Bosna i Hercegovina - Turska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Rambo-Amadeus
#626 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Uhhhh...sta reci ljudi...utakmicu cu pratiti na otvorenom...ali ako damo go...ko ce me zaustavit...trcacu 10 km nekontrolisano od srece... i jos toliko nazad da nastavim gledat...

- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#627 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Kako je i obecano, ... za navijace turske reprezentacije banovi, ... po 7 dana.
@kruskoliki
@Csuhay
@chipi
@kruskoliki
@Csuhay
@chipi
- oldschool
#628 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Brine li ikoga od vas hoće li vam srce izdržati?
još kad nas Marjan naloži 
Last edited by oldschool on 09/09/2009 18:47, edited 1 time in total.
-
Frankyee
#629 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Naprijed Krajina

- Smurff
#630 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Utrnuo sam sav...idem sad da popijem bosansku, jock tursku, bosansku kahvu negdje vani a nocas ko ziv ko mrtav 
-
Gerard
#631 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Sto se gledanja tice ja sam vec jednom produzio sa Balkanijumom. Inace za 6 mjeseci se uplati oko 25 dolara i do sada sam sve utakmice BiH gledao uz nase komentatore. Takodje se mogu pratiti skoro sva sportska desavanja na prostoru bivshe YU. Slika je prilicno dobra.
-
todd_smith
#632 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
problem je u tome sto je nasa zadnja utakmica protiv spanije,ekipe koja dosada nije izgubila utakmicu u nasoj grupi, a turskoj zadnja utakmica pada armenija tj ekipa koja nije niti jednu utakmicu dobila u nasoj grupiviva_castro wrote:Ja se izvinjavam, valjda će vam ovo biti glupo pitanje...
Pratim fudbal ali nisam baš fanatik... Ipak, malo glupo se osjećam pa reko, ko pita ne skita...
Šta je nama to upitno u narednoj utakmici?
Turska ima 11 a mi 15 bodova. Znači i kad bi zijanili, mi imamo bod više i ostajemo na drugom mjestu...
Ne kontam šta je onda upitno, ja sam konto da smo mi riješili pitanje odlaska u baraž.
Molim nekog za objašnjenje.
i onda ce ispasti
turska 17
bih 15
:/
- jeza u ledja
#633 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Ako je tacno - super!uribe wrote:ibišević umjesto vladavića počinje sad bilo na hayatu
-
Gerard
#634 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Ma dozivotno to treba banovati. Cuj navija za Tursku protiv BiHpape wrote:Kako je i obecano, ... za navijace turske reprezentacije banovi, ... po 7 dana.
@kruskoliki
@Csuhay
@chipi
- Smurff
#635 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Maloprije 5 minuta citam recenicu nekog papka i kontam jel' mi se pricinjava il' ne
Nakon sto ga citiram i pocnem sve po spisku dobijem poruku kako post ne postoji, pa postanem ubjedjen da mi se prikazala recenica turskog navijaca na forumu
Al' eto bez obzira sto sam pogrijesio...
Ljudi pa shvatite vec da svi imate samo dvije majke, jedna vas je rodila a druga nije turska
Nakon sto ga citiram i pocnem sve po spisku dobijem poruku kako post ne postoji, pa postanem ubjedjen da mi se prikazala recenica turskog navijaca na forumu
Ljudi pa shvatite vec da svi imate samo dvije majke, jedna vas je rodila a druga nije turska
-
Gerard
#636 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Posto sam se sad ukljucio nisam u toku. Kakav je sastav objavljen (da ne ganjam sada) kad kazete da ce Ibisevic umjesto Vladavica? Ja prvo pomoslio da je to u odnosu na utakmicu protiv Armenije pa skontah da su oboica poceli.jeza u ledja wrote:Ako je tacno - super!uribe wrote:ibišević umjesto vladavića počinje sad bilo na hayatu
- alphonse kauders
#637 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Armenija - Belgija, poluvrijeme 1:0
)
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#638 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Imaju ljudi pravo da navijaju za koga zele, ali .... ovima koji danas navijaju za Tursku, .... danas ovdje nema mjesta.Gerard wrote:Ma dozivotno to treba banovati. Cuj navija za Tursku protiv BiHpape wrote:Kako je i obecano, ... za navijace turske reprezentacije banovi, ... po 7 dana.
@kruskoliki
@Csuhay
@chipi![]()
![]()
![]()
- BarbaDue
#639 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Bosna i Hercegovina - Turska 2,60 2,90 2,60
bice jeba

