Chelsea FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#626 Re: Chelsea FC

Post by Tomahawk11 »

Nije tema CL, al brazzika, kakav je to motiv ''sto se igra na njihovom stadionu''?!
U pitanju je finale CL i mislim da motiva ne manjka ni jednom polufinalisti. Pa za Chelsea je ovaj duel s Barcelonom najznacajniji ove sezone. Ako prodju njih, zasto da se ne nadaju trofeju?
Da jos malo offtopicarim. Bayern nije u prednosti zato sto se finale igra na njihovom stadionu. Treba zaraditi da igras u tom finalu. Tek onda su u prednosti.
Quaresma

#627 Re: Chelsea FC

Post by Quaresma »

brazzo20 wrote:
Quaresma wrote:Auh sto smo se uzdigli, ta barca nece moci prismrditi golu na stamfordu

Sent from my GT-I9001
E baš o tome ja govorim, tek ste na 6 mjestu u Engleskoj, u godini kad je ta liga slaba kao što več dugo nije bila, u ligi prvaka ste se provlačili sa više sreće nego pameti, posebno protiv Napolija a sad vi mislite da ćete rasturit trenutno jednu od dvije najboljih ekipa na svijetu :-) SVE ĆE SE VIDIT U SRIJEDU, u prvoj možda i izvučete neriješeno ali finale je za Chelsea ovu godinu samo san.
Mi igramo na domacem terenu, i logicno je da ce chelsea traziti sto uvjerljiviju povjedu, jer na nou campu ce biti daleko teze, pritisak nije na nama vec na barci

Chelsea u zadnjih 9 sezona je 6 puta igrao u polufinalu to nije nikakva slucajnost niti sreca, a pricas kako chelsea ima srece a ne znas sta se desavalo u prethodnim duelima

Sent from my GT-I9001
oridjidji

#628 Re: Chelsea FC

Post by oridjidji »

di mateov celzi ima opasnu kontru. mogli bi oni u kojoj naci svoju sansu za prolaz... ma da vbi vise volio da odigraju hrabro mangupski pa sta bude bude...
brazzo20

#629 Re: Chelsea FC

Post by brazzo20 »

Tomahawk11 wrote:Nije tema CL, al brazzika, kakav je to motiv ''sto se igra na njihovom stadionu''?!
U pitanju je finale CL i mislim da motiva ne manjka ni jednom polufinalisti. Pa za Chelsea je ovaj duel s Barcelonom najznacajniji ove sezone. Ako prodju njih, zasto da se ne nadaju trofeju?
Da jos malo offtopicarim. Bayern nije u prednosti zato sto se finale igra na njihovom stadionu. Treba zaraditi da igras u tom finalu. Tek onda su u prednosti.
Normalno da jim je veci motiv ipak igrati utakmicu za najbolji tim u Evropi pred svojim navijacima na svome stadionu više znaci nego igrati negdje drugo, jos ako znas da imas sansu vratiti trofej lige prvaka u svoje vlastništvo nakon 10 godina, motiv je jos veci. Normalno da ima svako velik motiv, real bi osvojio trofej CL nakon 11 godina, Barca bi postala prvi tim koji bi ta trofej osvojio dvije godine zaredom, chelsea bi ga osvojio prvi put u svojoj historiji, ali ipak bayern ima bar po mome misljenju najveci motiv za osvajajnje. Ali naravno sve se mora pokazati na terenu! A isto tako i dalje tvrdim da chelsea ne može izbaciti barce a kamoli osvojit CL ove godine. Kao sto sam rekao sve ce se pokazati na terenu, mislim da chelsea u najboljem slucaju može izvuci neriješenu na svome stadionu.
brazzo20

#630 Re: Chelsea FC

Post by brazzo20 »

Quaresma wrote:
brazzo20 wrote:
Quaresma wrote:Auh sto smo se uzdigli, ta barca nece moci prismrditi golu na stamfordu

Sent from my GT-I9001
E baš o tome ja govorim, tek ste na 6 mjestu u Engleskoj, u godini kad je ta liga slaba kao što več dugo nije bila, u ligi prvaka ste se provlačili sa više sreće nego pameti, posebno protiv Napolija a sad vi mislite da ćete rasturit trenutno jednu od dvije najboljih ekipa na svijetu :-) SVE ĆE SE VIDIT U SRIJEDU, u prvoj možda i izvučete neriješeno ali finale je za Chelsea ovu godinu samo san.
Mi igramo na domacem terenu, i logicno je da ce chelsea traziti sto uvjerljiviju povjedu, jer na nou campu ce biti daleko teze, pritisak nije na nama vec na barci

Chelsea u zadnjih 9 sezona je 6 puta igrao u polufinalu to nije nikakva slucajnost niti sreca, a pricas kako chelsea ima srece a ne znas sta se desavalo u prethodnim duelima

Sent from my GT-I9001
Nisam rekao da se je Chelsea stalno provlacio sa vise srece nego pameti nego sam rekao da su ove sezone imali dosta srece, posebno protiv Napolija, bolje ti je da malo bolje procitas prije nego mi pripisjes neke rijeci koje nisam rekao. Ne tvrdim da je Chelsea slab klub, bas suprotno, Chelsea je dosta dobar klub ali ipak nisu toliko dobri kao neki drugi. Dosta pisanja, neka igraci na terenu pokazu kakvo je stanje pa cemo poslje vidjeti ko je u pravu.
Lucazode

#631 Re: Chelsea FC

Post by Lucazode »

brazzo20 wrote:
brazzo20 wrote:

Sent from my GT-I9001

Nisam rekao da se je Chelsea stalno provlacio sa vise srece nego pameti nego sam rekao da su ove sezone imali dosta srece, posebno protiv Napolija, bolje ti je da malo bolje procitas prije nego mi pripisjes neke rijeci koje nisam rekao. Ne tvrdim da je Chelsea slab klub, bas suprotno, Chelsea je dosta dobar klub ali ipak nisu toliko dobri kao neki drugi. Dosta pisanja, neka igraci na terenu pokazu kakvo je stanje pa cemo poslje vidjeti ko je u pravu.

