Crkva u Sovićima, Hercegovina
Kat. crkva na Kupresu, još je u izgradnji:
unutrašnjost:

meni licno jedna od najljepsih...adara wrote:Crkva se zove sagrade de familia i stajao sam ispred i nesto sto treba svaki turista u Barceloni posjetit\/\/\/ wrote:Ša je ovo ovako Allahu dragi, imam osjecaj kad bi dodirnuo da bi se ubo.zolloo85 wrote:crkva Sagrada, Barceloa, Spania

adara wrote:Crkva se zove sagrade de familia i stajao sam ispred i nesto sto treba svaki turista u Barceloni posjetit\/\/\/ wrote:Ša je ovo ovako Allahu dragi, imam osjecaj kad bi dodirnuo da bi se ubo.zolloo85 wrote:crkva Sagrada, Barceloa, Spania

Hebi ga prijatelju, na vlast su došli ljudi bez smisla za istinsku ljepotu tako da te ova poplava nakaradnh džamija i ckrvi ne treba čuditi. I nisu nam samo džamije i crkve nakaradne, pogledaj kako danas izgledaju kuće pa uporedi to sa kućama koje su stare po 300 godina.Brankovac wrote:Nimalo mi se ne sviđaju ove "moderne" džamije saudijskog stila što grade Arapi po Bosni i Hercegovini. Puno su mi ljepše džamije koje istinski odišu Mediteranom, znači domaće džamije tursko-otomanskog stila koje su većinom i građene u to doba i za koje je korišten kamen, a ne beton ko za ove. Onda u Mostaru je bila jedna prelijepa crkva, Franjevačka u samom centru grada podno brda Huma, ali sada su zbog "divnih" međuljudskih odnosa u Mostar digli betonaru, nebo dere. Baš ružna.

U lijepom starom gradu MostaruPalaSa Marsa wrote: Uuuugdje je ovo strongwoman?
![]()
Da neko nema sliku Dzamije u Travniku?.