F1 2008, 2009, 2010 and counting

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DoradO

#626 Re: F1 2008 and counting

Post by DoradO »

a massa ga izvuce majstorski :lol: :lol: ovo hamiltonu ne odgovara nikako ... mislio sam da bolje vozi po ovakvim uslovima :roll: :zzzz:
Edin H.

#627 Re: F1 2008 and counting

Post by Edin H. »

Torra Rosso i Vettel prejaki :oops: :zoka:
DoradO

#628 Re: F1 2008 and counting

Post by DoradO »

Edin H. wrote:Torra Rosso i Vettel prejaki :oops: :zoka:
pa sta bi bilo da vozi jaci bolid :) :roll: ovo je potencijal :skoljka:
Edin H.

#629 Re: F1 2008 and counting

Post by Edin H. »

DoradO wrote:
Edin H. wrote:Torra Rosso i Vettel prejaki :oops: :zoka:
pa sta bi bilo da vozi jaci bolid :) :roll: ovo je potencijal :skoljka:
Urlice frajer kada su mu rekl da je prvi :D

Koje slavlje u boxu :-)
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#630 Re: F1 2008 and counting

Post by Romeo 80 »

Joj, ja jedva čekam sutrašnju trku. Ovo će biti ludnica! Vettelu svaka čast, baš sam burazu govorio na početku da bi zbog kiše Vettel mogao biti dobar, ali prva pozicija?! :-) Svaka čast!!!

A onaj što "dobro osjeća podlogu" ne pokaza ništa. Čak i "bezmudni" Kimi ispred njega... :lol:
Fordas

#631 Re: F1 2008 and counting

Post by Fordas »

Sutra ce biti prava ludnica na stazi. Sve je moguce, od sudara u prvom zavoju do incidenata nesto kasnije. Mislim da Massa nije nista posebno dobio sa 6 pozicijom. Ovo su uvjeti u kojima vozaci koji se dobro snadju mogu skidati i po 5-6 pa do 10 sekundi po krugu. Bice svega, jedva cekam :razz:
Edin H.

#632 Re: F1 2008 and counting

Post by Edin H. »

Romeo 80 wrote:Joj, ja jedva čekam sutrašnju trku. Ovo će biti ludnica! Vettelu svaka čast, baš sam burazu govorio na početku da bi zbog kiše Vettel mogao biti dobar, ali prva pozicija?! :-) Svaka čast!!!

A onaj što "dobro osjeća podlogu" ne pokaza ništa. Čak i "bezmudni" Kimi ispred njega... :lol:
Promijenio gume u Q2 u imdermmidiate :x
I on i "bezmudi".
Mislili da ce stati kisa.

Weber treci

Bourdais - cetvrti :zoka:
Fordas

#633 Re: F1 2008 and counting

Post by Fordas »

...sto naravno majstor sa Mreze plus nije skontao :roll:
Edin H.

#634 Re: F1 2008 and counting

Post by Edin H. »

Massa je podbacio, kada se uzme u obzir da je ostao na "pravim" gumama.

Svaka cast Vettelu, ispred Kovalinena koji je takodje bio na "wet" gumama.
dinosaur

#635 Re: F1 2008 and counting

Post by dinosaur »

Davno je Schumacher rekao da je Vettel jedini njemacki vozac koji bi mogao nesto napravit u F1.
A za ove kvalifikacije mogu reci :thumbup: Ali,tek sutra cemo vidjeti razvoj dogadjaja,navodno da bi staza sutra trebala biti suha,jer predvidjaju da nece biti kise
DoradO

#636 Re: F1 2008 and counting

Post by DoradO »

Fordas wrote:...sto naravno majstor sa Mreze plus nije skontao :roll:
:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

on je krvav ... svaki put proklinjem sudbinu i sto ne naucih njemacki pa da ko gospodin pratim na rtl.u

i providan je pravo sto se tice hamiltona ... ne krivim ga sto navija za njega al brate svaka druga recenica je o hamiltonu te hoce li luis karl moci... te treba mu ovoliko... te treba mu onoliko... :roll: mislim halo komentator si ima i drugih na stazi :-)
beco

#637 Re: F1 2008 and counting

Post by beco »

