A zasto niste pozvali policiju? Vjerujem da bi se slucaj otudjenja i ucjene rijesio onog momenta kada organi reda otvore vrata na svojim vozilima.p1nky wrote:Nasla sam svog macka,odnosno kupila sam ga.Komsija ga zatvorio na tavan,i tu drzao 4 dana.ON je prijetio da ce ga ubiti,jer mu navodno on ubija golubove.Trazila sam ga prije dva dana i on me ucjenjivao pricom u smislu donesi pare,sta ce ti macak,na sigurnom je.Danas sam ga opet pitala za macka i opet isti uslov.Odnijela sam novce,ne malu svotu ali nevazno,bitno je da je macak kod mene,malo je smrsao,i preplasen je,ali je u sustini dobro.To je porodica kojoj smo mi bili od pomoci u svakom smislu,,ali eto.....desava se.Ne znam samo u kakvom to drustvu zivimo.
Izgubljeno - nadjeno
Moderator: anex
- E&E
#626 Re: Izgubljeno - nadjeno
- Pasiflora
#627 Re: Izgubljeno - nadjeno
Cuvaj tog macka - taj beskrupulozni kreten ce ti ga oopet negdje zatvoriti ili otrovati cim mu se uakze prilikap1nky wrote:Nasla sam svog macka,odnosno kupila sam ga.Komsija ga zatvorio na tavan,i tu drzao 4 dana.ON je prijetio da ce ga ubiti,jer mu navodno on ubija golubove.Trazila sam ga prije dva dana i on me ucjenjivao pricom u smislu donesi pare,sta ce ti macak,na sigurnom je.Danas sam ga opet pitala za macka i opet isti uslov.Odnijela sam novce,ne malu svotu ali nevazno,bitno je da je macak kod mene,malo je smrsao,i preplasen je,ali je u sustini dobro.To je porodica kojoj smo mi bili od pomoci u svakom smislu,,ali eto.....desava se.Ne znam samo u kakvom to drustvu zivimo.
-
p1nky
#628 Re: Izgubljeno - nadjeno
Hoce sigurno,tako je i rekao.Htjela sam to rijesiti na mirniji nacin,bez policije jer mi jerekao jutros da dovedem koga hocu,on se ne boji.Bojala sam se da mu ne naudi.On 4 dana pati i mene i macku.E,sad ja mogu dalje,mada je nekad sa b......,bolje izbjeci konfliktne situacije.Macak evo sav preplasen,reaguje na svaki malo jaci zvuk.Sad ga moram drzati u kuci i ne pustati van,sto je malo teze,jer ih imam vise,a naucili su i na dvoriste.
-
verdi
#629 Re: Izgubljeno - nadjeno
Prije desetak dana vidjen sarplaninac u centru grada, danas ujutro isti vidjen blizu Bascarsije...
- zvrcak
#630 Re: Izgubljeno - nadjeno
Ima neki bjelo zuti pas, dole kod termi, ima cini mi se ogrlicu protiv buha
super, dresiran, neka dlakava rasa, ima veliku smedju "mrlju" na desnom oku! ako nadjem sliku okacim danas-sutra!
-
LaCici
#631 Re: Izgubljeno - nadjeno
Prije 3 dana na lokalitetu Grbavice tacnije u Zagrebackoj kod raskrsnice prema Vracama izgubljena macka, odaziva se na ime Maxi. Ako je neko slucajno vidio molim da mi se javi na pp. Evo i slika macke (nema ogrlicu oko vrata):

-
verdi
#632 Re: Izgubljeno - nadjeno
prije sat vremena vidjena macka kod merkatora u lozionickoj. maca je mlada (po mojoj procjeni oko 8 mjeseci), bijela sa sivim repom i flekom na ledjima. i na nosu ima sivu flekicu. sjedi na kisi, pa mi se cini da je malo zbunjena i da ceka nekoga. dala sam joj malo hrane, bila je gladna. ako je izgubljena, to se nije davno desilo jer je cista. malo je uplasena, ali povjerljiva prema ljudima.
-
MoRa
#633 Re: Izgubljeno - nadjeno
Prije desetak dana nadjen je mali psić (90% sam sigurna da je bišon) na Betaniji. Dobri ljudi iz Pet Shop držali su ga u svojoj radnji, međutim kako se niko nije javio od vlasnika uzela sam ga k sebi. Ja već imam psa, ali pošto vidim da je tužan želim pokušati pronaći njegovog vlasnika/cu..
Veoma je inteligentan, radoznao i veseo pas, poslušan i dresiran. Nisam sigurna koliko je star, ali moja procjena je između 3-5 godina starosti. Ako neko prepozna psića sa slike molim Vas da mi se javite na tel.062/183-770.

Veoma je inteligentan, radoznao i veseo pas, poslušan i dresiran. Nisam sigurna koliko je star, ali moja procjena je između 3-5 godina starosti. Ako neko prepozna psića sa slike molim Vas da mi se javite na tel.062/183-770.

