Željko Komšić - Komšo
- Kolinda
#626 Re: Željko Komšić - Komšo
Meni ni na jednoj granici u BiH ne treba putovnica, o čemu ovaj bošnjački član predsjedništva priča ja pojma nemam, kako meni tako putovnicu ne treba ni jedan građanin RH.
- cyprus
#627 Re: Željko Komšić - Komšo
Dobro hajd, prihvatit ćemo argument "neka i mi pit bula za trku imamo"... Čak i pod tim argumentom, Željko Komšić ni u kvalitetama pit bula ne prednjači ništa recimo nad Bakirom... Postoji još na desetine pojedinaca koji mogu jednako dobro (ako ne i bolje) oštro reagovat i šukat onim anamo kao i Željko Komšić... Možda bi trebalo angažovat Sejfudina Tokića kao alfa pit bula... Šta bi im se on tek nagovorio...asker wrote:Provaljuju se svi politicari najviseg nivoa, svi na svijetu. Zamisljam da je poslije prve recenice Baketa u UN-u cijela sala prasnula u smijeh, ovdje bi serveri popadali. A znas kome se to desilo (ili neznas?).
Kolinda se provaljuje redovno, a ono na SP-u je bila perverzija, zena vidno pijana sa zvakom u ustima samo sto nije pocela striptiz izvodit. Eno prije dan/dva otima novinaru mikrofon.
Od svih je najgori Vucic. Da nije Kesica i 24 minuta ja to ne bih ni znao. Vjerovao bih forumasima klix-a da je poslije Churchill-a najbolji drzavnik. A ono demagog kreten populista lazovcina manipulator krezavih glasaca itd itd.
Neka Zeljkeca, jer i svi ostali imaju svoje pit bulove.
Dakle, ako je to politička mudrost na kojoj počiva opstojnost ove zemlje (a čini se da jeste), onda jadni mi
@Seln, žalosno je gledat to tvoje koprcanje i hvatanje za slamku... Tačno me uhvati susramlje zbog tebe
- spreca
#628 Re: Željko Komšić - Komšo
splinter wrote:Pa upravo sam to ja i rekao. Zauzmeš gard i držis ga. Ako susjed zaboravi gdje je međa, potapšeš ga po ramenu komšijski polako i pokažeš mi: Evo ovdje je međa, dobri moj komšo ko je pređe bolje je da nije, al naravno ti si dobri komšija pa se to ne odnosi na tebe.spreca wrote:Dobrosusjedski odnosi se ne grade nego se susjedi postuju a kako....kad uzmes sjekiru na rame ili pusku i stanes u svojoj njivi kraj ograde i nazoves komsiji dobro jutro i pitas ga za zdravlje i komsija ce te tad uvazavati i nece smjeti gurati medju u suprotnom mozes samo gledati sta radi sa tvoje medje.....neko rece treba se naoruzati strpljenjem...ma to je za kurac savjet...ako se kosija naoruzava i ti se naoruzavaj jos vise , inace zasto bi se komsija naoruzavao ako to nece upotrjebiti oruzje ..ima ona Titina..radimo kao da rata nece nikada biti a spremajmo se kao da ce sutra poceti ratsplinter wrote: Dobrosusjedski odnosi se ne grade ulizivanjem niti agresivnim pristupom, već upravo ovako kako je Komšo krenuo ono: ma dragi ste vi meni neka vas bog vas blagosiljao al u moju kuću možete ući kad se najavite i kad vas ja pustim. I to je tako u životu. Takav pristup gradi i jača iskrene odnose.
Jbg tako sve funkcioniše u životu.
- 512MB
#629 Re: Željko Komšić - Komšo
Kad ides kod rodbine u Nish ne treba ti putovnicaKolinda wrote:Meni ni na jednoj granici u BiH ne treba putovnica, o čemu ovaj bošnjački član predsjedništva priča ja pojma nemam, kako meni tako putovnicu ne treba ni jedan građanin RH.
-
Novak20
#630 Re: Željko Komšić - Komšo
Službena posjeta Zagrebu ? U kom svojstvu i kod koga ?
Komšo još nije znanično član Predsjedništva BiH.
https://vijesti.ba/clanak/426879/zeljko ... tu-zagrebu
Novoizabrani član Predsjedništva BiH Željko Komšić otputovao je danas u službenu posjetu Zagrebu, potvrdio je Zlatko Miletić, generalni sekretar Demokratske fronte.
On nije htio govoriti o detaljima posjete koja nije najavljena, ali potvrdio da se radi o službenoj posjeti.
- Kolinda
#631 Re: Željko Komšić - Komšo
U ime graDžanskog DF-@Novak20 wrote:Službena posjeta Zagrebu ? U kom svojstvu i kod koga ?
Novoizabrani član Predsjedništva BiH Željko Komšić otputovao je danas u službenu posjetu Zagrebu, potvrdio je Zlatko Miletić, generalni sekretar Demokratske fronte.
On nije htio govoriti o detaljima posjete koja nije najavljena, ali potvrdio da se radi o službenoj posjeti.
