061788614Hz 87 wrote:Ljudi svaka Vam čast za sve što radite, i što ste uradili. Trebao bi mi broj mob. od kurta.
Haram im bilo.....
- ahmed_dv
#626 Re: Haram im bilo.....
- Svemirco
#627 Re: Haram im bilo.....
khm .. ppahmed_dv wrote:061xxxxxxxHz 87 wrote:Ljudi svaka Vam čast za sve što radite, i što ste uradili. Trebao bi mi broj mob. od kurta.
-
istina živa
#628 Re: Haram im bilo.....
Dragi moji forumovci
Prije nego nastavim ovaj radni dan,sretna i zadovoljna nakon sinoćnjeg sastanka da malo dopunim informacije od sinoć.
Dakle lijepa vijest za sve forumovce.Prijedlog koji je dao naš dragi forumovac a ostali podržali je da kada dođe vrijeme za izgradnju štale odemo mi forumovci koji možemo pomoći da zajedničkim snagama napravimo taj objekat i pomognemo porodici Hodžić maksimalno.
Ja sam za a i mnogi drugi.Naravno ne sumnjam u uspjeh i sretan završetak akcije - a sretan početak ljepšeg života porodice Hodžić.
Naravno o svemu ćete na vrijeme biti obaviješteni jer su ljudi koji vode ovu akciju organizovani i izuzetno odgovorni.
Prije nego nastavim ovaj radni dan,sretna i zadovoljna nakon sinoćnjeg sastanka da malo dopunim informacije od sinoć.
Dakle lijepa vijest za sve forumovce.Prijedlog koji je dao naš dragi forumovac a ostali podržali je da kada dođe vrijeme za izgradnju štale odemo mi forumovci koji možemo pomoći da zajedničkim snagama napravimo taj objekat i pomognemo porodici Hodžić maksimalno.
Ja sam za a i mnogi drugi.Naravno ne sumnjam u uspjeh i sretan završetak akcije - a sretan početak ljepšeg života porodice Hodžić.
Naravno o svemu ćete na vrijeme biti obaviješteni jer su ljudi koji vode ovu akciju organizovani i izuzetno odgovorni.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#629 Re: Haram im bilo.....
ljudi super ste
nemam rijeci za sve vas (nas)
sto se tice freze vec se pricalo na tu temu, i mislim da smo dosli do nekog zakljucka da je prioritet kupiti zivotinje pa onda kasnije ako bude jos love ostalo i frezu.
Doduse ja sam mislila da je poprilicno skupo odrzavati istu, ali nije
nemam rijeci za sve vas (nas)
sto se tice freze vec se pricalo na tu temu, i mislim da smo dosli do nekog zakljucka da je prioritet kupiti zivotinje pa onda kasnije ako bude jos love ostalo i frezu.
Doduse ja sam mislila da je poprilicno skupo odrzavati istu, ali nije
- ahmed_dv
#630 Re: Haram im bilo.....
Kurty je i sam objavio svoj broj telefona nekoliko stranica prije da bi ljudi mogli poslati svoje podatke sa uplatama preko Wester Union i slicno.Svemirco wrote:khm .. ppahmed_dv wrote:061xxxxxxxHz 87 wrote:Ljudi svaka Vam čast za sve što radite, i što ste uradili. Trebao bi mi broj mob. od kurta.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#631 Re: Haram im bilo.....
Sve povale za ovu humanitarnu akciju,svaka čast
......žao mi je sto i ja nisam dosao na taj skup u VF al valjda ce biti prilike.Pozdravljam sve ucesnike i ljude dobre volje i duše.
pici
pici
-
tacka
#632 Re: Haram im bilo.....
Na facebooku sam vidio ovu grupu i stvarno nisam mogao, a da ne svrati i ne cestitam vam svima na ovome sto ste postigli.
Nas narod jadan izvaran, siromasan odavno je izgubio nadu u ljudsku slogu, odavno je nestalo humanosti u starijim generacijama. Treba stvarno dici se i pomoci ljudima, koliko god za uhar je koliko god uradili. Ako budete gradili momku stalu zovnite na forumu raju da se odganizujemo autima otici.
Svaka vam cast i samo tako nastavite!
Nas narod jadan izvaran, siromasan odavno je izgubio nadu u ljudsku slogu, odavno je nestalo humanosti u starijim generacijama. Treba stvarno dici se i pomoci ljudima, koliko god za uhar je koliko god uradili. Ako budete gradili momku stalu zovnite na forumu raju da se odganizujemo autima otici.
Svaka vam cast i samo tako nastavite!
