Ja idem tamo cesto nikad nisam cekao nesto posebno duze od uobicajenog. Hrana dobra, pizza, ova domaca hrana, wok. sve ukusno, cijene pristupacne.oldtajmer wrote:bas sam konto da odem,jel se ovo uvijek desava sa cekanjem jer nema teorije da bi cekao ovoliko taman da im je kuhar Stevo Karapandzabrown.sugar wrote:Nakon pohvala ovdje, odem neki dan u La Perlu. Ambijent je fin, moze proci i za romanticne vecerice.Momak narucio pizzu, ja lasagne bolognese. Pizza je ok, nista inovativno, ali definitivno odudara od prosjeka. Lasagne se nisu proslavile, tjestenina je bila prekuhana, a onaj zapeceni povrsinski sloj preslan. Eh sad, mozda im se samo zalomilo, nemam pojma. Minus ide zbog skoro sat vremena cekanja, a pored nas su sjedila dvojica frajera koji su na 2 sendvica cekali sat i po. Vec "pomalo" iznervirani, pitali su konobara u cemu je problem. Ovaj je rekao da narudzbe idu po redu, dakle ako je neko narucio dostavu prije njih, moraju cekati da kuhar prvo dovrsi to jelo. Ne znam je li im to inace politika, ali bi u tom slucaju trebali zaposliti jos osoblja u kuhinji.
Najbolja pizza u SA?
- le piaf
#626 Re: Najbolja pizza u SA?
-
bumerangss
#627 Re: Najbolja pizza u SA?
Kakva je pizza kod Age na Markalama? Vidim iz tramvaja pise kapricoza 3,5KM a margarita 2,50KM 
- brown.sugar
#628 Re: Najbolja pizza u SA?
Nemam pojma.Haris033 wrote: Već duže vremena idem u La perlu i nikada nisam čekao duže od 15 min. Šta se to desilo pa ste čekali sat vremena?![]()
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#629 Re: Najbolja pizza u SA?
najgora ....bumerangss wrote:Kakva je pizza kod Age na Markalama? Vidim iz tramvaja pise kapricoza 3,5KM a margarita 2,50KM
-
tarikBA
#630 Re: Najbolja pizza u SA?
kad si gladan nisi svojbitanga_sa_otesa wrote:najgora ....bumerangss wrote:Kakva je pizza kod Age na Markalama? Vidim iz tramvaja pise kapricoza 3,5KM a margarita 2,50KM
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#631 Re: Najbolja pizza u SA?
ma znam sve,ali bas je odron.tarikBA wrote:kad si gladan nisi svojbitanga_sa_otesa wrote:najgora ....bumerangss wrote:Kakva je pizza kod Age na Markalama? Vidim iz tramvaja pise kapricoza 3,5KM a margarita 2,50KM
ona zamjena za sir i ko zna kakva salama....jednom probao i ne bih bas vise....
- drag_gost
#632 Re: Najbolja pizza u SA?
Piccolo Mondo definitivno pa onda Bell u Vilsonovom. Takodjer, Ragazzi Hrasno je bila odlicna.
-
tarikBA
#633 Re: Najbolja pizza u SA?
pa dobro, za 3 marke i ne treba bolju ocekivat, u U2 je takodjer katastrofa , preslana a i ima ukus kartona.bitanga_sa_otesa wrote: ma znam sve,ali bas je odron.
ona zamjena za sir i ko zna kakva salama....jednom probao i ne bih bas vise....
- DaffyDuck
#634 Re: Najbolja pizza u SA?
AGO,Kako rece neko iznad, kad si gladan nisi svoj
Studentska, za svaki dan rucat za 3 marke
Jel iko probao pizzu u onom ba.napoli na carisiji? Mene nikako da put nanese, a cini mi se da bi moglo biti dobro
Studentska, za svaki dan rucat za 3 marke
Jel iko probao pizzu u onom ba.napoli na carisiji? Mene nikako da put nanese, a cini mi se da bi moglo biti dobro
-
Kontas?!
