SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
- tandmand
#626 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Čuj ti postavljenog pitanja Bakiru "da li mislite da će ova vaša inicijativa ljudima povećati plate, napuniti im frižidere ..." 
-
Vilajet_Bosna
#627 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
trebao sam pizdit ko i vi za titom svaki dan, kmečat na trezoraša i kukat kako se ne može živjet a sjebete par miljardi godišnje na kocku, alkohol, kurave i cigare.detroit-mercy wrote:Boli ga kurac za drzavom, lahko je palamuditi o patriotizmu a plata u Svabiji legne svaki mjesece, redovitoNivelacija wrote:Vijajet zasto ne zivis u Bosni?
Zasto si pobjegao iz nase drzave?.
Sto bi reko onaj glazbenik "lahko je ljiljane voljeti, u toplom domu sjediti".
- SaraFina
#628 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
detroit-mercy wrote:kod Erde u Stambol, ima hiljadu soba u onoj rezidenciji, nace se makar mutvak za njega i SebijuSaraFina wrote:A šta misli Bake? Opet trezora se uhvatiti ako zagusti? Pa mali neće moći.
Trebao je njega dati Alija u amanet najbolje bi bilo.
-
Vilajet_Bosna
#629 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
četaljska posla. četnički mediji, četnički forumaši. okuprani smo. i još treba da se izvinjavamo.tandmand wrote:Čuj ti postavljenog pitanja Bakiru "da li mislite da će ova vaša inicijativa ljudima povećati plate, napuniti im frižidere ..."
- muha_sa
#630 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Chmoljoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kljucaj temu tak ti boga dragog--neki mi šejtan ne da mira pa moram uNic, procitat i namah se sjebem
koja bruka od covjeka i hajmo rec politicara
kljucaj temu tak ti boga dragog--neki mi šejtan ne da mira pa moram uNic, procitat i namah se sjebem
-
detroit-mercy
#631 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ko on, mudra je ridji, premudarpici wrote:
debilČina![]()
![]()
Debilcine su oni koji su se pohvatali na ovu foru
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#632 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Pa iz SDA konstantno potenciraju da su oni lideri, ali ono što oni rade je uglavnom unaprijed osuđeno na propast ili izazove kontraefekat.kiligonzales wrote:Tomahawk11 ovo pitanje vazi za sve stranke koje se kite patriotizmom.Tomahawk11 wrote:Ostaje nejasno gdje je Bakir bio dosad kad je trebalo zaštiti povratnike u RS, zašto je trebalo 25 godina da se toga sjeti
SDA barem ima Ramiza tamo koji iz Sarajeva ne drvi o prilikama u RS, kao recimo Sejfudin, ali ostalu garnituru poprilicno zaboli za prilike povratnika u RS. Cast izuzecima. Ponekad obidju propagande radi i pomognu povratnike, kao i organizuju koji iftar.
SDP pa ni SBB nisu pravili iftare, ali eto znali su isto tako ponekad koje sjelo organizovati u povratnickim sredinama opet najcesce sa izborima.
Sta je SBIH radila upitno je uopste dok je bila faktorom.
DF se nije slomila od ovoga posla, NS jos trazi nacina da izadje iz kantona Sarajevo.
Sve je to premalo i uzasno.
Da nije IZ BiH ni ovoga povratka nebi bilo, najvise se zrtvovala da do bilo kakvog povratka dodje, od potenciranja obnova dzamija, do dovodjenja imama koji su dolazi u sredine svjesno izlazuci svoje zivote, do pokusaja da afirmisu povratak, konstantne pomoci povratnicima i td. I sada se za povratnike skupljaju sergije, organizuju akcije pomoci, pokusava pomoci uzgojivacima stoke i hrane medju povratnicima da prodaju svoje proizvode u FBiH i td. Ma da ni to nije dovoljno jer desava se da imami po RS masovno odlaze iz tih povratnickih sredina na Zapad jer vide koliko je politicke podrske iz Sarajeva, u cijim ocima sve ujednacenije izgledaju i sve pomenute stranke i IZBiH.
Tačno je da ostali rade malo ili ništa po tom pitanju.
-
detroit-mercy
#633 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ma jok, bolje je iz Njemacke turirat tenkove ili se dobrovoljno nudit u logistikuVilajet_Bosna wrote:trebao sam pizdit ko i vi za titom svaki dan, kmečat na trezoraša i kukat kako se ne može živjet a sjebete par miljardi godišnje na kocku, alkohol, kurave i cigare.detroit-mercy wrote:Boli ga kurac za drzavom, lahko je palamuditi o patriotizmu a plata u Svabiji legne svaki mjesece, redovitoNivelacija wrote:Vijajet zasto ne zivis u Bosni?