:zjev:

Bilo kako bilo, večeras se ide na duge lopte, isproban recept na Barcinim leprikonima.
simonese

#632 Re: Chelsea FC

Post by simonese »

ma samo hrabro krenuti i pokusat zabit gol
nesto pokusat u Barceloni,tesko
Edin H.

#634 Re: Chelsea FC

Post by Edin H. »

Edin H. wrote:
Edin H. wrote:
CVIKERASH wrote:Bravo momci :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ivanovic,,,Drogba (bez starca nema udarca),Terry,Lampard,Cech,Mata

Sad realno Barcu da je izbjeci.
Dajte Real da se igramo :D
Kucnuo je cas da se doda - dajte i Barselonu da se igramo :dance:

;-)
zli_hordas

#635 Re: Chelsea FC

Post by zli_hordas »

Hodi Farsa da te :dance:
burgundy

#636 Re: Chelsea FC

Post by burgundy »

Bravo Chelsea.Svaka cast.
Coalman

#637 Re: Chelsea FC

Post by Coalman »

Jeste da je sva statistika na strani Barcelone i očigledno je da je Barca bila bolja, ipak disciplinovana i borbena igra se isplatila i drago mi je da je Chelsea nagrađen za takvu igru. Jednostavno protiv ovakve Barcelone se tako i jedino može igrati sa prepunjom sredinom terena. Ne znam šta će biti na Nou Campu, Chelsea će se vjerovatno fokusirati na odbranu svog gola, Barca je favorit svakako, ali Chelsea bi se jednim golom našao pred finalem. Što i nije nemoguće ako bljesne kakva kontra. Još ako Chelseau posluži sreća kao večeras...

Image
dezurni_ucenik

#638 Re: Chelsea FC

Post by dezurni_ucenik »

Tipicni fan Barce ce reci kako je ovo bila nula igra Chelsea,kako je Drogba folirao padao.Naravno kad je bio izmisljeni penal protiv Milana svi su sutili.I niko nece da prizna od njih da nisu uspjeli uvaliti realno izlapjelom Chelsea-u gol.

Ako nista,lijepo je bilo gledati barcine igrace kako pizde.I njih je dosta vise...

SVAKA CAST CHELSEA <3
burgundy

#639 Re: Chelsea FC

Post by burgundy »

Image

Ja ovo zovem efikasnost par excellence.
dezurni_ucenik

#640 Re: Chelsea FC

Post by dezurni_ucenik »

burgundy wrote:Image

Ja ovo zovem efikasnost par excellence.

1:0 je 1:0 ...

Evo usput jedan edukativni video

oridjidji

#641 Re: Chelsea FC

Post by oridjidji »

oridjidji wrote:di mateov celzi ima opasnu kontru. mogli bi oni u kojoj naci svoju sansu za prolaz... ma da vbi vise volio da odigraju hrabro mangupski pa sta bude bude...
:lol:
haman pa se obistini...
Lucazode

#642 Re: Chelsea FC

Post by Lucazode »

Šta reći :D
Defenzivna fantazija plavaca. Gledaš Barcu iz utakmice u utakmicu i diviš se ljepoti njihovih prilika i golova. Ali sinoć je Chelsea izdominirao, disciplinom, strpljivoću i koncetracijom. Guardiola je mijenjao pozicije ključnih igrača, dosta ulijetanja u prazno isčekujući tu "for" loptu ali ništa. Sve se završilo beskonačnim dodavanjima na sredini terena. Savršeno odigrana utakmica plavaca uz malu dozu sreće i (za promjenu) odličan sudija! Vjeruje da na N.Campu mogu odigrat sličnu utakmicu sa istom dozom koncentracije, ako ne i bolju.

:D :D :D
Image
Quaresma

#643 Re: Chelsea FC

Post by Quaresma »

Novi status na fejsu Ja bez tebe ko barcelona bez sudija

Sent from my GT-I9001
skenderija04

#644 Re: Chelsea FC

Post by skenderija04 »

Cetitke navijacima Celzija, sretno u finalu.
burgundy

#645 Re: Chelsea FC

Post by burgundy »

Bravo Chelsea,branili su se svaka cast,ovo im se vraca od prije par godina nepravda protiv Barce.7miliona pasova ne pomaze im.
Teufik

#646 Re: Chelsea FC

Post by Teufik »

Bravo.

Cestitke. :thumbup:
zahvalan

#647 Re: Chelsea FC

Post by zahvalan »

Congratulations :D

sad ce neeko od ovih Gloryhuntera postaviti statistiku koja je na strani sramota me napisati :lol:
Janjicar

#648 Re: Chelsea FC

Post by Janjicar »

svaka vam cast (Y)
Nadam se dobroj utakmici u finalu protiv bayerna :)

Forza Inter
just principe

#649 Re: Chelsea FC

Post by just principe »

Janjicar wrote:svaka vam cast (Y)
Nadam se dobroj utakmici u finalu protiv bayerna :)

Forza Inter

+1

i pobjedi u Finalu :D Konacno je doslo vrijeme da Drogba podigne klemponju 8-)
Don Zivconi

#650 Re: Chelsea FC

Post by Don Zivconi »

svaka cast na ovoj disciplini od odbrane da je bilo jos par minuta i treci bi gol barsa primila :lol:
Post Reply