http://www.bravofly.com/vg1/booking/boo ... 308&error=
Mozda tako nesto iskrsne, ko zna
Dobro je da sam skromna i tako
BIONA wrote:Sta je ovo zamrlo, niko nista ne privlaci?
Valjda ih nešto privuklo .....BIONA wrote:Zasto ovdje vise nema nikoga?
Imam jaBIONA wrote:Zasto ovdje vise nema nikoga?
Napisao sam dan ranijeBIONA wrote:E hajde onda napisi cek izobilja, sinoc je 15 do 9 poceo mladi mjesec i u roku 24 h je najbolje napisati cek
Da li se odrzao ovaj seminar i kako je bilo ? Da li ce se mozda ponovno odrzavati ?Ljuska_u_BaklaFi wrote:konacno u Sarajevu seminar o silva metodu, April mjesec, ukoliko jos uvijek ima zainteresovanih kao nekad kada se spominjalo, podijelicu informacije
Da je cujes tek uzivo, toliko energije u tolipacnoj zeniBIONA wrote:E da, Ana je super, pratim njene video snimke, i bas ti zavidim na seminaru
Sofija89 wrote:Da je cujes tek uzivo, toliko energije u tolipacnoj zeniBIONA wrote:E da, Ana je super, pratim njene video snimke, i bas ti zavidim na seminarumeni bas dize vibraciju ,toliko je vedra,pozitivna,smjesna da je to za ne povjerovat', ja bih je mogla danima slusati
![]()
Meni su se bas na seminaru razjasnile neke stvari,koje npr. nisu u Tajni spomenute i nekako bas te uputi kako biti u skladu sa mislima i emocijama![]()
Jedino me ovaj dio o Abrahamu zbunjuje jer nisam sigurna da vjerujem u to...![]()
Evo nedavno sam otkrila i Draganu Pavlicek koja tvrdi da i ona kanalise Abrahamakoliko ste upoznati sa tim ?