sta ja ovdje pricam danima...Neelix wrote:lako ti je to rec sad, kazem tine bih ni ja NEKO DRUGI ko me ne voli...ali ona me moze i voljeti a i ne mora, opet bih bio sa njom...
Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
anirA
belaj gdje god se okrenem vazda belaj neki ja sam skontala da sam ja peh i da nema veceg peha od mene nekad me to zabavlja i smijesno mi svaka veza propadne i uvijek mislim hajde naci cu nekoga i prvi put pomislih da je TO TO a ono nije 
- seln
Neelix, hebem li ti Milan...jesi li ti normalan?Neelix wrote:lako ti je to rec sad, kazem tine bih ni ja NEKO DRUGI ko me ne voli...ali ona me moze i voljeti a i ne mora, opet bih bio sa njom...
Znas li kakav je divan osjecaj upoznati novu djevojku i ponovo voljeti?
- anais_nin
interesantno je da je frajerima rebound najcesce druga VEZAwooki071 wrote:Cudna stvar je da kad si u tako sjebanom stanju ako zenskoj osobi otvoris svoje srce u tom trenutku kada si naj slabiji imas prolaz 100% govorim iz svog iskustva.
Nakon moje tragedije svi recepti provjereni izlazio, Cugo , Pricao sa rajaom izbijegavao da je zivkam medjutim sve dok nevidis nju kako pati gore nego ti dusa nije mirna. Nemoj te misliti da sam joj zelio nesto lose nisam niti bi ali uvijek je tako sto neko napisa what "goes around comes around" tek kad je nju isto stiglo kao i mene bilo mi je lakse a u to vrijeme sam vec bio pored druge. Rebaund koliko je dobar toliko moze da bude i opasan posto u svakoj drugoj trazis nju i uporedjujes bivsu i sadasnju kod nove ti sve smeta i nemas snage da joj posvetis ni mrvicu paznje i ljubavi tako da te to cini samo povrsno sretnim. Ako vec imas Rebaund Izbijegavaj mijesta na koja ti bivsa izlazi jer ako ona tebe vidim sa drugom ili ti nju sa drugm HELL IS GONA BROKE LOOSE moj svjet svima je nadji jaran koji te razumije ili je bio u istoj situaciji kao i ti puno xce ti pomoci.
- anais_nin
potpisujemnebojeplavo wrote:Ne moze se niko natjerati da nekog volito osjecas ili ne
svima nam se desilo da ne mozes uzvratiti osjecaje, ma koliko ti to mozda htio
![]()
Neelix i Anira, zar bi vise voljeli da su s vama, a ustvari vas ne voleJa znam da ne bih..ne zelim nicije mrvice.
samo covjeka boli....kad zna da je ta osoba bila zaljubljena u njega....i sada najednom nije....ono kako? zasto? se svejedno vrte po glavi
- anais_nin
to kazes sada....jer EGO je jos uvijek aktivan...kad malo popusti onaj dio bola usmjeren na povrijedjeni ego neces tako mislitiNeelix wrote:lako ti je to rec sad, kazem tine bih ni ja NEKO DRUGI ko me ne voli...ali ona me moze i voljeti a i ne mora, opet bih bio sa njom...
- Dirty Harry
Ha yebiga, ... drži se, najgore je dok je friško ... cuga može, raja može,sa klinom malo sačekaj.mona wrote:pratim temu od početka a od sinoć i ja mogu da se učlanim![]()
preteška tuga na pomolu a ja tražim žrtvu za cugu večeras... a oko mene svi nekako sretni i zaljubljeni
pih
- jaba
- Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca
zena21 wrote:sto me sada trazisjaba wrote:Slazem se OSVETA. Ja imam takav slucaj. Bili smo 2 godine zajebno, bio sam spreman za nju umrijeti i kad sam bio na dnu bez posla odbacen od svih ona je krenula izlazit sa puno mladjom rajom klosarima. Nakon postavljanja ultimatuma Ja ili Drustvo? Ona se odluci za drustvozato sam raskinuo. To me je iz dna promjenilo. Godinu i po nakon svega. Ja sa poslom iz snova. Bog i batina u Firmi.Ona dolazi sa tim da opet budemo zajedno. E sad je doslo mojih 5 min.Nastavak sljedi ......
![]()
pored njih toliko![]()
gde si bila kad sam bio niko![]()
![]()
![]()
kako da ti verujem sada kad sam neko![]()
pa da s tobom delim![]()
ono sto sam steko![]()
![]()
![]()
TO Shabane
- zauzeto
Pa dobra si onda, kod mene traje mnogo duze ali onako s prekidima. Znaci nije svaki dan, jednom - dvaput sedmicno. I kad cu preci na drugu fazu - ne znam ali desit ce se i to valjda jednog dana.dawn_upon_dawn wrote:auf meni je faza opijanja trajala par sedmica![]()
![]()
dok mi nije onako cisto fizicki dosadilo
:D:D moguce je, da
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ja mislim dezorganiziranostianais_nin wrote:u kojoj smo sada fazi?dawn_upon_dawn wrote:auf meni je faza opijanja trajala par sedmica![]()
![]()
dok mi nije onako cisto fizicki dosadilo
:D:D moguce je, da