Nesigurno mi je da to uzimam preko pika, a mogu i moji kupiti u dojclandu i donijeti, samo ne mogu cekati 3-4 mjeseca jer mi je novi mobitel potreban sto prije buduci da se moj raspao.ema_ wrote:Ima tip na piku prodaje Galaxy II za 650, uvozi iz Dojčlanda.
Ovi iz Univerzalno su šega sa cijenama, ja kad sam svoj kupovala, bio na piku 475, i odem prvi put, kaže tip 490, sad stigla pošiljka nove cijene bla bla. Dođem navečer da pazarim, drugi tipovi, ne znaju koja je cijena, al treba da je ona koja piše im na stranici, i ipak dobijem za 15 km jeftinije nego ujutro što je bilo cijena![]()
Mislio sam kupiti u BHTelecomu ali tu izadje dosta skup, bude oko 900 KM. Ne bih ni ja uzeo mobitel ako bi mi rekao neku drugu cijenu nego sto je na stranici, a ovo mi je totalno bezveze sto je bijeli skuplji od crnog za 25 KM. Znam da to nije samo kod njih, al' eto, opet bezveze. Cak sam razmisljao da kupim iPhone, ali previse komplikacija oko istog, a i po svih testovima sam vidio da je trenutno bolji galaxy 2.
Provjeri pa javi i za garanciju.Mariella wrote:Ne znam, nisam se za taj raspitivalaSamo su mi za galaxy 3 rekli da nema i da ne znaju kad ce doci... Sutra mozda odem opet za ovaj wildfire, pa cu vidjeti je li ista cijena, na pik-u pise 330 KM.