Ljubavni chat

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
moonca

#626 Re: Ljubavni chat

Post by moonca »

25. stranica :thumbup: :wink: :novine1:
SaraFina

#627 Re: Ljubavni chat

Post by SaraFina »

insomnia78 wrote:Zasto bi bila prevelika

Zato što recimo osoba u dvadesetim ženska, ako razvije ozbiljnu vezu sa čovjekom četrdesetih i okruni je brakom, da ništa drugo, (ne šupljiram moraln) rizikuje biti potencijalna samohrana majka.
MarlboroGold

#628 Re: Ljubavni chat

Post by MarlboroGold »

SaraFina wrote:
MarlboroGold wrote:
SaraFina wrote: I meni su u ranim dvadesetim bili zanimljivi likovi i desetak godina stariji. Laskala je pažnja zrelije muške osobe. Ali četrdesetogodišnjak? Ne. Nikad. 27-30...40g.to bi bilo pretjerano nekako. Medjutim, kako su moji vršnjaci počeli sazrijevati, nakon polovine dvadesetih, izgubila sam interesovanje za starije likove. Nekako mi nije više to to. Ne znam je li kod svih isto?
Nemam pojma... moje pitanje je kako se to gleda s aspekta morala kada se ona njemu nabacuje i on to recimo prihvati... slobodan, nema ženu/curu itd.

Ako je zbog koristi negativno. Ako joj se pak svidja samo mislim da bi on kao stariji trebao je upozoriti na razliku u godinama i pokušati urazumiti :D
To bi bilo moralno :)))) i ispravno.
Sigurno su tako onaj frizer i kasnije Flavio Briatore govorili Heidi Klum :D
insomnia78

#629 Re: Ljubavni chat

Post by insomnia78 »

:lol:
Pa jes. Sa 45 si vec mrtav
SaraFina

#630 Re: Ljubavni chat

Post by SaraFina »

Pa zato sam i :))))) naravno.
MarlboroGold

#631 Re: Ljubavni chat

Post by MarlboroGold »

SaraFina wrote:Pa zato sam i :))))) naravno.
Misliš da nije bilo koristi za Heidi? :D
Nije ni to ok da iskorištava milijardere :D
SaraFina

#632 Re: Ljubavni chat

Post by SaraFina »

MarlboroGold wrote:

Nije ni ona finansijski kokuzna. Ali svakako da bilo. Mada ne ulazim u motive. Žene ti imaju u sebi nagon za zaštitu i opstanak. To se odnosi i na potomstvo. A i na njih općenito. Pa možda H.K to imponiralo.
moonca

#633 Re: Ljubavni chat

Post by moonca »

SaraFina wrote:

Zato što recimo osoba u dvadesetim ženska, ako razvije ozbiljnu vezu sa čovjekom četrdesetih i okruni je brakom, da ništa drugo, (ne šupljiram moraln) rizikuje biti potencijalna samohrana majka.
To nije razlog napustiti takvu vezu. Veca je mogucnost da ce starijem muskarcu produziti zivot, samim nacinom i aktivnoscu zivota takvog para.
SaraFina

#634 Re: Ljubavni chat

Post by SaraFina »

moonca wrote:
SaraFina wrote:

To nije razlog napustiti takvu vezu. Veca je mogucnost da ce starijem muskarcu produziti zivot, samim nacinom i aktivnoscu zivota takvog para.
Čovjek u šezdesetim i stresovi sa djecom tinejdžerskog uzrasta po mom mišljenju teško da nekom mogu produžiti život. Odluče li se na život bez djece tvoj scenariji je izgledan.
insomnia78

#635 Re: Ljubavni chat

Post by insomnia78 »

Dje si bilan stariji muskarac sa 40 godina
MarlboroGold

#636 Re: Ljubavni chat

Post by MarlboroGold »

SaraFina wrote:
MarlboroGold wrote:

Nije ni ona finansijski kokuzna. Ali svakako da bilo. Mada ne ulazim u motive. Žene ti imaju u sebi nagon za zaštitu i opstanak. To se odnosi i na potomstvo. A i na njih općenito. Pa možda H.K to imponiralo.
Naravno da nije, ali se na osnovu Briatorea još više probila i dobila na slavi. Sve što hoću da kažem jeste da žene u tim godinama nisu toliko naivne koliko se predstavlja, tako da ne treba prebacivati pretjeranu odgovornost starijem muškarcu. One su te koje se svjesno upuštaju u takve avanture i smatram da tako na to treba gledati.
Santic_Aleksa

#637 Re: Ljubavni chat

Post by Santic_Aleksa »

Sa stanovišta morala, prihvatljivo je da ona ima 20, a on 150, kao i da ona ima 150, a on 20. Točkica. Ako pričamo o pjur ljubavi, jel.
SaraFina

#638 Re: Ljubavni chat

Post by SaraFina »

insomnia78 wrote:Dje si bilan stariji muskarac sa 40 godina

Pa gdje to nije srednja dob? Sa 55 -57 imas podivljalog tinejdžera/ricu prepunu viška hormona. A tebe snašla povišena masnoća, tlak i šećer i problemlos pristati.
insomnia78

#639 Re: Ljubavni chat

Post by insomnia78 »

Image
SaraFina

#640 Re: Ljubavni chat

Post by SaraFina »

MarlboroGold wrote:
SaraFina wrote:

Naravno da nije, ali se na osnovu Briatorea još više probila i dobila na slavi. Sve što hoću da kažem jeste da žene u tim godinama nisu toliko naivne koliko se predstavlja, tako da ne treba prebacivati pretjeranu odgovornost starijem muškarcu. One su te koje se svjesno upuštaju u takve avanture i smatram da tako na to treba gledati.

