Nisam pizdaLace wrote:ne znam...bio je nekopod nickom pizda...i jos neki nickotherside wrote:Bili mravojed i ja....goliumorili se i otisli
![]()
ako mi ne vjerujes, pitaj njega![]()
meni su to anonimusi
a btw. ko si ti uopste?
SA-X COVJECE NE LJUTI SE TURNIR
- Lace
ma i da si bio s ovim nickom...opet si mi nepoznat...a kad vidjeh profil...vidim nick nedavno registrovanotherside wrote:Nisam pizdaLace wrote:ne znam...bio je nekopod nickom pizda...i jos neki nickotherside wrote:Bili mravojed i ja....goliumorili se i otisli
![]()
ako mi ne vjerujes, pitaj njega![]()
meni su to anonimusi
a btw. ko si ti uopste?![]()
znaci nepoznat si i da si pizda i da si otherside
- Salko sto je u vodu skako
#628 Re: SA-X COVJECE NE LJUTI SE TURNIR
ovako igraju na eurosmijehu...p0go wrote:igra li se kome covjece ne ljuti se ako se igra ajmo napravit turnir igru imate na igrajmo.se/clovek ko oce da igra nek napise

- otherside
Lace wrote:ma i da si bio s ovim nickom...opet si mi nepoznat...a kad vidjeh profil...vidim nick nedavno registrovanotherside wrote:Nisam pizdaLace wrote: ne znam...bio je nekopod nickom pizda...i jos neki nick
meni su to anonimusi
a btw. ko si ti uopste?![]()
Nedavno registovan?
izvini, zivota ti, ne znadoh da se mi ispod 3 godine ne racunamo i da ne trebamo ulaziti u sa-x sobu.
- Lace
izvini...do mene...ja procitah 2006 umjesto 2004otherside wrote:Lace wrote:ma i da si bio s ovim nickom...opet si mi nepoznat...a kad vidjeh profil...vidim nick nedavno registrovanotherside wrote: Nisam pizda![]()
Nedavno registovan?![]()
izvini, zivota ti, ne znadoh da se mi ispod 3 godine ne racunamo i da ne trebamo ulaziti u sa-x sobu.
al opet te ne znam
i naravno da smijete ...ali se fino predstavite
ne zamjeri
- manijak1