-
LaCici
#634 Re: Izgubljeno - nadjeno
Pronasli smo macu.LaCici wrote:Prije 3 dana na lokalitetu Grbavice tacnije u Zagrebackoj kod raskrsnice prema Vracama izgubljena macka, odaziva se na ime Maxi. Ako je neko slucajno vidio molim da mi se javi na pp. Evo i slika macke (nema ogrlicu oko vrata):
-
1906
#636 Re: Izgubljeno - nadjeno
LaCici wrote:zazvonio mobitel i ona dotrcala na zvuk, valjda prepoznala.
- minjonja
#637 Re: Izgubljeno - nadjeno
drago mi je zbog mace
jel neko jos vidio onu sivu pudlicu kod ekonomije sto luta? jel nju vlasnik samo onako izbaci da sama hoda, ili je bas napustena?
jel neko jos vidio onu sivu pudlicu kod ekonomije sto luta? jel nju vlasnik samo onako izbaci da sama hoda, ili je bas napustena?
-
LaCici
#638 Re: Izgubljeno - nadjeno
Kako se vratila, mazi se kao nikad. Prije nam nije dala kad mi hocemo, ujedala, a sad kako smo je nasli sama dodje i mazi se. 
-
riad100
#639 Re: Izgubljeno - nadjeno
Izgubljen pas zlatni retriver bjele bolje odaziva se na ime aron pobjegao je u krugu starog grada na sebi ima crnu ogrliu ao ga je neko vidio ili ga vidi nek javi na br 062 055 760 ili 062 405 873 . UNAPRJED PUNO ZAHVALAN 
- minjonja
#640 Re: Izgubljeno - nadjeno
jel nekom pobjegla ova pticica? bi li je neko uzeo? nisam je mogla unijeti unutra jer bi bila pojedena, ali ako bi neko zelio da je uzme izacu i potrazicu je.

- Cholina_Lokica
#641 Re: Izgubljeno - nadjeno
Ja nisam. Ako vidis pod ruku je i zovi meminjonja wrote:drago mi je zbog mace![]()
![]()
- minjonja
#642 Re: Izgubljeno - nadjeno
mozes li primati mms? ako je vidim uslikacu je i poslati. ne znam te velicine kod cuka, otprilike malo veca od odraslog macka 
- Cholina_Lokica
#643 Re: Izgubljeno - nadjeno
Moguminjonja wrote:mozes li primati mms? ako je vidim uslikacu je i poslati. ne znam te velicine kod cuka, otprilike malo veca od odraslog macka
Ma to je to
-
*mima*
#644 Re: Izgubljeno - nadjeno
LaCici wrote:Prije 3 dana na lokalitetu Grbavice tacnije u Zagrebackoj kod raskrsnice prema Vracama izgubljena macka, odaziva se na ime Maxi. Ako je neko slucajno vidio molim da mi se javi na pp. Evo i slika macke (nema ogrlicu oko vrata):
i sad nosi zvoncic oko vrata
- minjonja
#645 Re: Izgubljeno - nadjeno
ma jasta cu bjezat, ne moze mi niko nista reci. sad kad skontam ne moze onko izgledati cuko koji ima vlasnika. imo je bar 3 kile lisca na sebi i bio je sam bar sat vremena sto sam ja tu sjedila. cim ga vidim zovem teCholina_Lokica wrote:Moguminjonja wrote:mozes li primati mms? ako je vidim uslikacu je i poslati. ne znam te velicine kod cuka, otprilike malo veca od odraslog macka
Ma to je toPosaljes ms, i javicu ti hoces li pod ruku i bjezat hahaha
- kokuz_sa
#646 Re: Izgubljeno - nadjeno
maloprije mi rekose da je na parkingu kod veterine u kartonskoj kutiji ostavljena 4 mala psa..
garant neko nje zelio ih skroz u veterinu odnijeti...pa eto posto je hladno vani ako neko zna kakve veterinare tamo nek ih nazove i kaze im da izadju uzeti kutiju
garant neko nje zelio ih skroz u veterinu odnijeti...pa eto posto je hladno vani ako neko zna kakve veterinare tamo nek ih nazove i kaze im da izadju uzeti kutiju
-
laaajla
#647 Re: Izgubljeno - nadjeno
Izgubljen sarplaninac na podrucju Grbavica-Skenderija.
Tamno-svijetlo sive boje, star oko 8 mjeseci.
Ukoliko neko ima neke informacije, javiti na 061/555-125
- jaca-maca
#648 Re: Izgubljeno - nadjeno
Moja prijateljica je vidjela na podruciju dobrinje muzijaka sarplaninca.laaajla wrote:Izgubljen sarplaninac na podrucju Grbavica-Skenderija.
Mozda je to taj
- thousands of voices
#649 Re: Izgubljeno - nadjeno
Jeste li nasli vlasnika?MoRa wrote:Prije desetak dana nadjen je mali psić (90% sam sigurna da je bišon) na Betaniji. Dobri ljudi iz Pet Shop držali su ga u svojoj radnji, međutim kako se niko nije javio od vlasnika uzela sam ga k sebi. Ja već imam psa, ali pošto vidim da je tužan želim pokušati pronaći njegovog vlasnika/cu..