Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
zandar

#626 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by zandar »

Blackwater wrote:
Saraybosna wrote:
Blackwater wrote: hehe a jel vi majke ti mislite da je ova Bosna toliko zaostala pa da nema odjeljenje pri policiji koje prati izmedju ostalog mozda i ovaj forum:) i igraju se s brojkama a nesto ispred pise IP heheheh:)
Paša, ovo samo pokazuje ozbiljnost naše policije. Ćuj majke ti, frajer se javlja na forum i prepucava s rajom. Pa hajd mi reci gdje to još ima oca ti? :lol:

Ja nemam oraha u đepu a ni putera na glavi, boli me kurac za IP!
A dobro to si u pravu....al to jesigurno jedan dobar decko-policajac kakav treba biti, znaci momak pokusava ovoj sirokoj masi sto balavaca sto frustriranih i neregistrovanih cyber manijaka,da objasni na neki ljudski nacin da je policija u svim drzavama demokratskog svijeta samo instrument, i da danas nista nebi bilo da opet sigurno manja neformlana i neorganizovana grupica nije pocela sa gadzanjem zgrade a potom i gadzanjem samih sluzbenika MUP-a...Sto rece neki KONAN ovdje da ga netrazim sad koji je, kaze " et mi malo bacali kamenje malo baklje i onda su oni nas poceli tuci palicam itd itd "....Kume da ti ja kazem to nije vidjelo degeneka sta im je trebalo uradit danas.....

drago mi je da ovde ima neko razuman...

naravno da nisam tu da se prepucavam sa narodom i nemojte svoje frustracije zbog ovoga danas da iskaljujete na meni. ako hocete mozemo fino prodiskutovati bez uvreda...

ja sam takođe i navijac i fudbaler... ali sam i policajac, i ne stidim se posla kojeg obavljam savjesno i profesionalno...

nego gore rece, trebali smo pobacati palice i prikljuciti se protestima :-) moram da kazem da je to nesto najgluplje sto sam procitao na ovom forumu :roll:
grep

#627 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by grep »

The 51st State wrote:
Gdje su Horde Zla u svemu ovom, lafo neki intelektualci, kao nece da izlaze u javnost....Buahhh

30 Hordi je u muriji trenutno i ako imate obraze prestanite srat'.
Kojih Hordi? Onih 90% sto ja naglasih ili???

Interesujeme ko je lobirao da se neizlazi sa saopstenjem za javnost kao i ostale vece grupe?
Last edited by grep on 23/05/2008 19:33, edited 1 time in total.
Blackwater

#628 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Blackwater »

nikad_izvini wrote:
Blackwater wrote:
elSaik wrote:@žandar - da li bi udarao da je tvoje dijete stajalo tamo, jel pičko jedna?

Molim sviju da ne postavljaju samoinicijativno slike niti klipove. Hvala.
A ti idi odma sutra cim svane trazi neki pravopis...Vodjo navijca sa Gornjih Mrkovica hhehe:)
Ni ti baš nisi neki pismen lik :D Piše se odmaH.Postoje interpuncije, red riječi u rečenici i tako te zajebancije, papak ;-)
Ooooooo gramaticari pa gdje ste do sad bas sam se pitao sta je s vama.....heheheh EJ Zandar drugi put cu ti objasniti oko ovih populacija na forumima imas jednu grupaciju koja se zove GRAMATICARI ( oni znaci nemaju veze s vezom a ponajmanje s temama o kojim se raspravlja, tu su samo da uoce koju gramaticku gresku i oko toga se vrti sva njihova konverzacija jer imaju problem sa evolucijskom razlikom u odnosu na ostale clanove drustva )....
neshto

#629 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by neshto »

plače mi se jer nisam mogao biti tu danas :(
uglavnom neću puno pametovati ali da se zna za sljedeći put kada vidmo da je neprijatelj jači onda treba preći na gerilski način ratovanja i tu kornjače nemaju šanse.
kada se šteta u gradu bude brojala u milionima krenut će smjene u MUP-u, semihe, taje i tražit će se drugačije rješenje...
štetu naravno praviti na državnim objektima...

vidimo se 1. juna!!!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#630 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by -LIBERO- »