#635 Re: Najbolja pizza u SA?
Terrazza u Strossmayerovoj?
Sendviči u Angolu, u Robotu Hrasnom,neprevaziđeni
Sendviči u Angolu, u Robotu Hrasnom,neprevaziđeni
- brown.sugar
#636 Re: Najbolja pizza u SA?
Ja sam jela Capriciosu, iako oni imaju neki drugi naziv za nju. Ok je, ali nista inovativno, takva se moze pojesti na vise mjesta u Sa.DaffyDuck wrote: Jel iko probao pizzu u onom ba.napoli na carisiji? Mene nikako da put nanese, a cini mi se da bi moglo biti dobro
Sinoc sam otisla u Barbarosu nakon duuugo vremena i pizza im je fakat odlicna, jos bolja nego prije par godina!
- Better Man
#637 Re: Najbolja pizza u SA?
Niko ne komentariše novu Pizzeriu kod BBI centra.
- karanana
#638 Re: Najbolja pizza u SA?
ljuta raja na gazdu kabadahiju.
jel ko probo? jos jedna od pizzerija gdje mozes uzeti i grah i cevape i pitu.
jel ko probo? jos jedna od pizzerija gdje mozes uzeti i grah i cevape i pitu.
- BHF_Manijak
#639 Re: Najbolja pizza u SA?
Jesam ja, onako vala. Furaju kao italijansku verziju pizze, ono samo mozzarella, domaci sos itd... Ali za moj ukus jako malo, ma premalo sira stave. Pizza je povelika, a ne znam da 3 kolutica mozzarelle stave. Kao tijesti i po njemu sos. Nisam impresioniran.DaffyDuck wrote:
- rumenige_brajtner
#640 Re: Najbolja pizza u SA?
ono nit je picerija, nit restoran. napucanija pekara koja prodaje smeće od pite i peciva koja se mogu kupit u bilo kojoj drugoj pekari.Better Man wrote:Niko ne komentariše novu Pizzeriu kod BBI centra.
- drag_gost
#641 Re: Najbolja pizza u SA?
E da, cesto svratim u napoli. Odlicna pizza, a i mozes da izaberes da na svakoj krisci bude dio neke druge pizze ili sta ti zelis.DaffyDuck wrote:AGO,Kako rece neko iznad, kad si gladan nisi svoj![]()
Studentska, za svaki dan rucat za 3 marke![]()
- VenomousV
#642 Re: Najbolja pizza u SA?
Bili smo maloprije u La Perli. Pizza 4 vrste sira (i oni uvaljuju sir koji veze nema sa Italijom - travnicki) i margarita... Onako, nista posebno. Bolje od onih fast foodovskih tipa U2 al' generalno neki prosjek 
-
racionalista
#643 Re: Najbolja pizza u SA?
Solidna pizza u pekari Sito na D. Malti
- tututuuuu
#644 Re: Najbolja pizza u SA?
Ma nema u Sarajevu dobre pizzerie. Sve je to lose do u najboljem slucaju prolazno. Samo sto neki rade lose ali ih jos i skupo naplacuju.
Ovdje spominjani Ago je uzas, to je jedina pizza koju ne mogu jesti da mi je neko daje dzabe.
U2 je ipak bolji. U2 Kulovica je meni sasvim dobar. 3 KM mala fungi (a nije tako ni mala), i oni sosovi meni bude super za pojesti usput, bolje nego sendvic. Ne moze covjek traziti vise za 3 KM, a bolja zna biti i od skupljih pizzerija. Ovisi isto tako kako je koji pizza majstor na poslu.
Dunde ima O.K. pizze. Imaju i happy hour radnim danima od 18 - 20 (vikendom negdje oko 12h) pa su im sve velike pizze 5, a narucis dvije velike dobijes i 1.25l Cole gratis. Imaju i suho meso s kajmakom (ala Mahir) samo izadje jeftinije kad je happy hour.