Zasto si pobjegao iz nase drzave?.
Sto bi reko onaj glazbenik "lahko je ljiljane voljeti, u toplom domu sjediti".
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#634 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Samo se ti zajebaji, sad će ti klizeći s pričom da organizuješ koncert s Bregom, Kustom i kompanijommuha_sa wrote:Chmoljoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
kljucaj temu tak ti boga dragog--neki mi šejtan ne da mira pa moram uNic, procitat i namah se sjebem![]()
- SaraFina
#635 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
muha_sa wrote:![]()
![]()
![]()
bilivit ne merem da ovo ozbiljan covjek može izjavit
Bolje bi ja i ti i vodili politiku iz tvoje virtualne kafane. Nego ovaj izrod.
-
Vilajet_Bosna
#636 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
uvijek ćeš imat od mene za nove čizme ili uniformu. za pivu, cigare i tiket ne dam. nehljebare ne finansiramdetroit-mercy wrote:Ma jok, bolje je iz Njemacke turirat tenkove ili se dobrovoljno nudit u logistiku
-
detroit-mercy
#637 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ovo ni Kafka ne bi bio u stanju osmisliti/napisati
.
-
detroit-mercy
#638 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ono kad ti baustelac nesto govori. Sto se uskurcio, 1800 ojra na mjesec i misli svijet je njegovVilajet_Bosna wrote:uvijek ćeš imat od mene za nove čizme ili uniformu. za pivu, cigare i tiket ne dam. nehljebare ne finansiramdetroit-mercy wrote:Ma jok, bolje je iz Njemacke turirat tenkove ili se dobrovoljno nudit u logistiku
- Leverage
#639 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
I slat podršku 5G mrežom u 8k rezoluciji.detroit-mercy wrote: Ma jok, bolje je iz Njemacke turirat tenkove ili se dobrovoljno nudit u logistiku
Sva bol svijeta je noćas u Bosni, ostajem (u Minhenu) da bolu prkosim.
Ja ti odoh majko, Bosnu brani ti.
- tandmand
#640 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ma jok, izbor hrvatskog "legitimnog predstavnika", apleacija Bože Ljubića i Borjane Krišto, odluka CIKa, Čovićev Izborni zakon, proslava 9. siječnja, odlikovanje Lisice, Ruski ambasador, blokiranje NATO ....Vilajet_Bosna wrote:četaljska posla. četnički mediji, četnički forumaši. okuprani smo. i još treba da se izvinjavamo.tandmand wrote:Čuj ti postavljenog pitanja Bakiru "da li mislite da će ova vaša inicijativa ljudima povećati plate, napuniti im frižidere ..."
e to će im "napuniti frižidere".
- SaraFina
#641 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Kafka, daj na švabskom nam to napišiVilajet_Bosna wrote:uvijek ćeš imat od mene za nove čizme ili uniformu. za pivu, cigare i tiket ne dam. nehljebare ne finansiramdetroit-mercy wrote:Ma jok, bolje je iz Njemacke turirat tenkove ili se dobrovoljno nudit u logistiku
-
Vilajet_Bosna
#642 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
tandmand wrote:Ma jok, izbor hrvatskog "legitimnog predstavnika", apleacija Bože Ljubića i Borjane Krišto, odluka CIKa, Čovićev Izborni zakon, proslava 9. siječnja, odlikovanje Lisice, Ruski ambasador, blokiranje NATO ....Vilajet_Bosna wrote:četaljska posla. četnički mediji, četnički forumaši. okuprani smo. i još treba da se izvinjavamo.tandmand wrote:Čuj ti postavljenog pitanja Bakiru "da li mislite da će ova vaša inicijativa ljudima povećati plate, napuniti im frižidere ..."
bitno je da srbuje pa makar se i slama jela.
ponavljam, već sam napisao, zato se ova urbana raja koprca sad ovdje oko rasprava šta ako četalji izađu poviš Vraca sa dugim/kratim (ne znam jesu li se već dogovorili kakvim) cijevima, da ih dočekamo N1 koncertom za mir ili da provalimo u Skupštinu ko 92-ge i urličemo: dole vlada, dole vlada. vlada se raspala, narod je prepušten sam sebi !
e onad treba čekat da se pojavi kakav Srbin jal Hrvat i kae j asam Drangan Vikić, Stojan Stojković, Obrad Petrović pa da mu povjeruju da se grad treba branit.
jer đeš branit Bosnu i Sarajevo ako kakav Srbin ne priskoči?
