije najbolja taktika biti podao i smicalicama stić daleko. Evo recimo, Njegoš, iako mi je trenutno najveći favorit
. Eto nek stigne do finala. Ko će ba za njega glasat od ovih što su ispali? Neće ni Nemanja, jer se osjeća prodanim... Zato je najbolja strategija biti što neupadniji, ne ulaziti u konflikte, biti sa što više ljudi dobar i eto.... Uzmimo i primjer Rafe na onoj farmi, dok su klaunovi cijelo vrijeme skretali pažnju na sebe, on lagano, fino i smireno doguro do kraja.
Hoću reć da na ovim reality emisijama, nije najbolja taktika biti podao i smicalicama stić daleko. Evo recimo, Njegoš, iako mi je trenutno najveći favorit
- KatarinaKosaca
#638 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Snimali su i Hrvati svoj na otoku Mljetu, ali nisam pratila, ne znam kako je bilo. Oni nisu morali putovati dalje od Mljeta 
- DaysleepeR
#639 Re: SURVIVOR na Hayat TV
evo kako ide to sa tajnim imunitetom samo ga je ovaj ludak tri puta našao, dva puta bez pomoći, treći put sa putokazima...
Survivor: Samoa: Russell plays his second immunity idol
Irascible Texas oilman Russell Hantz executed one of the most stunning moves in the history of Survivor when he kicked off the season by hunting for—and finding—an immunity idol at his tribe’s camp, right under his fellow castaways’ noses, and without the aid of a clue. After the tribes merged, Russell played his idol when he didn’t need to, but the next day searched his new camp and found another idol—again without a clue. At the next tribal council, Russell surprised everyone by playing that idol, and this time it changed the outcome, turning a 7-4 vote against Russell to a 4-0 victory for his former tribe. Russell went on to find a third idol (this time with a clue), but by that time, his fellow contestants had finally caught on to his craftiness.
- nineinchnails
#640 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Meni je pravooo drago što je urbana papanka ispala
, napokon. Trebala je i ranije. Puno ranije.
Za sve ljubitelje ovog čmarnog kolutića, preporučujem da prate sljedeća izdanja srpskog playboya jer gospoja Fišnja hoće da se slika gologuza.
Tamo joj je i mjesto.
Za sve ljubitelje ovog čmarnog kolutića, preporučujem da prate sljedeća izdanja srpskog playboya jer gospoja Fišnja hoće da se slika gologuza.
Tamo joj je i mjesto.
- KatarinaKosaca
#641 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ja ne visim ništa loše što će se slikati za playboy. Nema svaka cura šansu da se slike za playboy. Helem dobro plate, helem naprave profesionalne slike. NIje uzela lovu na otoku, bar će iskoristiti popularnost i uzeti je u medijima po izlasku. Meni u tome nema baš ništa loše. Njeno tijelo, njena odluka.nineinchnails wrote:Meni je pravooo drago što je urbana papanka ispala, napokon. Trebala je i ranije. Puno ranije.
Tamo joj je i mjesto.
- nineinchnails
#642 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Slazem seKatarinaKosaca wrote: Ja ne viDim ništa loše što će se slikati za playboy. Nema svaka cura šansu da se slike za playboy. Helem dobro plate, helem naprave profesionalne slike. NIje uzela lovu na otoku, bar će iskoristiti popularnost i uzeti je u medijima po izlasku. Meni u tome nema baš ništa loše. Njeno tijelo, njena odluka.
-
boracha
#643 Re: SURVIVOR na Hayat TV
iako sam od ranije htjela da visnja ispadne, bilo bi mi drago da je sinoc vesna letila, kako se uzvrtila zadnjih dana, i jos kad su joj svi rekli da ce sigurno glasati za jedno od njih troje, onda im lijepo provuce kroz usi kako je i dule bio u dealu sa njegosem, ne bi li njega izbacili kad vec mora jedno od njih troje, a ona da ostane 
- krava
#644 Re: SURVIVOR na Hayat TV
vesna je davno zasluzila da ispadne, uvijek je najlosija u igrama ..i odakle njoj pravo da govori da je njegos davno trebao ispasti?
iako njegos nije neki pozitivan lik, ipak je najbolji u igrama...a sinoc su svi konacno priznali da je za igru potrebno praviti paktove i klanove, upravo ono na cemu najvise zamjeraju njegosu..licimjerno
iako njegos nije neki pozitivan lik, ipak je najbolji u igrama...a sinoc su svi konacno priznali da je za igru potrebno praviti paktove i klanove, upravo ono na cemu najvise zamjeraju njegosu..licimjerno
- nineinchnails
#645 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Fisnja je uvijek bila najlosija i ona je trebala prva ispasti. Ona, kao i Njegos, je sklapala paktove, klanove, lobirala i podvaljivala. Isti su oboje. Fisnja drzi Teju, a Teja drzi Klemena, a Klemen Acu. Njegos se svima podjednako privaljivao pravdajuci se "nisam ja majke mi / ja se 'izvinjajem' svima", pa su ga svi polovicno prihvatili i ispao bi davno da nema te silne imunitete i da se nije Aci uvukao. To sto je najbolji u igrama je najbolji samo zato sto je Fisnja izbacila sve koji su bili najsposobniji: Luka, Pece, Nikola....