Blackwater wrote:[A dobro to si u pravu....al to jesigurno jedan dobar decko-policajac kakav treba biti, znaci momak pokusava ovoj sirokoj masi sto balavaca sto frustriranih i neregistrovanih cyber manijaka,da objasni na neki ljudski nacin da je policija u svim drzavama demokratskog svijeta samo instrument, i da danas nista nebi bilo da opet sigurno manja neformlana i neorganizovana grupica nije pocela sa gadzanjem zgrade a potom i gadzanjem samih sluzbenika MUP-a...Sto rece neki KONAN ovdje da ga netrazim sad koji je, kaze " et mi malo bacali kamenje malo baklje i onda su oni nas poceli tuci palicam itd itd "....Kume da ti ja kazem to nije vidjelo degeneka sta im je trebalo uradit danas.....
..A tebi je ,sasvim slucajno,babuka ministar policije.
Il' ti je Munib amidza. :D

p.s kako je super biti dresiran i mentalno limitiran
elSaik

#631 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by elSaik »

FTV dnevnike... Povrijeđeno 7 policajaca, 2 prolaznika i policijski pas... toliko o tome koliko su bitni građani. :thumbup:
Last edited by elSaik on 23/05/2008 19:34, edited 1 time in total.
nikad_izvini

#632 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by nikad_izvini »

Blackwater wrote: A ti idi odma sutra cim svane trazi neki pravopis...Vodjo navijca sa Gornjih Mrkovica hhehe:)
Blackwater wrote: Ooooooo gramaticari pa gdje ste do sad bas sam se pitao sta je s vama.....heheheh EJ Zandar drugi put cu ti objasniti oko ovih populacija na forumima imas jednu grupaciju koja se zove GRAMATICARI ( oni znaci nemaju veze s vezom a ponajmanje s temama o kojim se raspravlja, tu su samo da uoce koju gramaticku gresku i oko toga se vrti sva njihova konverzacija jer imaju problem sa evolucijskom razlikom u odnosu na ostale clanove drustva )....
:D Jak si i lijepo si se opisao :D
Last edited by nikad_izvini on 23/05/2008 19:35, edited 1 time in total.
zgembo_sa

#633 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by zgembo_sa »

Hoces da kazes povrijedjeno 8 pasa!
Blackwater

#634 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Blackwater »

-LIBERO- wrote:
Blackwater wrote:[A dobro to si u pravu....al to jesigurno jedan dobar decko-policajac kakav treba biti, znaci momak pokusava ovoj sirokoj masi sto balavaca sto frustriranih i neregistrovanih cyber manijaka,da objasni na neki ljudski nacin da je policija u svim drzavama demokratskog svijeta samo instrument, i da danas nista nebi bilo da opet sigurno manja neformlana i neorganizovana grupica nije pocela sa gadzanjem zgrade a potom i gadzanjem samih sluzbenika MUP-a...Sto rece neki KONAN ovdje da ga netrazim sad koji je, kaze " et mi malo bacali kamenje malo baklje i onda su oni nas poceli tuci palicam itd itd "....Kume da ti ja kazem to nije vidjelo degeneka sta im je trebalo uradit danas.....
..A tebi je ,sasvim slucajno,babuka ministar policije.
Il' ti je Munib amidza. :D

p.s kako je super biti dresiran i mentalno limitiran

Joj da mi je babuka ministar policije sta bi ja radio...:) nebi mi niko nista smio a na Tv bi gledao prilog sa danasnjih degenek protesta hehehe:)
The 51st State

#635 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by The 51st State »

Interesujeme ko je lobirao da se neizlazi sa saopstenjem za javnost kao i ostale vece grupe?
Jebalo te saopstenje...i eto koliko bi tih vecih grupa sto su izdale saopstenje, samo ste muriji dali vremena da se adekvatno pripremi, glupani...ali jok neka se promovise grupa to je najbitnije...
klixober

#636 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by klixober »

Kazu na dnevniku policajci da ce odgovorne traziti u onima koji su pozivali na proteste :D I kazu da su najodgovorniji pokret DOSTA! Izgleda mama i tajo su se posebno okomili ne dostase.

