Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neki wrote: ↑08/02/2025 12:36
Petak, subota bojkot, pa nedjelja svi u Lukavicu...
Previse se pominje Lukavica nedjeljom ali slabo sta ima od toga. Tamo i ono sto radi, radi jako kratko ujutru. Par puta kad mi je nesto trebalo od kad su kod nas uveli neradnu nedjelju sam probao tamo da nadjem, gdje god da krenes zatvoreno, mora se bas poraniti a rijetko ko ce u nedjelju toliko rano ustati.
Kome je 13h u nedjelju rano taj nek se ubije
Pa, ako rade do 13, znači da moraš krenuti barem u 11.30 da imaš vremena doći do prodavnice, biti u prodavnici, dočekati kasu. A to znači da moraš ustati barem u 9 da doručkuješ, toaleta, itd.
Sanjarko wrote: ↑08/02/2025 11:56
3 dana puno bojkot da traje, nazalost moja majka ga nece moci ispostovati, ode danas u market. Bolje mozda da je se bojkotovalo jedan po jedan market ili proizvodi. Onda sta je s ostalima svima ne samo sa trgovcima?
Ode stara jer smo pojeli itd sto sta nesto sta nam treba. Jer kupuje stara skoro svaki dan nesto sta fali. Jbga.
Zasto nazalost? Pa nek kupuje ko mora, a ko moze da se strpi nek se strpi. Neces valjda sad sebe ugrozavati radi bojkota.
Ne mora se ici u bingo, konzum merkator i slicne. Valjda ima neka mala trgovina u blizini, otici tamo i podrzati manji biznis.
Ma htjeli ispostovati, i bojkot, i protest. Izgleda jbga kazem necemo moci. Nece u Bingo i sl, nego ode u jeftiniji ovdje neki market. Na protest ce sestra izgleda, ja zato sto previse opet spavam necu izgleda moci, pa nece ni stara.
"Fotoreporteri portala Klix.ba su obišli nekoliko velikih tržnih centara u Sarajevu i svjedočili da nema uobičajene gužve koja inače vlada danima vikenda osim u Bingo City Centeru u Halilovićima gdje je primjetan veći broj kupaca."
najveca seljadija i najgori trzni centar u drzavi, dokazano.
Inace, prica mi prodavacica kako lopovi imaju novi model kradje.
Npr.stave blizu kase artikle na akciji, a oni isti koji su ostali na regalu( izloženi) vam provuku po regularnoj cijeni bez akcije. Sve zivo mora insan pratiti i prevrtati milion puta.
Jutros gledam na Alta onom displeju vrti se reklama Bingo Milka mala msm da je 1,5KM nisam 100% sigurna. Mi smo kao sto kaze jedan forumas nepovratno glupa ljudska nesorta.
neki wrote: ↑08/02/2025 12:36
Petak, subota bojkot, pa nedjelja svi u Lukavicu...
Previse se pominje Lukavica nedjeljom ali slabo sta ima od toga. Tamo i ono sto radi, radi jako kratko ujutru. Par puta kad mi je nesto trebalo od kad su kod nas uveli neradnu nedjelju sam probao tamo da nadjem, gdje god da krenes zatvoreno, mora se bas poraniti a rijetko ko ce u nedjelju toliko rano ustati.
Kome je 13h u nedjelju rano taj nek se ubije
Dosta toga radi do 12, da bi dosao moras ranije da stignes kupovinu i na kasu do prije kraja rasno vremena, valja doci ako nisi blizu, a nedjelja je dan da se malo naspava.
vjeshalica wrote: ↑08/02/2025 12:54
Na Stupu je haos.
Npr.stave blizu kase artikle na akciji, a oni isti koji su ostali na regalu( izloženi) vam provuku po regularnoj cijeni bez akcije. Sve zivo mora insan pratiti i prevrtati milion puta.
Nema drugog rijesenja osim ovog svi moramo poceti prijavljivati svaki vid nepravlinosti, zvati pisati po 10 puta u toku dana ako treba.
Kantonalna uprava za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo
Adresa: Aleja Bosne Srebrene bb, Sarajevo
Telefon: +387 33 770-100
Fax: +387 33 770-151
E-mail: [email protected]
Dežurni telefon za prijave nepravilnosti: +387 33 770-156
KUIP.KS.GOV.BA
Prijavu možete podnijeti putem dežurnog telefona, e-maila ili lično u njihovim prostorijama.
Institucija ombudsmana za zaštitu potrošača u Bosni i Hercegovini
Obrazac za žalbe: Dostupan na njihovoj web stranici
Na Stupu je haos.
Nema drugog rijesenja osim ovog svi moramo poceti prijavljivati svaki vid nepravlinosti, zvati pisati po 10 puta u toku dana ako treba.
KUIP.KS.GOV.BA
Prijavu možete podnijeti putem dežurnog telefona, e-maila ili lično u njihovim prostorijama.
Tako cu ih slatkoi prijavljivati, plus stu cu slati fotografije sa cijenama na rafama.
Na Stupu je haos.
KUIP.KS.GOV.BA
Jah druze nije samo to, kaze oklempala ih inspekcija utvrdila po cijeni da im je marza 15%. Sad samo treba setat po radnja slikavat i terorisati inspekciju.
antobojkot uspjesniji od bojkota, tacno se vidi ko je najjaca stranka u bosnjaka i kako su rijeci prve u bosnjaka da se bojkotuje bojkot urodile plodom