Pa i u CJ na MD na terasi kad jedes moras tjerati vrapce da ti ne uzmu sta iz tanjiradječak sa šibicama wrote: ↑06/03/2025 17:24 Nisam jos biJo u CJ novoj, ali nakon WF restorana ja ne znam koji uopce zadovoljava kriterije
Sjecam se jedem ja sniclu a vrabac mi se pokenja sa grede po stolu
Crvena Jabuka
-
bumerangss
#626 Re: Crvena Jabuka
-
Nisamsdaali
#627 Re: Crvena Jabuka
Ima li u CJ brašno 0.0 i ona “suha” mozzarella
- muha_sa
#628 Re: Crvena Jabuka
Kažu da je to sreca--igraj bingodječak sa šibicama wrote: ↑06/03/2025 17:24 Nisam jos biJo u CJ novoj, ali nakon WF restorana ja ne znam koji uopce zadovoljava kriterije
Sjecam se jedem ja sniclu a vrabac mi se pokenja sa grede po stolu
- Plavo-bijeli
#629 Re: Crvena Jabuka
Nego sta vi jedete u CJ, ako iko od vas jede jer vidim pretezno bude prosjek godina 14
?
Ja nisam bio dole haman od otvorenja i odem danas, uzmem čorbu Begovu, dobra je bila.
Ali onda uzeo piletinu, ono kao pohovani bataci, pohovana pastrmka i pekarski krompir..problem je sto je sve bilo hladno i poslije mi cak muka od tog bilo...
Ima li sta sto se uzima i sto se ne uzima, nesto sto se zna da je dobro napr? Isto kad je najbolji termin, jel ima nekad kad se zna da izlazi topla hrana i sl?
Ja nisam bio dole haman od otvorenja i odem danas, uzmem čorbu Begovu, dobra je bila.
Ali onda uzeo piletinu, ono kao pohovani bataci, pohovana pastrmka i pekarski krompir..problem je sto je sve bilo hladno i poslije mi cak muka od tog bilo...
Ima li sta sto se uzima i sto se ne uzima, nesto sto se zna da je dobro napr? Isto kad je najbolji termin, jel ima nekad kad se zna da izlazi topla hrana i sl?
-
last mohicans
#630 Re: Crvena Jabuka
To ti se stalno iznosi, baš sam i ja bio danas. Dok si dolje i nekih 10 min( ako je poneseš) toplo je. Ja djeci, pa i nama najvise uzmima kfc piletinu, konstantno je ista i puno jeftinija. Dosta onih jela mi je onak, previse močvarasto i masno, ali gledam narod lopatom jede. Mi uglavnom sve kvalitetno pravimo kod kuće, pa smo i vise muhanati. Salate su im odlične, skoro sam uzeo neku piletinu na indijski način, kao wok, stvarno dobra bila. Danas uzeo neko povrće, bas je bezeze bilo. Taj file crvene ribe nije bio loš. Peciva su im stvarno dobra. Starija kći i tinejdzeri su nafurani na suši. Meni je generalno bezeze. Pice i pite nisam probao.
- Plavo-bijeli
#631 Re: Crvena Jabuka
Hvala, ma eto uzeo sam danas KFC tu piletinu i loša bila..ali eto dok sam sišao izgleda novu iznijeli..valjda treba se vrtit tuda i cekat da izadje novolast mohicans wrote: ↑03/04/2025 23:35 To ti se stalno iznosi, baš sam i ja bio danas. Dok si dolje i nekih 10 min( ako je poneseš) toplo je. Ja djeci, pa i nama najvise uzmima kfc piletinu, konstantno je ista i puno jeftinija. Dosta onih jela mi je onak, previse močvarasto i masno, ali gledam narod lopatom jede. Mi uglavnom sve kvalitetno pravimo kod kuće, pa smo i vise muhanati. Salate su im odlične, skoro sam uzeo neku piletinu na indijski način, kao wok, stvarno dobra bila. Danas uzeo neko povrće, bas je bezeze bilo. Taj file crvene ribe nije bio loš. Peciva su im stvarno dobra. Starija kći i tinejdzeri su nafurani na suši. Meni je generalno bezeze. Pice i pite nisam probao.
