Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
vjecnobordo
Gotovo je sve i u utakmici Atletico-Sevilla(3-2). cypruse možeš postaviti tabelu 
-
AjdinBSC
Vidis primio od mene 3 gola i onda ja 2 u gostima i ode u 3 lijepevjecnobordo wrote:Pa Neelix moras malo poraditi na odbrani. Odbrana je glavni dio tima. Ja cuvam rezultat uvijek, pa ako se sta ubode. I evo 3 pobjede za redom(1-0,3-0, 2-0), odbrana jaka ko zemljacyprus wrote:A stvarno, ko bi reko da je tako nešto moguće.Neelix wrote:jelde, najvise golova, a na zadnjem mjestusvejedno, nek se zna ko je najbolji prognozer
![]()
. A u drugom kolu sam primio 3 gola od Ajdina i odmah sam shvatio sta ne stima. Hoćeš na posudbu mog trećeg golmana???
![]()
-
Edoxxx
Edoxxx wrote:Evo prodje par kola, ja pogadjam rezultate al pravila jos ne kontam, pa ako moze neki link da se i ja upoznam sa tim pravilima, vidim da pominjete neke pobjere golove besmislice ... link neki gdje mogu pravila igre procitati molim???
Plizzzzzz....
-
AjdinBSC
Ima u ovoj temi na prvim stranicama prelistaj naci cesEdoxxx wrote:Edoxxx wrote:Evo prodje par kola, ja pogadjam rezultate al pravila jos ne kontam, pa ako moze neki link da se i ja upoznam sa tim pravilima, vidim da pominjete neke pobjere golove besmislice ... link neki gdje mogu pravila igre procitati molim???
Plizzzzzz....
-
vjecnobordo
A prelistaj neke stranice na ovoj temi od ranije. Negdje između 15. i 20.stranice je ovaj posljednji izmjenjeni ustav.Edoxxx wrote:Edoxxx wrote:Evo prodje par kola, ja pogadjam rezultate al pravila jos ne kontam, pa ako moze neki link da se i ja upoznam sa tim pravilima, vidim da pominjete neke pobjere golove besmislice ... link neki gdje mogu pravila igre procitati molim???
Plizzzzzz....
- darius_maximus
E vala ljudi moji, hajd' sto ovdje izgubih, ali sto me na kladionici povali Stuttgart, to je cudo jedno... Ja igr'o 1 kad ono 2:2, i uzese u 118. minuti 3:2...
A sutra sam mogao strpati 120KM u dzep...
Cestitke AjdinBSC-u, strijelci su bili raspolozeni veceras, moja odbrana suplja, zasluzena pobjeda...
Cestitke AjdinBSC-u, strijelci su bili raspolozeni veceras, moja odbrana suplja, zasluzena pobjeda...
-
AjdinBSC
Hvala Hvaladarius_maximus wrote:E vala ljudi moji, hajd' sto ovdje izgubih, ali sto me na kladionici povali Stuttgart, to je cudo jedno... Ja igr'o 1 kad ono 2:2, i uzese u 118. minuti 3:2...![]()
![]()
A sutra sam mogao strpati 120KM u dzep...
![]()
![]()
Jest dobro kad primas pohvale za svoju igru
-
vjecnobordo
Mislim da sam sad drugi
. Sljedeće kolo igram derby sa elSaikom. Opuštenom igrom pokušati doći do boda. Igrat će drugi sastav ustvari podmlađeni, kako bi se ključni igrači(moždane vijuge
) odmorili. Sad je važno sve domaće utakmice dobiti. Mislim da sam primarni cilj već ispunio(ostanak u Sa-x premier ligi). 
- cyprus
Nisi, bježiš nam samo 4 boda.vjecnobordo wrote:Mislim da sam sad drugi. Sljedeće kolo igram derby sa elSaikom. Opuštenom igrom pokušati doći do boda. Igrat će drugi sastav ustvari podmlađeni, kako bi se ključni igrači(moždane vijuge
) odmorili. Sad je važno sve domaće utakmice dobiti. Mislim da sam primarni cilj već ispunio(ostanak u Sa-x premier ligi).
Joj, evo i ja po prvi put u zoni ispadanja, a ruku na srce, kako igram i zaslužio sam.
Edoxxx, što se tiče pravila, ma skonto si sve, a ovi što pričaju o golovima, pusti hi ba, uživili se u igru.
P.S. Ko li će sad postavit parove, samo neka požuri.
- van Basten
vidim da se izostaje... samo da se zna da pratim 
- darius_maximus
Hajd' sad cu ja postaviti parove, ako se kome sta ne svidi, nek' javi do veceras...
P.S. Sve parove koje stavim bih stavio i da sam gost...

P.S. Sve parove koje stavim bih stavio i da sam gost...
-
vjecnobordo
Pa mislim da je tip upravu, Dica je ocito odsutan, pa nebi bilo loose ubaciti nekoga, ili ce Dica nastaviti sa porazimaAjdinBSC wrote:van Basten wrote:vidim da se izostaje... samo da se zna da pratim![]()
![]()
sto vrebaju
-
AjdinBSC
Sljedece kolo dica igra sa mnom tako da nek ostane jos ovo kolo pa ako ga ne bude onda ga mjenjajtevjecnobordo wrote:Pa mislim da je tip upravu, Dica je ocito odsutan, pa nebi bilo loose ubaciti nekoga, ili ce Dica nastaviti sa porazimaAjdinBSC wrote:van Basten wrote:vidim da se izostaje... samo da se zna da pratim![]()
![]()
sto vrebaju
-
vjecnobordo
Smisao je pogoditi sto vise parova i to pokusavam uraditicyprus wrote:Vjecnobordo vidim da si imo interesantnu prognozu. Pogodićeš bar 1 ili 2 para. Ono nije protupravilno, međutim ubija smisao ove igre.
- cyprus
Pa dobro, al zamisli kad bi svi samo lupali rezultate 1-0 ili 1-1, na šta bi liga ličila.vjecnobordo wrote:Smisao je pogoditi sto vise parova i to pokusavam uraditicyprus wrote:Vjecnobordo vidim da si imo interesantnu prognozu. Pogodićeš bar 1 ili 2 para. Ono nije protupravilno, međutim ubija smisao ove igre.
-
vjecnobordo
Eto, ja mislim da je red da elSaik ili cyprus kao slanovi saveza upute poziv vanBastenu. A isto mislimd da se sada treba izabrati taj treći član saveza i jos neke promjene.DicaTM wrote:Odustajem sad fakat. Nemam vremena
- cyprus
Nemamo mi šta upućivat pozive, ako hoće, nek se sam tuspasi i primljen je. Evo dajemo mu vremena čak i ako ne stigne na ovo kolo, tamo do nedjelje. Od sljedeće sedmice, ako se do tad ne prijavi, rezervacija se ukida, i onda se mjesto njega može prijavit bilo ko.vjecnobordo wrote:Eto, ja mislim da je red da elSaik ili cyprus kao slanovi saveza upute poziv vanBastenu. A isto mislimd da se sada treba izabrati taj treći član saveza i jos neke promjene.DicaTM wrote:Odustajem sad fakat. Nemam vremena
- van Basten
eh super... eto, da se prijavim sad i ja... šteta što nije odustao nakon 3. kola prije nego je zaredao s porazima, ali dobro sad
Znači, ovo kolo postavljam prognoze?
Znači, ovo kolo postavljam prognoze?