- Kolinda
#632 Re: Željko Komšić - Komšo
Što je brže ili zec?512MB wrote:Kad ides kod rodbine u Nish ne treba ti putovnicaKolinda wrote:Meni ni na jednoj granici u BiH ne treba putovnica, o čemu ovaj bošnjački član predsjedništva priča ja pojma nemam, kako meni tako putovnicu ne treba ni jedan građanin RH.
-
Seyfo
#633 Re: Željko Komšić - Komšo
Džes, Kolinda
Od milja ga prekrstište u Sejdo Komšić.
Kako li ste na to nadošli? Neki delirij, glavom u zid,harakiri...?
Od milja ga prekrstište u Sejdo Komšić.
Kako li ste na to nadošli? Neki delirij, glavom u zid,harakiri...?
- BHCluster
#634 Re: Željko Komšić - Komšo
Ta nece =U= ime UZP-a.Kolinda wrote:U ime graDžanskog DF-@Novak20 wrote:Službena posjeta Zagrebu ? U kom svojstvu i kod koga ?
- jazzer
#635 Re: Željko Komšić - Komšo
Ode sada Zeljko da im se licno najebe familije a ne samo putem medijaNovoizabrani član Predsjedništva BiH Željko Komšić otputovao je danas u službenu posjetu Zagrebu, potvrdio je Zlatko Miletić, generalni sekretar Demokratske fronte.
-
Seyfo
#636 Re: Željko Komšić - Komšo
Željkane, samo rokaj! Bosna je uz tebe!
Na ovoj temi možemo spomenuti izbore 2026.g, kada će naš Željkan završavati svoj četvrti mandat.
Za koga ćemo tada glasati?
Možda za Falatara.
Na ovoj temi možemo spomenuti izbore 2026.g, kada će naš Željkan završavati svoj četvrti mandat.
Za koga ćemo tada glasati?
Možda za Falatara.
- seln
#637 Re: Željko Komšić - Komšo
Tebi treba mozak.Kolinda wrote:Meni ni na jednoj granici u BiH ne treba putovnica, o čemu ovaj bošnjački član predsjedništva priča ja pojma nemam, kako meni tako putovnicu ne treba ni jedan građanin RH.
I Covic u predsjednistvu.
-
Novak20
#638 Re: Željko Komšić - Komšo
Da, da, svakako. Ode da pokaže alat Kolindi.jazzer wrote:Ode sada Zeljko da im se licno najebe familije a ne samo putem medijaNovoizabrani član Predsjedništva BiH Željko Komšić otputovao je danas u službenu posjetu Zagrebu, potvrdio je Zlatko Miletić, generalni sekretar Demokratske fronte.
On nije htio govoriti o detaljima posjete koja nije najavljena, ali potvrdio da se radi o službenoj posjeti..
- seln
#639 Re: Željko Komšić - Komšo
Diplaj ti, diplaj... since 1389.cyprus wrote:
@Seln, žalosno je gledat to tvoje koprcanje i hvatanje za slamku... Tačno me uhvati susramlje zbog tebe
- seln
#640 Re: Željko Komšić - Komšo
Kao novoizabrani clan predsjednistva iz reda hrvatskog puka, ode da prenese Kolindi i Andreju poruku hrvatskog puka u BiH:Novak20 wrote:Službena posjeta Zagrebu ? U kom svojstvu i kod koga ?
nemojte nas vise braniti,
brigom cete nas sahraniti.
- Banksy
#641 Re: Željko Komšić - Komšo
ode ustašama na noge... izdaja, šta drugo.
- Hemel
#642 Re: Željko Komšić - Komšo
i toNovak20 wrote: Da, da, svakako. Ode da pokaže alat Kolindi.
- spreca
#643 Re: Željko Komšić - Komšo
a neki shupci iz Hr zaprijetili da ga Kolinda I Plenki nesmiju peimiti a on jos nije ni stupio na duznost aoni se vec naguziliKolinda wrote:U ime graDžanskog DF-@Novak20 wrote:Službena posjeta Zagrebu ? U kom svojstvu i kod koga ?
-
Seyfo
#644 Re: Željko Komšić - Komšo
Ode on da ih naruži i zavrće uši jer se brukaju po Briselu, kukajući zbog rezultata izbora u BiH.
- cyprus
#645 Re: Željko Komšić - Komšo
Samo ti je to ostaloseln wrote:Diplaj ti, diplaj... since 1389.cyprus wrote:
- seln
#646 Re: Željko Komšić - Komšo
Ne, vama je samo to ostalo.cyprus wrote:Samo ti je to ostaloseln wrote:Diplaj ti, diplaj... since 1389.cyprus wrote:
- cyprus
- BHCluster
#648 Re: Željko Komšić - Komšo
A da sebi kakvu sobu iznajmite na saHat ili dva?
- Point.
#649 Re: Željko Komšić - Komšo
Kad bi nam Kipranin makar objasnio ovo njegovo ultra aktiviranje na ovoj temi glede Komšićeve izjave. Možda gdje su se komšije uvrijedile, ko će ga znat'.
- BHCluster
#650 Re: Željko Komšić - Komšo
Meni se cini da je u pitanju NS.Point. wrote:Kad bi nam Kipranin makar objasnio ovo njegovo ultra aktiviranje na ovoj temi glede Komšićeve izjave. Možda gdje su se komšije uvrijedile, ko će ga znat'.