SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post Reply
tandmand

#626 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by tandmand »

Čuj ti postavljenog pitanja Bakiru "da li mislite da će ova vaša inicijativa ljudima povećati plate, napuniti im frižidere ..." :zid:
Vilajet_Bosna

#627 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Vilajet_Bosna »

detroit-mercy wrote:
Nivelacija wrote:Vijajet zasto ne zivis u Bosni?

Zasto si pobjegao iz nase drzave?
Boli ga kurac za drzavom, lahko je palamuditi o patriotizmu a plata u Svabiji legne svaki mjesece, redovito :mrgreen:.
Sto bi reko onaj glazbenik "lahko je ljiljane voljeti, u toplom domu sjediti :mrgreen: ".
trebao sam pizdit ko i vi za titom svaki dan, kmečat na trezoraša i kukat kako se ne može živjet a sjebete par miljardi godišnje na kocku, alkohol, kurave i cigare. :-)
SaraFina

#628 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by SaraFina »

detroit-mercy wrote:
SaraFina wrote:A šta misli Bake? Opet trezora se uhvatiti ako zagusti? Pa mali neće moći. :D
kod Erde u Stambol, ima hiljadu soba u onoj rezidenciji, nace se makar mutvak za njega i Sebiju :mrgreen:

Trebao je njega dati Alija u amanet najbolje bi bilo.
Vilajet_Bosna

#629 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Vilajet_Bosna »

tandmand wrote:Čuj ti postavljenog pitanja Bakiru "da li mislite da će ova vaša inicijativa ljudima povećati plate, napuniti im frižidere ..." :zid:
četaljska posla. četnički mediji, četnički forumaši. okuprani smo. i još treba da se izvinjavamo. :-)
muha_sa

#630 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by muha_sa »

Chmoljoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D

kljucaj temu tak ti boga dragog--neki mi šejtan ne da mira pa moram uNic, procitat i namah se sjebem :(

koja bruka od covjeka i hajmo rec politicara :-)
detroit-mercy

#631 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by detroit-mercy »

pici wrote:

debilČina :lol: :lol: :lol:
Ko on, mudra je ridji, premudar :mrgreen:.
Debilcine su oni koji su se pohvatali na ovu foru :mrgreen: .
Tomahawk11
Globalni moderator

#632 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Tomahawk11 »

kiligonzales wrote:
Tomahawk11 wrote:Ostaje nejasno gdje je Bakir bio dosad kad je trebalo zaštiti povratnike u RS, zašto je trebalo 25 godina da se toga sjeti :-)
Tomahawk11 ovo pitanje vazi za sve stranke koje se kite patriotizmom.

SDA barem ima Ramiza tamo koji iz Sarajeva ne drvi o prilikama u RS, kao recimo Sejfudin, ali ostalu garnituru poprilicno zaboli za prilike povratnika u RS. Cast izuzecima. Ponekad obidju propagande radi i pomognu povratnike, kao i organizuju koji iftar.

SDP pa ni SBB nisu pravili iftare, ali eto znali su isto tako ponekad koje sjelo organizovati u povratnickim sredinama opet najcesce sa izborima.

Sta je SBIH radila upitno je uopste dok je bila faktorom.

DF se nije slomila od ovoga posla, NS jos trazi nacina da izadje iz kantona Sarajevo.

Sve je to premalo i uzasno.

Da nije IZ BiH ni ovoga povratka nebi bilo, najvise se zrtvovala da do bilo kakvog povratka dodje, od potenciranja obnova dzamija, do dovodjenja imama koji su dolazi u sredine svjesno izlazuci svoje zivote, do pokusaja da afirmisu povratak, konstantne pomoci povratnicima i td. I sada se za povratnike skupljaju sergije, organizuju akcije pomoci, pokusava pomoci uzgojivacima stoke i hrane medju povratnicima da prodaju svoje proizvode u FBiH i td. Ma da ni to nije dovoljno jer desava se da imami po RS masovno odlaze iz tih povratnickih sredina na Zapad jer vide koliko je politicke podrske iz Sarajeva, u cijim ocima sve ujednacenije izgledaju i sve pomenute stranke i IZBiH.
Pa iz SDA konstantno potenciraju da su oni lideri, ali ono što oni rade je uglavnom unaprijed osuđeno na propast ili izazove kontraefekat.
Tačno je da ostali rade malo ili ništa po tom pitanju.
detroit-mercy

#633 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by detroit-mercy »

Vilajet_Bosna wrote:
detroit-mercy wrote:
Nivelacija wrote:Vijajet zasto ne zivis u Bosni?

