insomnia78 wrote:Kako nema. Ima i kod nas jugozomboida
tema je alijini srbi i hrvati koliko ja vidim
insomnia78 wrote:Kako nema. Ima i kod nas jugozomboida
dale cooper wrote:I rješenje je šta? NDH-om i fašizmom protiv takvih?insomnia78 wrote:Kako nema. Ima i kod nas jugozomboida
insomnia78 wrote:Tvoji su cenim pobjedili?
insomnia78 wrote:Uvijek
* Porucuje iz sjeverne francuske.insomnia78 wrote:Uvijek
Ma ja ba, nebitni prasinar i ova sto joj ne treba pridavati paznju jeldeThe 51st State wrote:Ma ja ista je to klasa, komandant logora gdje su mucene hiljade I ubijane stotine i neki prasinar sa bradine Koji je slucajno rod niksicu.
I onda se ljutis kad ti se kaze da si cetofilicar I spiner na taj mlin.
Kod tebe bas mnogo upitnika poslije svake Marsalove receniceLBVIEW wrote:Cek, zar Marsal ne rece kako su upravo sarajevski Srbi zasluzni za postojanje gradjanske opcije tamo, dok su za nepostojanje iste u Banja Luci krivci tamosnji Bosnjaci?tuzlak1212 wrote:Nema jer za razliku od bosnjaka u Federaciji, svi srbi u RS glasaju za nacionaliste.The 51st State wrote:Dje su te gradjanske stranke u banjaluci, da se upotpuni analogija?
Ma jel? Znaci ono “republika bih bez entiteta uz jedan covjek jedan glas” je sviranje kurcu?The 51st State wrote:Jebo princip na forumu kad je u relnom svijetu najgrublje pogazen. Oni Koji su u sacuvali obraz u ratu koliko tolliko kaznise nakaradnom tvorevinom dok oni koji su u osnovi proveli zlocinacku politiku se nagradise subjektom da te jebu u zdrav mozak. Tako da stipu se principa kad je to supljikat Koji nema veze sa realnoscu.
Njegovi etnicki ne znam ali njegovi po rezonu i idoloski iz godine u godinu jacaju u EU. U bosni su na vlasti vec 20 godinakakavdanakneiskustvu wrote:insomnia78 wrote:Tvoji su cenim pobjedili?
a tvoji?
Zna se ko je protiv toga ali se najmanje njima obracasBodkin wrote:Ma jel? Znaci ono “republika bih bez entiteta uz jedan covjek jedan glas” je sviranje kurcu?The 51st State wrote:Jebo princip na forumu kad je u relnom svijetu najgrublje pogazen. Oni Koji su u sacuvali obraz u ratu koliko tolliko kaznise nakaradnom tvorevinom dok oni koji su u osnovi proveli zlocinacku politiku se nagradise subjektom da te jebu u zdrav mozak. Tako da stipu se principa kad je to supljikat Koji nema veze sa realnoscu.
I hocemo to lamentiranje primijeniti na druge stvari? Da analiziramo druge pojave na racun “to je sve zbog nepravde iz proslosti jer krivci nisu kasnjeni kako treba”?
Ko? Ova samra? Ili ovi sto je podrzavaju? Samo da znas da je samrina stranka na vlastiThe 51st State wrote:Zna se ko je protiv toga ali se najmanje njima obracasBodkin wrote:Ma jel? Znaci ono “republika bih bez entiteta uz jedan covjek jedan glas” je sviranje kurcu?The 51st State wrote:Jebo princip na forumu kad je u relnom svijetu najgrublje pogazen. Oni Koji su u sacuvali obraz u ratu koliko tolliko kaznise nakaradnom tvorevinom dok oni koji su u osnovi proveli zlocinacku politiku se nagradise subjektom da te jebu u zdrav mozak. Tako da stipu se principa kad je to supljikat Koji nema veze sa realnoscu.
I hocemo to lamentiranje primijeniti na druge stvari? Da analiziramo druge pojave na racun “to je sve zbog nepravde iz proslosti jer krivci nisu kasnjeni kako treba”?
Ma sta si kaznjen kad si cijelo vrijeme to trazio; narode-torove i suverenu BiH. I to imas. Vidis da se Samra ljuti, za sve preko dogovora i prognoza.The 51st State wrote:Jebo princip na forumu kad je u relnom svijetu najgrublje pogazen. Oni Koji su u sacuvali obraz u ratu koliko tolliko kaznise nakaradnom tvorevinom dok oni koji su u osnovi proveli zlocinacku politiku se nagradise subjektom da te jebu u zdrav mozak. Tako da stipu se principa kad je to supljikat Koji nema veze sa realnoscu.
U koju ti stranku vrbujes?Moenx wrote:Manimo se ovih tamnih virova koji razdiru nase bosansko bice
Zajedno mozemo vise
Idemo u pobjede sad
On je obični četnik.kakavdanakneiskustvu wrote:je lo peđa kojović u fgr ili je on samo srbin??
Ne znam jel istina cijela prica ali sam citao zivotnu pricu njegovog starog. Nevjerovatna jekamberovica polje wrote:On je obični četnik.kakavdanakneiskustvu wrote:je lo peđa kojović u fgr ili je on samo srbin??
I ja se pitam, dosli ljudi da poentiraju pa ne ide evo gledam dvije teme preko 30-40 strana i corak bas ko na izborima.Bodkin wrote:Kakve veze nasa stranka ima sa ovom temom?BHCluster wrote:Fasizam je iskljucivo njen, stranke koju predstavlja i suti tj SDA i svih oni koji je podrzavaju, a sto se tice Nase Stranke ta ce ona traziti u BL kad i sami znamo da je to lokalna stranka.Bodkin wrote:Fasizam samrice je jer nema nase stranke u bl
Haja teme o VSTV-u 2 strane, Chici 6, znaju se prioriteti.Fudo387 wrote:A jesu nam zilava ova fgr braca, nu’ 26 stranica dok si rek’o keks.