Njegos je svo vrijeme prelezao k'o beg crnogorski sa Nemanjom dok su se drugi trudili da nesto i urade.
Pratio sam komplet serijal i "tacno koga je Fisnja htjela izbaciti, taj bi i bio izbacen". Sunce joj podlo, pokvareno, papanisticko, licemjerno malogradjansko.
Srle i Dule su sasvim OK likovi i zasluzili su da budu u finalu.
Njegos je svo vrijeme prelezao k'o beg crnogorski sa Nemanjom dok su se drugi trudili da nesto i urade.
Pratio sam komplet serijal i "tacno koga je Fisnja htjela izbaciti, taj bi i bio izbacen". Sunce joj podlo, pokvareno, papanisticko, licemjerno malogradjansko.
Srle i Dule su sasvim OK likovi i zasluzili su da budu u finalu.
- black_and_red
#646 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ovo za Visnju se i mogu sloziti ali za ovu recenicu mogu reci da se ne slazem ama bas nikako!nineinchnails wrote: Srle i Dule su sasvim OK likovi i zasluzili su da budu u finalu.
Pa taj isti Srdjan ima pakt sa ti istim Dusanom, tu su bili i Dina i stara vjestica Vesna!
Ne razumijem kako nekom moze biti dobar Dusan ili Srdjan koji vidno imaju dealove sa drugim ljudima iz plemena i ocito bacaju kockicku krivnje na nekoga ko je bio sa tim istim Dusanom u paktu ali se to razbilo silom prilika i citavo vrijeme se nastoji ocrniti Njegosa kao da je kao sto on kaze on Hitler a svi drugi su neduzni partizani!
Ne mogu da vjerujem da neko moze ovako da razmislja! Ljudi su uspijeli izmaniuplisati i vas kraj malih ekrana. Nevjerovatno ali istinito!!!!
-
Nedim071
#647 Re: SURVIVOR na Hayat TV
[quote="nineinchnails"
Srle i Dule su sasvim OK likovi i zasluzili su da budu u finalu.[/quote]
Kako da ne.
Srle i Dule su sasvim OK likovi i zasluzili su da budu u finalu.[/quote]
Kako da ne.
- Irm@
#648 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ma nek je Visnja ispala sad vala moze i Njegos pobijediti sto se mene tice
samo da nju i njene "mudrosti" vishe ne moram slusati...
- KatarinaKosaca
#649 Re: SURVIVOR na Hayat TV
I meni su SRđan i Dule degutantni likovi, ali i nacional par iz Slovenije. Oboje. Pošto me Aco sinoć šokantno razočarao, sad navijam za Njegoša.
- shalla
#650 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Nevjerovatno kako je nekim ljudima Njegoš negativac a Dušan cvjećka, ok lik
Imate li vi uši, oči i sl. pa još juče u najavi emisije ide kao ono šta je bilo u prošloj i ide najava "Dule je opet pokazao da je sklon dogovorima" i ide njegova izjava ako mu srki ili baba kažu da će glasati za Acu da će onda i on
Ali eto, najlakše zapikati negativca na startu i furati to do kraja. Mislim iskreno mi se yebe ko će osvojiti, nama ni iz džepa ni u džep al vala neki ljudi mi ovdje nisu nikako jasni...
Baba (btw mene ona pravo podsjeća na Predatora) je dosad doprinijela tamo kao otprilike neka od onih kraba, u igrama je na nivou djeteta od 5 godina, nije čak ni neko sa kime se možeš smisleno ispričati, dobiti neki savjeti ili sl i provukla se dosad zbog 2-3 poklonjena imuniteta, večeras kad sam joj vidio onaj vještičji osmijeh nakon što su pročitali višnju, bi mi žao višnje kao da je neko moj najrođeniji ispao...
Imate li vi uši, oči i sl. pa još juče u najavi emisije ide kao ono šta je bilo u prošloj i ide najava "Dule je opet pokazao da je sklon dogovorima" i ide njegova izjava ako mu srki ili baba kažu da će glasati za Acu da će onda i on
Ali eto, najlakše zapikati negativca na startu i furati to do kraja. Mislim iskreno mi se yebe ko će osvojiti, nama ni iz džepa ni u džep al vala neki ljudi mi ovdje nisu nikako jasni...
Baba (btw mene ona pravo podsjeća na Predatora) je dosad doprinijela tamo kao otprilike neka od onih kraba, u igrama je na nivou djeteta od 5 godina, nije čak ni neko sa kime se možeš smisleno ispričati, dobiti neki savjeti ili sl i provukla se dosad zbog 2-3 poklonjena imuniteta, večeras kad sam joj vidio onaj vještičji osmijeh nakon što su pročitali višnju, bi mi žao višnje kao da je neko moj najrođeniji ispao...