upravo to poruka je otisla u svijet. s publikom ili bez nje bosna ide dalje sa starim ili sa mladim igracima.... menadzeri trljaju ruke a bogami i gospoda u foteljima a mi samo nijemi posmatraci koji nista ne mozemo uraditi jadno jadnoDaysleepeR wrote:sad ćete vidjet kad 4 juna savez odluci da povjeri kvalifikacije Piriji a cilj da bude podmladjivanje sastava
koliko samo potencijala ima za zaradit na transferima ovih igraca koji su veceras igrali
i sto je najtragicnije i da odluce tako nista im nemozemo
smijem se od tuge
Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Troll_Happens
#626 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
-
pOZz
#627 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Čovječe, protivnik je bio Azerbejdžan 
- bijelo_dugme
#628 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Na dresu BiH-repke nema drzavnog grba nit se ja sjecam da je ikad bio!hadis wrote:Ev da ne napadamo djecake koji su kako tako osvjetlali obraz drzave BiH a savez mora pasti isto kao sto je i Prozor pao![]()
![]()
![]()
Buric mi se svidio i vidi se da je veliki potencijal i za mene mozda i najtalentovaniji golman na Balkanu!!!
Pandza je igrao dobro i stvarno ne shvatam kako to da decko ne moze u prvih 11 hajduka jer fakat zna igrati nogomet!
Ovaj Nikolic sto je dao gol ne znam kakav je igrac, al mi se svidjela gesta kad je ljubio drzavni grb!Znaci ipak ce jednom i nama svanuti i svi ce shvatiti da zive u BiH i da im je glavni grad Sarajevo!!!
Kakogod bilo ovo je bilo jadno do kraja al et bar su dobili pa ce naprodovati na FIFA rang listi!!!
- DobroJutroKolumbo
#629 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Kakav je "strucnjak" taj Piric , sastavio je ekipu u nedelju ujutro i pobijedio u nedelju navecer...Ovo je ravno da su nasi najbolji pobijedili Brazil...HAHAHAHAHA
Kakva ironija...grohotom se smijem....

-
pOZz
#630 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
DobroJutroKolumbo wrote:Kakav je "strucnjak" taj Piric , sastavio je ekipu u nedelju ujutro i pobijedio u nedelju navecer...Ovo je ravno da su nasi najbolji pobijedili Brazil...HAHAHAHAHA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Epitop
#631 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Neka su oni pobijedili ako je se morala igrati utakmica.
Trebat će mnogo vremena i volje svih ljudi koji žele bolje našem fudbalu da se situacija promjeni.
Trebat će mnogo vremena i volje svih ljudi koji žele bolje našem fudbalu da se situacija promjeni.
-
laku noć
#632 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
..ali taj isti Azarbajdžan je zguzio istočne komšije da ne odu na jedno veliko takmičenje.pOZz wrote:Čovječe, protivnik je bio Azerbejdžan
Last edited by laku noć on 01/06/2008 22:50, edited 1 time in total.
-
Benighted
#633 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Joj Azeri kraljevi, Berti Vogts ih vodi baDobroJutroKolumbo wrote:Kakav je "strucnjak" taj Piric , sastavio je ekipu u nedelju ujutro i pobijedio u nedelju navecer...Ovo je ravno da su nasi najbolji pobijedili Brazil...HAHAHAHAHA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Benighted on 01/06/2008 22:43, edited 1 time in total.
- Mahalac
#634 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Nama se uvijek dogodi ono najgore, ova nocasnja pobjeda "whow" nad Az%$#%$om ce nas dalje utopiti u septickoj jami i poklopiti cementiranim vanagom...ne znam jel moze jos gore...
- Amsterdammer
#635 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Bilo je 1:1 u Podgorici, a 2:1 za Azerbejdžan u Bakuu. Takođe, ne znam da li se sjećate da je njihov prvak dosta lako izbacio našeg Širokog Brijega. Ipak, volio bih da su izgubili 5:0, jer su okrenuli leđa i državi i svojim kolegama, i pokazali da ustvari igraju za sebe. Samo od mozgova fudbalera, uvijek se nađe neki poslušnik, nije ovo ništa čudno.
-
palermo
#636 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Pa recimo razlog za respekt bi mogao biti ovaj...................uspije akcija smjenjivanja ove mafije (koliko toliko) Kodro bude vraćen i mi igramo u kvalifikacijama. A ne bi mogli da ovi momci nisu večeras odigrali. Mislim repekt je preteška riječ, sl stvarno protest treba usmjeriti prema Fudbcampa_xxx wrote:Daj mi samo jedan razlog da ih respektujem kad su okrenuli ledja kolegamawindas wrote:Pravi protest treba usmjeriti prema Fudbalskom savezu BiH, a ne protiv ovih igraca koji danas igraju za BiH u Zenici.