Vidio sam uzima raja sushi, pa vidjet cu...Probam onda i tu salatu.
Pizza je izgledala dobra...
Ugl svidja mi se eto sto je ono fina energija, fine raje, ali se malo i ispeglam sa onim posudicama i na vagu, a moguce je da je zato sto fakticki prvi put uzimam pa dok se naviknem.
Ne znam kako mogu stopirati potencijalne kradje i sl, ili neke prevare, pretpostvljam da se samo oslanjaju da nece raja.
-
Hakiz
#632 Re: Crvena Jabuka
Uračunaju u cijenu koju plate pošteni.Plavo-bijeli wrote: ↑03/04/2025 23:41Hvala, ma eto uzeo sam danas KFC tu piletinu i loša bila..ali eto dok sam sišao izgleda novu iznijeli..valjda treba se vrtit tuda i cekat da izadje novolast mohicans wrote: ↑03/04/2025 23:35 To ti se stalno iznosi, baš sam i ja bio danas. Dok si dolje i nekih 10 min( ako je poneseš) toplo je. Ja djeci, pa i nama najvise uzmima kfc piletinu, konstantno je ista i puno jeftinija. Dosta onih jela mi je onak, previse močvarasto i masno, ali gledam narod lopatom jede. Mi uglavnom sve kvalitetno pravimo kod kuće, pa smo i vise muhanati. Salate su im odlične, skoro sam uzeo neku piletinu na indijski način, kao wok, stvarno dobra bila. Danas uzeo neko povrće, bas je bezeze bilo. Taj file crvene ribe nije bio loš. Peciva su im stvarno dobra. Starija kći i tinejdzeri su nafurani na suši. Meni je generalno bezeze. Pice i pite nisam probao.
Ugl svidja mi se eto sto je ono fina energija, fine raje, ali se malo i ispeglam sa onim posudicama i na vagu, a moguce je da je zato sto fakticki prvi put uzimam pa dok se naviknem.
Ne znam kako mogu stopirati potencijalne kradje i sl, ili neke prevare, pretpostvljam da se samo oslanjaju da nece raja.
-
Naslovnica
#633 Re: Crvena Jabuka
last mohicans wrote: ↑03/04/2025 23:35 To ti se stalno iznosi, baš sam i ja bio danas. Dok si dolje i nekih 10 min( ako je poneseš) toplo je. Ja djeci, pa i nama najvise uzmima kfc piletinu, konstantno je ista i puno jeftinija. Dosta onih jela mi je onak, previse močvarasto i masno, ali gledam narod lopatom jede. Mi uglavnom sve kvalitetno pravimo kod kuće, pa smo i vise muhanati. Salate su im odlične, skoro sam uzeo neku piletinu na indijski način, kao wok, stvarno dobra bila. Danas uzeo neko povrće, bas je bezeze bilo. Taj file crvene ribe nije bio loš. Peciva su im stvarno dobra. Starija kći i tinejdzeri su nafurani na suši. Meni je generalno bezeze. Pice i pite nisam probao.
Od kada se pohovana piletina u CJ naziva KFC piletina?!Plavo-bijeli wrote: ↑03/04/2025 23:41Hvala, ma eto uzeo sam danas KFC tu piletinu i loša bila..ali eto dok sam sišao izgleda novu iznijeli..valjda treba se vrtit tuda i cekat da izadje novolast mohicans wrote: ↑03/04/2025 23:35 To ti se stalno iznosi, baš sam i ja bio danas. Dok si dolje i nekih 10 min( ako je poneseš) toplo je. Ja djeci, pa i nama najvise uzmima kfc piletinu, konstantno je ista i puno jeftinija. Dosta onih jela mi je onak, previse močvarasto i masno, ali gledam narod lopatom jede. Mi uglavnom sve kvalitetno pravimo kod kuće, pa smo i vise muhanati. Salate su im odlične, skoro sam uzeo neku piletinu na indijski način, kao wok, stvarno dobra bila. Danas uzeo neko povrće, bas je bezeze bilo. Taj file crvene ribe nije bio loš. Peciva su im stvarno dobra. Starija kći i tinejdzeri su nafurani na suši. Meni je generalno bezeze. Pice i pite nisam probao.