Sve u svemu tanko je Sarajevo tu. Prvo i osnovno za pizzu je da ide puno sira, a ovdje svi kronicno skartare s njim i sve pizze su na isti fazon i sta god da oni napisu tamo vrste sira dobijes uvijek isto.
Ovdje spominjani Ago je uzas, to je jedina pizza koju ne mogu jesti da mi je neko daje dzabe.
U2 je ipak bolji. U2 Kulovica je meni sasvim dobar. 3 KM mala fungi (a nije tako ni mala), i oni sosovi meni bude super za pojesti usput, bolje nego sendvic. Ne moze covjek traziti vise za 3 KM, a bolja zna biti i od skupljih pizzerija. Ovisi isto tako kako je koji pizza majstor na poslu.
Dunde ima O.K. pizze. Imaju i happy hour radnim danima od 18 - 20 (vikendom negdje oko 12h) pa su im sve velike pizze 5, a narucis dvije velike dobijes i 1.25l Cole gratis. Imaju i suho meso s kajmakom (ala Mahir) samo izadje jeftinije kad je happy hour.
Sve u svemu tanko je Sarajevo tu. Prvo i osnovno za pizzu je da ide puno sira, a ovdje svi kronicno skartare s njim i sve pizze su na isti fazon i sta god da oni napisu tamo vrste sira dobijes uvijek isto.
- mirsek
#645 Re: Najbolja pizza u SA?
Od ovih jeftinijih pica ala margarita ubjedljivo je najbolja margarita iz Montane.
Za 3 KM ne moze bolje, duplo bolja od Agine i U2.
Od ovih skupljih, meni je picerija Galija jos uvijek najbolja.
- gnjev
#646 Re: Najbolja pizza u SA?
Jesil ti jeo margaritu u Bingu, u Maloj aleji na Ilidzi ?mirsek wrote:Od ovih jeftinijih pica ala margarita ubjedljivo je najbolja margarita iz Montane.
- mirsek
#647 Re: Najbolja pizza u SA?
Nisam, ima li dostava, koliko kosta i kakav je ukus ?gnjev wrote:Jesil ti jeo margaritu u Bingu, u Maloj aleji na Ilidzi ?mirsek wrote:Od ovih jeftinijih pica ala margarita ubjedljivo je najbolja margarita iz Montane.
- gnjev
#648 Re: Najbolja pizza u SA?
Ukus je brutalan . Obicna je 2.5 km a jumbo 8 . Imaju dostavu . Probaj pa mozda promjenis misljenje o najboljoj socijalnoj pizzi sarajeva .mirsek wrote:Nisam, ima li dostava, koliko kosta i kakav je ukus ?gnjev wrote:Jesil ti jeo margaritu u Bingu, u Maloj aleji na Ilidzi ?mirsek wrote:Od ovih jeftinijih pica ala margarita ubjedljivo je najbolja margarita iz Montane.
- mirsek
#649 Re: Najbolja pizza u SA?
Probam pa cu ovdje dati komentar.gnjev wrote: Ukus je brutalan . Obicna je 2.5 km a jumbo 8 . Imaju dostavu . Probaj pa mozda promjenis misljenje o najboljoj socijalnoj pizzi sarajeva .
- DaffyDuck
#650 Re: Najbolja pizza u SA?
Odoh vala danas da probam, pa makar snijeg zapadaodrag_gost wrote:E da, cesto svratim u napoli. Odlicna pizza, a i mozes da izaberes da na svakoj krisci bude dio neke druge pizze ili sta ti zelis.DaffyDuck wrote:AGO,Kako rece neko iznad, kad si gladan nisi svoj![]()
Studentska, za svaki dan rucat za 3 marke![]()
Meni bude super pizza u Sarajci u BBI
I odlicna je pizza sa lososom u Metropolisu (SCC), i ogromna, za podijelit s nekim