English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Better Man

#626 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Još jedna pobjeda največeg Engleskog kluba. Manchester United je savladao Blackbur 2:1 i potvrdio da su jedini kandidati za titulu prvaka.
shadow

#627 Re: English Premier League

Post by shadow »

-Chelsea je zasluzeno slavio u Birminghamu, bolje su otvorili tekmu i igrali napadacki, nema zamjerke za ove 3 bobe.
-Arsenal katastrofa. Arshavin je igrao 60-tak minuta, solidan, imao par suteva. Ostali tarabe, jebo ih Sunderland :x
-United i dalje po svom, primi ga Edwin napokon :D
-Za Liverpool sutra ne igraju Gerrard i Alonso, nek je pametni Rafa otjerao Keane-a, sad bi mu doshao ko budali shamar. Prognoziram x2
ademir

#628 Re: English Premier League

Post by ademir »

shadow wrote:-Chelsea je zasluzeno slavio u Birminghamu, bolje su otvorili tekmu i igrali napadacki, nema zamjerke za ove 3 bobe.
-Arsenal katastrofa. Arshavin je igrao 60-tak minuta, solidan, imao par suteva. Ostali tarabe, jebo ih Sunderland :x
-United i dalje po svom, primi ga Edwin napokon :D
-Za Liverpool sutra ne igraju Gerrard i Alonso, nek je pametni Rafa otjerao Keane-a, sad bi mu doshao ko budali shamar. Prognoziram x2
Tomasz Kuszczak je danas branio za man.utd
shadow

#629 Re: English Premier League

Post by shadow »

gledo sam villu-chelsea i arsenal -sunderland, za united nisam imao zivaca. jel to alex naslutio gol pa ga ostavio na klupi, jest namazan rumenko :-)
ja.neron

#630 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

ma nije to odmarao ga za intera u utorak :thumbup:
shadow

#631 Re: English Premier League

Post by shadow »

Ma ne znam od cega ga odmara, u zadnje vrijeme svaka tekma mu je ko trening. :-)
Edin H.

#632 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Better Man wrote:Još jedna pobjeda največeg Engleskog kluba. Manchester United je savladao Blackbur 2:1 i potvrdio da su jedini kandidati za titulu prvaka.
Kradja :x

Ovaj Premiership postaje smijesan sa sudijama koje ne smiju svirati penal ili donijeti bilo kakvu odluku u korist protivnika na Old Trafordu :x

Ipak zasluzene cestitke Blackburnu, sve su ucinili da odnesu barem bod, ali protiv sudija se ne moze....
ja.neron

#633 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

a šta bi man utd trebao dva puta mu sudi isti sudija i obadva puta dobiju njegovi igrači crveni karton
paja_patak

#634 Re: English Premier League

Post by paja_patak »

u tom lopovluku liverpool je nenadjebiv, i pored toga 20 godina bez titule united odma iza njega po lopovluku.

Arsenal je vratio onu igru samo bili su napadaci izvan elementa svasta se fulalo kada se vrate Fabregas i Rosicki gorice na emiratima...
shadow

#635 Re: English Premier League

Post by shadow »

paja_patak wrote:Arsenal je vratio onu igru samo bili su napadaci izvan elementa svasta se fulalo kada se vrate Fabregas i Rosicki gorice na emiratima...
ma kakvu igru, opet je bilo silovanje. Bilo je nekih akcija i promasaja, Vela je u njima prednjacio ali sve ukupno peglativno za gledati. Nije to onaj Arsenal. A dok se vrate Cesc i Rosicky bice kasno. Ja ne vidim nacin da ovakvom igrom moglu bilo sta Romi napraviti, 0:0 mi nekako izgleda kao pozeljan rezultat :sad:
Better Man

#636 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Liverpool kiksao. Ovaj put nisu uspjeli na guzove pobjediti. Sad je definitivno Liverpool izgubio i najmanje šanse da dođe do titule. Manchester City je na neki način pomogao svojim gradskim rivalima Manchester Unitedu.
Last edited by Better Man on 22/02/2009 18:19, edited 1 time in total.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#637 Re: English Premier League

Post by Admir_1984 »

Liverpool sa onim retardom na klupi nikada nije ni bio ozbiljan konkurent za titulu :x
Edin H.

#638 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Admir_1984 wrote:Liverpool sa onim retardom na klupi nikada nije ni bio ozbiljan konkurent za titulu :x
Liverpool bez Gerrarda je za 40% slabiji tim.