-
Test1234
#634 Re: Crvena Jabuka
Naslovnica wrote: ↑04/04/2025 08:24last mohicans wrote: ↑03/04/2025 23:35 To ti se stalno iznosi, baš sam i ja bio danas. Dok si dolje i nekih 10 min( ako je poneseš) toplo je. Ja djeci, pa i nama najvise uzmima kfc piletinu, konstantno je ista i puno jeftinija. Dosta onih jela mi je onak, previse močvarasto i masno, ali gledam narod lopatom jede. Mi uglavnom sve kvalitetno pravimo kod kuće, pa smo i vise muhanati. Salate su im odlične, skoro sam uzeo neku piletinu na indijski način, kao wok, stvarno dobra bila. Danas uzeo neko povrće, bas je bezeze bilo. Taj file crvene ribe nije bio loš. Peciva su im stvarno dobra. Starija kći i tinejdzeri su nafurani na suši. Meni je generalno bezeze. Pice i pite nisam probao.Od kada se pohovana piletina u CJ naziva KFC piletina?!Plavo-bijeli wrote: ↑03/04/2025 23:41Hvala, ma eto uzeo sam danas KFC tu piletinu i loša bila..ali eto dok sam sišao izgleda novu iznijeli..valjda treba se vrtit tuda i cekat da izadje novolast mohicans wrote: ↑03/04/2025 23:35 To ti se stalno iznosi, baš sam i ja bio danas. Dok si dolje i nekih 10 min( ako je poneseš) toplo je. Ja djeci, pa i nama najvise uzmima kfc piletinu, konstantno je ista i puno jeftinija. Dosta onih jela mi je onak, previse močvarasto i masno, ali gledam narod lopatom jede. Mi uglavnom sve kvalitetno pravimo kod kuće, pa smo i vise muhanati. Salate su im odlične, skoro sam uzeo neku piletinu na indijski način, kao wok, stvarno dobra bila. Danas uzeo neko povrće, bas je bezeze bilo. Taj file crvene ribe nije bio loš. Peciva su im stvarno dobra. Starija kći i tinejdzeri su nafurani na suši. Meni je generalno bezeze. Pice i pite nisam probao.
Ne znam kako mogu stopirati potencijalne kradje i sl, ili neke prevare, pretpostvljam da se samo oslanjaju da nece raja.![]()
- Cherry-Cherry
#635 Re: Crvena Jabuka
U onoj CJ u Pofalićima vagaju one na kasi. Zato tamo više volim ići. U onoj na M. Dvoru se moram peglati sa vaganjem, a onaj glas me još više uskrleti.
- Plavo-bijeli
#636 Re: Crvena Jabuka
Pa valjda jer ih podsjeca na kfc piletinu...ja sam samo iskoristio da se zna o kojoj piletini pričamNaslovnica wrote: ↑04/04/2025 08:24last mohicans wrote: ↑03/04/2025 23:35 To ti se stalno iznosi, baš sam i ja bio danas. Dok si dolje i nekih 10 min( ako je poneseš) toplo je. Ja djeci, pa i nama najvise uzmima kfc piletinu, konstantno je ista i puno jeftinija. Dosta onih jela mi je onak, previse močvarasto i masno, ali gledam narod lopatom jede. Mi uglavnom sve kvalitetno pravimo kod kuće, pa smo i vise muhanati. Salate su im odlične, skoro sam uzeo neku piletinu na indijski način, kao wok, stvarno dobra bila. Danas uzeo neko povrće, bas je bezeze bilo. Taj file crvene ribe nije bio loš. Peciva su im stvarno dobra. Starija kći i tinejdzeri su nafurani na suši. Meni je generalno bezeze. Pice i pite nisam probao.Od kada se pohovana piletina u CJ naziva KFC piletina?!Plavo-bijeli wrote: ↑03/04/2025 23:41Hvala, ma eto uzeo sam danas KFC tu piletinu i loša bila..ali eto dok sam sišao izgleda novu iznijeli..valjda treba se vrtit tuda i cekat da izadje novolast mohicans wrote: ↑03/04/2025 23:35 To ti se stalno iznosi, baš sam i ja bio danas. Dok si dolje i nekih 10 min( ako je poneseš) toplo je. Ja djeci, pa i nama najvise uzmima kfc piletinu, konstantno je ista i puno jeftinija. Dosta onih jela mi je onak, previse močvarasto i masno, ali gledam narod lopatom jede. Mi uglavnom sve kvalitetno pravimo kod kuće, pa smo i vise muhanati. Salate su im odlične, skoro sam uzeo neku piletinu na indijski način, kao wok, stvarno dobra bila. Danas uzeo neko povrće, bas je bezeze bilo. Taj file crvene ribe nije bio loš. Peciva su im stvarno dobra. Starija kći i tinejdzeri su nafurani na suši. Meni je generalno bezeze. Pice i pite nisam probao.