Eh zato sam ja uz F1 ove zadnje 3 sezone naucio njmacki sad skoro sve razumijem. Massa me razocarao, da je sad uzeo pole poziciju zacepio bi sve koji kazu da nije dobar vozac, te da ne zna po kisi voziti. Svaka cast vetelu sta bi tek u Ferrariju radio, ali posto kazu da je dobar sa Schumijem i da mu je Will menader za 5 godina bice Vettel u Ferrari najkasnije!
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#638 Re: F1 2008 and counting

Post by Romeo 80 »

DoradO wrote:

on je krvav ... svaki put proklinjem sudbinu i sto ne naucih njemacki pa da ko gospodin pratim na rtl.u

i providan je pravo sto se tice hamiltona ... ne krivim ga sto navija za njega al brate svaka druga recenica je o hamiltonu te hoce li luis karl moci... te treba mu ovoliko... te treba mu onoliko... :roll: mislim halo komentator si ima i drugih na stazi :-)
Ma slažem se da je kao komentator Edis Jašarević očajan, ali mislim da griješiš kad je u pitanju njegovo navijanje za Hamiltona. On je vatreni navijač Ferrarija, znam pouzdano! :-D A i mene nervira što uvijek ubaci ono Karl, šta je bitno toliko srednje ime?! :-)

Off topic: mislim da sam te vidio prije jedno sat vremena u Audiju na Koševskom brdu (jedan sivi A6 je prošao pored mene uzbrdo pored Gras-ove garaže)? :D
beco

#639 Re: F1 2008 and counting

Post by beco »

I ja navijam za Ferrari. Ali onaj voditelj na Hayatu ascare za Ferrari navija. Medutim kakav je bio dobar je sada. Po meni najgore mi je kad mi se pocene derati, i sto ne zna kacige niti razumije engleski ono kad iz boksa zovu vozace. Sada je poceo malo statistiku vaditi i surfati na netu i sve to ali se covjek zaprica i onda ne prati trku i ne skonta sta se desava u nekim situcijama. Ali meni jos gori od voditelja Hayat kad su vec platili prava za F1 sto ne naprave spektakl od toga. Ma jok oni pocnu utrku preneosti 25s od pocetka utrke 2 minute poslije kraja se odjave. Nema uvodne emisije, ono malo o stazi o vozacima o vijestim ma jok.
Fordas

#640 Re: F1 2008 and counting

Post by Fordas »

Doticni voditelj je jedan od osnivaca fan kluba Ferarri u BiH tako da je jasno za koga navija. Ipak, kad je riejc o poslu lik fakat pravi takve propuste da to postaje sve zalosnije....
Mislim da je Massa nasuo 'do vrha' i da je to razlog njegovog vremena.
BSn

#641 Re: F1 2008 and counting

Post by BSn »

Ovo je postalo smijesno. Cim pocne kisa, oni ce pocnu vrtiti na stazi i izlijetati.
Sutra, ako bude kise za vrijeme utrke, ce se "uhvatiti" kolona i nece niko 60 km/h prelaziti - k'o kakvi penzioneri. :D

Jedino sto je ovaj Toro Rosso ozbiljan tim. :D
beco

#642 Re: F1 2008 and counting

Post by beco »

Meni su super one piruete bile danas sto su izvodili ma samo malo na pasicu stane guma okrene se citava formula. E sada ne znam koliko sam objektivan oko Ferrarija, ali malo je cudno da je Massa uspio izvuci onako strasan krug u Q2 a onako slab biti u Q3 mislim bio je brzi samo od Glocka i Alonsa. E sada posto ja pratim na RTL kad su komantirali Massino vrijeme u Q3 spominjali su da je moguca taktika jednog zaustavljanja. Ali pretpostavljat je da ce i Hamilton i Raikonen biti na slicnoj taktici. Po meni sve zavisi od prvih 5 krugova ako bude mokro ko se tada probije i izvuce se da ga niko ne udari bice uredu. Jer staza je uska uzimajuci danasnje staze sto znaci ko god bude prvi, znaci bude imao slobodnu stazu bez spreya bice u ogromnoj prednosti. Tako da mislim da je moguce da ovo Vettel i uznme!
BSn

