Veliki Brat 3
Moderator: anex
-
Mustang1
#627 Re: Veliki Brat 3
Nekim ljudima je fakat dosadno .. ovo ako je bio sex onda ce i Bosna pobjedit Rumuniju 
-
samo_ovaj_put
#628 Re: Veliki Brat 3
meni je bojana ubjedljivo najboljaTheWatcher wrote:ja samo cekam Tamaru u akcijidaleko najbolja cura u VB
-
EUROBIH
#629 Re: Veliki Brat 3
lijan wrote:
željna ku.... ko sibir sunca
- Šef
#630 Re: Veliki Brat 3
Čemernog jebača operskog pjevača.lijan wrote:
- kurty
#631 Re: Veliki Brat 3
ta traneŠef wrote:
Čemernog jebača operskog pjevača.
sto se njega tice, ona je hebana
- Not My Idea
#632 Re: Veliki Brat 3
Bubalo1 wrote:Nekim ljudima je fakat dosadno .. ovo ako je bio sex onda ce i Bosna pobjedit Rumuniju
Nemes je gay
naravno, gay is ok
- Tiger 033
#633 Re: Veliki Brat 3
http://www.24sata.hr/big-brother/marija ... dio-214556
Marijane se otac odrekao, a suprug se kaje što ju je branio
Napokon se oglasio i Marijanin suprug koji je u Škotskoj. 'Zaledio' se kad je čuo da je prevaren i o supruzi više ne misli. Njen otac veoma je tužan zbog cijele situacije
Četvrtak, 24. 3. 2011.
Sve što mogu reći je da ona za mene više ne postoji. Marijana je za nas mrtva. Njezina majka i ja smo je noćas oplakali. Do srijede sam imao četiri kćeri, a sada ih imam samo tri, tužnim glasom nam je rekao Ivo Kovačević, otac Marijane Čvrljak.
- Za mene povratka više nema, to je završena priča. Uvijek će mi ostati njezina kćerkica Korina, i divan čovjek kojeg je imala kraj sebe, a vjerojatno ga neće imati nakon ovoga - zaključio je Ivo, inače ratni invalid i zamolio da ga više ne zovemo u vezi nje.
Nakon što je njen suprug vidio snimku emisije u kojoj su se Marijana i Nemeš poljubili ipak je odlučio komentirati cijelu situaciju.
Čim je emisija završila, na mobitel Marijaninog supruga, koji je trenutačno u Škotskoj, počele su stizati poruke, piše Večernji. Objasnio je da se zaledio kad je doznao što je učinila. Novinarima je ranije rekao da ocrnjuju njegovu suprugu jer nije htio da ga se zivka cijeli dan jer radi. O supruzi više ne misli, a jedina želja mu je što prije vratiti se doma i zagrliti kćer.
Marijanin suprug: Ocrnjujete mi suprugu, neću doći u studio
Da su Marijana (27) i Nemeš (22) u kući Velikog Brata definitivno otišli dalje od poljupca sasvim je jasno. Kako njima, tako i gledateljima. Dan poslije i jedno i drugo bili su jako nervozni zbog svega što se dogodilo. Sjetili su se svega što je bilo i pokušali razgovarati o tome, no nisu mogli sročiti suvisle rečenice. Nakon svega što se dogodilo u samo nešto više od tjedan dana u Big Brother kući, ljutiti Marijanin suprug poslao je poruku novinarima RTL televizije.
- Pošto je ovogodišnji Big Brother sveden na samo jednu stvar,a to je crnjenje moje žene, više nećemo surađivati. Nećemo se vidjeti ni u studiju. Hvala, Ivan Čvrljak - poručio je Marijanin suprug u poruci.
Marijana je u razgovoru s Nemešom zaključila kako joj je bolje da što dulje ostane u kući te da više nema natrag, samo naprijed. Cijeli dan je bila tužna i prala odjeću te šetala po kući.
- Mislio sam da se mogu dulje boriti protiv sebe. Moram ti reći nešto. Namjerno sam izbjegavao razgovor s tobom prvih nekoliko dana - rekao je Nemeš Marijani dan poslije igrica ispod pokrivača.
Marijane se otac odrekao, a suprug se kaje što ju je branio
Napokon se oglasio i Marijanin suprug koji je u Škotskoj. 'Zaledio' se kad je čuo da je prevaren i o supruzi više ne misli. Njen otac veoma je tužan zbog cijele situacije
Četvrtak, 24. 3. 2011.
Sve što mogu reći je da ona za mene više ne postoji. Marijana je za nas mrtva. Njezina majka i ja smo je noćas oplakali. Do srijede sam imao četiri kćeri, a sada ih imam samo tri, tužnim glasom nam je rekao Ivo Kovačević, otac Marijane Čvrljak.