Zasto si pobjegao iz nase drzave?
Boli ga kurac za drzavom, lahko je palamuditi o patriotizmu a plata u Svabiji legne svaki mjesece, redovito :mrgreen:.
Sto bi reko onaj glazbenik "lahko je ljiljane voljeti, u toplom domu sjediti :mrgreen: ".
trebao sam pizdit ko i vi za titom svaki dan, kmečat na trezoraša i kukat kako se ne može živjet a sjebete par miljardi godišnje na kocku, alkohol, kurave i cigare. :-)
Ma jok, bolje je iz Njemacke turirat tenkove ili se dobrovoljno nudit u logistiku :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#634 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Tomahawk11 »

muha_sa wrote:Chmoljoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D

kljucaj temu tak ti boga dragog--neki mi šejtan ne da mira pa moram uNic, procitat i namah se sjebem :(

koja bruka od covjeka i hajmo rec politicara :-)
Samo se ti zajebaji, sad će ti klizeći s pričom da organizuješ koncert s Bregom, Kustom i kompanijom :mrgreen:
SaraFina

#635 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by SaraFina »

muha_sa wrote:
:lol: :lol: :lol:

bilivit ne merem da ovo ozbiljan covjek može izjavit :-)

Bolje bi ja i ti i vodili politiku iz tvoje virtualne kafane. Nego ovaj izrod.
Vilajet_Bosna

#636 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Vilajet_Bosna »

detroit-mercy wrote:
Ma jok, bolje je iz Njemacke turirat tenkove ili se dobrovoljno nudit u logistiku :mrgreen:
uvijek ćeš imat od mene za nove čizme ili uniformu. za pivu, cigare i tiket ne dam. nehljebare ne finansiram :lol:
detroit-mercy

#637 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by detroit-mercy »

Ovo ni Kafka ne bi bio u stanju osmisliti/napisati :mrgreen: .
detroit-mercy

#638 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by detroit-mercy »

Vilajet_Bosna wrote:
detroit-mercy wrote:
uvijek ćeš imat od mene za nove čizme ili uniformu. za pivu, cigare i tiket ne dam. nehljebare ne finansiram :lol:
Ono kad ti baustelac nesto govori. Sto se uskurcio, 1800 ojra na mjesec i misli svijet je njegov :mrgreen: .
Leverage

#639 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Leverage »

detroit-mercy wrote: Ma jok, bolje je iz Njemacke turirat tenkove ili se dobrovoljno nudit u logistiku :mrgreen:
I slat podršku 5G mrežom u 8k rezoluciji.

Sva bol svijeta je noćas u Bosni, ostajem (u Minhenu) da bolu prkosim.

Ja ti odoh majko, Bosnu brani ti.
tandmand

#640 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by tandmand »

Vilajet_Bosna wrote:
tandmand wrote:Čuj ti postavljenog pitanja Bakiru "da li mislite da će ova vaša inicijativa ljudima povećati plate, napuniti im frižidere ..." :zid:
četaljska posla. četnički mediji, četnički forumaši. okuprani smo. i još treba da se izvinjavamo. :-)
Ma jok, izbor hrvatskog "legitimnog predstavnika", apleacija Bože Ljubića i Borjane Krišto, odluka CIKa, Čovićev Izborni zakon, proslava 9. siječnja, odlikovanje Lisice, Ruski ambasador, blokiranje NATO ....
e to će im "napuniti frižidere". :run:
SaraFina

#641 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by SaraFina »

Vilajet_Bosna wrote:
detroit-mercy wrote:
Kafka, daj na švabskom nam to napiši :D
Vilajet_Bosna

#642 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Vilajet_Bosna »

tandmand wrote:
Vilajet_Bosna wrote:
Ma jok, izbor hrvatskog "legitimnog predstavnika", apleacija Bože Ljubića i Borjane Krišto, odluka CIKa, Čovićev Izborni zakon, proslava 9. siječnja, odlikovanje Lisice, Ruski ambasador, blokiranje NATO ....