Ne znam kako mogu stopirati potencijalne kradje i sl, ili neke prevare, pretpostvljam da se samo oslanjaju da nece raja.![]()
-
Naslovnica
#637 Re: Crvena Jabuka
Mene više podsjeća na Popeyes chicken and biscuits

- DaysleepeR
#638 Re: Crvena Jabuka
Mrtvi prosjek im je hrana.
Musaka nako, pohovana piletina nako, curry piletina nako, tiramisu sa buffeta nako, sve je nekako nako, ne mogu se sjetiti da sam pojeo nešto baš ukusno.
Ali je jeftino i ako trebaš napuniti stomak na brzinu, mjera.
Musaka nako, pohovana piletina nako, curry piletina nako, tiramisu sa buffeta nako, sve je nekako nako, ne mogu se sjetiti da sam pojeo nešto baš ukusno.
- Plavo-bijeli
#639 Re: Crvena Jabuka
Jel mascarpone ide u tiramisu haha?DaysleepeR wrote: ↑04/04/2025 12:00 Mrtvi prosjek im je hrana.
Ma i meni se čini da je tako, sve 'onako' šteta jer je fino mjesto...
- Plavo-bijeli
#640 Re: Crvena Jabuka
Ma podsjeca izgledom, okusom ni blizu
- DaysleepeR
#641 Re: Crvena Jabuka
Teško da je mascarponePlavo-bijeli wrote: ↑04/04/2025 13:14Jel mascarpone ide u tiramisu haha?DaysleepeR wrote: ↑04/04/2025 12:00 Mrtvi prosjek im je hrana.
Ma i meni se čini da je tako, sve 'onako' šteta jer je fino mjesto...
-
last mohicans
#642 Re: Crvena Jabuka
I ti bukvalac, jbt, na isti fazon ko u KFCu przena. Meni ništa lošija.Naslovnica wrote: ↑04/04/2025 08:24last mohicans wrote: ↑03/04/2025 23:35 To ti se stalno iznosi, baš sam i ja bio danas. Dok si dolje i nekih 10 min( ako je poneseš) toplo je. Ja djeci, pa i nama najvise uzmima kfc piletinu, konstantno je ista i puno jeftinija. Dosta onih jela mi je onak, previse močvarasto i masno, ali gledam narod lopatom jede. Mi uglavnom sve kvalitetno pravimo kod kuće, pa smo i vise muhanati. Salate su im odlične, skoro sam uzeo neku piletinu na indijski način, kao wok, stvarno dobra bila. Danas uzeo neko povrće, bas je bezeze bilo. Taj file crvene ribe nije bio loš. Peciva su im stvarno dobra. Starija kći i tinejdzeri su nafurani na suši. Meni je generalno bezeze. Pice i pite nisam probao.Od kada se pohovana piletina u CJ naziva KFC piletina?!Plavo-bijeli wrote: ↑03/04/2025 23:41Hvala, ma eto uzeo sam danas KFC tu piletinu i loša bila..ali eto dok sam sišao izgleda novu iznijeli..valjda treba se vrtit tuda i cekat da izadje novolast mohicans wrote: ↑03/04/2025 23:35 To ti se stalno iznosi, baš sam i ja bio danas. Dok si dolje i nekih 10 min( ako je poneseš) toplo je. Ja djeci, pa i nama najvise uzmima kfc piletinu, konstantno je ista i puno jeftinija. Dosta onih jela mi je onak, previse močvarasto i masno, ali gledam narod lopatom jede. Mi uglavnom sve kvalitetno pravimo kod kuće, pa smo i vise muhanati. Salate su im odlične, skoro sam uzeo neku piletinu na indijski način, kao wok, stvarno dobra bila. Danas uzeo neko povrće, bas je bezeze bilo. Taj file crvene ribe nije bio loš. Peciva su im stvarno dobra. Starija kći i tinejdzeri su nafurani na suši. Meni je generalno bezeze. Pice i pite nisam probao.
