Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
-
musac
#627 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Zna li neko zašto Radončić toliko mrzi Selimovića? Sumnjam da je zbog toga što je ovaj drugi navodno "nelegalno" došao do svih tih firmi. Mislim, možda i jeste opljačkao i to, ali ne vjerujem da ga samo zbog toga "treha" Fahro.
-
zonbirile
#628 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
-----------------------------------------------musac wrote:Zna li neko zašto Radončić toliko mrzi Selimovića? Sumnjam da je zbog toga što je ovaj drugi navodno "nelegalno" došao do svih tih firmi. Mislim, možda i jeste opljačkao i to, ali ne vjerujem da ga samo zbog toga "treha" Fahro.
pa nisu rastalili Olobođenje,sem toga lopov,lopovu ne vjeruje
- illuminated
#629 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
zato sto Fahro nije ko on a volio bi, pored toga zato sto se Fahro bori za svog druga Miskovica ciji se interesi u mnogim sferama poklapaju sa Hilmovim (nekretnine, soping centri), primjer: klanje oko fabrike Vaso Miskin Crni na Pofalicima koju je htio kupiti Avaz a uzeo mu je Selmovic ispred nosa za Oslobodjenje, pored toga Selimovic je direktni konkurent kroz San, Oslobodjenje, i stampariju Unininvestplastika (mislim da se tako zove)....musac wrote:Zna li neko zašto Radončić toliko mrzi Selimovića? Sumnjam da je zbog toga što je ovaj drugi navodno "nelegalno" došao do svih tih firmi. Mislim, možda i jeste opljačkao i to, ali ne vjerujem da ga samo zbog toga "treha" Fahro.
U principu sve kad se sabere, najvise je tu ljubomore...
-
musac
#630 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Ali opet pisati ovako primitivne tekstove zbog toga... pih.illuminated wrote:zato sto Fahro nije ko on a volio bi, pored toga zato sto se Fahro bori za svog druga Miskovica ciji se interesi u mnogim sferama poklapaju sa Hilmovim (nekretnine, soping centri), primjer: klanje oko fabrike Vaso Miskin Crni na Pofalicima koju je htio kupiti Avaz a uzeo mu je Selmovic ispred nosa za Oslobodjenje, pored toga Selimovic je direktni konkurent kroz San, Oslobodjenje, i stampariju Unininvestplastika (mislim da se tako zove)....musac wrote:Zna li neko zašto Radončić toliko mrzi Selimovića? Sumnjam da je zbog toga što je ovaj drugi navodno "nelegalno" došao do svih tih firmi. Mislim, možda i jeste opljačkao i to, ali ne vjerujem da ga samo zbog toga "treha" Fahro.
U principu sve kad se sabere, najvise je tu ljubomore...
-
strujnik
#631 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Ne znam za Vas, ali ja najvise vjerujem SAFF-u 
-
zonbirile
#632 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
-------------------------------------------------strujnik wrote:Ne znam za Vas, ali ja najvise vjerujem SAFF-u
Azra,Aura,Expres,ko ono dobi triper u Švedeskoj.
- ružmarin-a
#633 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
@zonbrile, kad već znaš i sadržinu novina, podjeli utiske s rajom
P.S. BTW tvoji postovi bi inače bili odlična građa za učiteljke i postavljanje zadataka đačićima: uočite i ispravite nepravilnosti, paako kojoj zatreba građa ima šume koja se treba krčit'
P.S. BTW tvoji postovi bi inače bili odlična građa za učiteljke i postavljanje zadataka đačićima: uočite i ispravite nepravilnosti, paako kojoj zatreba građa ima šume koja se treba krčit'
- seln
#634 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Uocio.ružmarin-a wrote:@zonbrile, kad već znaš i sadržinu novina, podjeli utiske s rajom
- ružmarin-a
#635 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
@seln, hoćeš i tebi da spucam korekturu? Nemoj me bre terati da te sad analiziram
stvar tehničke prirode, do tastature: je paako, pa ako (svaki skoro post mi je takav)
stvar tehničke prirode, do tastature: je paako, pa ako (svaki skoro post mi je takav)
- seln
#636 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Ko je bez gramatickog grijeha, neka baci prvi padez.ružmarin-a wrote:@seln, hoćeš i tebi da spucam korekturu? Nemoj me bre terati da te sad analiziram![]()
-
strujnik
#637 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Da malo osvjezimo i ovaj topic.