bitno je da srbuje pa makar se i slama jela.
ponavljam, već sam napisao, zato se ova urbana raja koprca sad ovdje oko rasprava šta ako četalji izađu poviš Vraca sa dugim/kratim (ne znam jesu li se već dogovorili kakvim) cijevima, da ih dočekamo N1 koncertom za mir ili da provalimo u Skupštinu ko 92-ge i urličemo: dole vlada, dole vlada. vlada se raspala, narod je prepušten sam sebi !
e onad treba čekat da se pojavi kakav Srbin jal Hrvat i kae j asam Drangan Vikić, Stojan Stojković, Obrad Petrović pa da mu povjeruju da se grad treba branit. :lol:
jer đeš branit Bosnu i Sarajevo ako kakav Srbin ne priskoči? :-)
detroit-mercy

#643 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by detroit-mercy »

SaraFina wrote:
Vilajet_Bosna wrote: uvijek ćeš imat od mene za nove čizme ili uniformu. za pivu, cigare i tiket ne dam. nehljebare ne finansiram :lol:
Polako, tek je na Grundstufe ajnc :mrgreen:, to ce za jedno dvije godine savladat. Trenutno zna arbeit, haus, arbeit und Mercedes (gebrauchtene :mrgreen:) :mrgreen:
Styling

#644 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Styling »

Izetbegović: Ako SNSD promijeni ponašanje, spremni smo odustati od promjene imena RS-a

Pa, dragi Bakire, znas li ti sta hoces i kud gonis? ili je ime neustavno ili je ustavno. Ili se podnosi apelacija jer smatras da je neustavno ili se ne podnosi jer je ustavno. Sredine nema. Znaci zarad svojih interesa (ako Mile bude fin prema tebi) ti si spreman podnositi neustavno ime RS. Pa koga on pravi budalom? Ili je skont'o (rekli mu iz MZ) da je pojeo govno pa sada vadiona rok od 6 mjeseci. A za 6 mjeseci niko se nece sjecati ove price bilo zbog toga sto je SDA u vlasti ili zbog toga sto Bake na kongresu nije vise predsjednik SDA.
detroit-mercy

#645 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by detroit-mercy »

Vilajet_Bosna wrote:
tandmand wrote:
Vilajet_Bosna wrote:

bitno je da srbuje pa makar se i slama jela.
ponavljam, već sam napisao, zato se ova urbana raja koprca sad ovdje oko rasprava šta ako četalji izađu poviš Vraca sa dugim/kratim (ne znam jesu li se već dogovorili kakvim) cijevima, da ih dočekamo N1 koncertom za mir ili da provalimo u Skupštinu ko 92-ge i urličemo: dole vlada, dole vlada. vlada se raspala, narod je prepušten sam sebi !
e onad treba čekat da se pojavi kakav Srbin jal Hrvat i kae j asam Drangan Vikić, Stojan Stojković, Obrad Petrović pa da mu povjeruju da se grad treba branit. :lol:
jer đeš branit Bosnu i Sarajevo ako kakav Srbin ne priskoči? :-)
Pa realno, prije ce kakav Srbin preskociti nego ti iz Minkena :mrgreen:
Vilajet_Bosna

#646 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Vilajet_Bosna »

SaraFina wrote:
tačno bih te predložio tako hairli i pametnu za kakvu sekretaricu.
Dozer

#647 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Dozer »

Ovo je na nivou onoga - Ako mi ne das cokoladu, tuzicu te mami sto si joj se posr'o u puding koji je pojela. Ako mi das cokoladu, necu te tuzit' mami, nema veze sto je pojela to govno.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#648 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by sime_cipol »

Odavde je trebalo bjezat kad je Jožu noga prvi put zabolila. 45 godina u vjetar baceno.
Vilajet_Bosna

#649 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Vilajet_Bosna »

detroit-mercy wrote:
Pa realno, prije ce kakav Srbin preskociti nego ti iz Minkena :mrgreen:
hoće, ko i Nele 92-ge. :izet:
sad vam ja kriv što vam ga je Nele zakajlo do balčaka. :lol:
p.s.ne kontam te seljačke fore sa MinKenom? :?
Dozer

#650 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Dozer »

Prljave Metalike wrote:najebaće ovi iz sda vrlo brzo i kompletno vlada koja bude imenovana ako ne nađu načine da povećaju plaće, invalidnine i minimalne penzije barem za duplo, ako se RVI udruže sa demobilisanim borcima biće obješenih na bandere.
Allah te cuo... I Isus... I Hristos.... I Odin... I sveti Metnemimja
Post Reply