Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#626 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Mislim ja i superiska 
- Anestezija
#627 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Jok,bolje imat lijepu i pametnu,nego ruznu i glupu.
- superiska
#628 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
supercali wrote:Mislim ja i superiska
-
zoomba
- Tercius
#630 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Samo strah od utapanja i visine su urodjeni, svi ostali su steceni pa tako i ovaj, ako se ovo moze svrstati uopste pod neki strah.Da li se bojimo poljuljanog ega i neke muske sujete je vec nesto drugo, eh da toga se bojimo jako .Da bi se strah prevazisao ili da bi se bilo bar komotnije u susretu sa konkretnim strahom ja mislim da je potrebno naci tacku odakle dolazi i zasto se pojavljuje.U konkretnom slucaju to bi bila zenska ljepota i pamet koja prijeti tom muskom jebacluku da ce veoma brzo ostati raskrinkan i slab jer smo sigurniji u sebe da pred onim ruznijim i glupljim uvijek mozemo biti pa cak i ono sto nismo , mislim vrlo jednostavno.Da li se treba bojati takvih zena svakako da ne, jer je taj strah iracionalan bas kao sto je i iracionalan nacin na koji takve zene donose odluke u zivotu a radi kojih obicno zavrse pored nekih jazavaca koji ih ostatak zivota ubjedzuju kako su ustvari slabe i ne bas pametne,ali to je vec druga tema.
-
saschka
#631 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
lako je muškarcu zavoditi kad nije zaljubljen....ali kad odlijepite onda vam nije lako. Kao ni ženema...ili kad vam žene pokažu da hoće s vama vi pobjegnete brzinom munje sa izgovorom kao vidim da je laka i da je mogu imati kad hoću. Ma daaaa...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#632 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
saška kovačević 
-
saschka
#633 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Black swan wrote:saška kovačević
- supercali
#634 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
pitanje je da li se ona tebi svidja iako ona poakze da hoce s vamasaschka wrote:lako je muškarcu zavoditi kad nije zaljubljen....ali kad odlijepite onda vam nije lako. Kao ni ženema...ili kad vam žene pokažu da hoće s vama vi pobjegnete brzinom munje sa izgovorom kao vidim da je laka i da je mogu imati kad hoću. Ma daaaa...
zamisli ja tebe prihvatio kao prijateljicu i tako te smatram a onda mi kazes ej ja bih zelila s tobom vezu
vecinom najbezbolnije je da se "pobjegne" brzinom munje jer inace joj kao dajes neku nadu a nade nema
doduse moze se i pricati al vecinom ljudi idu bjezi nemam ja sta pricati
- Ramzess Veliki
#635 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Amateri Saschka, amateri ...saschka wrote:lako je muškarcu zavoditi kad nije zaljubljen....ali kad odlijepite onda vam nije lako. Kao ni ženema...ili kad vam žene pokažu da hoće s vama vi pobjegnete brzinom munje sa izgovorom kao vidim da je laka i da je mogu imati kad hoću. Ma daaaa...
- Euridika
- Globalna šefica
#636 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Eh draga moja, to ti je zato što si odjednom postala siguran ulov, pa gospodin može komotno da istraži i druge opcije - ako je tebi bio poželjan, garant će još nekoj biti.saschka wrote:lako je muškarcu zavoditi kad nije zaljubljen....ali kad odlijepite onda vam nije lako. Kao ni ženema...ili kad vam žene pokažu da hoće s vama vi pobjegnete brzinom munje sa izgovorom kao vidim da je laka i da je mogu imati kad hoću. Ma daaaa...
Čak i u slučaju kad muškarac ne traži druge opcije, vrlo često odugovlači sa započinjanjem veze s djevojkom koja je pokazala otvoreni interes, jer misli da ima vremena (čeka nešto, a ni sam ne zna šta čeka).
- Euridika
- Globalna šefica
#637 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Misliš najšupačkije? Nećeš ti nikom dati lažnu nadu ako otvoreno kažeš da nisi zainteresiran, već ti tu čuvaš rezervu (nek se nađe, za svaki slučaj), a s druge poštediš sebe napora da s nekim obaviš ozbiljan i možda i tegoban razgovor. Jer, zašto bi se ponašali kao odrasli ljudi, kad se možemo ponašati kao djeca?supercali wrote:pitanje je da li se ona tebi svidja iako ona poakze da hoce s vamasaschka wrote:lako je muškarcu zavoditi kad nije zaljubljen....ali kad odlijepite onda vam nije lako. Kao ni ženema...ili kad vam žene pokažu da hoće s vama vi pobjegnete brzinom munje sa izgovorom kao vidim da je laka i da je mogu imati kad hoću. Ma daaaa...
zamisli ja tebe prihvatio kao prijateljicu i tako te smatram a onda mi kazes ej ja bih zelila s tobom vezu
vecinom najbezbolnije je da se "pobjegne" brzinom munje jer inace joj kao dajes neku nadu a nade nema
-
ing-ecc
#638 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ja se ne bojim lijepih i pametnih žena
ja ih volEm 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#639 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ma to ovi što zovu na fukaing-ecc wrote:Ja se ne bojim lijepih i pametnih ženaja ih volEm
-
zoomba
#640 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Babaroge jedne 
- Euridika
- Globalna šefica
#641 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Zoomba se vratio ... i to isprepadan... 