Oni igraju pod daleko tezim uslovima nego oni koji su danas igrali humanitarnu utakmicu na Kosevu.
Zato SAVEZ NAPOLJE, a ne dirajte ove momke, treba imati respekta za njih.
alskom savezu BiH i mafiji, a ne prema ovim momcima, neko je morao odigrati...........
-
Ripicipi
#637 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Zasto bi morao???palermo wrote:Pa recimo razlog za respekt bi mogao biti ovaj...................uspije akcija smjenjivanja ove mafije (koliko toliko) Kodro bude vraćen i mi igramo u kvalifikacijama. A ne bi mogli da ovi momci nisu večeras odigrali. Mislim repekt je preteška riječ, sl stvarno protest treba usmjeriti prema Fudbcampa_xxx wrote:Daj mi samo jedan razlog da ih respektujem kad su okrenuli ledja kolegamawindas wrote:Pravi protest treba usmjeriti prema Fudbalskom savezu BiH, a ne protiv ovih igraca koji danas igraju za BiH u Zenici.
Oni igraju pod daleko tezim uslovima nego oni koji su danas igrali humanitarnu utakmicu na Kosevu.
Zato SAVEZ NAPOLJE, a ne dirajte ove momke, treba imati respekta za njih.
alskom savezu BiH i mafiji, a ne prema ovim momcima, neko je morao odigrati...........
-
laku noć
#638 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
A da nisu odigrali slijedila bi suspenzija od strane Uefe pa ti kasnije qrcu smjenjuj savez 
-
Ripicipi
#639 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
U svemu losem ima i nesto dobrolaku noć wrote:A da nisu odigrali slijedila bi suspenzija od strane Uefe pa ti kasnije qrcu smjenjuj savez
- pirmin
#640 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Kakva farsa
...da smo igrali sa prvom ekipom jedva bi izvukli 1:1 .
Neko se sa nama svima dooooobro zajebava.
Neko se sa nama svima dooooobro zajebava.
- Bosanac in Lederhosen
#641 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Lajcak: "Od gradana puno zavisi i mogu puno promjenit..."
HVALA SVIMA KOJI SU BILI NA KOSEVU !
Utakmica je pokazala da nismo toliko ravnodusni (medije+gradani) i nadam se da ce mo zajedno neke stvari promjenit...!
HVALA SVIMA KOJI SU BILI NA KOSEVU !
Utakmica je pokazala da nismo toliko ravnodusni (medije+gradani) i nadam se da ce mo zajedno neke stvari promjenit...!
Last edited by Bosanac in Lederhosen on 01/06/2008 23:19, edited 3 times in total.
- cyprus
#642 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Ne mogu opisati koliki je po meni debilizam napadati one koji su večeras igrali u Zenici. Šta? Trebalo je da niko ne istrči, pa da nam UEFA i FIFA zabrane igranje ne samo i klupskih evropskih utakmica (haj to kako sada stvari stoje izgleda i nije neka šteta), nego i reprezentativne, pa čekat 3 godine na nove kvalifikacije? Ja ne znam, ali me vi prosvjetlite na koji način bi to doprinjelo napretku bh fudbala.
PS Još nešto: izgleda da se ovdje misli da kazne koje plaća savez dolaze direktno iz džepa Ilje Dominikovića & Co.
PS Još nešto: izgleda da se ovdje misli da kazne koje plaća savez dolaze direktno iz džepa Ilje Dominikovića & Co.
Last edited by cyprus on 01/06/2008 23:07, edited 1 time in total.
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#643 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
E bas ce Kodro pozivati one koji su se odazvali gigantu Piricu, kad je najvise trebalo mu da se ne odazovu.
Kako vam nije jasno da onaj koji je igrao veceras - ne planira promjene vec zeli da ostane status onakvim kakvim je, i da su zadovoljni sa njim menadzeri koji u svom dzepnom mobitelu, imaju magicne brojeve, svaki od kojih ti moze otvoriti i odskrinuti vrata koje se zovu - otici dalje od Bosne i Balkana - igrat fusketa. To je prica primamljiva a u ovoj utakmici - sta god da se je desilo - da je bilo 12-0 za Azerbejdzan - nebi bili odgovorni igraci. Tako da su igrali upravo - rastereceno, a ne optereceno. Igrali su - hajde da vidimo mozemo li kad ne znamo, i ispalo je da nekako, kako god, mogu kad ne znaju, i da su sretniji nego pametniji, ili da je neko mozda, skontao da ako je ikad trebalo lovu pravilno investirati i kupiti tekmu to je sad, jer ovakav naboj ne moze da traje jako mnogo, mora da ili koluminira ili splasne, a mnogo su vece sanse da ce da splasne nego koluminira - nakon pobjede u Zenici.
