E to i bochanje stvarno ne mogu gledat.insomnia78 wrote:Gledas bolan fino zene ko ja. Eno svjetsko prvenstvo. Sjevne sisica, butkica... A igraju bolje od Dzeke. Treba sinoc zabi golcinu ko Zlatan al joj ponistise mescini joj palac bio u ofsajduFudo387 wrote:Ovo je najgora ekipa u istoriji reprezentacije BiH.
Ovo nije ni za qrac.
Ovo se ne moze gledat bez apaurina.
Ovo ja vise necu gledat.
Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Fudo387
#626 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
- insomnia78
#627 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ima onaj zenski americki fudbal. Sto u gacama i grudnjacima igraju. Ono je topFudo387 wrote:E to i bochanje stvarno ne mogu gledat.insomnia78 wrote:Gledas bolan fino zene ko ja. Eno svjetsko prvenstvo. Sjevne sisica, butkica... A igraju bolje od Dzeke. Treba sinoc zabi golcinu ko Zlatan al joj ponistise mescini joj palac bio u ofsajduFudo387 wrote:Ovo je najgora ekipa u istoriji reprezentacije BiH.
Ovo nije ni za qrac.
Ovo se ne moze gledat bez apaurina.
Ovo ja vise necu gledat.
-
Lug
#628 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
da je bio Begovic, bilo bi 4.0 .. sjedi gdje jesi..Gerro wrote:Begovic mora braniti umjesto Sehica to je osnova a za ostalo cemo poslije..
-
Fudo387
#629 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ma jarane, on se kolko ja to vidim, oprostio.Bosanski_kralj wrote:Nije sve ni do selektora, ali nije sve ni do igrača. Svi su jednako krivi. Vezni red Šarić, Cimirot, Bešić očekivao bi barem neku čvrstinu pozadi, a ono propuha na sve strane i to protiv jedne Finske.
Nažalost, po kvaliteti smo četvrti šešir evropskih selekcija. Mislio sam da će se to desiti za 2-3 godine kada se Džeko oprosti, ali nažalost nisam bio u pravu, desilo se to mnogo ranije.
Ova večerašnja utakmica me vratila 15 godina unazad: gledam reprezentaciju, kiša na terenu, mi protiv neke nižerazredne reprezentacije gubimo, Baho komentariše...
P.S. Nije mi jasno kako neko ko se od svoje 6 godine bavi fudbalom, ne zna obično dodavanje odigrati. Hajde dešava se svakom pogreška, ali mi u svakoj jebenoj utakmici imamu po hrpu pogrešnih dodavanja gdje su naši igrači jedan od drugog udaljeni najviše pet metara.
Sam’ nam jos nisu javili.
- ExNihilo
#630 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Fakat.Bosanski_kralj wrote: Ova večerašnja utakmica me vratila 15 godina unazad: gledam reprezentaciju, kiša na terenu, mi protiv neke nižerazredne reprezentacije gubimo, Baho komentariše...
- Logovan
#631 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Tako je.Bazinga1234 wrote:Ovo se piše bukvalno svaki put kad izgubimo.Logovan wrote:Pojedinci bi trebali prestati dobijati pozive nakon ovih kvalifikacija. Par igrača iz prvih 11 i par igrača sa klupe promijeniti. Ili se od nekih oprostiti već nakon Italije. Početi graditi novu reprezentaciju.
- AmiĐa_Idriz
#632 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Pa sav javašluk dolazi na scenu, nakupljalo se, moralo je negdje prsnuti.
Nadam se, i volio bi kada bi mi neko rekao dal je ikad igdje zabilježeno da se reprezentacija okuplja u nekakvim hotelima po Ilidži i trenira po Butmirima pored živog, pazi sad, reprezentativnog kampa u Zenici koji ispunjava te nekakve UEFA uslove.
Lulićeva izjava sve govori. Ali ta će on, kapiten nekog Lazija, zna Bošnjo bolje od njega
Rastjerati sve. Od Begića, Bakovića i ostalih kriminalaca u vrhu pa do oružara.
Nadam se, i volio bi kada bi mi neko rekao dal je ikad igdje zabilježeno da se reprezentacija okuplja u nekakvim hotelima po Ilidži i trenira po Butmirima pored živog, pazi sad, reprezentativnog kampa u Zenici koji ispunjava te nekakve UEFA uslove.
Lulićeva izjava sve govori. Ali ta će on, kapiten nekog Lazija, zna Bošnjo bolje od njega
- Point.
#633 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Kamo dalje rođače? Činjenica je da smo u tri utakmice već prosuli 5 bodova.
- Laplace
#634 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Upravo to. Možemo mi mijenjati selektore kao čarape, nema pomoći. Treba li Džeki vrhunski selektor da bi sa metar zakucao loptu u prazan gol?AmiĐa_Idriz wrote:Ma kakav Prosinečki. Mislim sere i on u dosta toga, ali dosta više i hajki na selektore. Kad pogledamo istini u oči i shvatimo da smo prosječna, ako ne i ispod, reprezentacija biće lakše.
- AmiĐa_Idriz
#635 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Nema veze, imamo baraž za novu porciju šamaranja.Point. wrote:Kamo dalje rođače? Činjenica je da smo u tri utakmice već prosuli 5 bodova.