Pa to je ok. Ali nije H.K ni imala 20 kad bila sa Flaviom u vezi. Nego tridesetak. Žene u tim godinama svakako su zrelije i mudrije. Na koji bio razlog njenih upuštanja u te veze.
MarlboroGold

#641 Re: Ljubavni chat

Post by MarlboroGold »

SaraFina wrote:
MarlboroGold wrote:
SaraFina wrote:

Pa to je ok. Ali nije H.K ni imala 20 kad bila sa Flaviom u vezi. Nego tridesetak. Žene u tim godinama svakako su zrelije i mudrije. Na koji bio razlog njenih upuštanja u te veze.
Bio je onaj poznati frizer prije Flavija... no nebitno, nećemo više o njoj.
SaraFina

#642 Re: Ljubavni chat

Post by SaraFina »

insomnia78 wrote:Image

I Dikan ima sina iz prvog braka, koji bio skrbnik do skoro maloljetnoj kcerki koju ima s Enom pokojnom.

I svo bogastvo je na sinu. Pokosica 9 godina potrošila kune nije vidjela od tog braka.
Xavier1

#643 Re: Ljubavni chat

Post by Xavier1 »

SaraFina wrote:
MarlboroGold wrote:
SaraFina wrote: A je li pedofilija i kad se čovjek srednjih godina nabacuje jedva punoljetnoj djevojčici? Ono on u zrelim četrdesetim, a ona na početku 20? Mislim zakonski znam da je dopustivo, ali moralno?

Uzgred, hebo Mileta ko s tim likom može zamarati moždane vijuge? :D i glupim pjesmuljicama.
Moralno vjerovatno nije, ali o tome ne treba pretjerano moralisati. Osobe na početku 20-tih nisu toliko naivne.

Međutim, šta ako se ona njemu nabacuje a on to prihvati? Ko kaže da se to ne dešava taj laže i to debelo.

I meni su u ranim dvadesetim bili zanimljivi likovi i desetak godina stariji. Laskala je pažnja zrelije muške osobe. Ali četrdesetogodišnjak? Ne. Nikad. 27-30...40g.to bi bilo pretjerano nekako. Medjutim, kako su moji vršnjaci počeli sazrijevati, nakon polovine dvadesetih, izgubila sam interesovanje za starije likove. Nekako mi nije više to to. Ne znam je li kod svih isto?
Ostarila ti dobro. Krajnje vrijeme da se skrasis.
tuzlak1212

#644 Re: Ljubavni chat

Post by tuzlak1212 »

Kad vam vrsnjaci pocnu sazrijevat i svidjat vam se, uglavnom se vi njima vise ne svidjate :zzzz:
Samo kazem :skoljka:
insomnia78

#645 Re: Ljubavni chat

Post by insomnia78 »

tuzlak1212 wrote:Kad vam vrsnjaci pocnu sazrijevat i svidjat vam se, uglavnom se vi njima vise ne svidjate :zzzz:
Samo kazem :skoljka:
Omatorile
Xavier1

#646 Re: Ljubavni chat

Post by Xavier1 »

Razumljivo mi je da muskarac od 35-40 godina gleda mladje. Velika je razlika izmedju zena od 20 i 30 godina sto se izgleda tice. Da ne govorim o ovim starijim.
DiCaprio je najbolji primjer. Njemu 45, a stalno sa nekim modelima od dvadesetak.
Boemica

#647 Re: Ljubavni chat

Post by Boemica »

DiCaprio je baš reprezentativni primjer 45-to godišnjaka :roll:
MarlboroGold

#648 Re: Ljubavni chat

Post by MarlboroGold »

Xavier1 wrote: Ostarila ti dobro. Krajnje vrijeme da se skrasis.
Druže ne otvaraj pandorinu kutiju :D
SaraFina

#649 Re: Ljubavni chat

Post by SaraFina »

MarlboroGold wrote:
Xavier1 wrote: Ostarila ti dobro. Krajnje vrijeme da se skrasis.
Druže ne otvaraj pandorinu kutiju :D

Ja se godina ne stidim. Niti ih krijem.A i sretno sam nedostpna takodjer :D
King Theoden

#650 Re: Ljubavni chat

Post by King Theoden »

Biži ba, boles. Pa jbt država, muž parac njenog babe :sad:
Šta ja znam, možda do 15...
Samo jes da ženske brže sazrijevaju pa tako ona od 25 izgleda dosta starije od njenog vršnjaka.

I da, nemoj se ograničavati na naše rahitične patokare koji sa 45 il 50 imaju vitalnost djeda od 75
Na zapadu neki muškarci sa 45 izgledaju ko ja sa gotov tri i po banke.
Post Reply