Halo vi sbihovci,znam da citate! Nemate posla sa pokretom dosta! nego sa cijelim narodom,svima koji vole reprezentaciju i drzavu.Nemojte se zahebavati,protesti lako mogu krenuti i put vasih kancelarija!
theennis

#637 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by theennis »

zandar wrote: nego gore rece, trebali smo pobacati palice i prikljuciti se protestima :-) moram da kazem da je to nesto najgluplje sto sam procitao na ovom forumu :roll:
pa i jes glupo... onda ne bi imali priliku da iskalite svoje frustracije nad bespomocnom rajom (garant je super osjecaj kad udaras nekog a znas da taj tebi macolom ne moze nista koliko si zasticen :roll:), onda ne bi dobili nagrade za "srcanu i krajnje postenu" odbranu bespomocne blindirane zgrade saveza, onda ne bi ste dosli u priliku da vam baklja ugrozi zivot, pored svog onog oklopa :roll:, pa da imate motiv da (opet se vracamo na prvu tacku) udarate raju...

evo imaju i razni snimci... kako opravdas LAZI svojih nadredjenih da se POSLIJE bacanja topovskog nastavio napad na vas pa ste morali intervenisat iako se vidi da vi vec uveliko udarate raju kad je bacen topovski?

evo ja iznosim neke argumente, i u proslom postu sam... zasto ne odgovaras?
Blackwater

#638 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Blackwater »

theennis wrote:
zandar wrote: nego gore rece, trebali smo pobacati palice i prikljuciti se protestima :-) moram da kazem da je to nesto najgluplje sto sam procitao na ovom forumu :roll:
pa i jes glupo... onda ne bi imali priliku da iskalite svoje frustracije nad bespomocnom rajom (garant je super osjecaj kad udaras nekog a znas da taj tebi macolom ne moze nista koliko si zasticen :roll:), onda ne bi dobili nagrade za "srcanu i krajnje postenu" odbranu bespomocne blindirane zgrade saveza, onda ne bi ste dosli u priliku da vam baklja ugrozi zivot, pored svog onog oklopa :roll:, pa da imate motiv da (opet se vracamo na prvu tacku) udarate raju...

evo imaju i razni snimci... kako opravdas LAZI svojih nadredjenih da se POSLIJE bacanja topovskog nastavio napad na vas pa ste morali intervenisat iako se vidi da vi vec uveliko udarate raju kad je bacen topovski?

Sta je sa pepeljarama iz onog sminkerskog objekta preko puta ekonomije????? :)
Saraybosna

#639 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

Hajmo se svi skinut do pasa i pomarisat se ba
nikad_izvini

#640 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by nikad_izvini »

komeba wrote:Kazu na dnevniku policajci da ce odgovorne traziti u onima koji su pozivali na proteste :D I kazu da su najodgovorniji pokret DOSTA! Izgleda mama i tajo su se posebno okomili ne dostase.

Halo vi sbihovci,znam da citate! Nemate posla sa pokretom dosta! nego sa cijelim narodom,svima koji vole reprezentaciju i drzavu.Nemojte se zahebavati,protesti lako mogu krenuti i put vasih kancelarija!
Nemoj tako.Ovo je komunističko-boljševička urota pod kodnim imenom "ljubitelji truhlih banana" :D
Epitop

#641 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Epitop »

Šta se lože ovi nisu policajci oni su oni što snimaju s kamerama pa se i oni malo zapale da udaraju, vjerovatno od toga imaju frustraciju. :lol:
theennis

#642 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by theennis »

eh da i jos jedno pitanje... vi se ono zalite da nemate ovlastenja da udarate?

smijesno :roll:
zandar

#643 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by zandar »

theennis wrote:

kakve argumente, nisam te upratio, ima dosta postova...

a sto se ovoga gore tice, nema se tu sta puno polemisati, kakav topovski udar, kakvi bakraci... kad ste prvi kamen bacili, ispunjeni su uslovi da vas udaljimo, nema topovski s tim nikakve veze... potrefilo se da je pukao u momentu kad smo mi krenuli...
dalje, uopste nemam neki osjecaj kad krenem, jednostavno smo istrenirani da tako reagujemo i naravno da bih najvise volio da uopste nismo morali intervenisati. zar nije ljepse leskariti u marici i zezati se sa kolegama, nego se ganjati sa vama po ulici? :-)
ponavljam, niste trebali pribjegavati nasilju i nemojte se zanositi da mozete nesto na silu. :roll:
grep