- Logovan
#636 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Biće bolje kad Italija pobijedi večeras.Point. wrote:Kamo dalje rođače? Činjenica je da smo u tri utakmice već prosuli 5 bodova.
Last edited by Logovan on 08/06/2019 20:54, edited 1 time in total.
-
markomilanov
#637 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
stvoriti ambijent u ekipi,stvoriti uslove da repka igra u mostaru i banjaluci,ne može bato od 14 igrača u igri 12 budu bošnjaci,nisam za prebrojavnje zrnaca igrača,zar su tolko kvalitetn igrači bosnajci da uvek cine 90% EKIPE,ali bosna je ovo,veći bi uspeh bio da se repka doceka aplauzom u ovim gRadovima ,nego odlazak na ep ili sp.
-
Mustang1
#638 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
U barazu smo vec°u° wrote: Ne možemo mi više ni do baraža
- Idemedosumom
#639 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Da smo imali boljeg komentatora, i da je Begalj stajao između stativa, ko zna šta bi bilo...
- Point.
#640 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Niko od novinara da postavi to pitanje. Neka neko samo upita koji su kurac pravili taj trening centar u Zenici kada ga nemaju namjeru koristiti. Imamo li i jednog novinara sa mudima?AmiĐa_Idriz wrote:Pa sav javašluk dolazi na scenu, nakupljalo se, moralo je negdje prsnuti.
- Laplace
#641 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Gerro wrote:Ovaj gol definitivno ide na ruku panja Sehica gdje je idiot izletio da mi je znati
Eto našeg naroda:
Kod prvog gola Šehić čekao na liniji, komentar "zašto nije istrčao, šta je čekao?"
Kod drugog gola Šehić istrči na igrača komentar "gdje je idiot izletio".
Šehić je kriv, trebao se klonirati. Ili ono, Schrodingerov Šehić: istovremeno istrčao i nije istrčao.
- AmiĐa_Idriz
#642 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Nemamo zato što su svi podguzne muhe i krpelji koji su očito u talovima, a interesantni su svakako i aranžmani u Dubrovniku. Da imamo davno bi se to istjeralo na čistac.Point. wrote:Niko od novinara da postavi to pitanje. Neka neko samo upita koji su kurac pravili taj trening centar u Zenici kada ga nemaju namjeru koristiti. Imamo li i jednog novinara sa mudima?AmiĐa_Idriz wrote:Pa sav javašluk dolazi na scenu, nakupljalo se, moralo je negdje prsnuti.
I to je razlog zašto ni neki "ozbiljan" selektor ne bi dugo trajao. Vaha bi vjerovatno jedan dan tu bio. Raja ga pljuvala što neće da nas preuzeme, pa nije budala.
- manijak1
#643 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Za početak nemoj dvomeče spajat , već odvoji utakmice, ako je cilj otvoriti temuPoint. wrote:Kamo dalje rođače? Činjenica je da smo u tri utakmice već prosuli 5 bodova.
Uvijek kad precijenimo sebe dođe neki marginalac da nas spusti gdje treba.
A ovi mišići cijučavci , ne znam odakle tolike rupice.
Idemedosumom wrote:Da smo imali boljeg komentatora, i da je Begalj stajao između stativa, ko zna šta bi bilo...
- Laertes
#644 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Sad si mi post'o draži... Ne znam kamo dalje rođače, al' znam da mi ovdje prdimo u prašinuPoint. wrote:Kamo dalje rođače? Činjenica je da smo u tri utakmice već prosuli 5 bodova.
-
Mustang1
#645 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Last edited by Mustang1 on 08/06/2019 21:03, edited 1 time in total.
-
Moenx
#646 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Sta je tu je
A bice i bolje
A bice i bolje
-
The 51st State
#647 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ne prati igru.Laplace wrote:Gerro wrote:Ovaj gol definitivno ide na ruku panja Sehica gdje je idiot izletio da mi je znati
Eto našeg naroda:
Kod prvog gola Šehić čekao na liniji, komentar "zašto nije istrčao, šta je čekao?"
Kod drugog gola Šehić istrči na igrača komentar "gdje je idiot izletio".
Šehić je kriv, trebao se klonirati. Ili ono, Schrodingerov Šehić: istovremeno istrčao i nije istrčao.
- Laertes
#648 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Aj ne seri, jebli te bošnjaci... Svakom srbu i kroatu san za maticu igrat i ti ćeš nama sad ovdje reć da ne brojiš zrnca... Eto taj Jović iz Bijeljine, što ne igra za nas...markomilanov wrote:stvoriti ambijent u ekipi,stvoriti uslove da repka igra u mostaru i banjaluci,ne može bato od 14 igrača u igri 12 budu bošnjaci,nisam za prebrojavnje zrnaca igrača,zar su tolko kvalitetn igrači bosnajci da uvek cine 90% EKIPE,ali bosna je ovo,veći bi uspeh bio da se repka doceka aplauzom u ovim gRadovima ,nego odlazak na ep ili sp.
- nosara
#649 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Mostarska veza, Topalovici bh reprezentacije...
-
Bazinga1234