- amrica
#638 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Ima tema o ponovnom kupovanju besplatnih udzbenika na pdf razno, gdje je striktno receno da je to samovolja pojedinih direktora (skola), da ministrstvo kantonalno, nema veze sa tim, ali mora havaz po stranKi udariti
Meliha Alić
Udarac po djeci
Ogorčeni i razočarni roditelji jednom zauvijek su shvatili s kim imaju posla...
05.06.2009. 07:06
Kadar Stranke za BiH, na svim nivoima vlasti, već odavno je pokazao da mu je interes građana ove zemlje najmanje bitan i da svoje funkcije koristi isključivo za vlastito bogaćenje i sakupljanje političkih poena svom stranačkom šefu.
Da u svojoj želji za brzom zaradom i jeftinim publicitetom ne prezaju bukvalno ni od čega, pokazala je posljednja afera s "besplatnim udžbenicima", projektom koji je vodilo Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke, predvođeno Melihom Alić, kadrom Stranke za BiH.
Gospođa ministarka otišla je čak i dalje od svojih kriminaliziranih stranačkih kolega, jer je udarila na najranjiviji dio društva - na djecu. Ona, svakako, nisu zaslužila da na samom početku života i školovanja formiraju, i jednom zauvijek u sebi zadrže, duboko nepovjerenje i animozitet prema obrazovnom i odgojnom sistemu.
Ove knjige prošle godine podijeljene su djeci od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola, a sada se od roditelja traži da kupe nove udžbenike u zamjenu za te koje su njihova djeca koristila, što predstavlja neočekivan trošak, ali i poniženje.
Iz toga jasno proistječe da pravi cilj ovog projekta nije bio pomoć roditeljima da lakše odškoluju svoju djecu, kao ni da se učenicima omoguće bolji uvjeti za rad, već isključivo "šminkanje" narušenog ugleda stranke, koju posljednjih godina prate brojne afere.
No, kao i svako drugo nedjelo, i ovo im se vratilo kao bumerang, jer su ogorčeni i razočarni roditelji zauvijek shvatili s kim imaju posla.
Meliha Alić
Udarac po djeci
Ogorčeni i razočarni roditelji jednom zauvijek su shvatili s kim imaju posla...
05.06.2009. 07:06
Kadar Stranke za BiH, na svim nivoima vlasti, već odavno je pokazao da mu je interes građana ove zemlje najmanje bitan i da svoje funkcije koristi isključivo za vlastito bogaćenje i sakupljanje političkih poena svom stranačkom šefu.
Da u svojoj želji za brzom zaradom i jeftinim publicitetom ne prezaju bukvalno ni od čega, pokazala je posljednja afera s "besplatnim udžbenicima", projektom koji je vodilo Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke, predvođeno Melihom Alić, kadrom Stranke za BiH.
Gospođa ministarka otišla je čak i dalje od svojih kriminaliziranih stranačkih kolega, jer je udarila na najranjiviji dio društva - na djecu. Ona, svakako, nisu zaslužila da na samom početku života i školovanja formiraju, i jednom zauvijek u sebi zadrže, duboko nepovjerenje i animozitet prema obrazovnom i odgojnom sistemu.
Ove knjige prošle godine podijeljene su djeci od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola, a sada se od roditelja traži da kupe nove udžbenike u zamjenu za te koje su njihova djeca koristila, što predstavlja neočekivan trošak, ali i poniženje.
Iz toga jasno proistječe da pravi cilj ovog projekta nije bio pomoć roditeljima da lakše odškoluju svoju djecu, kao ni da se učenicima omoguće bolji uvjeti za rad, već isključivo "šminkanje" narušenog ugleda stranke, koju posljednjih godina prate brojne afere.