#643 Re: F1 2008 and counting

Post by BSn »

beco wrote:Meni su super one piruete bile danas sto su izvodili ma samo malo na pasicu stane guma okrene se citava formula. E sada ne znam koliko sam objektivan oko Ferrarija, ali malo je cudno da je Massa uspio izvuci onako strasan krug u Q2 a onako slab biti u Q3 mislim bio je brzi samo od Glocka i Alonsa. E sada posto ja pratim na RTL kad su komantirali Massino vrijeme u Q3 spominjali su da je moguca taktika jednog zaustavljanja. Ali pretpostavljat je da ce i Hamilton i Raikonen biti na slicnoj taktici. Po meni sve zavisi od prvih 5 krugova ako bude mokro ko se tada probije i izvuce se da ga niko ne udari bice uredu. Jer staza je uska uzimajuci danasnje staze sto znaci ko god bude prvi, znaci bude imao slobodnu stazu bez spreya bice u ogromnoj prednosti. Tako da mislim da je moguce da ovo Vettel i uznme!

Tesko. Ako nista, uzet' ce ga Massa "na bokseve" (pod uslovom da Massa ne "strada" u opcoj guzvi na pocetku utrke), tj. uzet' ce ga neko od ovih "jacih", tj. onih s uvjezbanijim ljudima u boksu.
beco

#644 Re: F1 2008 and counting

Post by beco »

Gledaj po meni Massa nije uopste u prednosti posebno ako bude kisa sutra. Jer sutra agresivan vozac tipa Raikonena ili Hame ili Vettela moze dobti i 10 pozicija a moze sve izgubiti ako se zabije u koga. Sada znajuci da su i Kimi i Hamo nabrijani moguce je da izbace jedan drugog ili lupe u nekoga ili u nesto, dok Massu najvise vidim da ce ici pretezak i presigurno ce voziti izgubiti mozda na startu 3 pozicije i onda gubit 10 krugova po vazacu da nekog prede, pod uslovom da se ne izvrti. Dok vettel mora samo dobro krenuti i nagas i pospricaj sve iza sebe i prst u uho. Bice sutra pravo zanimljivo. Mogla bi ovo biti odlucujuca utrka. Sjeti se samo Suzuke prosle godine i kakav je bio Vettel dok Hamo nije zezno situaciju.
DoradO

#645 Re: F1 2008 and counting

Post by DoradO »

Romeo 80 wrote:
DoradO wrote:

Ma slažem se da je kao komentator Edis Jašarević očajan, ali mislim da griješiš kad je u pitanju njegovo navijanje za Hamiltona. On je vatreni navijač Ferrarija, znam pouzdano! :-D A i mene nervira što uvijek ubaci ono Karl, šta je bitno toliko srednje ime?! :-)

Off topic: mislim da sam te vidio prije jedno sat vremena u Audiju na Koševskom brdu (jedan sivi A6 je prošao pored mene uzbrdo pored Gras-ove garaže)? :D
onda ja samo obracam paznju na to kad on spominje Hamiltona ... nije valjda dotle doslo :lol: :lol:

sutra ce biti svega na startu 8-)

off: more bit :D ovih dana me svugdje ima :P
DoradO

#646 Re: F1 2008 and counting

Post by DoradO »

pripremite se za spektakl :D ... prognoza: 1.KOV 2. VET 3.MASS ...... :-)
Edin H.

#647 Re: F1 2008 and counting

Post by Edin H. »

Uze Hamo "bezmudog" jopet :D
Neelix

#648 Re: F1 2008 and counting

Post by Neelix »

Edin H. wrote:Uze Hamo "bezmudog" jopet :D
ma dzaba mu, kad mu oduzmu 25 sekundi opet ce bit iza :D
awekenings

#649 Re: F1 2008 and counting

Post by awekenings »

ovaj hamilton stvarno supak lik .... neda nikom da ga prestigne pa makar sve izbacio sa staze ... :lol: :lol: :lol: :lol:
-danTe-

#650 Re: F1 2008 and counting

Post by -danTe- »

awekenings wrote:ovaj hamilton stvarno supak lik .... neda nikom da ga prestigne pa makar sve izbacio sa staze ... :lol: :lol: :lol: :lol:
ne diraj Hamu... :-D a evo pobijedi vettel...
Post Reply