English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#626 Re: English Premier League
Još jedna pobjeda največeg Engleskog kluba. Manchester United je savladao Blackbur 2:1 i potvrdio da su jedini kandidati za titulu prvaka.
-
shadow
#627 Re: English Premier League
-Chelsea je zasluzeno slavio u Birminghamu, bolje su otvorili tekmu i igrali napadacki, nema zamjerke za ove 3 bobe.
-Arsenal katastrofa. Arshavin je igrao 60-tak minuta, solidan, imao par suteva. Ostali tarabe, jebo ih Sunderland
-United i dalje po svom, primi ga Edwin napokon
-Za Liverpool sutra ne igraju Gerrard i Alonso, nek je pametni Rafa otjerao Keane-a, sad bi mu doshao ko budali shamar. Prognoziram x2
-Arsenal katastrofa. Arshavin je igrao 60-tak minuta, solidan, imao par suteva. Ostali tarabe, jebo ih Sunderland
-United i dalje po svom, primi ga Edwin napokon
-Za Liverpool sutra ne igraju Gerrard i Alonso, nek je pametni Rafa otjerao Keane-a, sad bi mu doshao ko budali shamar. Prognoziram x2
-
ademir
#628 Re: English Premier League
Tomasz Kuszczak je danas branio za man.utdshadow wrote:-Chelsea je zasluzeno slavio u Birminghamu, bolje su otvorili tekmu i igrali napadacki, nema zamjerke za ove 3 bobe.
-Arsenal katastrofa. Arshavin je igrao 60-tak minuta, solidan, imao par suteva. Ostali tarabe, jebo ih Sunderland![]()
-United i dalje po svom, primi ga Edwin napokon![]()
-
shadow
#629 Re: English Premier League
gledo sam villu-chelsea i arsenal -sunderland, za united nisam imao zivaca. jel to alex naslutio gol pa ga ostavio na klupi, jest namazan rumenko 
- ja.neron
#630 Re: English Premier League
ma nije to odmarao ga za intera u utorak 
-
shadow
#631 Re: English Premier League
Ma ne znam od cega ga odmara, u zadnje vrijeme svaka tekma mu je ko trening. 
- Edin H.
#632 Re: English Premier League
KradjaBetter Man wrote:Još jedna pobjeda največeg Engleskog kluba. Manchester United je savladao Blackbur 2:1 i potvrdio da su jedini kandidati za titulu prvaka.
Ovaj Premiership postaje smijesan sa sudijama koje ne smiju svirati penal ili donijeti bilo kakvu odluku u korist protivnika na Old Trafordu
Ipak zasluzene cestitke Blackburnu, sve su ucinili da odnesu barem bod, ali protiv sudija se ne moze....
- ja.neron
#633 Re: English Premier League
a šta bi man utd trebao dva puta mu sudi isti sudija i obadva puta dobiju njegovi igrači crveni karton
-
paja_patak
#634 Re: English Premier League
u tom lopovluku liverpool je nenadjebiv, i pored toga 20 godina bez titule united odma iza njega po lopovluku.
Arsenal je vratio onu igru samo bili su napadaci izvan elementa svasta se fulalo kada se vrate Fabregas i Rosicki gorice na emiratima...
Arsenal je vratio onu igru samo bili su napadaci izvan elementa svasta se fulalo kada se vrate Fabregas i Rosicki gorice na emiratima...
-
shadow
#635 Re: English Premier League
ma kakvu igru, opet je bilo silovanje. Bilo je nekih akcija i promasaja, Vela je u njima prednjacio ali sve ukupno peglativno za gledati. Nije to onaj Arsenal. A dok se vrate Cesc i Rosicky bice kasno. Ja ne vidim nacin da ovakvom igrom moglu bilo sta Romi napraviti, 0:0 mi nekako izgleda kao pozeljan rezultatpaja_patak wrote:Arsenal je vratio onu igru samo bili su napadaci izvan elementa svasta se fulalo kada se vrate Fabregas i Rosicki gorice na emiratima...
- Better Man
#636 Re: English Premier League
Liverpool kiksao. Ovaj put nisu uspjeli na guzove pobjediti. Sad je definitivno Liverpool izgubio i najmanje šanse da dođe do titule. Manchester City je na neki način pomogao svojim gradskim rivalima Manchester Unitedu.
Last edited by Better Man on 22/02/2009 18:19, edited 1 time in total.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#637 Re: English Premier League
Liverpool sa onim retardom na klupi nikada nije ni bio ozbiljan konkurent za titulu 
- Edin H.
#638 Re: English Premier League
Liverpool bez Gerrarda je za 40% slabiji tim.Admir_1984 wrote:Liverpool sa onim retardom na klupi nikada nije ni bio ozbiljan konkurent za titulu
A i nemaju sudije na svojoj strani kao oni Fergusonovi kriminalci
-
paja_patak
#639 Re: English Premier League
Asrhavin ce im ga zabitishadow wrote:ma kakvu igru, opet je bilo silovanje. Bilo je nekih akcija i promasaja, Vela je u njima prednjacio ali sve ukupno peglativno za gledati. Nije to onaj Arsenal. A dok se vrate Cesc i Rosicky bice kasno. Ja ne vidim nacin da ovakvom igrom moglu bilo sta Romi napraviti, 0:0 mi nekako izgleda kao pozeljan rezultatpaja_patak wrote:Arsenal je vratio onu igru samo bili su napadaci izvan elementa svasta se fulalo kada se vrate Fabregas i Rosicki gorice na emiratima...