No, kao i svako drugo nedjelo, i ovo im se vratilo kao bumerang, jer su ogorčeni i razočarni roditelji zauvijek shvatili s kim imaju posla.
-
VjecitiStudent
#639 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Sad jos tvrde da su upravo oni otkrili ovu aferu,
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... -proceduru
umjesto da sav kredit za ovo dobije nas kolega-forumas
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... -proceduru
umjesto da sav kredit za ovo dobije nas kolega-forumas
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#641 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Teme spojene. 
- The Nightwatchman
#642 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
eno danas u avazu pise da je u Brčko uplovio kruzer pun turista.
ne zezam se majke mi.

ne zezam se majke mi.
-
nigdje.nikog
#643 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Dnevni Avaz, 16.06.2009.
! ! !DnevniAvaz wrote: Slučaj Gaši - ZATRAŽENE DRAKONSKE KAZNE
"...Kada je u pitanju Aziz Gaši, zatraženo je da se on pusti iz pritvora te da mu se za zelenaštvo i nasilništvo odredi kazna od jedne do tri godine zatvora."
- jedna
#644 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Evo nešto sa HAvazovog foruma da vam uljepšam dan (da se i vi malo nasmijete
)
Dakle, tema je 60 minuta
znam da tema nije 60 minuta, ni avazov portal, ali... mislim da može proći
Dakle, tema je 60 minuta
znam da tema nije 60 minuta, ni avazov portal, ali... mislim da može proći
- BarbaDue
#645 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
kako si i sama rekla ovo nije tema o 60 minuta...prema tome dio tvog posta citiranog
avazovog foruma se briše, bez obzira na sadrzinu prenositi pisanja sa avazovog
foruma i pokusavati nekoga izmanipulisati da je napisano nesa relevantno....?
nigdje veze nikakve...
avazovog foruma se briše, bez obzira na sadrzinu prenositi pisanja sa avazovog
foruma i pokusavati nekoga izmanipulisati da je napisano nesa relevantno....?
nigdje veze nikakve...
- jedna
#646 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Ne vidim koga sam ja to htjela imanipulisati? To je tek nigdje veze. Al hajd...
-
liberty
#647 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Dok ima šansi, borit ćemo se
Da bismo se plasirali na EP, trebaju nam pobjede u naredne dvije utakmice...
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine vratila se sinoć iz Švicarske...
...Selekcija Halida Demirovića pokazala je u Suru da...
Autor: A. Č.
dnevniavaz.ba, 16.06.2009.
---> utakmica je igrana u švajcarskom gradu SURSEE , kakav Sur i bakrači

Da bismo se plasirali na EP, trebaju nam pobjede u naredne dvije utakmice...
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine vratila se sinoć iz Švicarske...
...Selekcija Halida Demirovića pokazala je u Suru da...
Autor: A. Č.
dnevniavaz.ba, 16.06.2009.
---> utakmica je igrana u švajcarskom gradu SURSEE , kakav Sur i bakrači
- rado_vidjen
#648 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
...pa avaz ih rikta u suru
- BarbaDue
#649 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
ako si htjela napisati neku avazovu provalu trebala si pokupiti neko njihovo prosipanje iz stampe...(primjer: post od forumasha @liberty),jedna wrote:Ne vidim koga sam ja to htjela imanipulisati? To je tek nigdje veze. Al hajd...
koga interesuju postovi, provale ili sta vec sa avazovog foruma neka ode na taj forum i naka tamo uziva, cudi se, povraca, sta god.
kraj diskusije!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#650 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
kakav je ono naslov danas
lagumdžija zavio bih u crno
e vala ako mi je jucer bilo krivo zbog radnika zasto je propao AS
danas mi nece biti krivo ako sve od avaza propadne ...
ne mogu da vjerujem sta oni stavljaju na naslovnicu

lagumdžija zavio bih u crno
e vala ako mi je jucer bilo krivo zbog radnika zasto je propao AS
danas mi nece biti krivo ako sve od avaza propadne ...
ne mogu da vjerujem sta oni stavljaju na naslovnicu