- kurty
#633 Re: Haram im bilo.....
Kunem vam se da danas oko 15.40 sati nije bilo sretnijeg covjeka od mene na cijelom SVIJETU....
eh ovako...da pocnem redom...danas sam na racun uplatio pare skupljene sinoc u VF-u, uplatio sam prilog od naseg forumasa vuk1975 (100$)...uplatio sam i 10KM od Safeta...i mislim da su na racun legle pare od NeshoSa...HVALA VAM
STANJE NA RAČUNU JE SLJEDECE: KM racun 4120,13KM
Eurski racun 134,07eura
Ukupno oko 4381,56KM
Danas bi trebale leci pare od IBM-a (400KM)...
Na pocetku posta sam napisao recenicu u kojoj sam rekao da sam bio najjjjjjjjjjjjsretniji....
oko 15.40h mi je zazvonio telefon (da budem iskren) pomalo sam se prepao uvoda, ali gospodin koji me nazvao obecao mi je da sutra treba da mu odnesem projekat stale, a sve ostalo je ne njemu i njegovim DRUGOVIMA (valjda ce da mi oproste ako sam pogresno napisao za Njegove DRUGOVE).
Znaci mi GOSPODI projekat, a sve ostalo je njihova briga..za pocetak zele da ostanu u anonimnosti i to cemo postovati, a poslije cemo objaviti o kome se radi...
Ako sam dobro upratio sve, ova porodica ce biti obezbjedjena onako kako smo samo sanjati mogli...i stala, i ovce, i krava...a poslije sve sto im jos mozemo pomoci...hvala vam MNOGO DOBRI LJUDI, HVALA U MOJE IME I U IME SVIH KOJI PODRZAVAJU; PRATE I UCESTVUJE U AKCIJI...
p.s. Gospodine Emire, i ja cu s vama u Bratunac najvjerovatnije ...
eh ovako...da pocnem redom...danas sam na racun uplatio pare skupljene sinoc u VF-u, uplatio sam prilog od naseg forumasa vuk1975 (100$)...uplatio sam i 10KM od Safeta...i mislim da su na racun legle pare od NeshoSa...HVALA VAM
Eurski racun 134,07eura
Ukupno oko 4381,56KM
Na pocetku posta sam napisao recenicu u kojoj sam rekao da sam bio najjjjjjjjjjjjsretniji....
oko 15.40h mi je zazvonio telefon (da budem iskren) pomalo sam se prepao uvoda, ali gospodin koji me nazvao obecao mi je da sutra treba da mu odnesem projekat stale, a sve ostalo je ne njemu i njegovim DRUGOVIMA (valjda ce da mi oproste ako sam pogresno napisao za Njegove DRUGOVE).
Znaci mi GOSPODI projekat, a sve ostalo je njihova briga..za pocetak zele da ostanu u anonimnosti i to cemo postovati, a poslije cemo objaviti o kome se radi...
Ako sam dobro upratio sve, ova porodica ce biti obezbjedjena onako kako smo samo sanjati mogli...i stala, i ovce, i krava...a poslije sve sto im jos mozemo pomoci...hvala vam MNOGO DOBRI LJUDI, HVALA U MOJE IME I U IME SVIH KOJI PODRZAVAJU; PRATE I UCESTVUJE U AKCIJI...
p.s. Gospodine Emire, i ja cu s vama u Bratunac najvjerovatnije ...
Last edited by kurty on 13/04/2009 19:23, edited 1 time in total.
-
teAMICA
#634 Re: Haram im bilo.....
kurty wrote:Kunem vam se da danas oko 15.40 sati nije bilo sretnijeg covjeka od mene na cijelom SVIJETU....
Eurski racun 134,07eura
Ukupno oko 4381,56KM
p.s. Gospodine Emire, i ja cu s vama u Bratunac...
Jupiiiiiiiiiiiii, super, dan mi popravi sa ovim vijestima!
Od sinoć cijelo vrijeme razmišljam o toj štali, valjda kako sam haustorče to mi izgleda ko mission impossible
Bravo Bosanvci i Hercegovci, B R A V O
-
strongwoman
#635 Re: Haram im bilo.....
Kurty,,,
PROCITAVSI TVOJ POST,,, UPRAVO SE I JA OSJECAM NAJSRETNIJOM OSOBOM NA SVIJETU,,,,
DIVNI STE,,,,,,,, ULJEPSALI STE MI ZIVOT... i jos neciji,,, sto je jos bitnije...