-
shadow
#640 Re: English Premier League
Dobro su otvorili tekmu, u prvih 25 minuta su mogli/trebali imati 2 gola prednosti,na kraju su cak i dobro prosli. Kuyt je danas odlicno odradio Gerrardov posao, njemu svaka cast a ostali ukljucujuci Torresa su podbacili. U svakom slucaju kao sto sam i prognozirao, X im je ovdje bio maximum. Titula (ako je to uopste i bilo upitno) ce sigurno na Old Trafford.
-
shadow
#641 Re: English Premier League
paja_patak wrote:Asrhavin ce im ga zabitishadow wrote:ma kakvu igru, opet je bilo silovanje. Bilo je nekih akcija i promasaja, Vela je u njima prednjacio ali sve ukupno peglativno za gledati. Nije to onaj Arsenal. A dok se vrate Cesc i Rosicky bice kasno. Ja ne vidim nacin da ovakvom igrom moglu bilo sta Romi napraviti, 0:0 mi nekako izgleda kao pozeljan rezultatpaja_patak wrote:Arsenal je vratio onu igru samo bili su napadaci izvan elementa svasta se fulalo kada se vrate Fabregas i Rosicki gorice na emiratima...
Eh da Arshavin ima pravo igrati i ja bih se necem nadao, ovako...
-
dimu
#642 Re: English Premier League
shadow wrote: Eh da Arshavin ima pravo igrati i ja bih se necem nadao, ovako...
kako nema zar nije ono da mogu prijaviti 1 novog igraca ? :S
-
paja_patak
#643 Re: English Premier League
ima pravo igrati kako ce za Real igrati Diarra nego nemaju dva igraca pravo zaigrati ako su vec nastupala u tom takmicenju
-
dimu
#644 Re: English Premier League
ja mislim da je Real izabrao Huntelaara a ne Diarru za LP
- belafonte
#645 Re: English Premier League
Mislim da se ovdje radi o tome da je Arsenal zakasnio sa prijavom Arsavina za LP jer je rok bio do kraja januara, a Arsavin je potpis'o pocetkom Februara.
Takodjer, mislim da ima pravilo da ne moze igrac nastupati za dva razlicita kluba u jednoj sezoni LP, prije da ga je zakacilo ovo drugo...
Huntelar i Diara su nastupali u kupu uefa, odnosno nastupali su u drugom natjecanju, pa su izmislili to pravilo da se moze jedan igrac prijavit za LP iako je u toj sezoni nastupao u kupu uefa - valjda sam u pravu
Vezano za temu, odlican start Hidinka, Villa jest tanka kod kuce, ali trebalo je pobijediti, odlicna uvertira za Juventus...
Takodjer, mislim da ima pravilo da ne moze igrac nastupati za dva razlicita kluba u jednoj sezoni LP, prije da ga je zakacilo ovo drugo...
Huntelar i Diara su nastupali u kupu uefa, odnosno nastupali su u drugom natjecanju, pa su izmislili to pravilo da se moze jedan igrac prijavit za LP iako je u toj sezoni nastupao u kupu uefa - valjda sam u pravu
Vezano za temu, odlican start Hidinka, Villa jest tanka kod kuce, ali trebalo je pobijediti, odlicna uvertira za Juventus...
Last edited by belafonte on 22/02/2009 19:53, edited 1 time in total.
-
dimu
#646 Re: English Premier League
nije ih celzi kuci dobio od 1999te 
- belafonte
#647 Re: English Premier League
Jah, i zbog te cinjenice, pobjeda je ko Trebevic
Ako se dan po jutru poznaje, bice veoma lijep kraj sezone za navijace Celsija
Ako se dan po jutru poznaje, bice veoma lijep kraj sezone za navijace Celsija
-
shadow
#648 Re: English Premier League
dimu wrote:shadow wrote: Eh da Arshavin ima pravo igrati i ja bih se necem nadao, ovako...
kako nema zar nije ono da mogu prijaviti 1 novog igraca ? :S
Ne moze igrati 100%, vec je nastupao u CL za Zenit i to je to, kraj price.
-
elSaik
#649 Re: English Premier League
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090224033
- Edin H.
#650 Re: English Premier League
Sto jest, jest, navijaci Midlesbourogh-e previse galame i za moje osjetljivo uhoelSaik wrote:HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Mislim da je ova ideja slanja pisma igracima da postignu gol jako dobra
U Engleskoj su odavno upropastili navijanje, prije svega cijenama karata.
Skoro je nemoguce za mladje navijace, osim ako dolaze iz imucnih obitelji da prisustvuju utakmicama Premier League-e.
Najbolji je fol, kada je najzanimljivije, desatak minuta pred kraj utakmice pocnu izlaziti sa stadiona. Nece da se uvale u saobracajnu guzvu