A i nemaju sudije na svojoj strani kao oni Fergusonovi kriminalci :oops:
paja_patak

#639 Re: English Premier League

Post by paja_patak »

shadow wrote:
paja_patak wrote:Arsenal je vratio onu igru samo bili su napadaci izvan elementa svasta se fulalo kada se vrate Fabregas i Rosicki gorice na emiratima...
ma kakvu igru, opet je bilo silovanje. Bilo je nekih akcija i promasaja, Vela je u njima prednjacio ali sve ukupno peglativno za gledati. Nije to onaj Arsenal. A dok se vrate Cesc i Rosicky bice kasno. Ja ne vidim nacin da ovakvom igrom moglu bilo sta Romi napraviti, 0:0 mi nekako izgleda kao pozeljan rezultat :sad:
Asrhavin ce im ga zabiti :thumbup:
shadow

#640 Re: English Premier League

Post by shadow »

Dobro su otvorili tekmu, u prvih 25 minuta su mogli/trebali imati 2 gola prednosti,na kraju su cak i dobro prosli. Kuyt je danas odlicno odradio Gerrardov posao, njemu svaka cast a ostali ukljucujuci Torresa su podbacili. U svakom slucaju kao sto sam i prognozirao, X im je ovdje bio maximum. Titula (ako je to uopste i bilo upitno) ce sigurno na Old Trafford.
shadow

#641 Re: English Premier League

Post by shadow »

paja_patak wrote:
shadow wrote:
Asrhavin ce im ga zabiti :thumbup:

Eh da Arshavin ima pravo igrati i ja bih se necem nadao, ovako...
dimu

#642 Re: English Premier League

Post by dimu »

shadow wrote: Eh da Arshavin ima pravo igrati i ja bih se necem nadao, ovako...

kako nema zar nije ono da mogu prijaviti 1 novog igraca ? :S
paja_patak

#643 Re: English Premier League

Post by paja_patak »

ima pravo igrati kako ce za Real igrati Diarra nego nemaju dva igraca pravo zaigrati ako su vec nastupala u tom takmicenju
dimu

#644 Re: English Premier League

Post by dimu »

ja mislim da je Real izabrao Huntelaara a ne Diarru za LP
belafonte

#645 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Mislim da se ovdje radi o tome da je Arsenal zakasnio sa prijavom Arsavina za LP jer je rok bio do kraja januara, a Arsavin je potpis'o pocetkom Februara.
Takodjer, mislim da ima pravilo da ne moze igrac nastupati za dva razlicita kluba u jednoj sezoni LP, prije da ga je zakacilo ovo drugo...
Huntelar i Diara su nastupali u kupu uefa, odnosno nastupali su u drugom natjecanju, pa su izmislili to pravilo da se moze jedan igrac prijavit za LP iako je u toj sezoni nastupao u kupu uefa - valjda sam u pravu :D

Vezano za temu, odlican start Hidinka, Villa jest tanka kod kuce, ali trebalo je pobijediti, odlicna uvertira za Juventus...
Last edited by belafonte on 22/02/2009 19:53, edited 1 time in total.
dimu

#646 Re: English Premier League

Post by dimu »

nije ih celzi kuci dobio od 1999te :)
belafonte

#647 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Jah, i zbog te cinjenice, pobjeda je ko Trebevic :dance:

Ako se dan po jutru poznaje, bice veoma lijep kraj sezone za navijace Celsija :dance:
shadow

#648 Re: English Premier League

Post by shadow »

dimu wrote:
shadow wrote: Eh da Arshavin ima pravo igrati i ja bih se necem nadao, ovako...

kako nema zar nije ono da mogu prijaviti 1 novog igraca ? :S

Ne moze igrati 100%, vec je nastupao u CL za Zenit i to je to, kraj price.
elSaik

#649 Re: English Premier League

Post by elSaik »

Edin H.

#650 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

elSaik wrote:HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090224033
Sto jest, jest, navijaci Midlesbourogh-e previse galame i za moje osjetljivo uho :oops:
Mislim da je ova ideja slanja pisma igracima da postignu gol jako dobra :-)

U Engleskoj su odavno upropastili navijanje, prije svega cijenama karata.
Skoro je nemoguce za mladje navijace, osim ako dolaze iz imucnih obitelji da prisustvuju utakmicama Premier League-e.

Najbolji je fol, kada je najzanimljivije, desatak minuta pred kraj utakmice pocnu izlaziti sa stadiona. Nece da se uvale u saobracajnu guzvu :?
Post Reply