sesalmir wrote:Cestitke za alphonsa, stvarno svaka cast, povrede branda i boguta koje si morao izbaciti iz ekipe + u zadnje vrijeme problemi sa povredama, grangera, greena, butlera i opet uspijes prvi obezbjediti playoff, respect.
Al dzaba ti je sve to kad ces u 2. rundi naletit na mene i izletit ko fisek iz takmicenja, al eto bar zasad uzivaj

hahaha, hvala, hvala..
U suštini izvadiše me, pored grangera i butlera, igrači koji su se birali duboko u 6-7 rundi (Murphy, Rondo, Green), Chris Anderson mi je znacajno popravio score na blokadama, Andre miller i Mo williams su mi zaduženi za pokoju asistenciju (pored Rondo-a), a i imaju visoke kvote ubačaja iz igre i sa slobodnih, a posey i fernandez su tu radi statistike trica.
Bonner će čim zaigra Gooden da leti (zasad mi popravlja 3s), Songalia je tu tek nekako zbog visokog procenta ubačaja, a onaj drugi iz Washingtona McGuire je u ekipi samo zbog visoke minutaže i što s vremena na vrijeme uhvati preko 7-8 skokova...
Ma, uglavnom, nekako su mi ravnomjerno raspoređeni, mada bi daleko mirniji bio da sam mijenjao Kobe-a za npr. Bosha ili Minga ili ga jednostavno ostavio u ekipi
Al haj sad, neću se fakat žalit' s obzirom na poziciju:)
A, što se tiče play off-a, ja sam se izjasnio - Gorazde + hate thundersi su mnogo veci favoriti od mene za osvajanje titule, al necemo se tek tako predat:)