PROCITAVSI TVOJ POST,,, UPRAVO SE I JA OSJECAM NAJSRETNIJOM OSOBOM NA SVIJETU,,,,
DIVNI STE,,,,,,,, ULJEPSALI STE MI ZIVOT... i jos neciji,,, sto je jos bitnije...
-
Bistra_boza
#636 Re: Haram im bilo.....
KURTY svaka cast, kako me samo obradovalo sve ovo, evo mi srce lupa da iskoci iz grudi.kurty wrote:Kunem vam se da danas oko 15.40 sati nije bilo sretnijeg covjeka od mene na cijelom SVIJETU....
Eurski racun 134,07eura
Ukupno oko 4381,56KM
p.s. Gospodine Emire, i ja cu s vama u Bratunac...
Velika hvala ljudima za STALU. Ma
-
sanasa
#637 Re: Haram im bilo.....
Covjek NISTA ne moze sam, samo SVE mogu LJUDI!!! 
- slavkoimamodilera
#638 Re: Haram im bilo.....
Svaka cast momci i djevojke!!

- kurty
#639 Re: Haram im bilo.....
Pošto se dosta ljudi raspituje za kontakt, sta mislite kako bi bilo da mozda ahmed edituje svoj prvi post i da napise onaj jedan post u kojem sam ja napisao ziroracune i broj telefona????ili ako mozda admini mogu da ubace poslije ahmedovog posta taj post???
- Daphna
#640 Re: Haram im bilo.....
Hajde ti fino pitaj zooma ili Mirci da ti to odrade!kurty wrote:Pošto se dosta ljudi raspituje za kontakt, sta mislite kako bi bilo da mozda ahmed edituje svoj prvi post i da napise onaj jedan post u kojem sam ja napisao ziroracune i broj telefona????ili ako mozda admini mogu da ubace poslije ahmedovog posta taj post???
Bravo MI
Brojevi racuna su:
EVO RACUNA....obadva su napravljena -otvorena u intesa sanpaolo banci
racun za domace uplate u km-ovima....
primalac/primatelj: Ajdin Čubro 867434-22-25606
Račun primaoca: 1540010000001910
Svrha uplate...sta god se upise zna se za sta pare idu
Devizni racun:Uplate izvršiti na račun:
INTESA SANPAOLO BANKA BOSNA I HERCEGOVINA
OBALA KULINA BANA 9a, 71000 SARAJEVO,BIH
Payments in EUR
SWIFT:UPBK BA 22
IBAN:BA39 154 001-000-000-1910
ACC.NO.50611200 867434 25607
Za sve one koji zele da novce posalju preko Western uniona ili MoneyGram-a, neka me o "posiljci" obavjestena PP, ili na broj telefona 00387 61 788614, a posiljku nek salju na :
Ajdin Čubro
ulica Alije Izetbegovića 14, 71370 Breza
Hvala dobrim ljudima!!!
-
venividivici
#641 Re: Haram im bilo.....
Mislim da bi svakako trebalo još jednom ponoviti brojeve žiroračuna.kurty wrote:Pošto se dosta ljudi raspituje za kontakt, sta mislite kako bi bilo da mozda ahmed edituje svoj prvi post i da napise onaj jedan post u kojem sam ja napisao ziroracune i broj telefona????ili ako mozda admini mogu da ubace poslije ahmedovog posta taj post???
- kurty
#642 Re: Haram im bilo.....
Brojevi racuna su:
Payments in EUR
Za sve one koji zele da novce posalju preko Western uniona ili MoneyGram-a, neka me o "posiljci" obavjestena PP, ili na broj telefona 00387 61 788614, a posiljku nek salju na :
Ajdin Čubro
Hvala dobrim ljudima!!!
Payments in EUR
Ajdin Čubro
Hvala dobrim ljudima!!!
- kurty
#643 Re: Haram im bilo.....
Podrudit cu se da na svakoj narednoj stranici bude ovaj post, sa racunima i licnim podatcima
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#644 Re: Haram im bilo.....
Divne vijesti

- bosan
#645 Re: Haram im bilo.....
Nocas poceh citat ovu temu i ostadoh do jutarnjih sati uz nju.
Za nepovjerovat je koliko se moje raspolozenje mijenjalo od stranice do stranice.I plakao sam i smijao se .I osjecao se ponizen i onda kad vidim ljude kako se ukljucuju
u ovu akciju ,ponos me dizao do neba.I kazem sam sebi da jos nije sve izgubljeno.Ima jos ljudi koji svojom dobrotom daju svjetlost ovom tamnom vilajetu.
