pas je davno udomljen, sretnofuj_to wrote:odavno nisam vidio ljepseg psa.. ako ste ustanovili cega je mjesanac molio bi da napisete ovdje. meni nekako lici na koker spanielaalica.k wrote:
![]()
inace razmisljao sam da kupim huskya, ali to bi vjerovatno bilo mucenje zivotinje buduci da zivim u stanu tako su mi prioritet spanieli i eventualno maltezeri. do duse, moram ukucane nagovoriti jer imaju strah od zivotinja
a izgleda da je bio mjesanac pekinezera i nekog jos psa...
medjutim, u vogosci ima sigurno barem jos 10tak pasa sve nizeg rasta....ne znam ko ih ostavlja tu :S. ima i onih velikih, a upravo nam se neka kujica ostenila, ne znamo vise sta da radimo. vecinom ih svi hrane, ali naravno nadje se koja grupica nadobudnih djecaka da ih gadja kamenjem i udara, kao i starijih ljudi koji ih truju :S.
btw, kiki, ovaj pas sa slike, je sigurno iz kuce izbacen. hoda lijepo uz povodac, kad stanes ti stane i on, nuzdu vrsi iskljucivo vani...ma predivan je pas. sad je u velikoj kladusi sa divnom porodicom koju izludjuje jer im pojede namjestaj kad ga ostave samog