- dječak sa šibicama
#643 Re: Crvena Jabuka
Macsarpone iz Robota
-
Naslovnica
#644 Re: Crvena Jabuka
Nisam bukvalac ba, nego ne znam otkud vam pade na pamet da pohovanu piletinu nazivate KFC piletinom?!last mohicans wrote: ↑04/04/2025 13:18I ti bukvalac, jbt, na isti fazon ko u KFCu przena. Meni ništa lošija.Naslovnica wrote: ↑04/04/2025 08:24last mohicans wrote: ↑03/04/2025 23:35 To ti se stalno iznosi, baš sam i ja bio danas. Dok si dolje i nekih 10 min( ako je poneseš) toplo je. Ja djeci, pa i nama najvise uzmima kfc piletinu, konstantno je ista i puno jeftinija. Dosta onih jela mi je onak, previse močvarasto i masno, ali gledam narod lopatom jede. Mi uglavnom sve kvalitetno pravimo kod kuće, pa smo i vise muhanati. Salate su im odlične, skoro sam uzeo neku piletinu na indijski način, kao wok, stvarno dobra bila. Danas uzeo neko povrće, bas je bezeze bilo. Taj file crvene ribe nije bio loš. Peciva su im stvarno dobra. Starija kći i tinejdzeri su nafurani na suši. Meni je generalno bezeze. Pice i pite nisam probao.Od kada se pohovana piletina u CJ naziva KFC piletina?!Plavo-bijeli wrote: ↑03/04/2025 23:41
Hvala, ma eto uzeo sam danas KFC tu piletinu i loša bila..ali eto dok sam sišao izgleda novu iznijeli..valjda treba se vrtit tuda i cekat da izadje novo
Bez ljutnje ba.
Jeo sam jednom u KFC, preskupo, ono WTF?!
I ništa specijalno bolje od ove iz CJ, turim onog ljutkastog sosa, koji krompirić i tjt.
- DaysleepeR
#645 Re: Crvena Jabuka
I krompirići u CJ su nako.
Nešto im fali...
Nešto im fali...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#646 Re: Crvena Jabuka
Jesi im pite probao?
Krompirusa je beton
- DaysleepeR
#647 Re: Crvena Jabuka
Nisam pitu jeo, probaću. To bude na pekari?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#648 Re: Crvena Jabuka
Da, da.DaysleepeR wrote: ↑04/04/2025 13:45Nisam pitu jeo, probaću. To bude na pekari?
Fin krompir bas, izgleda da ga prvo skuhaju pa onda ide na pecenje.
Nije masna.
Ja sam pekav na hranu dozlaboga inace.
- Haris.ba
#649 Re: Crvena Jabuka
Mene htjeli zapaliti tim vaganjem za oko 20KM. Je li neka greska ili namjerno ne znam.Cherry-Cherry wrote: ↑04/04/2025 11:35 U onoj CJ u Pofalićima vagaju one na kasi. Zato tamo više volim ići. U onoj na M. Dvoru se moram peglati sa vaganjem, a onaj glas me još više uskrleti.
- dječak sa šibicama
#650 Re: Crvena Jabuka
Nisam dugo bio u Jabuci na MD, zar nije i tamo na kasi vaganje posao kasirke.
Inace meni licno ona njiohva hrana prosjecna, a uvijek je dosta ljudi, jer su cijene pristupacne. Najvise je tu djecurlije iz srednjih skola cini mi se.
Inace meni licno ona njiohva hrana prosjecna, a uvijek je dosta ljudi, jer su cijene pristupacne. Najvise je tu djecurlije iz srednjih skola cini mi se.