Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prošli smo kroz vrlo težak period od rata, kada je bilo takvih zahtjeva. Mi to nismo dali. Nisam ni ja dao to. Jednostavno ne smatram da historija počinje od nas. Taj čovjek je uradio neke značajne stvari, stvorio je jednu zemlju, ojačao je… - svojevremeno je govorio Izetbegović
PM72 wrote:
prenosiš tuđe laži i ufuravaš se u njih...
E jbg, ako nešto pročitam na klixu i prenesem na istoimenom forumu ne znači da lažem ili se ufuravam.
Kontam da i ovi novinari provjeravaju ovakve stvari.
Stanje nije crno kako se nastoji predstaviti, niti je sve prije bilo sjajno i lijepo.
Prošli smo kroz vrlo težak period od rata, kada je bilo takvih zahtjeva. Mi to nismo dali. Nisam ni ja dao to. Jednostavno ne smatram da historija počinje od nas. Taj čovjek je uradio neke značajne stvari, stvorio je jednu zemlju, ojačao je… - svojevremeno je govorio Izetbegović
Odličan Alijin potez.
Ne vjerujem dok ne čujem snimak.Poslušaj Titagu kako kaze za Bosnu.Vama iz omladinskog pogona SDA ne vjerujem ni kad bi golom guzicom sjeli na uzarenu peć.
Milka se zajebala, ona 631 tisuČa je bila na prostoru sadašnje FBiH.
Tj zaposeno je 84% u odnosu na prije rata, a s obzirom na broj uposlenih u odnosu ukupan broj stanovništva (teritorij FBiH oko 2,7-2,8 prije rata) zaposlenost je procenutalno povećana.
Last edited by daddy-kool on 03/09/2019 15:37, edited 1 time in total.
Federacija dostigla 84 posto uposlenosti cijele Republike BiH iz 1991.
daleko od istine...sada 70% zaposlenih u BiH su zaposleni iz Titine BiH ako ne i vise
Kako će biti kada su ti radnici u penziji ili pomrli, a Titine fabrike se zatvorile?
sve te firme su radile za vrijeme Tite a tek sta bi bilo da sve te Titine firme rade i sada odnosno sta bi bilo da ih nije unistila ova troglava nacionalisticka banda...koju su to firmu veliku otvorili ovi nacionalisti
spreca wrote:
sve te firme su radile za vrijeme Tite a tek sta bi bilo da sve te Titine firme rade i sada odnosno sta bi bilo da ih nije unistila ova troglava nacionalisticka banda...koju su to firmu veliku otvorili ovi nacionalisti
Uništene su prije svega prelaskom na drugi društveno-ekonomski sistem, kao i u ostalim zemljama istočne Evrope.
Imaš privatnika "Bingo".
i kod Tite se znao red...nisu postojala blinda vrata a u bankama bio portir-nigdje sekjuritija i čuda ko sad.Dileri su hapseni,prebijani i osuđivani a sad?
U onoj drzavi je valjalo 100 stvari a 10 nije...u ovom protektoratu-nije drzava-ne valja 1000 stvari a da me ubijes ne mogu naci 10 da valja...
PM72 wrote:i kod Tite se znao red...nisu postojala blinda vrata a u bankama bio portir-nigdje sekjuritija i čuda ko sad.Dileri su hapseni,prebijani i osuđivani a sad?
U onoj drzavi je valjalo 100 stvari a 10 nije...u ovom protektoratu-nije drzava-ne valja 1000 stvari a da me ubijes ne mogu naci 10 da valja...
Da si sad u toj njegovoj drzavi najvjerovatnije ne bi imao priliku provoditi dane na forumu
PM72 wrote:i kod Tite se znao red...nisu postojala blinda vrata a u bankama bio portir-nigdje sekjuritija i čuda ko sad.Dileri su hapseni,prebijani i osuđivani a sad?
eno na visnjiku u merkator maskirani narkos hefticno dodje po pazar i nikom nista... ja narkomane samo na tv-u gledo... sad se po titovoj bocaju igle puni haustori i pasazi...
Pa stani sad ako je sve bilo kako treba u toj drzavi, otkud vam onda onoliko materijala na temi o momcima sa sarajevskog asfalta, bajke se pisu o klosarima od prije rata, a sad ispade da kriminal nije postojao...
A jah, i klosari iz titinog doba su bolji nego ovi trenutni... nije ni vama lako
spreca wrote:
Uništene su prije svega prelaskom na drugi društveno-ekonomski sistem, kao i u ostalim zemljama istočne Evrope.
Imaš privatnika "Bingo".
Jest, kao sto su u Hrvatskoj propali Podravka, Brodosplit, Dalekovod i Koncar, u Sloveniji Gorenje i Litostroj, u Ceskoj Skoda...