Kako vam nije jasno da onaj koji je igrao veceras - ne planira promjene vec zeli da ostane status onakvim kakvim je, i da su zadovoljni sa njim menadzeri koji u svom dzepnom mobitelu, imaju magicne brojeve, svaki od kojih ti moze otvoriti i odskrinuti vrata koje se zovu - otici dalje od Bosne i Balkana - igrat fusketa. To je prica primamljiva a u ovoj utakmici - sta god da se je desilo - da je bilo 12-0 za Azerbejdzan - nebi bili odgovorni igraci. Tako da su igrali upravo - rastereceno, a ne optereceno. Igrali su - hajde da vidimo mozemo li kad ne znamo, i ispalo je da nekako, kako god, mogu kad ne znaju, i da su sretniji nego pametniji, ili da je neko mozda, skontao da ako je ikad trebalo lovu pravilno investirati i kupiti tekmu to je sad, jer ovakav naboj ne moze da traje jako mnogo, mora da ili koluminira ili splasne, a mnogo su vece sanse da ce da splasne nego koluminira - nakon pobjede u Zenici.
- ProbuseniDolar
#644 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Samo vi napadajte mlade igrace, to Iljo&Co. i hoce, a ovi su nam igraci vjerovatno osigurali nastup u predstojecim kvalifikacijama ... Meni samo nesto nije jasno ... Kodro je smijenjen ima vec i vise od hefte, a promjena u savezu nema ... Nije mi jasno sta se ceka ... Mislim da je vrijeme za jos jedne proteste, ovaj put sa porukom o momentalnoj smjeni kompletnog saveza ... Ima li iko kompetentan da kaze sta je potrebno da se ljudi u savezu smijene???
- karanana
#645 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
ja bi sad zrtvovo iduce tri godine fudbala zbog suspenzije u zamjenu za korjenite smjene i promjene pa fino za tri godine okrenuti novi list i krenuti ispocetka sa zdravom atmosferom i dobrim ljudima.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#646 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Nosferatu wrote: ........ jer ovakav naboj ne moze da traje jako mnogo, mora da ili koluminira ili splasne, a mnogo su vece sanse da ce da splasne nego koluminira - nakon pobjede u Zenici.
Haj` sad kopaj bunareve, ...
- ProbuseniDolar
#647 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Vidis, za tri godine ce se najmanje 5-6 igraca povuci iz repke, a talenti tipa Pjanica i mnogih njemu slicnih koji igraju po Evropi ce zaigrati za druge repke. I sta cemo onda??? ... Zar mislis da bi pjanic izgubio 3 reprezentativne godine karijere zbog patriotizma??? Ja mislim da ne bi.
- Epitop
#648 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Englezi su zijanili 5 godina Euro takmičenja za klubove pa su sveli huliganstvo na minimum. Možda bi i kod nas u tom slučaju usljed ukidanja dnevnica i putnih troškova u NS BiH pojedinci otišli na druga mjesta da prose za hljeba.karanana wrote:ja bi sad zrtvovo iduce tri godine fudbala zbog suspenzije u zamjenu za korjenite smjene i promjene pa fino za tri godine okrenuti novi list i krenuti ispocetka sa zdravom atmosferom i dobrim ljudima.
- campa_xxx
#649 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
pape wrote:Nosferatu wrote: ........ jer ovakav naboj ne moze da traje jako mnogo, mora da ili koluminira ili splasne, a mnogo su vece sanse da ce da splasne nego koluminira - nakon pobjede u Zenici.Kulminira, ... yebo ga ti, ...
![]()
Haj` sad kopaj bunareve, ...![]()
- karanana
#650 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
pa ok, pisi propalo pjanica, a mozda covjek i saceka 3 godine, ali eto recimo da uzme francusko drzavljanstvo. i 5-6 ostalih igraca nek se povuce, ali za 3 godine ce se pojaviti novi pjanic i tada fino sve raditi kako treba i sa otkrivanjem igraca i sa pozivanjemProbuseniDolar wrote:Vidis, za tri godine ce se najmanje 5-6 igraca povuci iz repke, a talenti tipa Pjanica i mnogih njemu slicnih koji igraju po Evropi ce zaigrati za druge repke. I sta cemo onda??? ... Zar mislis da bi pjanic izgubio 3 reprezentativne godine karijere zbog patriotizma??? Ja mislim da ne bi.