-
detroit-mercy
#643 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Polako, tek je na Grundstufe ajncSaraFina wrote:Kafka, daj na švabskom nam to napišiVilajet_Bosna wrote: uvijek ćeš imat od mene za nove čizme ili uniformu. za pivu, cigare i tiket ne dam. nehljebare ne finansiram
- Styling
#644 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Izetbegović: Ako SNSD promijeni ponašanje, spremni smo odustati od promjene imena RS-a
Pa, dragi Bakire, znas li ti sta hoces i kud gonis? ili je ime neustavno ili je ustavno. Ili se podnosi apelacija jer smatras da je neustavno ili se ne podnosi jer je ustavno. Sredine nema. Znaci zarad svojih interesa (ako Mile bude fin prema tebi) ti si spreman podnositi neustavno ime RS. Pa koga on pravi budalom? Ili je skont'o (rekli mu iz MZ) da je pojeo govno pa sada vadiona rok od 6 mjeseci. A za 6 mjeseci niko se nece sjecati ove price bilo zbog toga sto je SDA u vlasti ili zbog toga sto Bake na kongresu nije vise predsjednik SDA.
Pa, dragi Bakire, znas li ti sta hoces i kud gonis? ili je ime neustavno ili je ustavno. Ili se podnosi apelacija jer smatras da je neustavno ili se ne podnosi jer je ustavno. Sredine nema. Znaci zarad svojih interesa (ako Mile bude fin prema tebi) ti si spreman podnositi neustavno ime RS. Pa koga on pravi budalom? Ili je skont'o (rekli mu iz MZ) da je pojeo govno pa sada vadiona rok od 6 mjeseci. A za 6 mjeseci niko se nece sjecati ove price bilo zbog toga sto je SDA u vlasti ili zbog toga sto Bake na kongresu nije vise predsjednik SDA.
-
detroit-mercy
#645 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Pa realno, prije ce kakav Srbin preskociti nego ti iz MinkenaVilajet_Bosna wrote:tandmand wrote:Ma jok, izbor hrvatskog "legitimnog predstavnika", apleacija Bože Ljubića i Borjane Krišto, odluka CIKa, Čovićev Izborni zakon, proslava 9. siječnja, odlikovanje Lisice, Ruski ambasador, blokiranje NATO ....Vilajet_Bosna wrote:
četaljska posla. četnički mediji, četnički forumaši. okuprani smo. i još treba da se izvinjavamo.
bitno je da srbuje pa makar se i slama jela.
ponavljam, već sam napisao, zato se ova urbana raja koprca sad ovdje oko rasprava šta ako četalji izađu poviš Vraca sa dugim/kratim (ne znam jesu li se već dogovorili kakvim) cijevima, da ih dočekamo N1 koncertom za mir ili da provalimo u Skupštinu ko 92-ge i urličemo: dole vlada, dole vlada. vlada se raspala, narod je prepušten sam sebi !
e onad treba čekat da se pojavi kakav Srbin jal Hrvat i kae j asam Drangan Vikić, Stojan Stojković, Obrad Petrović pa da mu povjeruju da se grad treba branit.![]()
jer đeš branit Bosnu i Sarajevo ako kakav Srbin ne priskoči?
-
Vilajet_Bosna
#646 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
tačno bih te predložio tako hairli i pametnu za kakvu sekretaricu.SaraFina wrote:Kafka, daj na švabskom nam to napiši
- Dozer
#647 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ovo je na nivou onoga - Ako mi ne das cokoladu, tuzicu te mami sto si joj se posr'o u puding koji je pojela. Ako mi das cokoladu, necu te tuzit' mami, nema veze sto je pojela to govno.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#648 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Odavde je trebalo bjezat kad je Jožu noga prvi put zabolila. 45 godina u vjetar baceno.
-
Vilajet_Bosna
#649 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
hoće, ko i Nele 92-ge.detroit-mercy wrote:Pa realno, prije ce kakav Srbin preskociti nego ti iz Minkena
sad vam ja kriv što vam ga je Nele zakajlo do balčaka.
p.s.ne kontam te seljačke fore sa MinKenom?
- Dozer
#650 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Allah te cuo... I Isus... I Hristos.... I Odin... I sveti MetnemimjaPrljave Metalike wrote:najebaće ovi iz sda vrlo brzo i kompletno vlada koja bude imenovana ako ne nađu načine da povećaju plaće, invalidnine i minimalne penzije barem za duplo, ako se RVI udruže sa demobilisanim borcima biće obješenih na bandere.