bice jeba
-
Gerard
#640 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Ma ne bi ja o tome puno, najispravnije je ovako kao sto i radi ovaj moderator, navijas za Tursku ban, a price o majci i macehi na politiku.Smurff wrote:Maloprije 5 minuta citam recenicu nekog papka i kontam jel' mi se pricinjava il' ne
- Smurff
#641 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Jos kad nas dzeko DVA puta vise nalozioldschool wrote:Brine li ikoga od vas hoće li vam srce izdržati?još kad nas Marjan naloži
-
tuzlak-x
#642 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
posto zivim u kanadi molio bih raju iz sarajeva da mi da link na kojem sigurno mogu gledati prenos utakmice sa bosanskim komentatorom.
please!
please!
- oldschool
#643 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
mene mogu i dva autogola Turske.Smurff wrote:Jos kad nas dzeko DVA puta vise nalozioldschool wrote:Brine li ikoga od vas hoće li vam srce izdržati?još kad nas Marjan naloži
-
Gerard
#644 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Ma nejma pravo nikad da navija za Turske kad igra protiv BiH ako je Bosanac. Ono moze da navija, ali moze i grbav da postane.pape wrote:Imaju ljudi pravo da navijaju za koga zele, ali .... ovima koji danas navijaju za Tursku, .... danas ovdje nema mjesta.Gerard wrote:Ma dozivotno to treba banovati. Cuj navija za Tursku protiv BiHpape wrote:Kako je i obecano, ... za navijace turske reprezentacije banovi, ... po 7 dana.
@kruskoliki
@Csuhay
@chipi![]()
![]()
![]()
- jasko_ba
#645 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
cujem oduzimaju zastave sa ljiljanima na stadionu?
- uribe
#646 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
isti sastav kao protiv armenije samo umjesto vladavića igra misimovićGerard wrote:Posto sam se sad ukljucio nisam u toku. Kakav je sastav objavljen (da ne ganjam sada) kad kazete da ce Ibisevic umjesto Vladavica? Ja prvo pomoslio da je to u odnosu na utakmicu protiv Armenije pa skontah da su oboica poceli.jeza u ledja wrote:Ako je tacno - super!uribe wrote:ibišević umjesto vladavića počinje sad bilo na hayatu
- Smurff
#647 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Moja mati nece u politiku a ni ova sto me rodilaGerard wrote: Ma ne bi ja o tome puno, najispravnije je ovako kao sto i radi ovaj moderator, navijas za Tursku ban, a price o majci i macehi na politiku.
Boze cuvaj mater Bosnu
- jeza u ledja
#648 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Da, ali sada se u ekipu ubacuje i Misimovic, znaci neko iz Yerevana mora na klupu. Do sad smo mislili da ce to biti Ibisevic - dakle igrali bi sa jednim spicem, ali evo sad ispada umjesto Vladavica na krilu ulijece Ibisevic - valjda na spicu. Sad ko ce na desno, pretpostavljam ili Ibricic, ili ce Dzeko igrati malo na desno, a Ibisevic u kutiji. Jahic bi valjda bio desni bek.Gerard wrote:Posto sam se sad ukljucio nisam u toku. Kakav je sastav objavljen (da ne ganjam sada) kad kazete da ce Ibisevic umjesto Vladavica? Ja prvo pomoslio da je to u odnosu na utakmicu protiv Armenije pa skontah da su oboica poceli.jeza u ledja wrote:Ako je tacno - super!uribe wrote:ibišević umjesto vladavića počinje sad bilo na hayatu
U drugom, u ovisnosti od rezultata mogu opet uci Pjanic umjesto Muratovica i Muslimovic umjesto Ibisevica.
-
ekist
#649 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Hitno: Gdje mogu skinuti "Igraj Bosno!"??? 
-
Timotije
#650 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Nemam vas zivaca citati. Od maloprije me glava tako spucala na nervnoj bazi, da samo hoce proci vise! Doslo je dotle da se kontam uzeti jedan mali apaurincic
Ne smijem se ni zamisliti, kakav bih tek na svjetskom bio!
Znam samo da se sa mnom ovo vece ne moze pricati ni o cemu, bez obzira na ishod!
Ne smijem se ni zamisliti, kakav bih tek na svjetskom bio!
Znam samo da se sa mnom ovo vece ne moze pricati ni o cemu, bez obzira na ishod!