SA-X FILM reanimirano :)
Moderator: _BataZiv_0809
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
mislio sam na slikeHart wrote:ali imas u divx formatu siguran sam. (dobro bih platio za solaris i stalker i ogledalo, i ostale njegove filmove na DVDu)
-
Stitch__
upisan bod repeateru
ovo mu je bezobrazno
postavi sliku i pobjegne, nema ga ni da potvrdi eventualni pogodak
i sad mi trebamo 12 sati cekat
u buduce repeateru, nestanes s foruma kad se pogadja tudja slika a ne tvoja. tako ce se odrzat kontinuitet teme. okej? ili ako ne mozes ostat, sapnes nekom na pm odgovor, taj "neko" nece imat pravo odgovarat, a moze potvrdit da je drugi tacno odgovorio, tako da mozemo nastavit.
eto, ako se ne pojavi lik, ujutro cemo nastavit
ovo mu je bezobrazno
u buduce repeateru, nestanes s foruma kad se pogadja tudja slika a ne tvoja. tako ce se odrzat kontinuitet teme. okej? ili ako ne mozes ostat, sapnes nekom na pm odgovor, taj "neko" nece imat pravo odgovarat, a moze potvrdit da je drugi tacno odgovorio, tako da mozemo nastavit.
eto, ako se ne pojavi lik, ujutro cemo nastavit
-
Stitch__
7. Ako onaj ko je postavio sliku u roku od 3 sata od posljednjeg postavljenog pokushaja ne potvrdi ili negira pogodak, pogadja se slika prva slika koja je postavljena NAKON isteka tog perioda. Znaci, ako je neko pokusao pogoditi film u 14:57 i nije dobio odgovor, pravo pogadjanja ima prva slika postavljena od 17:58 nadalje, ni minut prije! Ovo odbrojavanje NE VAZI za period od 22-09h. kada se odbrojavanje zaustavlja. Npr, zadnji odgovor i 21:41, sljedeca slika se moze postaviti u 11:42. Ako dodje do toga, onaj ko nije potvrdjivao tacnost prijedloga nece dobiti bod iako slika nije pogodjena
malo je komplikovano, ali....
mozete postavljati sliku
malo je komplikovano, ali....
mozete postavljati sliku
Last edited by Stitch__ on 24/03/2006 23:33, edited 1 time in total.