#644 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by grep »

The 51st State wrote:

Jebalo te saopstenje...i eto koliko bi tih vecih grupa sto su izdale saopstenje, samo ste muriji dali vremena da se adekvatno pripremi, glupani...ali jok neka se promovise grupa to je najbitnije...
Ma ja Ba, nek si nam reko...za sve ovo krivi su ovi sto su izasli u javnost sa saopstenjem. :lol: :lol:
A za to "ste" pricas sa navijacem FKS glupane
I nikakva to promocija nije, nego samo podrska nasem fudbalu. ;-)

Nek se HZ, Ultrasi i drugi intelektualci nisu oglasili, pametnije je... :run:
Bosanac in Lederhosen

#645 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Bosanac in Lederhosen »

Image
theennis

#646 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by theennis »

zandar wrote:

kakve argumente, nisam te upratio, ima dosta postova...

a sto se ovoga gore tice, nema se tu sta puno polemisati, kakav topovski udar, kakvi bakraci... kad ste prvi kamen bacili, ispunjeni su uslovi da vas udaljimo, nema topovski s tim nikakve veze... potrefilo se da je pukao u momentu kad smo mi krenuli...
dalje, uopste nemam neki osjecaj kad krenem, jednostavno smo istrenirani da tako reagujemo i naravno da bih najvise volio da uopste nismo morali intervenisati. zar nije ljepse leskariti u marici i zezati se sa kolegama, nego se ganjati sa vama po ulici? :-)
ponavljam, niste trebali pribjegavati nasilju i nemojte se zanositi da mozete nesto na silu. :roll:
a sta je to taj kamen toliko ugrozio pa ste vi morali "udaljiti" (po nasem rjecniku krvnicki isprebijati) raju?
Borej

#647 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Borej »

kad su drotovi pretukli onog narkomana i jos ga snimali pa se malo kurcili s tim (sto je blago receno bolesno), nekolicina nas na forumu je bila izlozena kritici vecine, zato sto smo tvrdili da su drotovi prekoracili ovlasti ali su mnogi bili za prekoracenje ovlasti ipak je to samo bespomocni narkoman i takve treba udarat da se dozovu, i da je to jedini lijek i da je dobra takva milicija da malo rede uvede, e onda su izlemali narkomana zbog prsluka, dakle u licne svrhe upotreba sluzbenog polozaja, a danas kad je ista murija udarala sve redom takva vam policija ne valja??!!! ovi danas nisu udarali za zbog svog prsluka ali su udarali zbog prsluka danas muniba i ilje ali i preventivno radi semihinog, siljadzicevog i ko zna cijeg prsluka......da nam to ne bi preslo u naviku....opet prekoracenje ovlasti, zloupotreba polozaja danas to ne valja, balash bi reko nek i istoje i djavolu i djakonu......
zgembo_sa

#648 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by zgembo_sa »

Onaj alfa drot je rekao da smo gadjali policiju i to "orkestrirano" zamisli. Ko je ba ista radio policiji??? Pustite suplju picke prodane. Koliko ste dobili za to sto stitite kriminalce?
LSD

#649 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by LSD »

grep wrote:
The 51st State wrote:

Ma ja Ba, nek si nam reko...za sve ovo krivi su ovi sto su izasli u javnost sa saopstenjem. :lol: :lol:
A za to "ste" pricas sa navijacem FKS glupane
I nikakva to promocija nije, nego samo podrska nasem fudbalu. ;-)

Nek se HZ, Ultrasi i drugi intelektualci nisu oglasili, pametnije je... :run:
Bezveze ce ta prica otici u raspravu i prepirke...ovo sad nije tema za to definitivno
P.S. danas sam pred NS vidio nekoliko pitara koje licno poznajem,prema tome bilo je i hordaša.
elSaik

#650 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by elSaik »

Bilo je Hordi, koji vam je racku?
Locked