- Za mene povratka više nema, to je završena priča. Uvijek će mi ostati njezina kćerkica Korina, i divan čovjek kojeg je imala kraj sebe, a vjerojatno ga neće imati nakon ovoga - zaključio je Ivo, inače ratni invalid i zamolio da ga više ne zovemo u vezi nje.
Nakon što je njen suprug vidio snimku emisije u kojoj su se Marijana i Nemeš poljubili ipak je odlučio komentirati cijelu situaciju.
Čim je emisija završila, na mobitel Marijaninog supruga, koji je trenutačno u Škotskoj, počele su stizati poruke, piše Večernji. Objasnio je da se zaledio kad je doznao što je učinila. Novinarima je ranije rekao da ocrnjuju njegovu suprugu jer nije htio da ga se zivka cijeli dan jer radi. O supruzi više ne misli, a jedina želja mu je što prije vratiti se doma i zagrliti kćer.
Marijanin suprug: Ocrnjujete mi suprugu, neću doći u studio
Da su Marijana (27) i Nemeš (22) u kući Velikog Brata definitivno otišli dalje od poljupca sasvim je jasno. Kako njima, tako i gledateljima. Dan poslije i jedno i drugo bili su jako nervozni zbog svega što se dogodilo. Sjetili su se svega što je bilo i pokušali razgovarati o tome, no nisu mogli sročiti suvisle rečenice. Nakon svega što se dogodilo u samo nešto više od tjedan dana u Big Brother kući, ljutiti Marijanin suprug poslao je poruku novinarima RTL televizije.
- Pošto je ovogodišnji Big Brother sveden na samo jednu stvar,a to je crnjenje moje žene, više nećemo surađivati. Nećemo se vidjeti ni u studiju. Hvala, Ivan Čvrljak - poručio je Marijanin suprug u poruci.
Marijana je u razgovoru s Nemešom zaključila kako joj je bolje da što dulje ostane u kući te da više nema natrag, samo naprijed. Cijeli dan je bila tužna i prala odjeću te šetala po kući.
- Mislio sam da se mogu dulje boriti protiv sebe. Moram ti reći nešto. Namjerno sam izbjegavao razgovor s tobom prvih nekoliko dana - rekao je Nemeš Marijani dan poslije igrica ispod pokrivača.
- afannedim
#634 Re: Veliki Brat 3
Jah sapunice, j..o 1001 noč
- lijan
#635 Re: Veliki Brat 3
Zena pomorca
- Tiger 033
#636 Re: Veliki Brat 3
Ne preostaje joj nista drugo nego da pokusa ostati do kraja u kuci VB, i osvojiti tih 100.000€...sve ostalo je izgubila...a tom "pobjedom" bi meJbi nazad dobila čoVika

- opa22
#638 Re: Veliki Brat 3
sta je brz mali
jadno njeno dite i roditelji, radi jeb..ine izgubi obitelj cccc
jadno njeno dite i roditelji, radi jeb..ine izgubi obitelj cccc
- Baltazar_khan
#641 Re: Veliki Brat 3
a onaj levat se smije, umjesto da iskoristi situaciju da napadne onu crnku pored 
-
fixer
#642 Re: Veliki Brat 3
Moj kume, dje ces ovo zeniti ? 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#645 Re: Veliki Brat 3
-
Sarajevski_Marlboro
#646 Re: Veliki Brat 3
A nu onog jadnika pored njih

- Not My Idea
#647 Re: Veliki Brat 3
Pa sta ce jadan?Sarajevski_Marlboro wrote:A nu onog jadnika pored njih![]()
![]()
![]()
- BackSpace
#648 Re: Veliki Brat 3
zar ima ljudi koji jos ovo gledaju? na zapadu davno isfuralo 
-
Margita81
#649 Re: Veliki Brat 3
Ne pratim bb ali obzirom da smo bombardovani konstantno sa vijestima iz te kuce budala skontala sam ko su glavni akteri i kliknem veceras da vidim taj snimak sexa...mislim zeludac mi se dize i muka mi samo zbog cinjenice da je kuci ceka malo dijete koje je sada obiljezeno do kraja zivota. Fuj!
- Šef
#650 Re: Veliki Brat 3
Isto nijemi film. Ovo ide u porodičnu arhivu za uspomenu i dugo sjecanje da dijete nekad pogleda kako je mama ubijala dosadu dok se tata igrao Kolumba.
Jel se oglasio Ivo Miro? Ovaj pored se krsti i govori "as ti gospe majoriziranje na djelu".