Mislio sam puno toga napisati ali u ovom momentu jednostavno nedostaju mi rijeci.Zamolio bih moderatore ako nije problem da na pocetku svake stranice stave brojeve ziro racuna da se ne moramo vracati nazad i traziti.
Al jedna ce da zableji tamo u Podcausu i od mene.
Za nepovjerovat je koliko se moje raspolozenje mijenjalo od stranice do stranice.I plakao sam i smijao se .I osjecao se ponizen i onda kad vidim ljude kako se ukljucuju
u ovu akciju ,ponos me dizao do neba.I kazem sam sebi da jos nije sve izgubljeno.Ima jos ljudi koji svojom dobrotom daju svjetlost ovom tamnom vilajetu.
Mislio sam puno toga napisati ali u ovom momentu jednostavno nedostaju mi rijeci.Zamolio bih moderatore ako nije problem da na pocetku svake stranice stave brojeve ziro racuna da se ne moramo vracati nazad i traziti.
Al jedna ce da zableji tamo u Podcausu i od mene.
-
5ar5rovic
#646 Re: Haram im bilo.....
bosanbosan wrote: Al jedna ce da zableji tamo u Podcausu i od mene.
-
a3tec
#647 Re: Haram im bilo.....
Ej raja hoću i ja da vidim lica ljudi kad im uručite pomoć
Volio bih i ja u Bratunac, al znate da je malo podaleko, a ne mogu ni od posla :S
Smrcc...
Hehe
Smrcc...
Hehe
- jutarnji
#648 Re: Haram im bilo.....
Bravo za raju koja prikuplja pomoc ovim ljudima!!! Sve najbolje porodici Hodzic.
Kurty, ako se sta zakomplikuje javi...
Pozdrav.
Kurty, ako se sta zakomplikuje javi...
Pozdrav.
- amrica
#649 Re: Haram im bilo.....
Samo da napomenem sve koji zele dati odjecu i kucne potrepstine, hranu i sl... ili novac, da su centri za skupljanje stvari:
Svoj prilog u odjeći, obući, hrani i novcu možete predati na neki od slijedećih punktova, koji vam je najzgodniji i najbliži, u ponedeljak i utorak :
Printex d.o.o. , Hasana Sušića 9, kontakt osoba Senad Mujkić, od 8 - 17 sati, tel. 063 895 027
Printex-shop, Koševo 19, kontakt osoba Azra Sakić, od 9 - 19 sati, tel. 063 895 026
Printex-shop Sara Centar, Ilidža, kontakt osoba Benjamin Rešo, od 9 - 19 sati, tel. 063 895 021
Ljubaznoscu ljudi iz Printex-a dobili smo na koristenje njihove prostore za ovu akciju, a osim toga dali su i svoj doprinos u cashu. Zato jer je jedan od forumasa Printex-ovac
[b]Skupljanje se zavrsava sutra (utorak) u 19h u Kosevu i na Ilidzi, a na Brek(c)i u 17h...[/b]
Ako je nekome bas frka za dostavu stvari, nema auto, vremena, ... neka napise na forumu pa cemo se organizirati po gradu.
Svoj prilog u odjeći, obući, hrani i novcu možete predati na neki od slijedećih punktova, koji vam je najzgodniji i najbliži, u ponedeljak i utorak :
Printex d.o.o. , Hasana Sušića 9, kontakt osoba Senad Mujkić, od 8 - 17 sati, tel. 063 895 027
Printex-shop, Koševo 19, kontakt osoba Azra Sakić, od 9 - 19 sati, tel. 063 895 026
Printex-shop Sara Centar, Ilidža, kontakt osoba Benjamin Rešo, od 9 - 19 sati, tel. 063 895 021
Ljubaznoscu ljudi iz Printex-a dobili smo na koristenje njihove prostore za ovu akciju, a osim toga dali su i svoj doprinos u cashu. Zato jer je jedan od forumasa Printex-ovac
[b]Skupljanje se zavrsava sutra (utorak) u 19h u Kosevu i na Ilidzi, a na Brek(c)i u 17h...[/b]
Ako je nekome bas frka za dostavu stvari, nema auto, vremena, ... neka napise na forumu pa cemo se organizirati po gradu.
-
biscanka2
#650 Re: Haram im bilo.....
Ma i ja bi volila ako nista da dodajem ciglu kad se bude stala pravila ali daleko sama3tec wrote:Ej raja hoću i ja da vidim lica ljudi kad im uručite pomoćVolio bih i ja u Bratunac, al znate da je malo podaleko, a ne mogu ni od posla :S
Smrcc...
Hehe