- supercali
#642 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ne pricam u svoje ime nego govorim kako ljudi otprilike gledaju i kako uradeEuridika wrote:Misliš najšupačkije? Nećeš ti nikom dati lažnu nadu ako otvoreno kažeš da nisi zainteresiran, već ti tu čuvaš rezervu (nek se nađe, za svaki slučaj), a s druge poštediš sebe napora da s nekim obaviš ozbiljan i možda i tegoban razgovor. Jer, zašto bi se ponašali kao odrasli ljudi, kad se možemo ponašati kao djeca?supercali wrote:pitanje je da li se ona tebi svidja iako ona poakze da hoce s vamasaschka wrote:lako je muškarcu zavoditi kad nije zaljubljen....ali kad odlijepite onda vam nije lako. Kao ni ženema...ili kad vam žene pokažu da hoće s vama vi pobjegnete brzinom munje sa izgovorom kao vidim da je laka i da je mogu imati kad hoću. Ma daaaa...
Ovo se odnosi na oba spola
-
zoomba
#643 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Euridika wrote:Zoomba se vratio ... i to isprepadan...
Dobro sam, kako si ti?
Sretna ti nova
Mene od zena nista vise ne cudi svakako...
-
saschka
#644 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Pa sad da li je sam siguran ulov ili mu ipak trebaju m..a ne znam. Jer pogotovo kad vide da žena zna šta hoće, uhvati ih panika. Osjetim da mu je stalo ali kao da drži jednu nogu na kočnici a drugu na gasu i prosto ne zna šta bi.Euridika wrote:Eh draga moja, to ti je zato što si odjednom postala siguran ulov, pa gospodin može komotno da istraži i druge opcije - ako je tebi bio poželjan, garant će još nekoj biti.saschka wrote:lako je muškarcu zavoditi kad nije zaljubljen....ali kad odlijepite onda vam nije lako. Kao ni ženema...ili kad vam žene pokažu da hoće s vama vi pobjegnete brzinom munje sa izgovorom kao vidim da je laka i da je mogu imati kad hoću. Ma daaaa...I dok on tako istražuje svoje opcije, ti se hladiš polako. Kad on skonta da te druge opcije i ne iskaču baš "iz paštete" ili da iskaču one opcije koje mu baš i ne odgovaraju (barem ne za vezu), tad se odluči vratiti nazad tebi. Dotad se ti ohladiš skroz i tražiš sebi novu priliku, a njemu se tek tad otvore okice i tad mu postaješ iznenadno zanimljiva, jer sad on lovi tebe (pita se što si se ohladila, šta se odjednom desilo, prije si bila zainteresirana, ima li on konkurenciju i sl.).
Čak i u slučaju kad muškarac ne traži druge opcije, vrlo često odugovlači sa započinjanjem veze s djevojkom koja je pokazala otvoreni interes, jer misli da ima vremena (čeka nešto, a ni sam ne zna šta čeka).
Ohladila sam jer me je u međuvremenu ponašanjem polako odbio....Vidjevši da mi je stalo bio je u fazonu izlazim svako veče i vazda nekih žena more oko mene (pri tom me negledajući u oči i držeći ruku na drugima svojim kao da krije da mu srce lupa i preskače).....Mogla bi se svaku veče druga..
-
zoomba
#645 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Slabo zavodite 
-
saschka
#646 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
nemoguce je zavesti frajera koji nema m..a da bilo sta uradizoomba wrote:Slabo zavodite
-
Hakiz
#647 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ma ne bojimo se toliko koliko nam je dosadno trpjeti iracionalne zahtjeve. Konta da joj je ljepota "licence to kill".
Daj mi normalnu ženu, sa lutkama neka se igraju djeca.
Ah da. Radije ću inteligentnu nego pametnu ženu. Pamet je količina informacija koju neko ima, inteligencija je sposobnost korištenja, manipulacije tim informacijama. Informacije se uvijek mogu pročitati u nekoj literaturi, a nedostatak inteligencije neće dati osobi koja te informacije ima da od njih bilo šta napravi.
Eto...
Ah da. Radije ću inteligentnu nego pametnu ženu. Pamet je količina informacija koju neko ima, inteligencija je sposobnost korištenja, manipulacije tim informacijama. Informacije se uvijek mogu pročitati u nekoj literaturi, a nedostatak inteligencije neće dati osobi koja te informacije ima da od njih bilo šta napravi.
Eto...
- Connaisseur Karlin
#648 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
najbolje je, ako moze, oboje, i pamet i ljepotaHakiz wrote:Ma ne bojimo se toliko koliko nam je dosadno trpjeti iracionalne zahtjeve. Konta da joj je ljepota "licence to kill".
Eto...
-
Hakiz
#649 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Za nju. Za njega, uslovno. Prva stvar koja mi pada na pamet je ugovor. Što je žena ljepša i pametnija, to muškarac mora imati nepobitniji ugovorConnaisseur Karlin wrote:najbolje je, ako moze, oboje, i pamet i ljepotaHakiz wrote:Ma ne bojimo se toliko koliko nam je dosadno trpjeti iracionalne zahtjeve. Konta da joj je ljepota "licence to kill".
Eto...eh to je vec killer kombinacija
Last edited by Hakiz on 04/01/2018 16:38, edited 2 times in total.
- Connaisseur Karlin
#650 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
ugovor?Hakiz wrote:Za nju. Za njega, uslovno. Prva stvar koja mi pada na pamet je ugovor. Što je žena ljepša i pametnija, to muškarac mora imati nepobitniji ugovor.Connaisseur Karlin wrote:
najbolje je, ako moze, oboje, i pamet i ljepotaeh to je vec killer kombinacija